Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Tekla

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-03-02 13:54:22

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Ván-dorom….Védjegyem…Védő(szentem)!!!!
Bevallom Nőiesen, azaz hősiesen egész nap azon gondolkodtam, milyen reag lenne az igazi…tudod amolyan nem is ide illő, sokkal inkább Neked szóló …?! Te, aki a kezdetektől mellettem/értem és Velem voltál!!! Te, aki mindig tisztelve a “ randevút”, a Nőt és alkalmat!! Te, aki messzemenő “ Nagypolgári” eleganciával jelensz meg… és még oly sok mindent megemlíthetnék itt és most!!! Különleges helyet foglalsz el a szívemben, különlegeset a lelkemben is! Igen, tudom, ez itt nem erről szól, de túl “ mindazon” ez valami sokkal több, valódi kötelék, amit az idő sem tudott megbontani!!
Nagyon köszönöm Neked , hogy Velem voltál, hogy újra láthattalak és érezhettem a köztünk lévő harmóniát! Tudd, hogy mindig várlak, mindig ott leszek Neked!
Millió csók, Teklá(d) 😍💕😘

Beszámoló Tekla +36203728689 120825 erotikus masszázs

Ván-dor a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Tekla hirdetővel
érzéki hang
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Teklát már korábbi színre lépése során volt szerencsém megismerni és többszöri találkozás során egyre nőtt iránta a vonzódásom. Egyértelműen behatárolt programja és elegáns visszafogottsága versus erotikus kisugárzása, laza játékossága, vendégszeretete nagy hatást gyakorolt rám. Ha nem is teljesen váratlan de hirtelen visszavonulása hiányérzetet keltett. Hosszú, szinte baráti beszélgetések során a tantrikus élményeken túl üdítő társaságnak bizonyult. Így nem csoda, hogy újból meglátva hirdetését néhány telefoni érdeklődés után javaslatot tettem ismeretségünk felújítására, amire remélt választ kaptam. A telefoni beszélgetés is már szinte az elő - "előjátékhoz" sorolható, mert orgánuma - az a mély, búgó hang olyan érzést tud kelteni mintha lágy kezeivel a gerincemet simogatná, a tarkómtól a másik végéig.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín nem változott, valamennyi BKV járattól 5-10 perces sétával elérhető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Barátságos, rendben tartott lakás, paddal tatamival, kis szekrénnyel, fogas, vállfa, stb. Segít a vetkőzésben, inget elveszi, vállfára teszi, felakasztja, szóval gondoskodóan kényeztet.
Tekla külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Na itt kicsit magamhoz kellett térnem, nyílt az ajtó és mögötte széles mosollyal és egy piros bodyban néz "le" rám - én még a hosszú idő utáni első találkozás izgalmával küzdve - hirtelen nem tudtam merre nézzek. Az ok: nagyon magas sarkú cipő (de ugye nem alulról kezdtem nézni). A remek, dús keblek - mint a mágnes a vasat - vonzották tekintetemet, telt asszonyos vállai a kezeimet, végül egy öleléssel fejeztük be az üdvözlést. Teklának híresen szép lábai vannak, amiket telt, izmos combok kötnek össze szépen ívelt csípőjével. Kissé teltebb lett, ami tovább fokozta a meglepetésem örömét.
1. Tekla +36203728689 beszámoló Budapest 120825 erotikus masszázs
3. Tekla +36203728689 beszámoló Budapest 120825 erotikus masszázs4. Tekla +36203728689 beszámoló 2024-03-04 09:35:31 erotikus masszázs 1208255. Tekla +36203728689 beszámoló 2024-03-04 09:35:31 erotikus masszázs 1208256. Tekla +36203728689 beszámoló 2024-03-04 09:35:31 erotikus masszázs 120825
