Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Tessza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-06-10 13:25:42

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia!

Köszönöm szépen a beszámolót! Ahhoz képest, hogy első írásod szerintem nagyon jól sikerült! Informatív, kellően lendületes, nem túl rövid, nem is túl hosszú.
Nekem tetszik!
A randink is nagyon tetszett 😘 jól éreztem magam! Várom a következőt! Mikor is? Ja, igen, holnap 😋

Sok puszi!!

Beszámoló Tessza +36306742613 121747 szexpartner

Gépontos a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Tessza hirdetővel
perfekt popsi
hihetetlenül érzéki
legjobb kutyapóz
barátnő feeling
Egyeztetés
Hirdetéseket böngészve találta Tesszára, ki már azóta Tesszikon. Telefonon hívtam, talán 3. csöngésre fel is vette, igazi kellemes hang és a bemutatkozott nevemen köszönt vissza. Ez eléggé ritka. Gyors időpont és randi időtartam egyeztetés, majd vártam az a napot, amikor megpillanthatom.
Megközelítés
Autóval mentem, pestet viszonylag jól ismerve nem okozott gondot a megtalálás. Parkolásnál igazi szerencsém volt. Több szabad parkoló is volt, de ez nem mondható el mindig és minden időpontban ezen a részen. A megadott cím tűpontos, sőt a kamerarendszer miatt még csengetni sem kell. Olyan mint a sorompós parkolóház, melyben regisztrálva van az autód. Szerintem BKV-val simán elérhető 5-10 perces egészségügyi sétával.
Helyszín
Lakásba belépve kellemes illat és egy Tündér fogadott, aki később fenevad, vadóc majd kellemes társalgópartner lett. Higiénia? Miután felszedtem a padlóról az állam belépés után, simán étkezni lehetett volna. Patyolat- ez a megfelelő szó. Tücsi rendben, sőt a második zuhanyzáshoz szintén újat kaptam. Tusfürdő egy egész sor, mely szépen körberakva a kád peremén. Folyékony és krémes szájápoló, pohár és kefe segédeszközzel. Az action helyszín kellemes, világos, amerikai konyhás. Kellemes ágy és egy pontosan megfelelő magasságú dohányzóasztal.
Tessza külseje
Csinos ruhában és magassarkúban fogadott, mely a zuhanyzásom ideje alatt eltűnt. Csak a melltartó maradt, deréktől lefelé pőrén. Kitakart arccal hirdet, habár nem kellene( tudom a diszkréció). Gyönyörú arc, mámorító mosoly, melyben a csábító- elkaplak- enyém leszel- formák jelentek meg. Gyönyörű mell melyet a fotón megjeleníthetne, diszkréciót félredobva. A fotós összes képe mely a popsit tartalmazza torzított lencsével készült. Azt a popsit amit Tessza bemutat, na azt nem lehet fotózni, azt látni, érezni kell. A fotó nem adja vissza a látványt. Példátlan.
1. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 121747 erotikus masszázs
3. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 121747 erotikus masszázs4. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-06-11 08:40:18 erotikus masszázs 1217475. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-06-11 08:40:18 erotikus masszázs 1217476. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-06-11 08:40:18 erotikus masszázs 121747
Action
Fürdőből kilépve a világítási kép megváltozott a szobában, kellemesen besötétített, de hangulatvilágítással kiemelve azt, hogy egy tündér vár a dohányzóasztal és az ágy között. Apró simogatás, egy kis bók, amiben szerettem volna mindent beletömöríteni, de nem lehetett, mert megcsókolt. Úhh, na innentől kezdve váltott át csabító üzemmódban, úgy éreztem, hogy ez a Nő csak rám várt. Csók, simogatás, kézvándorlás, majd hirtelen megfordítottam, hogy lássam a popsi formáját. Pucsítva rámtolta magát, így a látványról a tapintásra tettem a fókuszt. Mögötte állva melleit, hasát, karját, majd kezem elfáradva a szeméremdombon megpihent, de egy pillangó került utamba a domb után. Belesimítottam a pillangó szárnyak közé aztán mégegyszer, még kétszer és "szegediesen szólva" mégötször. Hirtelen visszafordult velem szembe Tessza, felrakta az egyik lábát a dohányzóasztalra, majd szemembe nézve határozottan mondta, hogy használd az ujjad. Úhh, micsoda felvezetés, gondoltam, ha ez így megy tovább, kevés leszek ahhoz hogy ennek a gyönyörű Nőnek kellemes órát szerezzek. Nem tudom mi történ odalent, mert közben hevesen csókolóztunk, és rövid idő múlva apró remegések rázták a testét. Ágyra parancsolt, majd olyan kényeztetés vette kezdetét, mely az apró csókoktól a teljes eltüntetésig zajlott, a technika miatt a környék nem maradt szárazon de épp robbanás előtti állapotban. Hát ezt valahogy viszonoznom kellett, így gyors helycsere, és technikát lemásolva apró csókokkal indulva nyakán átsuhanva néhány puszit ledobva bimbók állták nyelvem útját azon a két gyönyörű mellen. Hát elidőztem ott is, aztán mielőtt nyelvem megszúrták volna a bimbók, melyek egyre nagyobbak lettek, tovább haladtam csókok hátán a pillangóhoz. A sóhajok és csípőmozgás tökéletes visszajelzés volt, hogy a barlang és lepke közti gyors nyelvvágta eléri célját, mely egy testremegésben érte a végkifejlet. Mire kettőt pillantottam már Hercegnőm guggolva, a felgumizott rudamon volt. Gyors poziciócsere és már popsiját markolva húztam magamra kutyusban. Hát a látvány elhozta azt a bizonyos ködöt, így dirr- durr véget is ért a játszma. Utána kellemesen elbeszélgettünk, ami annyira jól sikerült, hogy a randiidő lejárt. Többet kaptam, mint amit vártam első randitól.
Elszámolás
Extrák nem kellenek ide, maga Tessza az extra. Tesszextra. :-) Elszámolás az időpontfoglalás során elhangzott rózsacsokor méretű volt.
Rózsacsokor
Gépontos nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Tesszetra egy olyan Nő, akivel nemcsak társalogni, de érzelmes és vad pillanatokat is meg lehet élni abban az órában vagy órákban. Egy randi nem randi két randi fél randi, sok randi, na az igazi élmény!
Bízom benne, hogy még sok ilyen randink lesz.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tessza szexpartner beszámolójáról


