A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Tekla

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-02-09 14:30:06

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves PrandoX sok mindent nem tudok, vagy nem is akarok hozzáfűzni az élményünkhöz igen ez történt.
Mondhatnám, hogy sajnálom meg ehhez hasonló de nem teszem ez van :) az a fránya rózsaszín meg a felhő, vagy van, vagy lesz, vagy egyik sem.
Amúgy igen fürdőkád :))) jól emlékszel.
Köszönöm a beszít és a kedvességedet.

Beszámoló Tekla +36703518725 120606 szexpartner

PandorX a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Tekla hirdetővel
perfekt popsi
feneketlen mélytorok
legjobb popószex
pornós feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Délelőtt telefonon egyeztettünk egy kora délutáni időpontra, 2 órát szerettem volna maradni, de maradtunk abban a verzióban, ha mindketten szimpatikusnak érezzük egymást, akkor hosszabbítunk. Mivel még nem ismertük egymást és 2 órával indítottam, ezért picit "bizalmatlannak", komolynak éreztem a hangját, de talán ezt nevezhetjük akár normálisnak is. Helyszín, csokor méretben és mit is szeretnék megállapodtunk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
XIV kerület ismert része, kocsival könnyen megközelíthető. Parkolás is 100-150 méteren belül reális. Tömegközlekedés is működhet, több troli is jár arra. Újépítésű társasház. Parkolás ingyenes.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Lakás nagyon otthonos, mivel itt is lakik, ezért az előszoba, fürdő és háló a megengedett körzet, többi tabu :) Ez így teljesen rendben is van. Hálószobában egy franciaágy lesz a tetthelyszín, plusz egy jó nagy tükör a sarokban sokat segít az események több nézőpontból való helyes megfigyelésére. Fürdőszobában zuhanykabin (kádra nem emlékszem), megfelelő kellékkel felszerelve. Törölközőt érkezéskor nyújtja át.
Tekla külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Tekla nekem nagyon toplistás bakancslistás már nagyon rég óta. Személyesen a tetoválások a hátán, vádliján picit megleptek, ellenben később egy combközépig érő fekete harisnyába bújt, így vádlis már nem is látszott. Most nem mintha ez bármennyire is dealbreaker lenne részemről, csak gondoltam megosztom, ha valakit ez bármilyen irányba is befolyásolna. Arc kitakarástól is tartottam, nem kell aggódni, karakteres, szemüveg lehet kötelező tartozék :) Miután sikerült mosolyra bírni, akkor előbújik egy kedves kis csajszi. Érkezéskor természetesen megkérdezte maradok e, … naná! Magassága valós, mezítláb fogadott, de míg tisztálkodni voltam magassarkút húzott. Egy fekete sokat mutató testhez feszülő egy részesben várt.
Nem teljesen hófehér bőr, inkább ilyen téli megfakult természetes napozós bőr, sportos, karcsú nagyon formás test, kis mellek, nekem tenyérbe jól illeszkedőek, azonban az a popsi, na az nem akármi, főleg mikor magassarkúba bújt… hm… Haj sötét, hosszúságot nem tudom, mert végig fel volt "konty" szerűbe kötve, de ennek is megvolt a maga varázsa.
Összkép, külsőségek nagyon rendben vannak, miután megvan az összhang megnyílik és az eleinte komoly csaj is "megpuhul". Van egy pici ízes, tájszólása, szókészlete, de ezt vehetjük akár szexepilnek is.
1. Tekla +36703518725 beszámoló Budapest 120606 erotikus masszázs
3. Tekla +36703518725 beszámoló Budapest 120606 erotikus masszázs4. Tekla +36703518725 beszámoló 2024-02-09 18:20:33 erotikus masszázs 1206065. Tekla +36703518725 beszámoló 2024-02-09 18:20:33 erotikus masszázs 1206066. Tekla +36703518725 beszámoló 2024-02-09 18:20:33 erotikus masszázs 120606
Action
Popó:
5
Tánc (sztriptíz):
5
Vibrátoros játék:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Profi masszázs:
3
