Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Tekla

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-22 14:58:28

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tekla +36703518725 119946 szexpartner

sdream a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Tekla hirdetővel
perfekt alak
feneketlen mélytorok
tényleg élvezi
pornós feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
1
Személyes üzenetben:
5
Bár először voltam, VTR-en foglaltam, amit gyorsan elfogadott, de kért egy telefonos egyeztetést. Telefonon gyorsan megbeszéltünk mindent, nagyon szexi és kedves hangja volt. Van egy kis szexi akcentusa, nevezzük szexepilnek, legalábbis számomra biztosan az.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem, parkolás egyszerű, volt több hely is, bár lehet, hogy ez szerencse kérdése is. BKV opció is van a környéken, busz néhány percnyi sétára. Beállított cím helyes Alsórákoson van az újépítésű lakás.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Mint említettem egy nagy új építésű lakóparkban van, bejutás könnyedén ment, érkezésemkor hívtam, nyitotta a kaput, majd mehettem is néhány utasítás után az emeletre. Lakás patyolat, nincs kivetni való benne, játszószóba fényes tágas, nagyon kényelmes ágy, fürdő jól felszerelt tiszta és minden van amire szüksége lehet az embernek a tisztálkodáshoz. Törülköző kádkilépő puha száraz, szóval tényleg minden adott volt és tökéletes.
Tekla külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek nem hazudnak, mindenhol nagyon patika, nem kell aggódni a arca miatt sem, nagyon szexi és nagyon jól áll neki a szemüveg. A haja talán picit sötétebb, mint a képeken, de ez nálam csak, plusz pont volt. Amit kiemelnék, az talán a izmos popsi és lábak, de a melleivel is nehezen tudtam betelni.
1. Tekla +36703518725 beszámoló Budapest 119946 erotikus masszázs
3. Tekla +36703518725 beszámoló Budapest 119946 erotikus masszázs4. Tekla +36703518725 beszámoló 2023-11-22 18:38:10 erotikus masszázs 1199465. Tekla +36703518725 beszámoló 2023-11-22 18:38:10 erotikus masszázs 1199466. Tekla +36703518725 beszámoló 2023-11-22 18:38:10 erotikus masszázs 119946
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Tánc (sztriptíz):
5
Pornós feeling:
5
Nos fürdőből visszaérve állva várt én egyből az ágyra huppantam, testével ismerkedtem egy keveset, majd franciára tértünk. Hihetetlen mennyire szexi, változatos mélytorkos, nyálas franciát kaptam, közben folyamatosan mocskos módon, perverz dolgokat, mondott, hogy milyen jó a farkam és hogy szét fogja szopni. Hát szopta is, én is biztattam, hadd haljam a torkát, hallottam, mivel még keményebb tempóra kapcsolt. Kis idő múlva az ágyra feküdtem és itt folytatta a franciát, közben egy nagyon jól helyezett tükörből végig csodálhattam a popsiját és a punciját. Sajnos repült az idő, mivel közeledett a vége (ezt abszolút csak én néztem, részéről még utalást sem kaptam) picit én is rákapcsoltam és elkezdtem jobban dugni a száját és így is lőttem tele. Kaptam egy kis törlést, majd elmentem tusolni. Még pár szót váltottunk majd egy puszival búcsúztunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén intéztük, bár felmerült, hogy egy órára hosszabíthatunk, de végül, annyira kivégzett, hogy most maradtunk az félóránál, de legközelebb tuti maradok tovább, legalábbis a popsiját nagyon kiszeretném próbálni, szóval részemről tuti lesz legközelebb. Abszolút korrekt végén rendeztük és akkor adtam át a kis ajándék csokit is amit vittem, mert az elején zavaromban totál elfelejtettem, annyira meglepett az ajtóban a látvány.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Bámulatos lányt ismertem meg ebben a félórában, abszolút a vendég kedvében jár, nagyon kedves és nagyon perverz. Nagyon ritkán járok lányokhoz, de ő biztosan a top 3-ban van.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tekla szexpartner beszámolójáról


2023-11-22 20:27:34
Egy kis pontosítás a virágszállak száma 25 volt, csak elírtam.
Mutasd mindet

