Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Tamara

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-13 11:48:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tamara +36209368635 119257 erotikus masszázs

mrtideman a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Tamara hirdetővel
csodás cicik
fergeteges csúszka
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
A környéken volt dolgom, gondoltam ez jó alkalom egy ismerkedő látogatásra. Bár a nyitvatartás 10 órától van kiírva, ravasz módon megnéztem a kolléganője hirdetését is, aki 9-től volt elérhető. Ezért már 10 előtt tárcsáztam, hátha valaki felveszi Tamara telefonját. Nem így történt, végül 10 óra pár perckor sikerült beszélnem – valószínűleg – egy kolléganővel. Másfél órára jelentkeztem be, és tájékoztattak az alapprogram tartalmáról és virágszálairól, valamint a címről. Az utcán sétálva nem akartam további részletekről érdeklődni, ezt meghagytam a személyes találkozásra.
Megközelítés
A Lehel-piac északi végétől talán 2 percet kell gyalogolni, tömegközlekedéssel ideális. Mivel Tamara csak 11-től volt szabad, a piaccsarnok mögötti parkban olvasgattam egy órát a kellemes reggeli időben. A házat nem nagyon néztem meg, valami egyedi alakú bejárata van, de épp jött ki néhány lakó, így gyorsan besurrantam a nyitott ajtón. Az előcsarnokból telefonálva megkaptam a pontos emeletet és ajtószámot, plusz az emeleti folyosó kapukódját is, amit a hozzám hasonlóan feledékeny emberek számára találtak ki.
Helyszín
A lakás nem hasonlítható pl. a Marina-parti prémium intézményekhez, de tiszta és jól felszerelt. Rémlik, hogy 2 szobabejáratot és egy elfüggönyzött konyhát vagy közösségi helyiséget láttam, innen a zárt ajtajú szobánkba nem hallatszott be semmi. A fürdőben több, mint elegendő tusfürdőt és dezodort találtam, a szobában rengeteg száraz törölköző közül lehetett választani, a tatamit az egyik oldaról és a fejrésznél is tükör szegélyezte. A szobában volt egy fotel is, ezt később jól kihasználtuk. Negatívumként említeném, hogy a mini-hifiből nem egy album, hanem valamelyik rádióadó szólt, bár szerencsére viszonylag keveset beszéltek. Talán nem árt foglaláskor rákérdezni, hogy saját zenét lehet-e vinni, és milyen formátumban.
Tamara külseje
Kitakart arcú hirdetőnél még sosem sikerült eltalálnom, hogy ki fog fogadni, ez most is így volt. Tamara esetében mintha egy spanyol vagy dél-amerikai iskoláscsoportból pördülne eléd az egyik tinilány (a tévedések elkerülése végett természetesen egy főiskolás csoportról beszélünk), kedves arcocskájából nagy barna szemek és szép fogsor villognak (utóbbi a gyengém). Hátrafogott, rakoncátlan fekete lobonc, alacsony termet, és valami elképesztően feszes a bőre a nyakától le egészen a bokájáig. De tényleg, ilyen még nem volt a praxisomban, a leányzó a sportmúltjának és genetikájának köszönhetően szó szerint “nagyon jó bőr”, s még ott is szuper feszes, ahol van egy pici feleslege (de alig-alig van). De ami a legjobban tetszett, azok a gyönyörű, bársonyos, finom tinicicik; a tájékozottabb makktársak mondjuk Riley Reid vagy Julie Vee művésznők legelső, korai filmjeit nézve epekedhettek hasonlók után. Nem is nagyon tudtam szabadulni tőlük a szeánsz végéig, szinte mindig a számban vagy a kezemben voltak a kis hetyke szépségek. Végig kedvesen es igyekvően viselkedett velem szemben.
1. Tamara +36209368635 beszámoló Budapest 119257 erotikus masszázs
3. Tamara +36209368635 beszámoló Budapest 119257 erotikus masszázs4. Tamara +36209368635 beszámoló 2023-09-13 17:11:13 erotikus masszázs 1192575. Tamara +36209368635 beszámoló 2023-09-13 17:11:13 erotikus masszázs 1192576. Tamara +36209368635 beszámoló 2023-09-13 17:11:13 erotikus masszázs 119257
Erotikus masszázs
Másfél órás látogatás esetén a masszázs két kényeztetés közé kerül. Kérésemre az első levezetés után nem volt masszázs, helyette simogatós, ismerkedős beszélgetést kezdeményeztem. Eleinte egymás felé nézve, a tatamin feküdve beszélgettünk, majd amikor a hátamra fordulva elemeztem, hogy mekkora pluszt jelentene az élmény szempontjából egy tükör a plafonon, egyszercsak azt vettem észre, hogy Tamara már percek óta a mellkasomon nyugtatja a fejét , és az ujjaival finoman szánkázik az oldalamon. Ritka az ilyen spontánnak tűnő, barátnős helyzet, főleg első találkozáskor, ezt ott nagyon tudtam értékelni. S azt is, hogy az arcomhoz közel került hajzuhatagának nem volt cigiszaga, ami szintén ritkaság a hasonló intézményekben.

