Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Tessza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-05-22 23:00:34

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Nabut!

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy az istennőd lehetek! Köszönöm ezt a remek, minden részletre kiterjedő, információban gazdag beszámolót!
Külön élmény volt számomra elolvasni!

Nagyon örülök, hogy megismertelek és remélem látlak még máskor is!

Sok puszi
Tesszus

Beszámoló Tessza +36306742613 121587 szexpartner

Nabut a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Tessza hirdetővel
perfekt popsi
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Amikor feltünt Tessza hírdetése cirka két hónappal ezelőtt, felfigyeltem a csevegésére. Néhány "öreg róka" üdvözlő szavait olvasva tudtam meg,hogy nagy visszatérés történt. A hét évente törlődő memóriám már nem tudta felídézni ki Ő, így nagy lelkesedéssel vetettem bele magam a Róla szóló irodalomba és az aktuális helyzetet is figyelemmel kísértem. Persze azonnali hatállyal a kedvencek közé is emeltem. Sok kérdés nem volt, hiszen a beszámolók magukért beszéltek, a csevegés sokatmondó, és gyakori a napi aktuális bejegyzés is. " Veszélyesen jó puncim van"!
Szólt egy alkalommal hozzánk Tessza, végem lett. Eredeti, egyedi és különleges. És tervezhető előre akár napokkal is, ez fontos számomra, így mikor a
"most hívhatod" villogott tárcsáztam. Tényleg nem volt kérdésem, az adatlapot kívülről tudom, minden információ tartalmaz, részemről fenntartások nélkül volt a pár perces beszélgetés, igyekeztem bizalmat ébreszteni irányomban is. Szexi, kedves hang szólt hozzám, remek stílus már itt a telefonban, kértem a következő hét ugyanazon napját, pontosítottuk még az órát is, egy vtr-el tettünk pontot a megbeszéltekre.
Gördülékeny egyeztetést tapasztaltam, kellemes pár perces beszélgetés alatt még szimpatikusabbá vált számomra Tessza, sürgetés és felesleges kérdések nélkül.
Exluzív hírdető, impozáns adatlap, izgalmas fotókkal és magas színvonalú, részletes bemutatkozással.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Vtr-en pontos címet megkaptam, az útvonalterv igen jó támpontod nyújt. Kilencedik keület, régebben úgy nevezték "rehabilitációs rész", ez megtörtént, szinte csak modern stílusú társasházak találhatók ebben az egyirányú utcákkal bővelkedő városrészben. Egy ilyen kiváló állapotú épületben található Tessza, és kellemes hangulatú lakása is. A tömegközlekedésre az Üllői út és Mester utca ad lehetőséget, pár perc séta , így viszont nem kell bajlódni a parkolással.
Ami nem egyszerű, érdemes hasonlóan hozzám pár perc időt kalkulálni érkezéskor , de ettől függetlenül nagy biztonsággal megoldható, no és természetesen fizetős övezet. Ne kérdezzétek a díját, csak dobtam és dobtam addíg az érméket, amíg a jelzett idő végét elegendőnek véltem. A város frekventált része, mind Budáról, mind a pesti oldalról jól megközelíthető, úgy vélem remek választás Tessza részéről, arról nem is beszélve, hogy az olyan régi csatangolók , mint én is már rutint is szerezhettek ezen a környéken, hiszen számtalan alkalommal jártam már errefelé, hasonló szándékkal, mint ahogyan ezen alkalommal is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy, az alkalomhoz optimalizált garzon, benne külön helyiséget csak az aprócska előszoba és a méretes fürdő.Egy légtérben a nappali-konyha, ami szintén tágasnak mondható, igényesen bútorozva és sehol zsúfoltság. Ilyen a kedvenc radihelyszín típusom.
Az előszoba, fogassal, előszobaszekrénnyel, belépve a lakásba azonnali jó érzés, kellemes illat, tisztaság,
Szemben nagy ágy ,letakarva tiszta lepedővel, és sok párna a fejrésznél, jobb oldalán pedíg tükör a falon.
