Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Tantra Lilla

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-01-25 21:56:49

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Needpw!
Nagyon szépen köszönöm a beszámolót. Szeretettel várlak vissza. Puszi! ;)

Beszámoló Tantra Lilla +36308310226 120473 szexpartner

needpw a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Tantra Lilla hirdetővel
csodás cicik
Egyeztetés
Telefonon kerestem, a randi előtti napon már nem volt időpont de a lehetőségeket tisztáztuk. A randi napján ismét hívtam, megbeszéltük hogy 1 órát szeretnék. Nincs titkárnő, vele beszéltem.
Megközelítés
Stadionok megállótól kb. 6-7 perc séta, BKV-val jól megközelíthető, parkolás szerintem a mellékutcákban megoldható. A lakás egy nagy tömbben van, így az ajtót el kell találni, nekem sikerült a házszámok alapján jól tippelnem. A ház előtt hívtam a megbeszélt időben, kapucsengőt és instrukciókat kaptam a lakáshoz.
Helyszín
Panel, de ezt belülről már nem lehet megmondani, mert egy átlagon felüli színvonalú lakásba toppan az ember. Fürdő jól felszerelt, 5-6 féle tüsfürdőből lehet választani, többféle szájvíz és zuhanykabin található benne. A szobában matrac és ágy közül lehet választani, átlagosnál nagyobb szoba.
Tantra Lilla külseje
Képeknek megfelelő testalkatú, szép arc, vastag combok, szilikon cicik, mindenhol feszes, igényes megjelenés jellemzi. Fekete body-ban és fekete harisnyában fogadott, egyből meg is dícsértem. Sminkben volt ezért a korát nem tudom jól becsülni, de a kiírt 30+ stimmel. A profilján látható 57 kg és 167 cm is stimmel.
1. Tantra Lilla +36308310226 beszámoló Budapest 120473 erotikus masszázs
3. Tantra Lilla +36308310226 beszámoló Budapest 120473 erotikus masszázs4. Tantra Lilla +36308310226 beszámoló 2024-01-26 09:38:42 erotikus masszázs 1204735. Tantra Lilla +36308310226 beszámoló 2024-01-26 09:38:42 erotikus masszázs 1204736. Tantra Lilla +36308310226 beszámoló 2024-01-26 09:38:42 erotikus masszázs 120473
Action
Érkezésem után a kabátot és cipőt az előszobában hagytam, aztán a bementünk a szobába. Ott megkaptam a törölközőt és mentem fürdeni. Megkértem hogy a fogadó szett még maradjon ha lehet amire kijövök, így is volt. Fürdés után kérdezte hogy az ágy vagy a matrac legyen-e a helyszín, az ágyra szavaztam, közben ő levetkőzött. Elmondtam hogy franciát és aktust szeretnék. Először kézzel látott neki majd amikor már éledeztem odalent akkor szájra váltott. A cicik nagyon érzékenyek így a bimbókat sajnos kímélni kell de egyébként lehet őket markolászni közben. Jó pár percig élveztem a helyzetet aztán szóltam hogy jöhet a gumi. Kérdezte hogy milyen pozíciót szeretnék, a válaszom a kutyus volt. Én az ágy mellé álltam ő pedig az ágyon volt. Így is lett végem, letisztogatott mindkettőnket, majd elment kezet mosni.

Amikor visszajött kérdezte, hogy mehet-e egy masszázs, mondtam hogy igen, hasra feküdtem ő először kérésemre szárazon majd olajjal masszírozott, közben beszélgettünk. Ő szólt hogy ha szeretnék második kört akkor váltani kellene :) Így átfordultam a hátamra és ő ismét kézzel majd szájjal próbált életre kelteni. Nem lett 100%-os a siker, már többször kiderült hogy nekem ahhoz több szünet kell :) Így a masszázs folytatódott az idő lejártáig, aztán gyors zuhany után távoztam. Kitöltöttük az 1 órát.
Elszámolás
Nincsenek extrák, ezt telefonon és helyben is megerősítette. NFVSZ elvileg az alapban van, erre nem kérdeztem rá, a csókot kérdeztem, az sajnos nincs.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kinézetét tekintve átlagon felüli hirdető, a lehetőségek viszonylag korlátozottak, de én így is kellemes emlékeket szereztem nála, elégedetten távoztam. Nem kizárt hogy még visszamegyek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tantra Lilla szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókTantra Lilla legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-08-29) : Nagyon finom tükörsima punci fogadott . Finom ízzel. Ezalatt Ő úgy felszopott ,hogy a fülem is ketté állt . Kiváló szakember . Remélem Én is tudtam egy kis örömet szerezni neki . Kértem ,hogy gumizzon fel , lovagló órával kezdtünk , nagyon szexy a mozgása , fokozza a képet ahogy ringanak a mellei .

nagyon jó: 2db
(2023-11-02) : Lilla ügyesen a farkamnál terem és elkezd egy észbontó franciát. Kezei a combomon, véletlen sem érinti a farkam, csak a szájával kényezteti a férfiasságom.

(2023-02-10) : Most én dobtam magam hátra, ő pedig végig csókolta a testem. Szép lassan haladt lefelé, a combok után jött a zacsi, majd nagyon finoman a szájába vette a szerszámom. Szép lassan csinálta, én pont így szeretem. Egy idő után begyorsított én pedig remegve a szájába élveztem. Letörölgetett majd a vállamra hajtotta a fejét és újból beszélgettün

: 8db
(2024-02-16) : Hogy a puncijához de miért érni se kívülről se belülről kézzel. Csak nyelvvel , ha igénylem a kölcsönösséget. Mit ne mondjak, nem jött a libidóm ezektől a hírektől. Azért csak meg keményedtem és kértem gumit. Sajnos nem volt kikészítve, hanem felállt és a pár méterrel arrébb lévő komódból varázsolta elő , majd felhelyezte.

(2023-11-27) : Hanyatt fekve, oldalról mellém térdelt és így kezdett el a szájával kényeztetni. Nagyon lágyan csinálta, jól esett ez a fajta gyengédség. Kb a felét kapta be, viszont úgy dolgozott a nyelvével, hogy nem is hiányzott a durvulás, vagy mélyebb francia.

(2023-10-20) : Ezután 69-et kértem, gyönyörű, borosta mentes, baba-punci fogadott, tökéletes ízzel. Itt is kitett magáért, folytatta másik szögből a kényeztetést, az idő nagy részében mindkét kezén támaszkodott, így itt sem volt kezezés. Különösebb hangokat nem adott a ténykedésemre válaszul, de én nem is várom ezt, remélem kellemes volt neki is, orgazmust pedig nem várok egy nőtől ilyen helyzetben, a mű-orgazmus meg kimondottan taszít.