Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Tekla

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-06-18 21:27:31

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

"Ma van a szülinapom pom..pom..."
Drága szülinapos Ván-dor, ki mikor csak teheti ide vándorol hozzám!
Örömmel tölt el, hogy Velem ünnepeltél ezúttal!
A "pezsgős reggeli" még a mai korban is elegáns dolog, akárcsak Te magad!
Boldogan láttam ma reggel, hogy újra a legmagasabb kategóriába soroltál, ezúttal tényleg nem találom a szavakat....
Tudod....ahogy írtad is, ez már egyfajta kapcsolat, olyan meghitt, érzéki, közeli és fontos!
Köszönöm Neked a páratlan beszámolót, az újabb élményt és, hogy vagy Nekem!
Millió csók, Teklád!

Beszámoló Tekla +36203728689 121828 erotikus masszázs

Ván-dor a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Tekla hirdetővel
igéző szemek
fülledt erotika
csodás kézimunka
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Teklával régi ismerősök vagyunk - talán már inkább kapcsolatnak nevezném - néha telefonon is beszélgetünk (csak "úgy" cél nélkül), ha nem ér rá megcsörget, így történt ez jelen esetben is - eredményes programegyeztetés után VTR-ben is megerősítettük komoly szándékunkat. Elmondtam Teklának, hogy születésnapomra "ajándékoznám" meg magam a tervezett látogatással, amit hallhatóan örömmel fogadott
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Korábban megírtakat csak ismételni tudom, SZGK. BKV. egyszerű, könnyen megközelíthető, szinte ideális körülmények. (régi visszajáró vagyok, talán csukott szemmel is odatalálnék ).
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Célnak tökéletesen megfelel, minden igényt kielégítő (a helyiséget ez estben "maszobának" nevezném).
Tekla külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Itt egy kissé távolabbról kezdeném, ugyanis legutóbbi találkozásunk óta Tekla új képsorozatot tett fel,ami a korábbiakhoz képest is újabb "arcait" mutatta meg. Koromból adódóan (is), már nemcsak a partner "külső" adottságai érdekelnek hanem a belsők is (természetesen a csomagolás/bőrkötés is nagyon fontos). Tekla bemutatkozása is sokatmondó, de megtapasztalt intelligenciája, empátiája, diplomáciai érzéke és az ezekből (is) kialakult aurája még izgalmasabbá teszik a vele való együttlétet. Fotói izgalmasan mutatják benne rejlő NŐ számtalan -soha teljesen meg nem ismerhető - arcait. Számomra így kerek a vele töltött -mindig rövidnek tűnő - együttlét. Ezek előrebocsájtása után, tehát a fogadás: Kétrészes bikini, egy fekete tüll felső, magassarkú cipő - ami remekül kiemeli izmos, nagyon formás lábait, izgató tónusú hangja, lágy ölelése csak tovább fokozzák elképzeléseim által már felkeltett izgalmat.
1. Tekla +36203728689 beszámoló Budapest 121828 erotikus masszázs
3. Tekla +36203728689 beszámoló Budapest 121828 erotikus masszázs4. Tekla +36203728689 beszámoló 2024-06-19 08:42:32 erotikus masszázs 1218285. Tekla +36203728689 beszámoló 2024-06-19 08:42:32 erotikus masszázs 1218286. Tekla +36203728689 beszámoló 2024-06-19 08:42:32 erotikus masszázs 121828
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Fürdés után behoz két kis pohár pezsgőt és megemlékezünk elért éveimről (e szeretném most fordítva olvasni a számokat!) és beszélgetés közben egymást lágyan simogatva élvezzük a minket körölvevő hangulatot. Meg vagyon írva : "a férfi legszebb jutalma a NŐ, a nő legszebb jutalma, az a tudat, hogy ő a jutalom". Aztán ledőlünk, a masszázs egy hosszú, összesimulós simogatás amit már semmi mesterséges anyag nem akadályoz. Keblei újra és újra elbűvölnek, egyik a kezemben, másika számban, kezei is lágyan siklanak rajtam, beszélgetünk - én kérdezek, ő válaszol - vagy fordítva - a hangulat időtlenné válik. Mozdulataink szűkebb területre koncentrálódnak, lágy hasát, alatta a sima dombot simogatom, ujjam be-be téved a lassan duzzadó ajkakhoz. További kedvenceim a kettős ívű lábak, az izmos combok is kezem ügyébe kerülnek, kezdenék vadulni, harapnám, tépném őket, de csak finoman teszem.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Tekla érzi a helyzet fokozódását, fölém kerekedik, csúszkálni kezd - fantasztikusan csinálja - nem bírom ki ajkon csókolom, mellkasomon érzem telt súlyos melleit, kezei a combom között, vadítóan néz, szemei szinte izzanak, ajkai közé vesz - de a szemkontaktust folyamatosan fenntartja - kipirult arcán szinte látszik, hogy élvezi a játékot, a "szenvedésemet". Emlékszem, hogy ezt szereted súgja (mindenre emlékszik), majd lehull rólunk minden formális lepel, ő "négy fal között" ősi, ragadozó NÖ-vé válik, én tehetetlen "áldozattá" és néhány percre az ösztönök és az élmények veszik át az uralmat a térben és az időben. Filmszakadás, majd még mindig Tekla elöntött kezei között térek vissza a valóságba. Csodálatos utazás volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre leteszem, soha nem kerül szóba.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 23 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Igyekeztem a fentiekben már megfogalmazni az összképet, ami igazán akkor lenne teljes, ha ő is írhatna egy beszámolót, de ez egy más téma. Újra és újra szívesen vagyok vele nemcsak a test miatt, hanem a társasága, aurája, sokszínűsége összességében nyújt élményt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tekla erotikus masszázs beszámolójáról


