Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Tessza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-05-29 20:31:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia!

Kicsit megkésve írom a reagálást, de jobb később, mint soha 😊
Köszönöm szépen a beszámolót, nagyon jól éreztem magam és örülök, hogy ez az érzés kölcsönös 😘

Várlak máskor is sok szeretettel!

Sok puszi!

Tessza

Beszámoló Tessza +36306742613 121640 szexpartner

Rookie_6453 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Tessza hirdetővel
perfekt popsi
csodás csók
legjobb popószex
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Már egy ideje a kedvencek között tartottam számon Tesszát, így általában értesültem róla, hogy mikor vannak szabad időpontjai. Mivel ma pont szabadnapom volt, ő pedig pont ráért délután, így gondoltam próba szerencse és nyomtam egy VTR-t. Hát legnagyobb szerencsémre még elérhető volt az időpont, Tessza is pont online volt, így perceken belül vissza is igazolta a délutáni találkát. Pár mondtatot még váltottunk és megkaptam a pontos címet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
IX. kerület jól megközelíthető részén található Tessza. Autóval is könnyen odatalálni, a parkolásra kell szánni pár percet (szokásos BP) és természetesen fizetős. Én BKV-val támadtam, villamostól és metrótól is egy kellemes pár perces sétára található a kuckó.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy újabb építésű társasház első emeletén rendel Tessza, ha követed a kapott instrukciókat nem nagyon lehet eltévedni, főleg, hogy egy résnyire nyitott ajtó jelzi a pontos helyet. Amerikai konyhás nappaliban történik az action, rendezett tiszta körülmények között. A fürdő teljesen rendben van, 6-8 féle tusfürdőből lehet válogatni és természetesen van kikészítve fogkefe-fogkrém és szájvíz is kis pohárkával. A tisztaságra nem lehet panasz, gondosan rendet tart vendéglátónk.
Tessza külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Tessza nem kevés képpel hirdet és azoknak teljes mértékben megfelel, sőőőőt.... élőben még sexybb mint a képeken.
Arckitakarással hirdet, de abszolút nem kell tartani ettől, mert nagyon bájos arca van, nekem nagyon bejött. Jelenleg rövid szőke haja van, ez kicsit vadócossá teszi megjelenését, amit kicsit sem bántam.
A megadott korból egy laza 7-8 évet simán letagadhat, ha nem tudnám hány éves, simán 30-at mondanék. Szép, izmos lábak, lapos has, tenyérbe illő cicik jól reagáló bimbókkal és egy világbajnok popsi. Láttam már pár feneket, de ez párját ritkítja. Olyan kerek, hogy körzővel sem lehetne szebbet rajzolni... ;)
Egy fekete magassarkúban, fekete testhez simuló naciban, és fekete "elegánsabb felsőben" fogadott. Már ekkor láttam, hogy jó helyen járok, teste minden porcikája rendben volt.
Rövid, de tartalmas beszélgetés után elmentem tusolni, ő pedig kért pár percet, hogy átöltözzön. Fürdőből kilépve már egy combfixben, magassarkúban, kis fekete melltartóban várt, bugyi azonban sehol.
1. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 121640 erotikus masszázs
3. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 121640 erotikus masszázs4. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-05-30 11:09:01 erotikus masszázs 1216405. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-05-30 11:09:01 erotikus masszázs 1216406. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-05-30 11:09:01 erotikus masszázs 121640
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Tehát megérkezésem után egy rövid, de tartalmas beszélgetés következett. Szomjamat oltottam, majd irányba vettem a fürdőszobát. Puha, illatos törölközőt kaptam és elszaladtam lecsapatni az út porát. Gyors de alapos tisztálkodás után visszatértem a szobába ahol vendéglátóm már átöltözve vár a fentebb említett szettben. Több sem kellett, egymást ölelve kezdtünk ismerkedni a másik testével. Rajtam még ott volt a törölköző, de sokáig már nem maradt fent. Csókja finom, használja a nyelvét is, nem csak himi-humi módon próbál alibizni. Csókcsatánk közepette kezem felfedezőútra indult és viszonylag gyorsan a számomra leginkább csábító testrészére vándorolt, a vadítóan kerek popsijára. Hát uraim, ha lehet valamit markolni mintha nem lenne holnap, én így