Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Bia(29+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Tessza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-09-07 02:33:03

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tessza +36304618914 122526 szexpartner

Gépontos a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Tessza hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
legjobb lovaglás
mindig vidám
Egyeztetés
Ez egy rendhagyó beszámoló lesz, csak szólok!

Képen egy középkorú Pasi, aki több hetes megfeszített projektmunka és tesztelések után sikerrel zárja melót. Már csak a beszámolót és leírást kell befejezni, de előtte legyen egy rendhagyó beszámoló. A gondolatot tett követi, és máris a beszamolok.com oldalon keres. Pörög az egér görgője, csak úgy villannak fel a képek, nevek, majd bevillan: TESZT!> Tessza! Már azt látjuk a képen, hogy kimenő hívás, csevegés, melyben enyhe mosoly fedezhető fel a Pasi szája sarkában. Megvan! Időpont leegyeztetve! Ezzaz, újabb siker! Másnapi randi lefoglalva. Bárcsak ilyen könnyen ment volna a projekt teljes szakasza…
Megközelítés
Már délelőtt az utónyár napjai izzasztják az irodában, ezért a nyáriasabb ruha mellett dönt a Pasi. Következő képen egy kellemesen visszahűtött autóban ülve, a Mester utcát keresztezve az 51-es villamos Bokréta utcai megállójánál síneken áthalad. Amíg beparkol azon gondolkodik, milyen jó itt a közlekedés, nagykörúti villamosok kb. tízperces sétával elérhetők, de autósoknak megfelelő parkolóhely a Lurdy, ahonnan villamossal 3 megálló és a Sparnál egy jobbra át-tal már az utcában is van az élménykereső. Kiszáll az autóból a Pasi és egy pillanat alatt a kapuban van, de előtte felhívta Tesszát, mert ebben az esetben a kapun bejutáskor nem kell a kaputelefonnal bíbelődnie. 1-0 oda, mert Tessza látja a kamerán. Berreg a kapu zárja, nyílik az ajtó és már a lépcsőház 18 lépcsőfokát kettesével szedi, majd az iránymutatás szerinti fordulók után nyitott ajtón keresztül bejut a kéjlakba.
Helyszín
A képen egy fekete szettben, fekete magassarkúban álló csinos Nőt látunk, aki a kamera képén látva a lépcsőházba belépő Pasit, kostatálja, hogy ismét egy jó randi elé néz. Jobb kezével megigazítja a rövid szőke haját, ballal végig simítja kezét testén, mintegy kisimítva a ruhát.
Lakásba belépve a Pasi kellemes illat közepette pillantja meg a Nőt. Sárgadinnye vagy maracuja illat? Nem tudja eldönteni a Pasi, csak azt, hogy azokban a zöld szemekben elveszett minden érzéke. Öleléssel és csókkal üdvözli a Nőt, és nyakára puszit adva magába szívja a Nő illatát.
Nappalis konyhában ülnek és beszélgetnek a következő képen miközben frissítőt iszogatnak. A klíma kellemesen duruzsolva előhűti a levegőt, a nappali részen, és a lakás átrendezést követően pont szembe van az ággyal. Beszélgetés közben a Pasi kérése meglepi a Nőt, hogy minden történjen a Nő elképzelése és kedve szerinti ezen a randin. Máris képváltás és a zuhanyfüggöny mögött állva a Pasi meglepve számolja, hogy 1,2,3, … 9 pont ennyi tusfürdő van a kád szélén, de ennél több pohár a szájvíznek és természetesen kellemes száraz puha türcsi.
Tessza külseje
Amíg a fürdőből a zuhanyzás zaja szűrődik ki, addig a Nő átöltözik, egy egybe fekete ruhaszettet vesz fel, majd a ciciket beigazítva, a ruháján végig simítja kezét. Kerek fenekén feszül a ruha, bugyit most sem vesz fel, hiszen az csak felesleges művelet most. Harisnyát az ágyon ülve veszi fel, miközben hüvelykujja külső része a simára borotvált szeméremdombhoz ér. Tükör elé áll és megállapítja ilyen testtel és mosollyal lehet csábítani…
1. Tessza +36304618914 beszámoló Budapest 122526 erotikus masszázs
3. Tessza +36304618914 beszámoló Budapest 122526 erotikus masszázs4. Tessza +36304618914 beszámoló 2024-09-07 08:47:54 erotikus masszázs 1225265. Tessza +36304618914 beszámoló 2024-09-07 08:47:54 erotikus masszázs 1225266. Tessza +36304618914 beszámoló 2024-09-07 08:47:54 erotikus masszázs 122526
Action