2024-06-11 15:09:46
Rendben. Ha annyira kerek mint Tesszextra popsija, oké legyen. 😀

2024-06-11 11:14:34
Okè, gondold át, remèlem a megadás mellett döntesz, azzal együtt kerek egèsz egy beszi.

2024-06-11 09:01:19
Első beszámolóm. Valamiért úgy döntöttem, hogy nem adom meg, de a következőnél átgondolom ezt a lehetőséget. Köszi az észrevételt és a hozzászólásod.

2024-06-11 08:48:39
Díjazandó ahogy játszol a Tessza szavakkal, kèpben vagy hogy szereti. Tesszikon, Tesszextra, Tesszetra,stb. Te lettèl ebben az első. A rózsainfó mièrt maradt el? Hiszen az látszik hogy rèszletes, mindenre kiterjedő beszit akartál írni. Ez valami elv, vagy figyelmetlensèg,esetleg nem tudod hol kell megadni?
Mutasd mindet

FunkciókTessza legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-05-22) : Tessza franciája, úgy mint a csókja, szintén nem hétköznapi. A combom belső felét és a zacsikat is a birtokba veszi Tessza, kezét csak minimálisan használja, erőteljes, de nem durva. És persze szembenézős, ettől izgalmasabb, jobbra a tükörben egy más szemszögből is lehet szemlélni az eseményeket, úgyhogy teljes az élmény.

(2024-05-20) : Mikor visszatértem akkor melléálltam és elkezdtünk csókolózni. Lassan megszabadítottam a melltartójától és az ágyon folytattuk a csókcsatát. Később haladtam lefelé a melleit kezdtem kényeztetni. Voltak sóhajok a részéről és haladtam lefelé. Leértem a puncijához és intenzív nyelvmunkát alkalmaztam.

(2017-09-05) : Elképesztően finom és intenzív franciát és egy kis popoizgatást is kaptam. Ezután 69be frodultunk és kaptam egy kis kóstolót a csodálatos ízvilágából.

felejthetetlen: 16db
(2024-05-21) : elém térdelt és elkezdett alul is csókolni, kényeztetni a finom szájacskájával...én pedig simogattam, becézgettem és élvezkedtem a szájának ölelésében... Meg kell mondanom, hogy a francia tudását változatlanul aktívnak ítéltem...csillagos ötöst érdemel!

(2024-04-15) : Ismét belepillantottam a gyönyörű szemekbe (...boszorkány, biztosan boszorkány villant át az agyamon, de nem volt időm kifjeteni, mert ...) és rövid ügetés után, elindult a vágta. Ekkor már eléggé melegem volt,

(2017-09-28) : A jelzést véve Tessza lejjebb csúszott és finoman nyalogatni kezdte a szekérrudat és a telizsákot gátlás nélkül a gátig nyelvelve. Majd rácuppant Maccusra,

nagyon jó: 26db
(2024-04-27) : kezdtünk egy kis franciával, szépen először a makkor majd idővel eltünteti az egészet, a golyókkal is játszik, simizi és nyalogatja is, hogy meglegyen az izgalom, majd egy kis 69 hogy még jobban élvezhessem a pillanatot és hogy megízlelhessem a pillangós puncikáját!

(2017-12-19) : De lompimra pont ellenkezőleg hat. Egyre virgoncabb. Nyelvével körül kanyarítja mint legelő marha a füvet és eltűnik szájában. Szépen kitölti és remeg örömében.

(2017-10-05) : Nyalja végig, csak makkom szopogatja és eltűnök szájában. Öklendezésig lent tartja. Újra tövig nyeli és a garat is mocorog. Fantasztikus szopás. Föl néz és újult erővel csap le lompira.

: 29db
(2024-06-14) : Valahogy ebben a sorrendben: csöpög a nyál a szerszámra- eltűnik a szerszámom a két cici között, ez megy egy darabig, mígnem zsákcirógatás, környékingerlés... és hopp eltűnt a farkam Tesssza szájában. Koppant valami, majd perceknek tűnő idő múlva lihegve rám tekint, csurog a nyál a szájából.

(2024-06-14) : Ezután cseréltünk, majd a franciába kezdett.. igazán izgatóan csinálta, bőnyálasan, változó ritmusban, olykor cuppanósan olykor tövig lenyelve... Hosszú percekig élvezhettem a kényaztetést és a látványt. Végig a szemembe nézve csinálta...

(2024-06-10) : Nagyon jól csinálja, eleinte használta kezét de amikor már olyan kemény volt kukac, hogy megállt magától már csak szájjal csinálta és majdnem tövig sikerült bekapnia. Pár perc után le is kellett állítani mert nem az érdemi randi első 10 percében akartam elmenni.