Kiemelt
Kira(24)
Budapest XIV.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Tessza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-05-20 07:11:56

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Bali!

Köszönöm szépen a beszit! Igazán megleptél a minősítéssel, persze jó értelemben és nagyon jól is esett. A beszi igazán tartalmasra sikerült, még mindig jól írsz 😘 jó volt végig olvasni 😊

Puszi
Tesszus

Beszámoló Tessza +36306742613 121563 szexpartner

sztbali a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Tessza hirdetővel
perfekt popsi
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb popószex
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettem Tesszával, amit később VTR-en is megerősítettem. Könnyen ment, mert hamar visszajelzett.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel jól megközelíthető. A közelben jár a metró és néhány villamos is. Ezek olyan 5-8 percnyire vannak. Autóval nem tűnik olyan könnyűnek, mert én nem láttam szabad helyet. Amúgy könnyű megtalálni a helyet.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Maga a lakás elég egyszerű. Egy kis előszobából nyílik a fürdőszoba és az amerikai konyhás nappali. Előbbi jól felszerelt és minden megtalálható benne amire szükségem volt és az utóbbiban van egy nagy kényelmes ágy, ahol az action zajlott.
Tessza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tesszával már régen találkoztam. Ez volt a második randink. 8 év telt el, ezért sokat változott azóta. A képei és a videója visszaadják őt, de az előbbieken a tetoválásai nem látszanak. Most rövid szőke haja van. Helyes az arca és kis méretű cicikkel rendelkezik, amik a kényeztetésre érzékenyek. Lapos has és formás popsi amihez egy kecses lábpár társul. Fekete köznapi ruhában fogadott. Alatta feketenemű volt. Melltartó és combfix, mert az alsóneműt én nem láttam rajta.
1. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 121563 erotikus masszázs
3. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 121563 erotikus masszázs4. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-05-21 01:09:41 erotikus masszázs 1215635. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-05-21 01:09:41 erotikus masszázs 1215636. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-05-21 01:09:41 erotikus masszázs 121563
Action
Popó:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Mikor megérkeztem akkor hívtam és hamar bejutottam. Igazából nem kellett csöngetni vagy hasonlót, mert a ház kamerarendszerrel van felszerelve és mindig nyitotta az ajtókat. A lakásba puszit és ölelést kaptam üdvözlésként. Levettem a cipőmet és bementünk a nappaliba. Levettem a ruháimat és kaptam egy törölközőt. Elvonultam lemosni magamról az út porát és ő a fogadószett egy részétől megszabadult. Mikor visszatértem akkor melléálltam és elkezdtünk csókolózni. Lassan megszabadítottam a melltartójától és az ágyon folytattuk a csókcsatát. Később haladtam lefelé a melleit kezdtem kényeztetni. Voltak sóhajok a részéről és haladtam lefelé. Leértem a puncijához és intenzív nyelvmunkát alkalmaztam. Néha megsimítottam a szeméremdombját és tovább folytattam a nyalakodást. Egy idő után elkezdett vonaglani, ami egyre hevesebb lett és egy hangos sóhajjal utolérte őt az orgazmus. Váltottunk és én elfeküdtem az ágyon Tessza pedig elkezdett franciázni. Lassú tempóban kezdte, de hamar váltott ütemes bólogatásba. A kezét nem használta, de néha hozzáért, ami nem negatívum. Gumit húztunk és lovaglóba kezdtünk. Még emlékezett arra, hogy hátulról szeretem kezdeni, de mondtam neki, hogy ez már megváltozott azóta. A mellkasomon támaszkodva lovagolt az ölemben és a ciciket simogattam. Utána váltottunk a mostani kedvencembe a Nyuszi-pózba. Lassú tempóban kezdtem el tolni neki és Tessza kéjes hangokat hallatott. Fölé hajoltam és újabb csókcsatába bonyolódtunk. Áttértünk kutyusba és itt már ütemesebb mozgásba kezdtünk mindketten.Mikor kicsúsztam javasoltam, hogy feküdjön hasra és pedig ráfeküdtem és így folytattuk tovább. Egy idő után úgy gondoltam itt az idő áttérni popsira, ezért ő bekente a popsiját síkosítóval én pedig a védőfelszerelésre csorgattam egy adagot. Lassan kezdtem el a popsijába betolni a velem egykorút. Itt megjegyezném, hogy említette, hogy a korábbi találkánk idején még kezdő volt popsiban, ezért a nagyobb méreteket nem vállalta; de azóta szerzett tapasztalatot és most már az átlagosnál picit nagyobb méretűeket is vállalja. Picit nagyobb tempóban ismét a lovagló került sorra, de Tessza most popsival ült bele. Így folytattuk, majd egy kis szünetet tartottunk. Levettem a védőeszközt és egymás mellé feküdve csókolóztunk és simogattuk egymást. Váltottunk 69-be és így izgattuk egymást tovább. Újabb védőruhát kaptam és Tessza nyeregbe pattant. Most egy nagyobb vágtába kezdtünk bele, ami közel hozta a végkifejletet, ezért gumi le és az ágy mellé álltam és egy kevés francia után a szájába élveztem. Hagyott lenyugodni majd ő elvonult szájfrissítésre, mikor ezzel megvolt akkor ásványvízzel kínált, amit elfogadtam. Kaptam egy tiszta törölközőt és elmentem egy újabb tusolásra. Visszatértemkor ő már köntösben volt én pedig elkezdtem visszahúzni a gönceimet. Kimentünk az előszobába és a cipőmet is felvettem. Rendeztem a csokrot majd búcsúcsókok és ölelés végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztük és igazából szóba sem került. Nyilvános adat, mert szerepel az adatlapján és a bővebb infó mindent tartalmaz. A popsit előre jelezni kell, de nem kerül plusz rózsaszálakba.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 55 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ismét egy csodás randit hoztam össze egy régen látott kedvencemmel. Szerintem még fogunk találkozni, mert az ilyen csodás lányokat bűn lenne elhanyagolni; akik ráadásul nem mindennapi élnényekkel tudnak gazdagítani minket.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tessza szexpartner beszámolójáról