Megérkezéskor kis beszélgetés, oldódás, ismerkedés. Majd törölköző és gyors zuhany. Mikor kiértem a zuhanyzóból már félig az említett fekete harisnyában fogadott. Én Ádám kosztümben, az ágyra lettem ültetve, Ő pedig háttal nekem egy kis erotikus tánccal kedveskedett nekem. Fekete ruci puncinál nyitott volt, így a kerek popsi mellett, alatt még kívánatos punci is elém tárult. Kezemet a fenekére helyezte, hogy simogassam miközben, előttem tekergette a csípőjét.
Ezt követően az ágyra feküdtem már mereven és elkezdődött a francia lecke. Lábaim közé térdelt és eleinte gyengéden csak körbe nyalta, a hegyével játszott, aztán becsusszant. Darabig így játszott vele, miközben én élveztem ezt is nagyon, de már vártam, mikor tűnik el teljesen a szájában a szerszámom. Elkezdte mélyebre venni, mikor "lekoppantam" ami nálam olyan 3/4-ig lehetett… itt egy ici-picit elkenődtem, hogy hát nem vagyok akkora, de ha hát ennyi akkor ennyi… korai volt, nagyon korai volt a "félelem" :) Említettem már a tükröt … az a tükör a szobában tökéletes helyen van, végig a pucsító fenekében gyönyörködtem közben… igazából nem tudom megmondani mit néztem többet, ahogy dolgozik rajtam vagy a tükröt :) Pár perc koppanásos játék után, miközben fel-fel nézet rám, szinte kérdően, hogy még mindig bírom, áthelyezkedett egy kicsit és cupp. Eltűntem tövig és újra és újra… na ez nem volt semmi. Miközben a szájában voltam a cipőket leengedte az ágy mellé, mielőtt 69-be fordultunk. Sokáig élveztem volna, ha tudtam volna, hogy a "glugg-glugg" hátérzene mellett, ahogy szorítja a farkam a torka, de inkább picit megfutamodva gumit kértem.
Nem vagyok benne biztos, hogy itt e, de lekerült a fekete ruci róla és elém tárultak a takarás mentesen mellei. Rám ült és lovaglásba kezdett. Pár perc után fordított lovaglás… itt szívesen ujjaztam volna a popsiját, adta magát ebben a pozícióban, de sajnos ez nem opció Teklánál (azért rákérdeztem hátha :) Pár pozi csere után (guggolva, ülve, félig guggolva) újra "szimplán" lovagólt rajtam, itt elővette a vibrijét és picit rám hajolva izgatni kezdte a csiklóját, miközben én emelt csípővel jártam ki-be. 5 perc ilyen kis játék után elment. Itt meg kérdezte aranyosan, hogy nekem is jó volt e, mert ilyenkor nem tud másra is figyelni :)
Említettem, hogy akkor ha úgy érzi mehetünk popóba. Itt rám nézett picit ijedt tekintettel, hogy volt szó róla? Max 2mp-ig habozott és már helyezkedett is doggyba, nem volt megállás, bepucsított, kis sikosítás és lassan tolta is rám magát. Nagyon finom szűk volt, lassan kezdtük el, de 1-2 perc után már tolthattam neki. Nem kis nyögéseket váltottam ki belőle és néha hangod is adott neki, hogy jól "szét kúrom a kis segglyukát"… addig nyomtam amig ki nem fingtam.
Finisként ágy szélére feküdtem, Tekla az ágy mellett térdelve torokra vett és pár perc után ott is lett végem.
Fürdés után lefeküdtem az ágyra hassal és kaptam egy kis masszást, addig amig eldöntöm hosszabbítunk e. Beszélgettünk, jött egy megjegyzés, hogy jól megdolgoztam a "seggét" :) Igazából volt bennem egy olyan, hogy most a popi kapott eleget és a második etapra lehet "azt" már nem kellene tovább "bántani". Továbbá amellett, hogy jól éreztem magam, nem volt hosszabbítási vágy / tűz bennem. Így megköszöntem és öltözni kezdtem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Legvégén, hisz benne volt a pakliban, hogy lesz hosszabbítás. Nem nézte az órát, sőt tovább is maradtam 10-15p-el talán, de így is az egy órás csokrot kérte. Egy órában a popsi extrát kértem, többi alap.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Eddigi legjobb mélytorkos élményem. Nagyon jól éreztem magam, látvány, szex közbeni érzések minden rendben volt. Ellenben részemről az a kis szikra most nem volt, hogy maradni akarjak még egy órát. Itt talán benne volt az is, hogy az általam sok év alatt előzetesen megálmodott rózsaszín felhő, a valóságban kevésbé volt annyira rózsaszín. Ott abban az egy órában Tekla minden megtett értem, folyamatosan leste a vágyaim, kéréseim és gond nélkül teljesítette is… nem is akárhogy.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tekla szexpartner beszámolójáról