Aprócska étkezőasztal, rajta dísz, és távolról is jól láthatóan rendezett konyha. A fürdő hasonlóan a lakás többi részéhez nem kifogásolható, zuhanyzás alacsony beépítésű kádas lehetőség, zuhanyfüggöny és jópár tusfürdő is fellelhető. Kilépve jobb oldalt mosdókagyló a tisztálkodási protokoll lezárásához szájvíz és dezodor, és ahogy Tessza adatlapja is írja akár originál fogkefe is rendelkezésre áll. Persze én a műanyagba pohárba töltött verzióval éltem, vétek ezt kihagyni, hiszen Tessza csókja nagy élmény és kötelező feladat. A törülköző minőségi és illatos, a randi végi fürdéshez is friss lett felajánlva.Úgy vélem a lakás bőven megfelel a magasabb elvárásoknak is.
Tessza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tessza rendelkezik minden Női erénnyel, a külső és a belső adottságait is tekintve. Arca szép és nagyon barátságos, mosolygós. Bár az első pillanatban már kifejeztem bókomat ránézve, a tetszés ami az arcát illet randink végéig folyamatosan nőtt. Távozásom előtt cipőm felvétele közben felnéztem rá még egy
"jaj de szép vagy" jött ki a számon őszinte bókként.
Rövid szőke haj ,mely remekül passzol arcához, nem mellékesen erős szexi hatása van. Apolt fogak , szép szemek, diszkrét smink , kiírt valós életkoránál jóval fiatalabbnak érezhető. Ha saccolni kellene, és nem tudnám évei számát, akkor inkább a harminc közelit mondanám. E tekintetben a csalódás kizárt, fiatalos kűlső adottságokkal rendelkezik Tessza. A fotók, de a videó is, ami nehezen retusálható, hűen adja vissza egyéb kivételes adottságait, a cicik és a popsi annak megfelelő. A retusált fotók is minimálisan térnek el a teljes valóságtól, eltüntetve a tetoválást, takarva az arcot, illetve a retusálatlan fotók adják vissza a bőr színét valósan. A cicik nagyon izgalmasak.A fotókon is láthatóan nem extra méretűek, de egyrészt nagyon harmonizál a testalkatához, másrészt kézzel, szájjal élmény őket kénnyeztetni, ahogy a gyöngyszemeket is , melyek büszkén díszítik kebleit.
És Tessza feneke! Kivétel nélkül minden beszámoló említést tesz róla, ezt meg tudom erősíteni. Bizony nem fokhagymagerezd, megérkezésemkor abban a fekete bőrhatású, vagy olyan, feszes, testhezsímuló csodában fogadott, ami a nyitóképen is látható.
Azért élőben más! Úgy gömbölyödik ahogy kell, nem terebélyesedik, hanem harmonizál Tessza alkatával.
1. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 121587 erotikus masszázs
3. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 121587 erotikus masszázs4. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-05-23 20:46:43 erotikus masszázs 1215875. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-05-23 20:46:43 erotikus masszázs 1215876. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-05-23 20:46:43 erotikus masszázs 121587
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Precíz, pontos érkezés! T..óra 59-kor hívtam Tesszát, mintegy másfél perc múlva beléptem ajtaján! Az a bizonyos első másodpercek! De a mosolygós szőke
angyalka tizedmásodpecnyi izgulásra adott csak lehetőséget, gyors kérdés azonnal "maradhatok?" a válasz határozott "hát hogyne!" , maradtam csupán
izgatott. Volt is miért, hiszen Tessza látványa, tudom közhely, felülmúlta várakozásomat. Ugye az arc, ami oly fontos számomra, a tekintet, csábít és nyugtat, remek randi lesz, kétségem nem volt. Volt valami azonnali közös rezgés , sőt, Tessza megkérdezte, hogy "nem találkoztunk e már, mert ismerősnek vél."
Tuti nem, hiszen biztos, hogy emlékeznék Rá, de jól esett , hogy mi van ha! Bár ugye! Hét évente törlődik a memória, legyen örök rejtély. Cipő le, majd vezetett a szobába, hol megcsodálhattam a lakást, meg is dícsértem, persze Tessza remek adottságait is. Az első ami nagyon feltünt, hogy a kiírt, és ellenőrzött életkorát messze alulmúlja a valóság. Cirka tíz évet símán lehet minuszolni. Csetlettem-botlottam, majd leültünk az ágyra, kis ismerkedés, beszélgetés, nem szeretek durr bele módjár nekikezdeni a randinak, és úgy vettem észre ez Tesszának is szimpatikus. Csak pár perc, talán 10-15, nem több, kaptam törcsit,majd a rózsákat tartalmazó borítékot letettem az àgy melletti étkezőasztalra. Tessza ekkor még a már említett fekete feszes nadrágban, magassarkúban és a dekoltázsát sejtető fehér aprócska felsőben volt.
Tudtam, hogy fürdésem utánra, ez változni fog, így sietve tértem vissza, immár csak egy derekamra tekert törülköző volt összruházatom. Addíg, amíg fürdőből kilépésem után el nem kérte, a már szintén hiányos öltözetű hölgyem. Magassarkú, combfix, egy fehér melltartó ,viszont bugyi már sehol. Azonnali ölelés és csók, de látni akartam szép fenekét, így kicsit hátraléptem és megcsodáltam. A magassarkú kiemelte alkatát, izmos comb, lapos has és micsoda popó. Majd háttal fordult nekem , így már nem csak láthattam, hanem érezhettem is fenekét, és nem is akármelyik testrészemmel. Következő mozdulatával tudtomra hozta , hogy még egy ruhadarab felesleges, így remegő kézzel de egy mozdulattal lepattintottam melltartóját. Ölelés és már a kebleit símogattam, a nyakát csókoltam, Tessza pedíg a fejét hátrahajtotta.
Fordulás szembe és valódi csókolózásba kezdtünk.
Tessza csókja érzéki és nem alibi, olyan amit akár a "világi" kedvesünktől is kaphatunk, az ajkak és a nyelv is részt vesz benne, talán az egyik legjobb csók amivel találkoztam. Ölelés közben fenekét elértem kezemmel, valóban kihagyhatatlan, a ciciket pedíg illik csókolni, a bimbók is szerteik a lágy érintést, ezt meg is tettem nagy lelkesedéssel. Világos, de nem hófehér bőre kellemes tapintású , illatos, selymes.
A bal oldalunkon lévő ágyra telepedtünk, én hanyatt, fejem alá kispárna, Tessza előttem helyezkedett el, célja nem volt kétséges. A már éledező farkam lett a következő rész főszereplője. Tessza franciája, úgy mint a csókja, szintén nem hétköznapi. A combom belső felét és a zacsikat is a birtokba veszi Tessza, kezét csak minimálisan használja, erőteljes, de nem durva. És persze szembenézős, ettől izgalmasabb, jobbra a tükörben egy más szemszögből is lehet szemlélni az eseményeket, úgyhogy teljes az élmény.
Feljött hozzám egy csókért, majd szerintem olvasva a gondolatomat rákédezett " Te is szeretnéd?", hát hogyne, alig vártam, hogy Tessza lábai között bújó, nőiességének szépséges bizonyítékát meglássam, érezzem. Ugye láttátok a videót? Hát arról beszélek.
Lábait átemelte fejem felett, Ő továbbra is velem foglalkozott lentebb, én pedíg a már oly régóta várt
punciját kaptam meg. Szuperhigiénia és szépség!!
A pillangók nem titkolják létezésüket én pedíg nem titkoltam vágyamat, nyelvemmel birtokba vettem Tesszát! Apró sóhajok részéről, intenzív légszomj és szaporább lélegzet részemről. De minden jó dolog egyszer véget ér, de van hogy jobb következik. Ahogy most velünk, nem tudom felidézni hogyan került rám az óvszer, Tessza ismét bizonyította, megérzései kiválóan működnek, ugyanis a következő mozdulata már széles terpesz volt, és lassan rámereszkedett.
Kezdtünk lovaglópózban, csípője körben mozgott, keblei ringatóztak előttem, kezemmel szorítottam combjait. Gyors előrehajlás egy csókért, majd ismét felemelkedett. Majd pózváltás, és guggolo póz jött.
Ez már fokozottan ingerelt. Intenzívebb a mozgás és a látvány is pazar, kettönk között láttam ahogy a farkam puncija szorításában mozog.
Sokáig már nem húzhattam, gyors egyetértésben úgy döntöttünk , hogy a befejezés szájjal történik.
