Kiemelt
Most hívhatod!
Nykol(38)
Budapest XIII.
Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Taylor  beszámolója
JÓ szexpartner beszámoló

Taylor

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-10-21 11:21:36



Gabor8823 szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Taylor +36705995577 122898 szexpartner

Gabor8823 a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Taylor hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
Telefon és vtr, mivel hirtelen ötlet volt, kellett kicsit variálni, de ő maximálisan rugalmas és kedves volt
Megközelítés
Metróval és busszal mentem, a cím pontos, a busztól 3 perc séta. Könnyedén ment. Az előző vendég miatt volt egy 10 perces csúszás, de korrekten intézte ezt is.
Helyszín
Ahogy másik beszámolóban írtam,számomra ez nem annyira fontos, ha a minimális kényelem, rend megvan. Itt megvolt, szuper felszerelt fürdő,tágas lakás, kicsit nyikorgó ( de ezt betudtam a 100+ kg-omnak :D ), de kényelmes franciaágy. És mivel ezekben a napokban, amikor rendel, kvázi itt is él, van egy kinézetre le sem írható otthonosság érzet. Tökéletes volt.
Taylor külseje
A képek nem hazudnak, a 30as éveiben járó, gyönyörűen karbantartott testű hölgy, néhány, de nem zavaró tetoválással, csodaszép közepes méretű, kényeztetésre váró cicikkel. Az arcnál a másra számítottam, de ez sem negatívum, mert egy karakteres, nagyon szép arcú, vonzó hölgy Taylor, aki imádja a férfiakat. A kisugárzás pedig... belépéskor óvatos puszit akartam csak adni, de ebből olyan erotikus és határozott puszi lett a részéről, amiből azt éreztem ( ha igaz volt,ha nem), hogy ez a nő akar nem. Egy egyberészes szexi fehérneműben fogadott, nehéz feleleveníteni, mert már ezzel a puszival folyamatokat indított el...Taylor 705995577  Gabor8823 beszámolója
Action
Gyors vetkőzés, miközben csevegünk. Íncselkedik, dícsér, hogy ezt a típust szereti. Ha elsőre nem is feltétlen hiszem el, de jól esik.
Alapos zuhanyzás, szájvíz után visszatérek. Ő is öblít egyet majd állva egymásnak esünk. A csók, az csók, fantasztikus szája van Taylornak és nagyon vad teremtés. Kérdezi is, hogy szeretem-e, ha kicsit vadabb a dolog. Hát persze :) közben megszabadítjuk a fogadószettől, kényeztetem a ciciket, majd az ágyra huppanunk. Nem teketóriázik, hamar szájra vesz. Fantasztikus a franciája! Irányítható, a mélytorok és a kényszer is megy neki, sőt, szereti. Rövid idő után 69-be fordulunk, imádnivaló, illatos, ápolt puncija van. Nem tudok vele betelni. Közben nyög, mozog, helyezkedik, érezhetően élvezi és szeretne elélvezni. Persze a szopást egy pillanatra sem hagyja abba. Ha választhatnék halálnemet, így érjen egyszer a fájdalommentes vég :) pár perc múlva kéri, hogy hadd feküdjön a hátára, mert nagyon élvezi a nyelvem és megpróbál csak arra koncentrálni, hogy elröppenhessen. Ezt nagyon cukin és őszintének tűnően mondta, talán el.is hittem teljesen :) így élvezettel nyalom tovább, miközben ő bíztat, simogat. Egy idő után jelzi, hogy nem az én hibám, de most valszeg így nem fog menni, 3 órát aludt, kicsit felborult minden. Sajnálom, de elfogadom, én is kivagyok, tehát 2 hullafáradt emmberi lény szexcsatáját követhetitek itt :) nagyon nem puhultam le , de szopni kezd, majd néhány perc múlva beleül. Lágyan, majd egyre vadabbul szeretkezünk így, alulról is dolgozom rendesen. Mondja is, hogy jó mély volt. Amikor fárad, cserét javaslok, hátulról támadok. Csodálatos látvány a tökéletes teste, a lökésektől lengő mellek. Itt már nincs finomkodás, eléggé bepörögtem, hol a vállait, hol a fenekét, hol a ciciket fogva dugom, és dugom csattogósan, miközben ő "aztakurva" felkiálltásokkal és mind hangosabb nyögésekkel bíztat. Jó pár percig bírom ebben a tempóban, később ezt meg is dícséri, de idővel érzem, hogy másképp kell befejezni. Gumi.le, szopni kezd, mellre is vesz, majd kis rásegítéssel óriásit élvezek. Érzem, hogy ez volt a csúcs, nincs több bennem, jelzem is. A maradék 20 percet a zuhanyzásomon kívül végigbeszélgetjük. Hamar kiderül, hogy számos közös pont van, intelligens, cserfes és nagyon, nagyon nyitott hölgy. Élveztem ezt is
Elszámolás
Minden korrekt, úgy van, ahogy írja. Bár első alkalommal jártam nála , nem rendeztük az elején, a végén pedig majdnem elfelejtettük. Az ajtóban, felöltözve jutott egyszerre az eszünkbe.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Nagyon egyben van, amit kiemelnék az a nagyon-nagyon erotikus kisugárzás és a közvetlenség. Tényleg elhiszi a férfi, hogy jó vele, még akkor is, ha nincs önbizalma. Köszönöm Taylor!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Taylor szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet