Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Tamara

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-20 17:31:32

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tamara +36209368635 121852 erotikus masszázs

kincskereső1994 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Tamara hirdetővel
perfekt alak
végig incselkedő
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Aznap felszabadult egy kis szabadidőm mivel lemondták a délutáni meetinget, így gyorsan felnéztem az oldalra. Tamarát már régóta kinéztem magamnak, és mivel zölden vilogott, így gyorsan tárcsáztam is. A telefont egy másik hölgy kezeli vélhetően, de nagyon kedvesen tájékoztatott, és szerencsémre Tamara pont szabad is volt, így 15 perc múlva már ott is tudtam lenni.
Megközelítés
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Lehel piac közvetlen szomszédsága, így metrótól kb. 1-2 perc gyalog, de számtalan más tömegközlekedési lehetőség is adott. Én kocsival járok, viszont szerencsémre pont akadt parkoló a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Újabb építésú társasház, nincs portás bácsi, így a bejutás diszkrét, nem találkoztam senkivel sem a liftben, sem az ajtóig vezető úton, és nem láttam kiváncsiskodó szemeket sem, így ettől sem kell tartani. A masszász szoba nem túl nagy, azonban a célnak megfelelt. Fürdőszoba higéniával sem volt probléma, bár előttem valaki szerintem több vizet engedett a földre a szőnyegre, mint a kádba ... :-D
Tamara külseje
Az arckitakarás miatt mindig van bennem egy kis félsz mikor benyitok valahova, illetve egyfajta izgalom, vajon ki fog várni az ajtó túlfelén. A félhomályban is megnyugdtam mikor egy csinos széparcú kislány várt engem ugyanolyan szexi alakkal mint amiket a képeken láthatunk. Bőrén láhtató a mai fiatalságra jellemző szolizás, amit meg is erősít, hogy gyakran szokott járni. Alkata nagyon jó, nem a mindennapos edzőtermi látogtástól kemény formák. hanem az egészségesen gömbölyödő vékony tini testalkat. FOgai ápoltak, szépek. Utcán biztos, hogy 10 férfoből 10 utánafordulna :-)
1. Tamara +36209368635 beszámoló Budapest 121852 erotikus masszázs
3. Tamara +36209368635 beszámoló Budapest 121852 erotikus masszázs4. Tamara +36209368635 beszámoló 2024-06-21 09:00:31 erotikus masszázs 1218525. Tamara +36209368635 beszámoló 2024-06-21 09:00:31 erotikus masszázs 1218526. Tamara +36209368635 beszámoló 2024-06-21 09:00:31 erotikus masszázs 121852
Erotikus masszázs
Szakszerűség:
3
Erotika:
4
Sajnos csak egy órát ért rá Tamara, de ezt már a telefonos hölgy is jelezte, így a gyors tusolást követően egy kis simogatós jellegű ismerkedős masszázsba kezdett, ahol pár szóban megismerhettük egymást. Értelmes, aranyos lány Tamaraa, akivel szerintem könnyen meg lehet találni a közös hangot. A masszázst nem mondanán szakszerűnek, inkább csak olajos simogatás volt 10-15 percig, ami elegendő is volt mindkettőnk részére, hogy levetkezzük a kezdeti gátlásokat.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Az olajos simogatást követően jelezte, hogy amennyiben gondolom forduljak, és kicsit izagalmasabb dolgokat csinálunk. Nem kellett kétszer mondani. Közben Tamara megszabadul melltartójától és tangájától is. Csókot kérdeztem a telefonban, mely szerint szimpátia alapú és extra, azonban Tamarával ezt követően ajkaink egybeforrtak, és szenvedélyes csókolózás alkakult ki. Simogattuk, kerestük egymás erogén zónáit, majd elkezdtem a melleit puszilgatni, szívogatni, és haladtam egyre délebbre. Nagyon finom, frissen borotvált puncit találtam magam előtt, amit elsőként finoman szájjal kényeztettem, majd ujjaimat is bevetve egyre hevesebben nyaltam és ujjaztam. Láthatóan és érezhetően tetszett neki amit kapott, mivel kb. 5-8 perc múlva combjaival a fejemre erősen rászorítva sikongatva élvezett el. Kis pihenőt kért, majd megcsókolt és hanyatt lökött. Ezt követően végignyalta az akkor már olyan mereven álló farkam hogy az egy karton vizet is elbírt volna, majd nyelvével a makkomon körkörösen nyalogatva elnyelt szinte teljesen. Ütemes bólogatásba kezdett, és a környéket sem kímélte. Többször meg kellett szakítanom alibi csókokkal mivel kivégzett volna, de azt még nem akartam. Elég sokáig dolgozott rajtam fáradhatatlanul, majd megkérdeztem, hogy az arcára élvezhetek-e, amire egy határozott igen volt a válasz. NFVSZ extra. Elé álltam és egy több napos adagot élveztem a helyes kis pofijára. Meg is lepődött, hogy mennyi jött kis belőlem, ami szépen lefolyt az állán a cicikre. Mivel én a nyáltól, Tamara pedig a spermámtól volt nyakig illetve orrig :-D ragadós, így együtt vonultunk el fürdeni.
Elszámolás
Korrektség:
5
A telefonos tájákoztatás teljesen korrekt, annak ellenére, hogy nem Tamarával beszéltem. Tamarával nem egyeztettem a csókról, azonban mivel a telefonos tájékoztatás alapján az extraként volt jelölve, így * virágszállal megtoldottam az alap * rózsát.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 25 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Párnapos külföldi kiruccanásomon - üzleti tali - sok szabadidőm akadt, így úgy döntöttem, hogy korábbiaktól eltérően megosztom veletek az elmúlt párheti látogatásom. Korábban nem írtam beszámolót, azonban most idő lévén megosztom veletek örömömet. Tamarát bátran ajánlom annak aki egy fiatal, vékony szinte gimis tinilánnyal szeretne egy órára kiszabadulni a hétköznapokból.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tamara erotikus masszázs beszámolójáról


2024-07-03 14:25:55
Informatív, már-már novellaszerű beszámoló.

2024-06-22 06:58:51
Szuper élmény lehetett! Remélem egyszer én is megtapasztalom!

2024-06-21 16:00:33
Jó beszi, érdemes írnod és köszönet érte. Tamara kapcsán objektivitásra törekszel, és jól definiált ajánlást írtál. Gratulálok a közös élményetekhez!
Mutasd mindet

FunkciókTamara legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2023-09-13) : Kicsit később kértem szemből egy csúszkamasszázst, amit már bugyi nélkül, teljes testfelületével, hosszában végzett. Egy egészen híg, szagtalan olajat használt, amit kikaptam a kezéből, hogy én pacsmagolhassam szét azokon a csodálatos ciciken és feszes combocskákon.

nagyon jó: 2db
(2023-11-20) : Nem vagyok egy rajongója a csúszkamasszázsnak, de ez nagyon kellemes volt, szorosan rámborult érezni lehetett, hogy tényleg az egész felsőtestével (és picit a puncival is) igyekszik kontaktot adni

(2023-07-12) : Első kör egy gyorsabb kézi levezetés volt, egyszerűen a látványa miatt eléggé fel voltam húzva. Néhány perc móka után a melleire élveztem. A szünetben a fentebb említett inkább beszélgetés, mint masszázs, de ez határozottan az én kérésem alapján zajlott a leírtak szerint.

: 4db
(2024-06-04) : My first papering started after about 10 minutes and consisted of a well executed oral performance with some deep throat elements. I have booked the extra (CIM +*) and soon finished in her beautiful mouth.

(2023-12-23) : Ezután megfordultam bekent elölről is olajjal és teljesen átolajozta a testem amire ő is szemből rám feküdt és le-föl mozgásokkal csúszkált rajtam, ami nagyon jó volt.

(2023-11-05) : A masszázs erőssége és módja nagyon kellemes volt, laikusként azt mondanám, hogy szakszerű is, főleg ha abból indulok ki, hogy van ahol tényleg csak simogatásból áll a masszázs.