Így is lett, az utólsó pillanatokat kértem , hogy gyors kézmunkával fejezze be, ez most így esett jól. Keze és szája közös erővel szereztek számomra örömöt.
Pihenés, megnyugvás és kielégültség mit éreztem.
Tessza mosolyogva nyugtázta mindezt, majd némi tisztálkodás után mellém feküdt hasra. A randi hátra levő részét tartalmas beszélgetéssel töltöttük, bár ezalatt én folyamatosan símogattam és csodáltam testét és szépségét. És nem csak tartalmas, érdekes
beszélgetés volt, közös témát a közös érdeklődési kör adta, meglepő volt számomra, hogy találok speciális témában is hozzáértő beszélgetőpartnert.
De időnk letelt, egy pohár víz mellett felöltöztem és persze nem mulasztottam el , hogy egy-egy csókot még ne lopjak Tesszától. Ez volt az a pillanat, amikor a cipőm felvétele közben a combfixet épp levetve rámnézett. A mozdulat és a tekintet ismét mondatta velem ,hogy " nagyon szép vagy Tessza!" Ezt teljes öszinteségből mondam, szenvedélyt és fényt láttam
a szemében csillogni. Ez ritka, főleg ilyen alkalomkor de észreveszem a jelenlétét. Tessza különleges!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ez nem az a fejezet, ahol túl sok információval tudok szolgálni. Az oka egyszerü. Az adatlap minden erre vonatkozó információt közöl, minden alap, aminek a tiszteletdíja időarányosan megadva az oldalon, de bővebb infó is szolgál erre vonatkozóan. Két opció bővebben telefonon, adatlapon olvasható mindez, de ezek nem járnak plusz rózsaszállal. A csokor evilági méretű, nem írreális korrekt maximálisan.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mindíg nagy körültekintéssel járok el amikor partnert választok.Az oldal adta lehetőséget igyekszem teljes mértékben kihasználni, csevegésfigyelés, vagy aktív részvétel, a beszámolók olvasása, az adatlap teljes áttanulmányozása, minden kis részlet számít. Ebből kifolyólag a sikerességi mutatóm maximális. Tessza esetében nem volt szükség különös képességekre, minden egyértelmű volt. Kezdetnek visszattérésekor a csevegés, ahol egy-két régi vendég üdvözölte. Ez megadta az alaphangot, az adatlap színvonala, pár régi, és a friss beszámolók, Tessza pár soros napi ajánlata. ( "Nálam az élmény a lénye, minden más ajándék!" ), egy évekkel ezelőtti beszámolóra történő reagálása és kétségem nem volt, hogy Tessza azt a vonalat képviseli amit keresek és kedvelek.
Szemlélete, hozzáállása példaértékű, amikor a beszámolóm végeztében a sorbarendezésről döntök sok szempontot figyelembe veszek. A tervezhetőség és kiszámíthatóság számomra fontos, rendszeresen tájékoztat minket aktuális időpntjairól , ez segítség az olyanok számára mint én, aki csak előre napokkal tervez randit. A kűlső adottságok is döntőek, Tessza esetében ahogy már írtam első megpillantásra is szép volt, s ahogy telt az idő és jobban megfigyeltem arcvonásait, ahogy viselkedik, beszélgetésünk, egyre vonzóbb lett számomra.A kommunikációra is mindíg
nagy hangsúlyt fektetek, Tessza ebben is kiváló, a telefonos elérhetőségét jelzi, a csevegésben gyakran részt vesz, és a belső üzenetre is reagál,de lehetőség
viber használatára, randink megerősítésere írtam pár sort ilyen módon, köszönete hamarosan érkezett.
És persze az együttlét! Tessza figyelt rám, szinte érezte mire vágyok, alkalmazkodott hozzám ,végig éreztem a tiszteletet. Az randink után, hamarosan érkezett egy ajánlás és egy ismerősnek jelőlés is.
Ezek apró gesztusok, de nem jelentéktelenek, a furcsa szóval "utókezelésre" odafigyel, kedvelem az ilyen típusú hozzáállást. Már-már tökéletes, ennek tükrében fogom a beszámolómat elhelyezi az eddíg megírtak közé.
Uraim! Ennyi lett volna a mondanivalóm, Tessza kiváló partner!
Tessza! Nagyon örülök, hogy megismertelek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tessza szexpartner beszámolójáról