Fürdőből kilépve a Pasit egy fekete egyberuhába csomagolt Nő várja a nappaliban. Pont tenyérbe illő cicikkel, melyeket csak a ruha takar. Mosollyal az arcán átöleli a Pasit, majd egy apró puszikkal kezdődő csókban forr össze a szájuk. Pasi keze kalandozni kezd a popsin, majd a gerincvonalon keresztül jut el a nyakig. A Nő hajába túr jobbkézzel, mert a bal már a ciciket simogatja felváltva, hüvelykujja extra köröket róva a bimbók körűl. Határozott mozdulattal háttal magának fordítja a Pasi a Nőt, mert a ciciket így jobban lehet izgatni, mely közben a jobb keze a ruhát felhúzva a simára borotvált puncit simogatja, izgatja a csiklót. Pár perc elteltével magával szembe fordítja a Nőt és kéri, hogy kezdődjön a játék!
A Nő mosolyogva az ágyon a hátára fekszik majd kéri a Pasit, hogy nyalja ki, de olyan hangsúllyal és vágyakozva, hogy a klíma is elvesztette a hőmérséklet beállítást! Nyakon kezdődik a csóksorozat, mely a mellbimbókörözéssel folytatódik, mindaddig míg majd kipattan, mint egy virágrügy. Lassan behelyezkedik a Nő lába közé a Pasi és megkérdi, hogy mennyi legyen az a kettő? Minden! Hát először a csikló került izgatásra, mely pár perc elteltével remegést okozott azon a gyönyörű testen. Mosollyal köszönte meg a Nő, de a Pasi válasza erre egy kiadós nyelvmunka volt a barlangbejáratnál. Kezdetben csak a kezek keresték a kapcsolatot, majd a Nő keze a Pasi tarkóján a haját megragadva húzta magába az élvezet okozóját, miközben próbált szemkontaktust létesíteni a Pasival. Az ágyon lévő terítő alaposan felgyűrődött percek alatt. Erre vágytam ma reggel, erre gondolt a Nő miközben teste ellazult az orgazmust követően.
A következő kép, hogy a Pasi fekszik a hátán, a Nő markolja a farkát és erotikus beszélgetés zajlik, miközben néha a farkára csorgatja a nyálát. Szembenézős, mosollyal arcán nagyon lassan a Pasi zacsiját kezdi izgatni. Először csak megérinti a nyelve hegyével, majd nyelvköröz. Ezt ismétli, de a nyelvkörzés lassan átcsap zacsibekapásba és mély nyelvmunkába. Pasi remeg az ágyon, majd a Nő hirtelen felemeli a fejét és a Pasi farkát nézi. Ismét csorog a nyál, nézi a farkat, jobb kezével ingerli, ismét erotikus beszélgetés zajlik. Nagyon lassan lehajol a Nő és bekapja az addig kőkemény falloszt. Csak a makk tűnik el, aztán nyálcsorgatás majd mélyebben tünteti el a Pasi farkát a szájában. Ez így meg amíg a torok szab gátat a mélységi erotikus játéknak. Minden farokmélyretolás alatt szemkontaktus van. A zöldszemű boszorka- így van ez megírva a bemutatkozóban, hát meg is jelent…😊. Egymásután többször is teljesen torkig van eltüntetve az a bájdorong, amikor a Nő felül és közli, hogy most beléd ülök. Védőfelszerelés könnyen pattan, habár a Pasi farka lassan eléri a tököli adótorony hosszát. Háttal áll a Pasinak a nő és lassan leguggolva a farkát a punciba igazítja és kellemes csípőmozgással milliméterenként magába engedi. A Nő elkapja a Pasi bokáját és előre dőlve pörög azon a bizonyos adótornyon. Érzi a Nő, hogy ez így sok lesz és kéri a Pasit, hogy misszionárius pozícióban dugja meg rendesen. Lábak a Pasi nyakában, miközben a cipőket lehúzza. Először félig csúsztatja be a gyönyörűen csillogó punciba a farkát a Pasi. Kis játék következik, farok ki, majd a csiklót izgatja, vissza a punciba, mindaddig míg teljes hosszban tűnik el. Szép lassan indul a tánc, majd csattogás…lábak a nyakban…csókok csattannak…lábak szétnyílnak, hát így is csattogás van. A Nő arca lassan megváltozik, felszabadult mosoly, tágult pupillák, látszik, hogy kedvére van a dugás, ezt akarta. Már a Pasi sem tud uralkodni magán és már érzése szerint a klíma sem hűt megfelelően, így ősrobbanása van, remegés, hangoskodás. Levegő utáni kapkodás, hiszen ez egy kellemes és tempós szeánsz volt majd lenyugvás a punciban. Takarítás után beszélgettek az ágyon elnyúlva.
Ez egy tökéletes randi volt mindketten így érezték és búcsúzásképpen ígéretet tettek, hogy a következő randin a Pasi forgatókönyve kerül forgatásra.
Elszámolás
Megfelelő méretű rózsacsokor még nem hervadt el, vízbe se rakta a Nő, hanyagúl a letett helyen hagyta a randi ideje alatt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mivel nem első randi, de egy új játék kezdete a Nő és a Pasi között, így elfogultan lehet erről írni. Pozitívan, feltöltődve távozik mindkét fél a randik végén. A két fél közűl a Pasi vágyik jobban a Nő társaságára, de ez így van rendjén. Mindig valami többet kap, beszélgetést, élményt a Pasi. Igen, lesz a szeretője- ez kérdésként van a bemutatkozó szövegben...