tettem. Közben egy "Maradhatok?" vagy "Megfelelek?" kérdést intézett hozzám Tessza, de én ekkor már egy másik tudatállapotban voltam, eszembe sem jutott mást válaszolni, minthogy "Persze!". Mivel szerettem volna jobban szemügyre venni a popsit így magamnak háttal fordítottam Tesszát és az ágyra ültem. Két kezem a popsijára tapasztottam és csak markoltam. Tessza értette a célzást és kicsit előre dőlt, így csodás látvány tárult elém pillangós puncija és szépséges popsija által. Bele is vetettem magam mint maci a csuporba. Csókoltam, nyaltam punciját és popóját ami nem volt ellenére. Pár perc kényeztetés után elém térdelt míg én az ágy szélén ültem és kaptam egy fergeteges francialeckét. Nem ugrott egyből a középére, szépen építette fel a dolgot. Először a golyókkal foglalkozott, gyengéd csókokat lehelt rájuk majd nyelvével kényeztette, ezután rátért a velem egykorúra is és egy nagyszerű szopásban volt részem. Mintha csak tudná, hogy mit szeretek, rákérdezett, hogy szeretnék-e 69-be fordulni. Hát erre mit lehet válaszolni azon kívül, hogy "Természetesen"?! Elfeküdtem az ágyon, fejem alá párna és Tessza már az arcomon is volt. Ez már sok volt nekem, nagyjából 2 perc után jeleztem neki, hogy így kínosan gyorsan véget fogok érni... :) Ezt elkerülendő mondtam neki, hogy inkább én nyalakodnék egy kicsit, ami ellen nem volt kivetése. Hátára fordult, lábait szétdobta és elég tárult a gyönyörűséges puncija. Nekiláttam a kényeztetésének, amit jól fogadott, sóhajok és gyorsabb légzés jelezte, hogy amit csinálok az kedvére való. Közben fel-fel tévedtem és csókokat loptam, mellbimbóját csókoltam. Egy ilyen felbukkanáskor mondta, hogy ha szeretném használhatom az ujjaimat is. Ki vagyok én, hogy egy ilyen kérésnek ellent mondjak? Először egy, majd két ujjamat bevetve próbáltam vendéglátomat a csúcsra, de legalábbin annak közelébe juttatni. Csak remélni merem, hogy ez sikerült is, legalábbis a jelek alapján ha nem is értem célt, elég közel jártam. :)
Pár perc múlva feltette a várva-várt kérdést, miszerint szeretném-e berakni. Erre a kérdésre egy "Igen, nagyon" választ sikerült kicsikarni magamból és Tessza már nyúlt is a gumiért. Felhelyezte és misszionáriusban kezdtünk.
A tempót szépen lassan fokozva haladtunk, közben csókcsatát vívtunk, én markoltam egyik kezemmel popsiját, másikkal mellét. Imádtam minden pillanatát.
Tessza tudott azon szándékomról, hogy szeretném kipróbálni a popót is, így rákérdezett, hogy áttérjünk-e oda. Természetesen igennel feleltem és már ment is a sikosítás a hátsó bejáratra és az ezredesre egyaránt. Szépen lassan kezdtem, de rövid időn belül gyorsabb tempóra tudtam kapcsolni. Továbbra is missziben maradtunk, de először egyik, majd másik lábát is a vállamra vettem és úgy toltam. Fergeteges érzés és látvány volt, nem is csoda, hogy így lett végem és hatalmasat durrantam a gumiba. Hagyott lenyugodni, majd nedves törtőt nyújtott.
Lihegve dőltem el az ágyon és csak kerestem a szavakat, rendesen beleszédültem az élménybe! :D
Egy nagyon kellemes beszélgetés következett, Tessza remek beszélgetőpartner.
Szerettem volna 2 menetet, főleg, hogy a kutyust mindenképpen szerettem volna kipróbálni, de az elsővel nagyon jó időt futottam, főleg ahhoz képest, hogy azt hittem, hogy nagyjából 3 percig fogom bírni egy ilyen bomba nővel, viszont már csak negyed óránk maradt hátra. Ezt már inkább beszélgetéssel töltöttük el és még egy gyors zuhanyra is futotta belőle amihez új törcsit kaptam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Tusolás után öltözés és a rózsákat az előszobaszekrényre helyeztem, egész végig nem esett róla szó.
Extrákat nem vettem igénybe, de amit az alapban kínál az számomra több mint tökéletes. Adatlapja és bővebb infója mindent tartalmaz amire szükség lehet.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Remek, csodás, fergeteges és hasonló jelzőkkel tudnám csak illetni. Jártam már pár lánynál, de Tessza magasan kiemelkedik a mezőnyből! Kedves, értelmes, odaadó és nem mellesleg brutális popsival van megáldva! Ritkán járok vissza, de nála azt hiszem visszatérő vendég leszek. ;)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tessza szexpartner beszámolójáról


2024-05-30 15:06:05
Pompás informatív beszámoló, gratulálok.