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Vetkőzésemben gondoskodóan segített, fürdőből visszatérve leheveredtünk, - a hosszú távollétre, meg a vizuális élményigényemre hivatkozva, - nem feküdte hasra, így a krém vagy olaj kérdés okafogyottá vált. A textiltől szabadítva, leomló dús keblei varázsoltak tovább, míg eljutottunk az egyen(sincs)ruháig. A fenti "izgalom dömpinget" egy hosszú csendes összesimulással próbáltam levezetni, majd kölcsönös simogatások közben beszélgetve élveztük egymás társaságát. Rácsúszok, teljes testtel összesimulunk, átölel, magához szorít, érzi teljes ellazulásom (nem szex csak az erotika egy magasabb szintje), a fülembe súgja, - maradjunk így egy kicsit. Nirvána!! Néhány perc után fordulunk, és elölről kapok egy igazi teljes testes TEKLÁS-csúszkát. Hosszan, érzékien csinálja, középtájon megáll, izgató ajkaival megérint, nyelve megsimogat, közben sötét szemeivel vérforralóan néz, de úgy, hogy fiatalabb koromban már el is mentem volna (így is közel voltam hozzá). Ezt elkerülendő, kértem cserelehetőséget, és fejétől a bokájáig végigcsókoltam, meglopva egy pillanatra ajkait, de tobzódva keblein, a széles udvarokon, az izgalmas bimbókon. Combjai között zárt, párnás rejtekből elkezdtem kicsalogatni a redős kis lepkeszárnyakat, a meginduló nedvesedésbe besegítek, ujjammal belülről simogatom, majd a combokat a gátat is, ő enyhe mozgásokkal reagál, hangjai most más dimenziókat sejtetnek. Párnát javasolok dereka alá és tovább játszom - elnézést kérve iszom egy pohár vizet, mert ki vagyok égve, forró vagyok mint egy izzó fadarab - mígnem megsimogat és mondja, 2:0. Egymásmellé fekszünk, keble kezemben én a kezében, - tér és idő megszűnt - és beszélgetünk. Kellemes félizgalmi állapot ( állítólag ez a maláj- módszer). Órát nem látok, időt nem érzékelek, de Tekla ráérez, utánanéz, sajnos lejárt az idő, "az én hibám mert sokat beszéltem" mondja,így vállalva magára a "felelősséget". De nem engedlek el így - mondja -kezébe, szájába veszi a dolgok irányítását. A "hogy szeretnéd" kérdésére kapott válasz után fantasztikus lágysággal izgat - annyit kér, hogy ne okozzak meglepetést, (VSZ.t nem szereti) és megtörténik a földindulás, amin szépen lassan a teljes visszatérésemig nagy empátiával végigvezet.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A fentiekből olvasható, amit megad a hirdetésében. Igényes magára is a partnerre is, ezt nem is titkolja, szimpátia sokat számít nála, amit viszont ad azt a lehető legmagasabb igényességgel teszi. Jelen esetben az idő legnagyobb része az "előjátékról" szólt, így egy kis időtúllépés volt amiért külön köszönet.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bővebb infóból tudni, előre leteszem, nem esik róla szó.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 23 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Minden apró részlet bevésődött emlékeimbe, beleértve a korábbiakat is. A mostani találkozó koronája az eddigieknek. Érett, tapasztalt, igazi NŐ. Adottságaira büszke, magas szinten tudja is használni azokat (hangját, nézését megjelenését, mozgását, empátiáját, stb.). A visszafogottabb opciók ellenére tökéletes élményt kaptam remek társaságban.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tekla erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-28 06:59:39
Igényes megírt jó beszámoló. De nem csak ez, hanem a Tekla válasza is azt tükrözi, hogy nem egy hétköznapi Hölgyről van szó. Az ilyentől kapok kedvet, hogy magam is látogatást tegyek. Be is jelöltem kedvencnek.

2024-03-20 08:24:28
Köszönöm Medve, Teklának meg az "angyali" kinevezést. Ennél magasabb rang már csak az (f)Arkangyal fokozat lehetne.