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tessza szexpartner beszámolójáról


2024-09-10 09:41:22
Tetszett ez a forgatókönyves forma. És egészen olcsón megúsztad a szeánszt, a Nő még biztosan nem elégítette ki az összes vágyát veled, szóval - gondolom - lesz folytatás. :)

2024-09-08 16:17:20
Szépen megírt, irodalmi ihényességű brszámoló

2024-09-08 11:50:17
Rendhagyó beszámolót olvasva teljesen átélhető volt a történet.

2024-09-08 10:30:55
Jó forgatókönyv, de egy kissé elrejti a hasznos infókat.
Mutasd mindet

FunkciókTessza legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2024-06-19) : Then we started kissing, turned into body kissing, great oral that continued in a marvelous rimming session, then oral from my side (delicious)... At some point Tessza suggested so beautifully that maybe we should have some sex?

(2024-05-22) : Tessza franciája, úgy mint a csókja, szintén nem hétköznapi. A combom belső felét és a zacsikat is a birtokba veszi Tessza, kezét csak minimálisan használja, erőteljes, de nem durva. És persze szembenézős, ettől izgalmasabb, jobbra a tükörben egy más szemszögből is lehet szemlélni az eseményeket, úgyhogy teljes az élmény.

(2024-05-20) : Mikor visszatértem akkor melléálltam és elkezdtünk csókolózni. Lassan megszabadítottam a melltartójától és az ágyon folytattuk a csókcsatát. Később haladtam lefelé a melleit kezdtem kényeztetni. Voltak sóhajok a részéről és haladtam lefelé. Leértem a puncijához és intenzív nyelvmunkát alkalmaztam.

felejthetetlen: 19db
(2024-09-02) : Mikor kinyalakodtam magamat, akkor ismét franciázott nekem Tessza és utána gumit húztunk. Tessza nyeregbe pattant és elkezdett lassú tempóban lovagolni. Cirógattam a ciciket a kezemmel és amikor Tessza előrehajolt akkor a számmal is. Pózt váltottunk és hátulról folytattuk. Ekkor simogattam és puszilgattam a hátát.

(2024-07-16) : Mikor már fáradtam megkérdezte,hogy jöjjön e ismét szájjal,és a következő pillanatban már hevesen bólogatott a farkamon. Időnként teljesen eltüntetve a farkam, időnként kivette a szájából és nyakát csorgatva a farkamra, és úgy verte aztán megint elnyelt és így ment egy darabig, nagyon lelkes volt

(2024-06-24) : Tessza nemhogy ügyetlen nem volt, de nagy figyelemmel és odaadással (valamint kiváló technikával) kényeztetett. Amit a szájával művel, nem átlagos, ráadásul még közben figyeli is a reakcióidat. Hol nyálat csorgatott, hol teljesen eltüntetett, hol csak nyalogatott.

nagyon jó: 27db
(2024-06-10) : Nagyon jól csinálja, eleinte használta kezét de amikor már olyan kemény volt kukac, hogy megállt magától már csak szájjal csinálta és majdnem tövig sikerült bekapnia. Pár perc után le is kellett állítani mert nem az érdemi randi első 10 percében akartam elmenni.

(2024-04-27) : kezdtünk egy kis franciával, szépen először a makkor majd idővel eltünteti az egészet, a golyókkal is játszik, simizi és nyalogatja is, hogy meglegyen az izgalom, majd egy kis 69 hogy még jobban élvezhessem a pillanatot és hogy megízlelhessem a pillangós puncikáját!

(2017-12-19) : De lompimra pont ellenkezőleg hat. Egyre virgoncabb. Nyelvével körül kanyarítja mint legelő marha a füvet és eltűnik szájában. Szépen kitölti és remeg örömében.

: 36db
(2024-09-03) : Így örömmel elfogadtam a lehetőséget és mikörben istenien kényeztetett tovább én is felfedezhettem a szép punciját. Mivel elég jól bírtam még így gumi felhelyezését követően beleült és így vonaglott a velem egykorún, miközben én is próbáltam adni az ütememet.

(2024-08-08) : Kitartóan franciázott végig, néha felnézve, néha kicsit pornósan, ráköpve, izgatóan, de soha egyszer sem köpülve. Egyik legjobb francia. Mélytorok is volt néha-néha. Egyedül abban tudtam volna még többet elképzelni, hogy egy kicsit rásegítek a kezemmel, de inkább nem akartam zavarni.

(2024-08-04) : Védőfelszerelés és lovaglás, lovaglásból hátradőlve, onnan kutyus. Majd miután élveztem a látványát, élve a lehetőséggel, hanyatt fekve popsi. A végén újra francia. A menü teljesen komplett volt, nem éreztem úgy, hogy bármi is kimaradt volna.