2024-05-27 11:28:27
Köszönöm Bohém! Habár ahogy írtam nem kellett kétségek között igáznom, hogy meglátogassam-e Tesszát,de olvastam a írásaidat, kicsit inspiráltak döntésemben.

2024-05-26 20:26:36
Iránymutató, etalon írás. Tessust ismerve nem csodálkozom elégedettségeden. Gratula mindkettőtöknek!

2024-05-26 09:07:24
Köszönöm Tessza reagálásat, és köszönöm viva, FoxT, nagymedve barátom, professzor Úr, és bölcs Apolló hozzászólását is.
Persze a hasznos jó pontokat is, látom van ki nem változtat nézetein , de én sem, a kevésbé elismerő pontozás számomra mindíg
a többlet elismerést jelenti, még akkor is, ha bárkiben nagy sjnálatomara irígységet váltok ki.

2024-05-26 01:59:33
Így kell választani partnert. Ha az ember a lába elé néz, nem esik gödörbe. Részletes és tartalmas írás. Látszik hogy dúskáltál az élményekben. Egészségedre...

2024-05-24 07:44:57
Egy analitikus elme doktori disszertációja, amelyben valóban oly dolgokat tár a hallgatóság elé, amely azt valóban érdekli.
Gratulálok, nálam jeles!
Mutasd mindet

FunkciókTessza legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-05-20) : Mikor visszatértem akkor melléálltam és elkezdtünk csókolózni. Lassan megszabadítottam a melltartójától és az ágyon folytattuk a csókcsatát. Később haladtam lefelé a melleit kezdtem kényeztetni. Voltak sóhajok a részéről és haladtam lefelé. Leértem a puncijához és intenzív nyelvmunkát alkalmaztam.

(2017-09-05) : Elképesztően finom és intenzív franciát és egy kis popoizgatást is kaptam. Ezután 69be frodultunk és kaptam egy kis kóstolót a csodálatos ízvilágából.

(2017-07-10) : Tessza lecsúszott és finom franciába kezdett, ami közben bejárta a teljes alfelemet, foglalkozott a golyókkal is, de a legjobb az volt, amikor a gátat nyalogatta és közben finoman verte a farkam. I

felejthetetlen: 16db
(2024-05-21) : elém térdelt és elkezdett alul is csókolni, kényeztetni a finom szájacskájával...én pedig simogattam, becézgettem és élvezkedtem a szájának ölelésében... Meg kell mondanom, hogy a francia tudását változatlanul aktívnak ítéltem...csillagos ötöst érdemel!

(2024-04-15) : Ismét belepillantottam a gyönyörű szemekbe (...boszorkány, biztosan boszorkány villant át az agyamon, de nem volt időm kifjeteni, mert ...) és rövid ügetés után, elindult a vágta. Ekkor már eléggé melegem volt,

(2017-09-28) : A jelzést véve Tessza lejjebb csúszott és finoman nyalogatni kezdte a szekérrudat és a telizsákot gátlás nélkül a gátig nyelvelve. Majd rácuppant Maccusra,

nagyon jó: 26db
(2024-04-27) : kezdtünk egy kis franciával, szépen először a makkor majd idővel eltünteti az egészet, a golyókkal is játszik, simizi és nyalogatja is, hogy meglegyen az izgalom, majd egy kis 69 hogy még jobban élvezhessem a pillanatot és hogy megízlelhessem a pillangós puncikáját!

(2017-12-19) : De lompimra pont ellenkezőleg hat. Egyre virgoncabb. Nyelvével körül kanyarítja mint legelő marha a füvet és eltűnik szájában. Szépen kitölti és remeg örömében.

(2017-10-05) : Nyalja végig, csak makkom szopogatja és eltűnök szájában. Öklendezésig lent tartja. Újra tövig nyeli és a garat is mocorog. Fantasztikus szopás. Föl néz és újult erővel csap le lompira.

: 30db
(2024-06-14) : Valahogy ebben a sorrendben: csöpög a nyál a szerszámra- eltűnik a szerszámom a két cici között, ez megy egy darabig, mígnem zsákcirógatás, környékingerlés... és hopp eltűnt a farkam Tesssza szájában. Koppant valami, majd perceknek tűnő idő múlva lihegve rám tekint, csurog a nyál a szájából.

(2024-06-14) : Ezután cseréltünk, majd a franciába kezdett.. igazán izgatóan csinálta, bőnyálasan, változó ritmusban, olykor cuppanósan olykor tövig lenyelve... Hosszú percekig élvezhettem a kényaztetést és a látványt. Végig a szemembe nézve csinálta...

(2024-06-10) : Nagyon jól csinálja, eleinte használta kezét de amikor már olyan kemény volt kukac, hogy megállt magától már csak szájjal csinálta és majdnem tövig sikerült bekapnia. Pár perc után le is kellett állítani mert nem az érdemi randi első 10 percében akartam elmenni.