FunkciókTekla legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2021-12-15) : Szép fokozatosan emelte az intenzitást, de sosem unalmasan és túlzóan, mindig "tekert" egy fokozatot. A francia szopássá alakult, kaptam rendesen, nem kímélt már egyáltalán, ha nem tapasztaltam volna már nála ezt az élményt és technikai tudást, már szóltam volna, hogy óvatosabban, de nála nincs rá szükség, mérő élvezet ahogy "kínoz", útban a robbanás felé. Fáradhatatlanul, keményen szopott, golyók simogatása adott egy extra löketet a cél felé, éreztem, hogy közel a vég

(2019-04-27) : Nagy kedvvel és átéléssel tüntetett el szájában, lelkesen mormogva-cuppogva közben. Én a feszes kis testét simiztem, finoman bedugva az ujjaimat ide-meg-oda. Bár szenzációsan és igen eredményesen franciázott - most már nagyon benne akartam lenni.

(2018-11-16) : Megfogta a farkam, elkezdte simogatni, már-már verni, amikor látta, hogy igencsak élvezem, lelassított. Épphogy hozzáért. Fülembe súgta, “csak lassan,

felejthetetlen: 25db
(2023-01-16) : Rövidesen Tekla rákérdezett, hogy mit szólnék egy fejlógatós mélytorkoshoz. Mintha csak a gondolataimban olvasott volna hiszen egy az egyik legizgatóbb póz számomra. Így felálltam az ágy mellé a hosszabbik oldalra, hogy a tükör is segítségemre legyen

(2022-09-18) : Franciázott majd az ágyra fektettem és kinyaltam a punciját, utána bekéreckedtem kicsit, gumit húzott és dugtunk több pózban, sokáig azért ezt nem bírtam így kértem hogy tépje le a gumit és hagy élvezzek a szájába, amit ügyesen teljesített. Fürdőbe ki majd az ágyon beszélgettünk.

(2022-07-07) : Csókolóztunk, simogatás mindenfelé. aztán leült az ágyra és szopni kezdett. Innentől a randi végéig keresztbe állt a szemem, ezzel tudom leginkább jellemezni az élményt. Szóval, a Tekla-féle, játékos, gyengéd de azért kellően intenzív franciában részesültem. Kértem, hogy én is kalandozhassak a testén. Előbb hason majd háton feküdt, miközben végigcsókoltam testét.

nagyon jó: 30db
(2022-12-21) : Olyan franciát kaptam, hogy kb mindenem ketté állt. Persze mindenzt úgy adja elő, hogy közben pucsít és látsz mindent a tükörben. Volt itt minden, gyengéd nyalakodás, körbe járt mindent, szopogatta a végét, majd egyszer csak az orra a hasam alján koppant... majd újra.

(2022-07-03) : Nagyon kellemes puha szája van és változatosan franciázik, nagyon kellemes. Mivel nagyon csinos kis puncija van, ezt a kényeztetést én is viszonozni szerettem volna és addig tettem a dolgom, nagyon finoman nyalva illatos kelyhét amíg nem bírta és kis kézimunkával rásegítve élvezett egy nagyot.

(2022-07-02) : Ezután megfordult és úgy ült bele. Így a melleit is kézbe vehettem, felülve megcsókoltam a bimbókat majd hanyatt dőlve élveztem őt. Mondta, hogy megbasz én meg, hogy vagy én téged, de igazából tudtam, hogy itt most ő kapott el engem. Gondolt egyet és leszállt majd bemérte, hogy felérem, ha bepucsít négykézláb előttem és már várta is, hogy hátulról beléhatoljak.

: 68db
(2024-02-09) : Ezt követően az ágyra feküdtem már mereven és elkezdődött a francia lecke. Lábaim közé térdelt és eleinte gyengéden csak körbe nyalta, a hegyével játszott, aztán becsusszant.

(2023-12-02) : Ezt követően izgatóan rázta az arcom előtt a fenekét, majd simogatni, finoman karmolászni kezdett, majd mérsékelt csúnya beszéd közepette elkezdett franciázni. Ez továbbra is testen kívüli élmény!

(2023-11-03) : Lightosan csúnya beszéddel és csábító tánccal kezdett ingerelni, majd lassan, de nagyon lassan elkezdett leszopni. Közben kisebb csókokkal, és roppant érzéki simogatással, gyengéd karmolászással kezdett az őrületbe kergetni.