Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Tera

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-07 21:24:05

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tera +36702845992 121442 szexpartner

Iminko_ a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Tera hirdetővel
csókos száj
csodás csók
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
4
Még a hétfői napon láttam, hogy Tera elérhető, gondoltam lecsapok rá. Sajnos nem vette fel a telefont és mivel tudtam, hogy másnap is a városban leszek gyorsan lefoglaltam egy időpontot másnapra VTR-on keresztűl. Később Tera próbált visszacsörgetni, de az aznap délutáni terv átkerült másnap délelőtre, Tera elfogadta az időpontom. Kicsit türelmetlen voltam, de se baj, ami késett az nem múlott ;)
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Tömegközlekedéssel mentem, az út egyszerű volt. Kb. két éve voltam már egyszer nála, a cím nem változott. Eldugott kis környék, már majdnem egy sétálóutca.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
A helyszín egy nagy lakás, több szobával. Többen is vannak bent, de nem zavaró, jól összeszervezik a dolgokat. A fürdő jól felszerelt, a tetthely egy franciaágy. Ahogy szállóigévé vált, a célnak tökéletesen megfelelt.
Tera külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Két éve voltam először Teránál. Akkor gyönyörű volt... nos ez semmit sem változott, egy kedves, mosolygós, gyönyörű arcú és formás testű hölgy. A haja még mindig olyan amibe az ember egy csók közben örömmel túrja bele az ujjait... meg is tettem :)
1. Tera +36702845992 beszámoló Budapest 121442 erotikus masszázs
3. Tera +36702845992 beszámoló Budapest 121442 erotikus masszázs4. Tera +36702845992 beszámoló 2024-05-08 09:33:20 erotikus masszázs 1214425. Tera +36702845992 beszámoló 2024-05-08 09:33:20 erotikus masszázs 1214426. Tera +36702845992 beszámoló 2024-05-08 09:33:20 erotikus masszázs 121442
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezésemkor kicsit még várnom kellett, nem baj, volt lehetőségem beszélgetni Terával. Sajnos ő már nem emlékezett rám, de erre számítottam is. Viszont nekem nehezebb lett volna elfelejteni egy ilyen gyönyörű nőt, így egy két kérdést feltettem, ami még az előző találkozásunkkor maradt meg bennem. Utána törülközőt kaptam és irány a zuhany. Ő kint várt a fürdő előtt, majd végeztemkor visszamentünk a szobába, ahol megszabadult a felesleges ruhadarabok egy részétől. Csak a harisnya maradt, de az sem sokáig ;). Egy csókcsatával, némi nyali falival indultunk, előbb ülve, majd megkértem, hogy feküdjön le és én szépen lassan elkezdtem lejjebb vándorolni ;). Lent megszabadítottam a már említott harisnyáktól és ahogy nyaktól lefele végigcsókoltam a gyönyörű finom testét, a lábaktól elindultam visszafele az ambrózia forrásához.
Ténykedésem ott kezdődött igazán. Kicsit telhetetlenül bele vetettem magam Tera nedves, puha és gyönyörű ágyékába és mohón ízlelgettem ahogy csak tudtam. Ez a rész tartott a legtovább, egyrészt mert szeretem, másrészt mert ő sem rejtette véka alá, hogy tetszik neki. Hangos nyőgésekkel és sóhajokkal kezdődött, de itt még folyt tovább a dolog ;). A simogatásokból hevesebb reakciók lettek, hol a párnát szorongatva remeget, hol a kezemet szorongatta, hol a hajamba túrta bele a kezét. Később már érzékien belemozgatta a csípőjét a kóstolgatásomba és a bal lábával is simogatot, a végén pedig már a combjával magához is szorított :).
A hosszú finomság után rámszólt, hogy ideje lesz már cserélni :). Felfeküdtem az ágyra és ő következett a technikájával, amire csak a fantasztikus jelző illik. Finoman érzékien kezdődött, majd mélytorokra kapott és a megkóstolásom így is folytatódott tovább :). A francia után gumi fel, még egy kis csók a kis bajtársamnak úgymond bátorítás gyanánt, majd Tera meglovagolt... ráadásul meglehetősen keményen. Kb kétszer akkora vagyok mint ő, de olyan szinten a combjai közé szorított, hogy elkapott a rettegés, nehogy két perc alatt kivégezzen. Szerencsére tartottam magam. A lovaglás közben lehajolt hozzám és folytatódott a csókcsata. Nem kis részt emiatt akartam magint visszamenni. Kevés olyan nő tud így csókolni mint Tera, így nagyon boldog voltam, hogy ismét lehetőségem volt rá, amit ki is használtam. Amikor lehajolt hozzám, hogy ajkaival tegyen boldoggá, én megmarkoltam formás fenekét és rásagítettem kicsit az ütemre :). Ezután átmentünk misszibe. Én lettem felül én irányítottam, de a program nem változott ;), a kis barátom ott is a combjai között volt, ahogy az ajkaim is az ő ajkán, az orcáján, a nyakán, a vállán. Ő hangosan és vadul a fülembe nyőgött, a nyakamba lihegett, jelezvén, hogy tetszenek neki a dolog. Onnan felültem és a lábait a vállamra véve folytattam. Pár perc így lankadatlanul, majd ismét fölé hajoltam. Tera ekkor felvett egy szemkontaktust, ami újból arra a tetre csábított, hogy megkóstoljam az ajkait.
Lassacskánt az óra végéhez értünk, de én teljesen belefeletkeztem az alattam fekvő gyönyörű nőbe. Tera szólt, hogy ideje lenne elmennem, így kértem, hogy váltsunk kutyusba. Ott kicsit gondba akadtam, csak nehezen tudtam elmenni. Először finoman csináltam a formás popsiába kapaszkodva, majd mivel nem éreztem a véget, kicsit jobban beindultam. Finoman rápaskoltam az ágyékomhoz nyomuló formás domborulatokra, amik Terából kéjes hanghatásokat váltottak ki és egy gyorsabb remegősebb menet után végül el is jutottam a célba. Kicsit féltem, hogy a zárró akord már túl keményre is sikerült, de Tera megnyugtatott, hogy nem volt számára gond :). Tisztogatás, majd törülköző és ismét zuhany. A randi tökéletes volt. Minden pillanat kicentizve, egyetlen egy felesleges perc sem volt benne. Egy tökéletesen kimaxolt óra, egy gyönyörű párját ritkító nővel. Felöltöztem, búcsúzóul egy pár puszi és kielégülten bár kicsit szomorkásan távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrák nem voltak, nem is tudom, hogy vannak-e nála olyanok. Nekem általában egy tüzesebb barátnősebb feeling az ideálom és az az igazság, hogy az elmúlt években, annyi lány közül, ezt Tera tudta a legtökéletesebben levezényelni a számomra. :)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Az biztos, hogy kielégülten, lemerülten távoztam tőle. Még a metróban is remegtem a kis légyóttunk után. Az egyetlen csalódás is az én hibám volt, mivel vele egy óra édes kevés. Kóstolgattam volna még kicsit a combjai között termő ambróziát, csókolgattam volna még kicsit a gyönyörű ajkait, paskolgattam volna még kicsit a fantasztikus fenekét, simogattam volna még kicsit a formás dombarulatait, szexeltem volna még vele nem is kicsit :(. Na de nem baj, ami késik az nem múlik ;).

