Kiemelt
Most hívhatod!
Nykol(38)
Budapest XIII.
Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Taylor  beszámolója
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Taylor

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-10-21 23:07:17



Kadarka001 szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Taylor +36705995577 122907 szexpartner

Kadarka001 a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Taylor hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
tényleg élvezi
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
4
VTR kommunikáció:
4
Itt láttam, elég szimpi volt az oldala megca beszámolói is. Ritkábban elérhető, de írta hogy a hétvége jó. Whats appon ráírtam, vissza is írt, előző nap szerettem volna menni, de már be volt táblázva ezért jött kövi nap. Itt minél korábban akartam, de valaki megelőzött, utána lévő időpont lett. Késöbb írt hogy a reggeli vendég nem ment el a randira, ha akarom már megetek is, szaladtam, ilyen téren nagyon rugalmas.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
4
Marina part, újabb házak. A Duna plázától pár perc séta az itt lévő metróállomásra is érkeztem. Parkoló erre van sok, parkolórat kell csak találni. Először rossz irányba mentem, mert több bejárata van az épületnek. Kapukódos,de ajtó nyitva volt, besurrantam.
Annyira Újépítésű, hogy még a lift funérlemez borítás van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagy szép szobakonyha aminek a közepén egy masszőr ágy van (ez nem lett kihasználva). Fürdő poci, tiszta, rendezett, szajvíz előkészítve, néhány tusi.
Szobában egy nagy franciaágy ami kommentálja a jó hangulatot (nyokorog a nő a sebesség):D
Taylor külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon szép lány, a mosoly egyból meggyőzőt hogy jó helyen járok. Formás cicik, selymes bőr, fekete (szerintem) vasalt Haj, nagyon szemrevaló. Van az egyik karján teljes tetkó, de nekem is szóval nem zavart...sőt.
fekete fehérneműben és magassarkúban fogadott.Taylor 705995577  Kadarka001 beszámolója
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Zuhanyra kaptam egy nagy törcsit aztán szaladás közben végig beszélgettünk meg kinált vízzel, nagyon figyelmes volt. Szobában máris álva csókolozni kezdtünk ami eszméletlen jó volt, hamar felfort a hangulat. Itt kibújt a melltartóból aminek sok gaszna nem volt, repültca sarokba. Markoltam, simogattam, csókoltam ahol értem. Nyakan érzekeny, élvezi rendesen ez nagyon tetszett, nem is lassultam. Felterdeltünk az ágyra úgy fojtattuk. Aztán végig puszilta és simogatta a testem célírányosan délre és már szájába is Vette a farkam. Eszméletlen jó volt közben simogattam ahol értem, ilyenkor sajnos nincs elég keze az embernek :).
Aztán vízszintben folyattuk úgy kényelmesebb volt kis ölelés csók telhesen átjött a barátnő feeling. Csúszott megint lejebb megint franci nagyon jó. Kértem gumit legyen a közelbe, fel is került nemsokára, de jött a átkom: veszít az erejéből a hadnagy a gumi hatására. Próbálkoztunk így haladni kicsit, aztán úgy döntöttem csalok, mert így nehéz: szégyen nem szégyen kellett egy kis farokturbó zselé.
Kiszaladtam bevettem közben vendéglátom aggodva kérdezte hogy attól ügye nem lesz semmi bajom? Olyan aranyosan kérdezte, imádni való volt. Mondtam nyugi előfordul ha naponta járok csajokhoz közel a negyvenhez,ezen jót röhögtünk és írány vissza a harcszíntér. Osszebújós csóksimi és már aktív is voltam, újból gumi itt már nem volt baj. Keresztül kasul az ágyon misziben keztük el közben csókoloztunk, picit nyakra már rántott is magához baromi jó érzés volt. Lábak a nyakba kicsit a mélyebb bejútásért itt már hangosan nyögtünk és az ágy is neki kezdte. Több se kellett el is mentem, mondtam neki hogy én már végeztem, ne már! mondta. Na hát már mentem le mint a kalandozó hunok és faltam a punciát mint bolond gyerek a görögdinnyét. Hatása meg volt vonaglott szinte le kellett fogni, húztam a számra, nyaltam ahogy lehet közben ő a kezével rásegített. Itt abba hagytuk kis idő után, mert már kifuladtunk és kiszáradtunk szóval kellett egy kicsi szünet és föleg víz. Útána gyors tisztálkodas és folytatás. Csók,ölelések simi az már be volt mindketten szeretjük maradt ez a bevált recept. Aktív lett a hadnagy a segítség hatására. Gumi fel kis lóvaglás ez is nagyon jó volt, de kérte váltsunk, mert más pózt is szeretné kipróbálni velem :). Kutyusba folytattuk ez is eszméletlen jó volt, hangos nyögésekkel, de méghangosabb ággyal. Aztán misszi jött, mert úgy tud csókolni és ölelni ez nagyon jólesett hogy ennyira vágyott a testi közelségre föleg az enyémre. Ez valami szuper volt toltam ahogy tudtam, lihegtünk egymás fülébe közben jó durván rámarkolt a fenekemte és húzott magába és konstatálta hogy de jó a seggem, fura ilyet hallani férfi szemszögből, de teljesen jóleset. Igy toltuk egy darabig és egyszer csak csöndbe maradt, kérdezem -mi a baj?
-Én elmentem.
-Tényleg?
-Nem tünt fel?
-Nem 😂
ezen jót röhögtünk.
Kis pihi, én itt már nem tudtam elmenni, de maradtam kemény. Ivott egy korgy vizet és szó nélkül lekapta a gumit és már szopott is. Wow nem tudtam hova legyek. Nagyon íntenzíven csinálta. Sajnos nem jött össze a nagy igyekezett ellenére sem a második.
Maradt döntetlen mérközés 1:1.
Ekkor látom hogy túlszaladtunk az ídő, de nem volt baj. Kis zuhany, szuszanat, még több víz, kiszáradtunk mint az aral-tó, közben beszélgettünk végig. Nagy csókok, jókivánságok, mondta remélem még jövök, hát ezek után nincs mese, jönni kell.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Még az elején a TV asztalra hekyeztem, ott is maradt végig. Szerintem a régi átlag, átlag felüli hangulatért. Alapban sokaminden van, szerencsemre a csókkak nem volt baj.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Rég voltam mostanában ilyen kellemesélményű együttlétben részem, régi időket idéz. Sajnos ritkán rendel, szerencseém volt hogy sikerült ahhoz képest simán időpontott egyeztetni. remélhetőleg ez változik, mert akkor eselyés az újralátogatás.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Taylor szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet