Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Tera

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-11 21:46:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tera +36702845992 121481 szexpartner

Peroska a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Tera hirdetővel
érzéki hang
feneketlen mélytorok
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hamar felvette ahogy szokta többször voltam már nála. Sajnos csak fél órára volt szabad aztán ment dolgára. Máskor többet szoktam maradni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Parkolót vadászni elég nehéz, tömeggel könnyebb lenne menni. Mindig találok 2-3 kör után helyet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Két szobás lakás 4 emeleti. Fürdő tiszta mindig van több törcsi illetve szájvíz. Zuhanyzó van. Tudom nem ez a lényeg,de a lakásnak a dizájna eléggé bejön, aki volt az már tudja szerintem.
Tera külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Olyan mint a képeken sőt szerintem sokkal szebb a mosolyát nagyon szeretem szépek a szemei. Cici jó kemény és kézbe illő, mármint az én kezembe lehet máséba nem. Nincs olyan testrésze ami nekem ne tetszene.
1. Tera +36702845992 beszámoló Budapest 121481 erotikus masszázs
3. Tera +36702845992 beszámoló Budapest 121481 erotikus masszázs4. Tera +36702845992 beszámoló 2024-05-13 07:07:50 erotikus masszázs 1214815. Tera +36702845992 beszámoló 2024-05-13 07:07:50 erotikus masszázs 1214816. Tera +36702845992 beszámoló 2024-05-13 07:07:50 erotikus masszázs 121481
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Érkezésemkor ajtó mögött egyből felismert, szájrapuszival kezdtünk. Aztán be a szobába majd gyorsan zuhi mert ugye fél órára volt csak ideje sajnos. Zuhany után a szobába mentem ő még visszament a fürdőbe feltörölni, aztán jött is a szobába be. Kék fehérnemű szett és fekete kis hálóing volt rajta. Írtó szexi. Ilyenkor általában ölelgetéssel simogatással és jó sok csokkal kezdünk, de most sietettett az óra. Így pár csók köztben az egyik lábát feltette az ágyra én bedig a lába közé nyóltam és bugyin keresztűl simogattam. majd feltérdelt az ágyra levette a fehérneműt és kezébe vette az akkor már félig kemény farkamat. Huzott rajta párat rám nézett majd be is kapta, pillanatok alatt kemény lettem. Ő pedig pillanatok alatt eltűntetett a szájában. Nagyon jó érezni mikor teljesen beveszi. (Vissza gondolva még most is bizsereg) Kicsit finomat ráhúztam a fejét nem volt ellenére nekem pedig jól esett. Majd megkérdezte nincs e kedvem elfeküdni. Kinek ne lenne kedve. Ezek után én háttal ő bal oldalamon helyezkedett el és úgy tűntette el teljesen a nemesebbik testrészem. Nagyon jól esett közben néha felültem a fenekét vagy éppen ahol értem puszilgattam, néha még csókoloztunk is. Mennyei érzés volt. Majd elővett egy gumit felhúzta és beleült. Semmi sikosítás nem kellett mert nedves volt. Azonnal ment a paci istenien csinálta közben a ciciket markolásztam. Néha rámdőlt és csokolóztunk. Magamhoz szorítottam nyakát csokoltam. Közben ő nyögdécselt és nagyon kéjes hangokat adott ki magából. Majd kértem, hogy forduljon meg és úgy egy kicsit tegyük popsiba. Próbáltuk, de most nem ment azt mondta ahhoz jobban fel kell izgulnia. Ezt persze tudtam róla csak hát az idő nagyúr így erre most kevesebb idő jutott. Se baj majd úgy is bepótoljuk legközelebb. Viszont a punciba olyan szépen becsusszant és annyira szűknek éreztem így. Gyönyörű volt látni ahogy így mozog rajtam. Majd hátulról átöleltem és magamra húztam. Fura volt neki de élvezte. Popsival jobb lett volna, de legközelebb. Rajtam feküüdt az a gyönyörű nő a nyakát csokoltam és mikor felém fordult akkor a száját. Majd kérdezte hogyan szeretnék elmenni. Hát én a szájába az a kedvencem. Így hát kipattant gumi le és máris a 69-es pózt gyakoroltuk. A puncija annyira finom és édes egyszerűen imádom. (szerintem vagyunk még páran így vele) Kértem ha jön a vég akkor a cuncust nyomja az arcomba. Majd jeleztem, hogy jön a vég és kicsit a fejem felemelve felatam a punciját miközben a szájába robbantam. Azonnal nem hagyta abba és így kellemes volt nagyon, persze én is nyaltam még élvezés után. Majd finoman felkelt rólam. Bevallom nem tudom mi lett az utódokkal, mert nem voltam annyira magamnál, de lehet lenyelte vagy zsepibe ment passz. Magamon kívül voltam. Utána mikor magamhoz tértem gyorsan leöblítettem magam. Majd öltözésnél beszélgettünk még, illetve a cipőhúzásnál. Csókkal váltunk el és tett egy igéretet amit remélem mihamarabb meg tudunk valósítani. A kémia jó köztünk, de ezt az első alkalommal ő jelentette ki.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezés után egyból a szobában szoktam letenni az ágyra. Az adatlapján ami van mindent vállal és csinálni is szoktuk.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Szeretek hozzá járni. Diszkrét lakás van mikor ketten vannak, voltam már a barátnőnél is ő is teljesen rendben van. Szereti amit csinál ezt érezni rajta nincs feszkó. Persze vele is normálisnak kell lenni én igyekszem mindig az lenni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tera szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókTera legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 6db
(2022-07-17) : Kis 69 után gumit keresett, felruházott, majd nyeregbe pattani. Hát ez valami fenomenális volt! Nagyon jól kavart közben, hol rámhajolt csókot lopni, hol én hajoltam feljebb a kebleihez vagy a csókjáért. Magam is megleődtem, hogy mennyire élvezi. Kértem forduljunk misszionáriusba, kérésemnek eleget is tett.

(2022-04-24) : Ezt követően cseréltünk és egy olyan franciát kaptam amitől a fülem ketté állt. Először szépen lassan a szerszám és összes tartozéka részesült egy kis törődésben, majd hirtelen hopp teljes egészében eltüntette a szájában. Na ezt nevezem tényleg igazi finnyáskodás nélküli mélytoroknak!

(2022-04-05) : Tera mellém feküdt, mitha a barátnőm lenne és el is kezdett kényeztetni. Ezt szeretem viszonozni ilyenkor én is majd nemsokára 69-be fordultunk. Így tartott jó pár percig a kölcsönös kényeztetés, sikerült keményre formálnia a szerszámomat.

nagyon jó: 7db
(2022-07-29) : Aztán leértem oda ahol az ambrózia terem. A combjai csókolgatásával kívántam alapozni még egy kicsit a tervezetnek, majd viszonozni kezdtem a tőle korábban kapott franciát. Az előjáték során is kéjes nyögésekkel és sóhajokkal jelezte felém tetszését, ami még hangosabbá vált ahogy odalenn kóstolgattam.

(2022-05-09) : Az ágyra dölve előbb Tera vett kezelésbe, és hamar elérte a kívánt hatást, de kértem, hogy helyezkezdjünk úgy, hogy én is hozzáférjek. Meg akartam kóstolni, hogy nyalni is olyan kellemes-e, mint simogatni. Jelentem igen.

(2022-03-11) : Aztán a gyönyörű csikló és közben ujjazás, aminek hatására benedvesedett alaposan Tera. Kértem, hogy játsszon el a kisfickóval. Nagyon kellemes, mélytorokkal fűszerezett NF-et kaptam, aranyos kézimunkával. Már így eltudtam volna lőni egy patront, de kértem a védelmet.

: 9db
(2024-05-13) : Nagyon finom rúdszopogatás kezdődött, betonkeményen tologattam magam a szájába, kiváló élmény volt! Kértem gumihúzást, nehogy idő előtt lőjem el az első adagot, ezt brutál szexi módon szemből szájjal oldotta meg.

(2024-05-07) : A francia után gumi fel, még egy kis csók a kis bajtársamnak úgymond bátorítás gyanánt, majd Tera meglovagolt... ráadásul meglehetősen keményen. Kb kétszer akkora vagyok mint ő, de olyan szinten a combjai közé szorított, hogy elkapott a rettegés, nehogy két perc alatt kivégezzen.

(2024-05-02) : Ez nagyon tetszett neki, gyorsan össze is bújtunk és heves csókcsatába kezdtünk amolyan igazi vadulósba, mint amikor a barátnődet nem láttad napok óta és nagyon vágysz rá.