Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Tekla

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-02 21:53:58

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tekla +36703518725 120046 szexpartner

boldi a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Tekla hirdetővel
érzéki hang
feneketlen mélytorok
legjobb popószex
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-en jelentkeztem nála hétfőn, hogy pénteken tud-e fogadni. Hamar visszajelzett, hogy mehet a dolog. Aznap kiderült, hogy korábban is tudnék menni, felhívtam, és jelezte, hogy ennek semmi akadálya. Az egyeztetés tehát gördülékenyen ment, semmi probléma nem volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
3
Továbbra is a XIV. kerület egyik lakóparkjában találjuk őt. Az előző alkalommal ellentétben az odatalálás már nem okozott gondot: a ház előtt felhívtam, és akkor már nyitotta is a kaput, mondta a ház betűjelét, az emeletet és az ajtó számát. Parkolni nem lehet nehéz a környéken, a BKV pedig kb. 5 percnyire tesz le a kaputól. A Google térképe kicsit furán mutatja a helyszínt, érdemes Tekla útmutatását követni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Mint említettem, a lakás egy újépítésű társasházban van. Igen tágas, a fürdő is jól felszerelt: akadt mindenféle tusfürdő, szájvíz, törülköző. Patyolat tisztaság van mindenhol. Kellemes meleg volt odabenn. A tetthelyen egy kényelmes ágy volt, ami a hancúrhoz kellemes magasságban van.
Tekla külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Teklának továbbra is gyönyörű: a képeknek megfelelően gyönyörűen kidolgozott teste van. Ami nem látszik a képeken, az az hogy alacsony (ez nem baj, sőt!), és ugye az arca ki van takarva. Ezzel kapcsolatban olvastam korábban, hogy karakteres meg hasonlók - szerintem gyönyörű. Mikor először megláttam kicsit le is döbbentem, úgyhogy ő köszönt először. :) Egyszerre sugárzik róla az intelligencia és az érzékiség.
1. Tekla +36703518725 beszámoló Budapest 120046 erotikus masszázs
3. Tekla +36703518725 beszámoló Budapest 120046 erotikus masszázs4. Tekla +36703518725 beszámoló 2023-12-04 09:40:15 erotikus masszázs 1200465. Tekla +36703518725 beszámoló 2023-12-04 09:40:15 erotikus masszázs 1200466. Tekla +36703518725 beszámoló 2023-12-04 09:40:15 erotikus masszázs 120046
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Popó:
5
Pornós feeling:
5
Érkezésemkor kedves mosollyal köszöntött: örül, hogy ismét jöttem (hát még én!). Már készítette is a fürdőszobát, ahol hamar végeztem. Ezt követően az ágyra parancsolt, és megbeszéltük, hogy a múltkorihoz hasonló koreográfiát szeretnék - azzal a kitétellel, hogy ha lehet, akkor ma a popsiját szeretném kipróbálni. Ezt követően izgatóan rázta az arcom előtt a fenekét, majd simogatni, finoman karmolászni kezdett, majd mérsékelt csúnya beszéd közepette elkezdett franciázni. Ez továbbra is testen kívüli élmény! Hosszú percekig csinálta, így amikor már úgy éreztem, hogy közel a vég, kértem, hogy próbáljuk meg a popóját. Ezt készséggel teljesítette is: hátára feküdt, és úgy fogadott magába. Közben a simogatás és csúnya beszéd tovább folyt. Hosszú percekig voltam a fenekében, ám mivel apró teremtésről van szó, nem sokáig bírja - ezért ismét a hátamra fektetett, és franciával végzett ki. Óriásit élveztem a szájába - nem csoda, hiszen nagyon felajzott az előjátékkal. Hagyott lenyugodni szépen, közben pedig jót beszélgettünk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A randi végén kérdeztem, hogy ezen a téren mi a helyzet. A popóval együtt számolva az alap csokrot ezután a kis asztalkájára tettem. Minden korrekt módon zajlott, semmi meglepetés nem ért ezen a téren.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egyszerűen kiváló szolgáltató. Hazafelé csak szédelegtem, a buszon talán még el is bóbiskoltam az élmény után. Ha visszagondolok arra, ahogyan simogat, finoman karmol, vagy ahogy franciázik és közben enyhén csúnyán beszél - ezek mind-mind hozzátettek ahhoz, hogy egy jót élvezzek. Továbbra is azoknak ajánlom, akik egyfajta érzékiséget keresnek a lányoknál.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tekla szexpartner beszámolójáról


2023-12-04 13:13:54
>Csak azért átlagos mert megtudtam,h a popóját csa kis ideig lehet kérni...,azért ez fontos infó egy ilyen bomba popsinál..
Mutasd mindet

FunkciókTekla legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2021-12-15) : Szép fokozatosan emelte az intenzitást, de sosem unalmasan és túlzóan, mindig "tekert" egy fokozatot. A francia szopássá alakult, kaptam rendesen, nem kímélt már egyáltalán, ha nem tapasztaltam volna már nála ezt az élményt és technikai tudást, már szóltam volna, hogy óvatosabban, de nála nincs rá szükség, mérő élvezet ahogy "kínoz", útban a robbanás felé. Fáradhatatlanul, keményen szopott, golyók simogatása adott egy extra löketet a cél felé, éreztem, hogy közel a vég

(2019-04-27) : Nagy kedvvel és átéléssel tüntetett el szájában, lelkesen mormogva-cuppogva közben. Én a feszes kis testét simiztem, finoman bedugva az ujjaimat ide-meg-oda. Bár szenzációsan és igen eredményesen franciázott - most már nagyon benne akartam lenni.

(2018-11-16) : Megfogta a farkam, elkezdte simogatni, már-már verni, amikor látta, hogy igencsak élvezem, lelassított. Épphogy hozzáért. Fülembe súgta, “csak lassan,

felejthetetlen: 26db
(2023-11-22) : Hát szopta is, én is biztattam, hadd haljam a torkát, hallottam, mivel még keményebb tempóra kapcsolt. Kis idő múlva az ágyra feküdtem és itt folytatta a franciát,

(2023-01-16) : Rövidesen Tekla rákérdezett, hogy mit szólnék egy fejlógatós mélytorkoshoz. Mintha csak a gondolataimban olvasott volna hiszen egy az egyik legizgatóbb póz számomra. Így felálltam az ágy mellé a hosszabbik oldalra, hogy a tükör is segítségemre legyen

(2022-09-18) : Franciázott majd az ágyra fektettem és kinyaltam a punciját, utána bekéreckedtem kicsit, gumit húzott és dugtunk több pózban, sokáig azért ezt nem bírtam így kértem hogy tépje le a gumit és hagy élvezzek a szájába, amit ügyesen teljesített. Fürdőbe ki majd az ágyon beszélgettünk.

nagyon jó: 30db
(2022-12-21) : Olyan franciát kaptam, hogy kb mindenem ketté állt. Persze mindenzt úgy adja elő, hogy közben pucsít és látsz mindent a tükörben. Volt itt minden, gyengéd nyalakodás, körbe járt mindent, szopogatta a végét, majd egyszer csak az orra a hasam alján koppant... majd újra.

(2022-07-03) : Nagyon kellemes puha szája van és változatosan franciázik, nagyon kellemes. Mivel nagyon csinos kis puncija van, ezt a kényeztetést én is viszonozni szerettem volna és addig tettem a dolgom, nagyon finoman nyalva illatos kelyhét amíg nem bírta és kis kézimunkával rásegítve élvezett egy nagyot.

(2022-07-02) : Ezután megfordult és úgy ült bele. Így a melleit is kézbe vehettem, felülve megcsókoltam a bimbókat majd hanyatt dőlve élveztem őt. Mondta, hogy megbasz én meg, hogy vagy én téged, de igazából tudtam, hogy itt most ő kapott el engem. Gondolt egyet és leszállt majd bemérte, hogy felérem, ha bepucsít négykézláb előttem és már várta is, hogy hátulról beléhatoljak.

: 67db
(2024-02-09) : Ezt követően az ágyra feküdtem már mereven és elkezdődött a francia lecke. Lábaim közé térdelt és eleinte gyengéden csak körbe nyalta, a hegyével játszott, aztán becsusszant.

(2023-11-03) : Lightosan csúnya beszéddel és csábító tánccal kezdett ingerelni, majd lassan, de nagyon lassan elkezdett leszopni. Közben kisebb csókokkal, és roppant érzéki simogatással, gyengéd karmolászással kezdett az őrületbe kergetni.

(2023-06-12) : Ekkor már háton fekve voltam es a szemem sarkából megpillantottam egy tárgyat szekrénye tetején. Mondom Tekla, az egy műpunci, vagy Fleshligth?? Aztmondta igen, de van még egy belőle itt az asztalon is, ki szeretném próbálni?