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tera szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókTera legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 6db
(2022-07-17) : Kis 69 után gumit keresett, felruházott, majd nyeregbe pattani. Hát ez valami fenomenális volt! Nagyon jól kavart közben, hol rámhajolt csókot lopni, hol én hajoltam feljebb a kebleihez vagy a csókjáért. Magam is megleődtem, hogy mennyire élvezi. Kértem forduljunk misszionáriusba, kérésemnek eleget is tett.

(2022-04-24) : Ezt követően cseréltünk és egy olyan franciát kaptam amitől a fülem ketté állt. Először szépen lassan a szerszám és összes tartozéka részesült egy kis törődésben, majd hirtelen hopp teljes egészében eltüntette a szájában. Na ezt nevezem tényleg igazi finnyáskodás nélküli mélytoroknak!

(2022-04-05) : Tera mellém feküdt, mitha a barátnőm lenne és el is kezdett kényeztetni. Ezt szeretem viszonozni ilyenkor én is majd nemsokára 69-be fordultunk. Így tartott jó pár percig a kölcsönös kényeztetés, sikerült keményre formálnia a szerszámomat.

nagyon jó: 7db
(2022-07-29) : Aztán leértem oda ahol az ambrózia terem. A combjai csókolgatásával kívántam alapozni még egy kicsit a tervezetnek, majd viszonozni kezdtem a tőle korábban kapott franciát. Az előjáték során is kéjes nyögésekkel és sóhajokkal jelezte felém tetszését, ami még hangosabbá vált ahogy odalenn kóstolgattam.

(2022-05-09) : Az ágyra dölve előbb Tera vett kezelésbe, és hamar elérte a kívánt hatást, de kértem, hogy helyezkezdjünk úgy, hogy én is hozzáférjek. Meg akartam kóstolni, hogy nyalni is olyan kellemes-e, mint simogatni. Jelentem igen.

(2022-03-11) : Aztán a gyönyörű csikló és közben ujjazás, aminek hatására benedvesedett alaposan Tera. Kértem, hogy játsszon el a kisfickóval. Nagyon kellemes, mélytorokkal fűszerezett NF-et kaptam, aranyos kézimunkával. Már így eltudtam volna lőni egy patront, de kértem a védelmet.

: 9db
(2024-05-13) : Nagyon finom rúdszopogatás kezdődött, betonkeményen tologattam magam a szájába, kiváló élmény volt! Kértem gumihúzást, nehogy idő előtt lőjem el az első adagot, ezt brutál szexi módon szemből szájjal oldotta meg.

(2024-05-11) : majd feltérdelt az ágyra levette a fehérneműt és kezébe vette az akkor már félig kemény farkamat. Huzott rajta párat rám nézett majd be is kapta, pillanatok alatt kemény lettem. Ő pedig pillanatok alatt eltűntetett a szájában.

(2024-05-02) : Ez nagyon tetszett neki, gyorsan össze is bújtunk és heves csókcsatába kezdtünk amolyan igazi vadulósba, mint amikor a barátnődet nem láttad napok óta és nagyon vágysz rá.