2024-03-20 07:12:14
Tekla szerint Te vagy a védőangyala. A kiváló írásod alapján pedig az is egyértelmű, hogy Tekla pedig a köztünk járó Angyal.

2024-03-16 07:27:26
Köszönöm a hozzászólásokat, örülök, hogy sikerült az élmények horizontját, mélységét érzékeltetni, így még jobban örülni az élet nagy ajándékának. A reagálás ezt még tovább erősíti.

2024-03-12 16:55:22
Ahh, megcsillant valami!
Mutasd mindet

FunkciókTekla legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 7db
(2024-03-26) : Tekla jó muzsikus,Sok hangszeren játszik, / Fúvós, húros, ütős, soha nem hibázik. Lassan úgy érzem, a finálé közeleg, / Amikor történik egy nem várt baleset-.

(2024-03-18) : Mert valódi masszázs történt! Több olyan fogást és technikát is megtapasztaltam amit eddíg gyógy vagy sport masszázs közben. Ez most számomra kiemelten fontos volt, kb egy romhalmaz a testem, így örömmel tapasztaltam, hogy Tekla tud és azt gondolom szeret is maszírozni.

(2024-01-26) : A két játékmenet között kellemes olajos tejes testmasszázst kaptam. Tud finoman, és keményebben is masszrozni, csak kérned kell. Nem szakszerű masszázst akartam, a simogató, csúszkázós-cicizős fajtát kaptam, minden percét élveztem.

nagyon jó: 5db
(2022-10-18) : Csókmániás vagyok, az ő ajkai pedig nagyon izgatóak csábitóak. Igy mardt a másik lehetőség hiszen a függőleges ajkak is vonzóak és ellenvetése sem volt a "csók" ellen ráadásul szépen meg is nyiltak, igy szinte elvesztem a lágy, mégis izmos combok között

(2022-09-01) : Abban maradtunk, hogy belevágunk aztán majd alakul. Kaptam egy nagyon rövid lábmasszázst, amikor még rajta volt a fekete body. Először a lábaim között ült, majd úgy helyezkedett, hogy tudjam simogatni. Kértem, hogy vegye le a body-t amit szó nélkül megtett. Ekkor gyakortilag átváltottunk a kényeztetésre

(2022-08-03) : Tökéletes volt minden...masszázzsal kezdtünk, ami kiterjedt az egész testre. Nekem nagyon jól esett. Aztán ezt követte a kellemes csúszka rész. Nagyon erotikus volt érezni azt, hogy siklik a testemen a meztelen teste ennek a cukorfalatnak :)

: 9db
(2022-11-27) : Jó megmasszírozta a hátamat, comboma, fenekemet, és vádlimat. Utána pedig jött a csuszkamasszázs. Az isteni volt. Persze én is megmasszíroztam őt. Nagyon szerettem megmasszírozni őt. Mert én is láthatom a szexy popsiját. :D

(2022-10-05) : After giving me a choice oil or cremes for the massage, she started then to apply the slippery liquid on me. I could feel that she has experienced hands from the very beginning. Not too strong but relaxing she started with my shoulders and we talked a bit until the chat faded into silence and the joy of the moment of caressing.

(2022-09-25) : Ő pedig levetkőzött teljesen meztelenre, beolajozta magát és szépen lassan rámsimult. Fantasztikus volt érezni, hogy egy ilyen nő fekszik rajtam, érzem a teljes testét a hátamon, a fenekemen és a lábaimon, arról nem is beszélve, ahogy a melleivel végigsimult rajtam.

lehetne jobb: 1db
(2022-11-19) : Masszázs gyakorlatilag nem volt. Választhattam az olaj és a krém között, amivel aztán módszeresen végigkente a hátam majd a lábam, de ez inkább csak erősebb simogatás volt, nélkülözve minden erotikus jelleget.