2024-05-21 15:49:14
Általában jól írsz,ez a regény is ezt igazolja. Gratulálok
Mutasd mindet

FunkciókTessza legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-05-22) : Tessza franciája, úgy mint a csókja, szintén nem hétköznapi. A combom belső felét és a zacsikat is a birtokba veszi Tessza, kezét csak minimálisan használja, erőteljes, de nem durva. És persze szembenézős, ettől izgalmasabb, jobbra a tükörben egy más szemszögből is lehet szemlélni az eseményeket, úgyhogy teljes az élmény.

(2017-09-05) : Elképesztően finom és intenzív franciát és egy kis popoizgatást is kaptam. Ezután 69be frodultunk és kaptam egy kis kóstolót a csodálatos ízvilágából.

(2017-07-10) : Tessza lecsúszott és finom franciába kezdett, ami közben bejárta a teljes alfelemet, foglalkozott a golyókkal is, de a legjobb az volt, amikor a gátat nyalogatta és közben finoman verte a farkam. I

felejthetetlen: 18db
(2024-07-16) : Mikor már fáradtam megkérdezte,hogy jöjjön e ismét szájjal,és a következő pillanatban már hevesen bólogatott a farkamon. Időnként teljesen eltüntetve a farkam, időnként kivette a szájából és nyakát csorgatva a farkamra, és úgy verte aztán megint elnyelt és így ment egy darabig, nagyon lelkes volt

(2024-06-24) : Tessza nemhogy ügyetlen nem volt, de nagy figyelemmel és odaadással (valamint kiváló technikával) kényeztetett. Amit a szájával művel, nem átlagos, ráadásul még közben figyeli is a reakcióidat. Hol nyálat csorgatott, hol teljesen eltüntetett, hol csak nyalogatott.

(2024-05-21) : elém térdelt és elkezdett alul is csókolni, kényeztetni a finom szájacskájával...én pedig simogattam, becézgettem és élvezkedtem a szájának ölelésében... Meg kell mondanom, hogy a francia tudását változatlanul aktívnak ítéltem...csillagos ötöst érdemel!

nagyon jó: 26db
(2024-04-27) : kezdtünk egy kis franciával, szépen először a makkor majd idővel eltünteti az egészet, a golyókkal is játszik, simizi és nyalogatja is, hogy meglegyen az izgalom, majd egy kis 69 hogy még jobban élvezhessem a pillanatot és hogy megízlelhessem a pillangós puncikáját!

(2017-12-19) : De lompimra pont ellenkezőleg hat. Egyre virgoncabb. Nyelvével körül kanyarítja mint legelő marha a füvet és eltűnik szájában. Szépen kitölti és remeg örömében.

(2017-10-05) : Nyalja végig, csak makkom szopogatja és eltűnök szájában. Öklendezésig lent tartja. Újra tövig nyeli és a garat is mocorog. Fantasztikus szopás. Föl néz és újult erővel csap le lompira.

: 34db
(2024-07-24) : Majd Ő következett, és elkezdte kényeztetni a farkam. Szinte kéz nélkül nagyon finoman szopott, a golyóimat is kezelésbe vette. Ez nem tartott sokáig, nagyot élveztem. Hagyott picit megnyugodni, az utódokkal a szájában Tessza elvonult öblíteni. Majd visszaérve letisztogatott.

(2024-07-13) : Az ágyra ülve ő kezdte el ingerelni a harmadik lábamat, miközben vadítóan nézet a szemembe. Rákérdezett a 69-re, amire nem tudtam ellent mondani. Aztán a lovaglásba kezdet, miközben néha rámhajolva csókolóztunk.

(2024-07-10) : Fokozatosan izgatta a farkam, végére érzéki-de pornósnak nem mondanám-köpködős mélytorkos franciáig jutottunk. Kértem hogy Ő is feküdjön az ágyra. Közben lekerült a melltartó, és az ágaskodó bimbokat kezdtem kényeztetni.