2024-06-24 19:15:02
FoxT 💕 Nagy ölelés Neked! 💕

2024-06-22 06:44:25
Benyomások a vágyról és a beteljesülésről,- melyhez Tekla csodás partner- személyes évforduló kapcsán. Gratulálok!

2024-06-20 08:45:19
Köszönöm az értékeléseket. A "költői" -( korábbi beszámolómban a líra műfajjal is próbálkoztam) - és az "elvontság" alkalmazásával azt akartam megosztani, hogy a célratörő fizikai élményeket - megfelelő partnerrel - más dimenziókba emelve intenzívebben, tartalmasabban, emlékezetesebbé téve tudom megélni. Az ihletet a Múzsa adja.

2024-06-20 05:16:42
Szépen, elegánsan emlékeztél meg a szülipartidról. Gratulálok!

2024-06-19 16:47:48
Gratulálok!Ismét egy szenvedélyes óda istennődről.
Mutasd mindet

FunkciókTekla legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 6db
(2024-03-18) : Mert valódi masszázs történt! Több olyan fogást és technikát is megtapasztaltam amit eddíg gyógy vagy sport masszázs közben. Ez most számomra kiemelten fontos volt, kb egy romhalmaz a testem, így örömmel tapasztaltam, hogy Tekla tud és azt gondolom szeret is maszírozni.

(2024-03-02) : Hosszan, érzékien csinálja, középtájon megáll, izgató ajkaival megérint, nyelve megsimogat, közben sötét szemeivel vérforralóan néz, de úgy, hogy fiatalabb koromban már el is mentem volna (így is közel voltam hozzá).

(2024-01-26) : A két játékmenet között kellemes olajos tejes testmasszázst kaptam. Tud finoman, és keményebben is masszrozni, csak kérned kell. Nem szakszerű masszázst akartam, a simogató, csúszkázós-cicizős fajtát kaptam, minden percét élveztem.

nagyon jó: 8db
(2024-07-19) : Egyik lábát felrakta arcomhoz, a másikkal pedig farkamat célozta meg. Amíg én Tekla isteni finom, selymes talpacskáját és lábujjait kóstolgattam, addig ő a másik lábával izgatott. Itt már sajnos kezdenek összefolyni a dolgok, de arra viszont emlékszem, hogy Tekla ettől a ponttól már csak a lábait használta,

(2024-03-26) : Tekla jó muzsikus,Sok hangszeren játszik, / Fúvós, húros, ütős, soha nem hibázik. Lassan úgy érzem, a finálé közeleg, / Amikor történik egy nem várt baleset-.

(2022-10-18) : Csókmániás vagyok, az ő ajkai pedig nagyon izgatóak csábitóak. Igy mardt a másik lehetőség hiszen a függőleges ajkak is vonzóak és ellenvetése sem volt a "csók" ellen ráadásul szépen meg is nyiltak, igy szinte elvesztem a lágy, mégis izmos combok között

: 10db
(2024-10-20) : Kényeztettük egymást és ő nemcsak hagyta magát kényeztetni, de láthatóan élvezte is az egészet. Kézzel és szájjal is kényeztettem. Mindenhol simogattam és a reakció olyan erotikus volt, hogy attól én is nagyon felizgultam.

(2022-11-27) : Jó megmasszírozta a hátamat, comboma, fenekemet, és vádlimat. Utána pedig jött a csuszkamasszázs. Az isteni volt. Persze én is megmasszíroztam őt. Nagyon szerettem megmasszírozni őt. Mert én is láthatom a szexy popsiját. :D

(2022-10-05) : After giving me a choice oil or cremes for the massage, she started then to apply the slippery liquid on me. I could feel that she has experienced hands from the very beginning. Not too strong but relaxing she started with my shoulders and we talked a bit until the chat faded into silence and the joy of the moment of caressing.

lehetne jobb: 1db
(2022-11-19) : Masszázs gyakorlatilag nem volt. Választhattam az olaj és a krém között, amivel aztán módszeresen végigkente a hátam majd a lábam, de ez inkább csak erősebb simogatás volt, nélkülözve minden erotikus jelleget.