2024-02-11 23:51:37
Tárgyilagos, őszinte írás, melyből kiviláglik Tekla nagyszerűsége.
Mutasd mindet

FunkciókTekla legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2021-12-15) : Szép fokozatosan emelte az intenzitást, de sosem unalmasan és túlzóan, mindig "tekert" egy fokozatot. A francia szopássá alakult, kaptam rendesen, nem kímélt már egyáltalán, ha nem tapasztaltam volna már nála ezt az élményt és technikai tudást, már szóltam volna, hogy óvatosabban, de nála nincs rá szükség, mérő élvezet ahogy "kínoz", útban a robbanás felé. Fáradhatatlanul, keményen szopott, golyók simogatása adott egy extra löketet a cél felé, éreztem, hogy közel a vég

(2019-04-27) : Nagy kedvvel és átéléssel tüntetett el szájában, lelkesen mormogva-cuppogva közben. Én a feszes kis testét simiztem, finoman bedugva az ujjaimat ide-meg-oda. Bár szenzációsan és igen eredményesen franciázott - most már nagyon benne akartam lenni.

(2018-11-16) : Megfogta a farkam, elkezdte simogatni, már-már verni, amikor látta, hogy igencsak élvezem, lelassított. Épphogy hozzáért. Fülembe súgta, “csak lassan,

felejthetetlen: 26db
(2023-11-22) : Hát szopta is, én is biztattam, hadd haljam a torkát, hallottam, mivel még keményebb tempóra kapcsolt. Kis idő múlva az ágyra feküdtem és itt folytatta a franciát,

(2023-01-16) : Rövidesen Tekla rákérdezett, hogy mit szólnék egy fejlógatós mélytorkoshoz. Mintha csak a gondolataimban olvasott volna hiszen egy az egyik legizgatóbb póz számomra. Így felálltam az ágy mellé a hosszabbik oldalra, hogy a tükör is segítségemre legyen

(2022-09-18) : Franciázott majd az ágyra fektettem és kinyaltam a punciját, utána bekéreckedtem kicsit, gumit húzott és dugtunk több pózban, sokáig azért ezt nem bírtam így kértem hogy tépje le a gumit és hagy élvezzek a szájába, amit ügyesen teljesített. Fürdőbe ki majd az ágyon beszélgettünk.

nagyon jó: 30db
(2022-12-21) : Olyan franciát kaptam, hogy kb mindenem ketté állt. Persze mindenzt úgy adja elő, hogy közben pucsít és látsz mindent a tükörben. Volt itt minden, gyengéd nyalakodás, körbe járt mindent, szopogatta a végét, majd egyszer csak az orra a hasam alján koppant... majd újra.

(2022-07-03) : Nagyon kellemes puha szája van és változatosan franciázik, nagyon kellemes. Mivel nagyon csinos kis puncija van, ezt a kényeztetést én is viszonozni szerettem volna és addig tettem a dolgom, nagyon finoman nyalva illatos kelyhét amíg nem bírta és kis kézimunkával rásegítve élvezett egy nagyot.

(2022-07-02) : Ezután megfordult és úgy ült bele. Így a melleit is kézbe vehettem, felülve megcsókoltam a bimbókat majd hanyatt dőlve élveztem őt. Mondta, hogy megbasz én meg, hogy vagy én téged, de igazából tudtam, hogy itt most ő kapott el engem. Gondolt egyet és leszállt majd bemérte, hogy felérem, ha bepucsít négykézláb előttem és már várta is, hogy hátulról beléhatoljak.

: 67db
(2023-12-02) : Ezt követően izgatóan rázta az arcom előtt a fenekét, majd simogatni, finoman karmolászni kezdett, majd mérsékelt csúnya beszéd közepette elkezdett franciázni. Ez továbbra is testen kívüli élmény!

(2023-11-03) : Lightosan csúnya beszéddel és csábító tánccal kezdett ingerelni, majd lassan, de nagyon lassan elkezdett leszopni. Közben kisebb csókokkal, és roppant érzéki simogatással, gyengéd karmolászással kezdett az őrületbe kergetni.

(2023-06-12) : Ekkor már háton fekve voltam es a szemem sarkából megpillantottam egy tárgyat szekrénye tetején. Mondom Tekla, az egy műpunci, vagy Fleshligth?? Aztmondta igen, de van még egy belőle itt az asztalon is, ki szeretném próbálni?