2024-05-30 13:07:54
Nagyon szépen megyírt beszámoló, csak gratulalni tudok érte. Más szempontból irígyellek.
Mutasd mindet

FunkciókTessza legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-05-22) : Tessza franciája, úgy mint a csókja, szintén nem hétköznapi. A combom belső felét és a zacsikat is a birtokba veszi Tessza, kezét csak minimálisan használja, erőteljes, de nem durva. És persze szembenézős, ettől izgalmasabb, jobbra a tükörben egy más szemszögből is lehet szemlélni az eseményeket, úgyhogy teljes az élmény.

(2024-05-20) : Mikor visszatértem akkor melléálltam és elkezdtünk csókolózni. Lassan megszabadítottam a melltartójától és az ágyon folytattuk a csókcsatát. Később haladtam lefelé a melleit kezdtem kényeztetni. Voltak sóhajok a részéről és haladtam lefelé. Leértem a puncijához és intenzív nyelvmunkát alkalmaztam.

(2017-09-05) : Elképesztően finom és intenzív franciát és egy kis popoizgatást is kaptam. Ezután 69be frodultunk és kaptam egy kis kóstolót a csodálatos ízvilágából.

felejthetetlen: 16db
(2024-05-21) : elém térdelt és elkezdett alul is csókolni, kényeztetni a finom szájacskájával...én pedig simogattam, becézgettem és élvezkedtem a szájának ölelésében... Meg kell mondanom, hogy a francia tudását változatlanul aktívnak ítéltem...csillagos ötöst érdemel!

(2024-04-15) : Ismét belepillantottam a gyönyörű szemekbe (...boszorkány, biztosan boszorkány villant át az agyamon, de nem volt időm kifjeteni, mert ...) és rövid ügetés után, elindult a vágta. Ekkor már eléggé melegem volt,

(2017-09-28) : A jelzést véve Tessza lejjebb csúszott és finoman nyalogatni kezdte a szekérrudat és a telizsákot gátlás nélkül a gátig nyelvelve. Majd rácuppant Maccusra,

nagyon jó: 26db
(2024-04-27) : kezdtünk egy kis franciával, szépen először a makkor majd idővel eltünteti az egészet, a golyókkal is játszik, simizi és nyalogatja is, hogy meglegyen az izgalom, majd egy kis 69 hogy még jobban élvezhessem a pillanatot és hogy megízlelhessem a pillangós puncikáját!

(2017-12-19) : De lompimra pont ellenkezőleg hat. Egyre virgoncabb. Nyelvével körül kanyarítja mint legelő marha a füvet és eltűnik szájában. Szépen kitölti és remeg örömében.

(2017-10-05) : Nyalja végig, csak makkom szopogatja és eltűnök szájában. Öklendezésig lent tartja. Újra tövig nyeli és a garat is mocorog. Fantasztikus szopás. Föl néz és újult erővel csap le lompira.

: 29db
(2024-06-14) : Valahogy ebben a sorrendben: csöpög a nyál a szerszámra- eltűnik a szerszámom a két cici között, ez megy egy darabig, mígnem zsákcirógatás, környékingerlés... és hopp eltűnt a farkam Tesssza szájában. Koppant valami, majd perceknek tűnő idő múlva lihegve rám tekint, csurog a nyál a szájából.

(2024-06-14) : Ezután cseréltünk, majd a franciába kezdett.. igazán izgatóan csinálta, bőnyálasan, változó ritmusban, olykor cuppanósan olykor tövig lenyelve... Hosszú percekig élvezhettem a kényaztetést és a látványt. Végig a szemembe nézve csinálta...

(2024-06-10) : Nagyon jól csinálja, eleinte használta kezét de amikor már olyan kemény volt kukac, hogy megállt magától már csak szájjal csinálta és majdnem tövig sikerült bekapnia. Pár perc után le is kellett állítani mert nem az érdemi randi első 10 percében akartam elmenni.