Kicsit később kértem szemből egy csúszkamasszázst, amit már bugyi nélkül, teljes testfelületével, hosszában végzett. Egy egészen híg, szagtalan olajat használt, amit kikaptam a kezéből, hogy én pacsmagolhassam szét azokon a csodálatos ciciken és feszes combocskákon. Most jól jött az oldalsó tükör, és kedvemre mozizhattam a rajtam hullámzó gyönyörű női testet, amikor épp nem a nyakát csókolgattam. Kérésemre ő is puszilgatta egy kicsit a fülemet és a nyakamat, ez engem mindig beindít. Sajnos az odalent kezdődő borosta időnként végigkaristolta az első levezetésből éledező velem egykorút, ezért egy idő után inkább megkértem Tamarát, hogy feküdjön a hátára, én pedig mellé könyökölve nagyon finoman simogatva masszírozgattam a testét. Persze főleg a két cici és a combjai között felfedezett, izgatóan húsos alsó ajkacskák Bermuda-háromszögében veszett el a kezem. Tapasztalatom szerint a lányok szeretnek ilyenkor a szemüket lehunyva elllazulni és pihenni, Tamara ekkora bizalommal még nem volt irántam, de megegyeztünk, hogy pár látogatás után már valószínűleg jobban el tudná ereszteni magát. Időnk végének közeledtével megkértem, hogy újra csúszkáljon egy kicsit, hogy hadrendbe állítson a második levezetéshez.
Levezetés
Ezzel kezdtük és ezzel fejeztük be a másfél órás találkozót, s még zuhanyzás előtt tájékoztatott az extrákról (arcra és szájban végződhet az akció, talán az ujjazás is ide tartozik, bár nem nagyon emlékszem már a felsorolásra). Mondtam neki, hogy majd menet közben eldöntöm, mit szeretnék, amit probléma nélkül elfogadott. Zuhanyzás után végigfektetett a tatamin, de csak miután magamat is meglepve két ujjal sikerült megszabadítanom a melltartójától (míg a bugyi fent maradt a csúszkamasszázsig). Kisebb zavart okozott, hogy a franciás kényeztetéshez védőfelszerelést kértem, mert mint kiderült, erre itt nem nagyon vannak felkészülve, mivel alig van rá igény. Szerencsére én készültem erre az esetre is, és Tamara nem bánta, hogy hozott anyaggal kell dolgoznia. Felkaptam a gumit, és ő mellém kuporodva kényeztetni kezdett. Rakocátlan fekete tincsei időnként elszabadultak, ami jó alkalom volt arra, hogy a haját összefogva finoman irányítsam a feje mozgását. Emiatt nem nyafogott, mint ahogy később sem, amikor már olajos kézzel nyúltam a hajához. A kezeit szinte soha nem használta, és meglepően mélyre eresztett, szinte már mélytoroknak nevezném, ugyanakkor nem törekedett változatosságra. Szóval egy mély, kezezés nélküli, egyenletes franciára számíthat a vendég; bár valószínűleg szívesen igazodik egyedi igényekhez. Én kértem egy kis kézzel rásegítést, illetve áttelepedtem a fotelbe, ő pedig elém térdelve folytatta a kényeztetést. A végkifejlet közeldtével lekaptam a gumit, és kértem, hogy a kezével fejezze be az arcocskájára, amit készségesen teljesített, igaz, nem teríthettem be az egész arcát. Megkért, hogy álljak fel a fotelből, így ő térden felegyenesedve pont megfelelő magasságban foglalkozhatott a lényeggel. Szorgos kézimunka után a bal pofijára irányította a távozó utódokat, akik a gravitációnak engedelmeskedve folytatták útjukat a kulcscsontján át a két cici közé, majd tovább a combok völgyének irányába. A szépen lebarnult testen és világosabb ciciken szétmaszatolódó utódok látványát festménybe illőnek mondanám, bár csak valami titkos szobában függeszthetnék fel a falra egy ilyen képet. Mielőtt az utódok a combjai közé értek volna, Tamara felkapott egy papírtörlőt, es nyom nélkül megtisztogatta magát. Ezek után következett a fentebb leírt simogatós, ismerkedős masszázs.

A második levezetés csúszkamasszázsból indult, és az elsőhöz hasonló koreográfiával zajlott, de sajnos kifutottunk az időből, így a jó mély franciázás ellenére még kellett volna vagy 5 perc a második beteljesedésemhez. De nem maradt hiányérzetem, így is kellemes másfél órát töltöttem és alaposan kielégültem egy kedves és csinos tinilánnyal. Soha rosszabb napom ne legyen ;)
Elszámolás
Az alapcsomagok árai megtalálhatók a hirdetésben, illetve telefonon is ugyanaz hangzott el, ezzel érkezésemkor számoltunk el. Az arcraélvezésért távozáskor * virágszálat tettem le.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 25 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Tamarában egy nagyon kedves és készséges lányt ismertem meg, aki igyekszik a vendég spontán kérései szerint alakítani a programját. Nem nyafog, és jó vele beszélgetni, miközben fiatal domborulatain szabadon kalandozhat az ember keze és szája. Tapasztalatlansága miatt nem fog senkit femme fatale-ként az ujja köré csavarni, és bizonyára hosszabb ismeretség kellene hozzá, hogy esetleg ő is élvezni tudja egy vendég kényeztetését. Ami még tovább javíthatta volna az elégedettségemet, az egy selymes(ebb)re borotvált punci, és a rádió helyett egy lágyabb zenei album lett volna. Ettől függetlenül top élmény volt a vele eltöltött idő.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tamara erotikus masszázs beszámolójáról


2023-10-13 05:56:21
Ez nagyon jó írás, egy istenadta tehetség vagy.

2023-09-14 20:15:26
Apám,te hol voltál az elmúlt 5 évben. Az ilyen íróknak kötelezővé tenném hogy havonta egyet publikáljanak,mert ez az a szint amit követni kell. Nincsenek bonyolult metaforák,se többszörösen összetett mondatok mégis minden értelmezhető. Külön köszönet a hasonmásra utalásert,ezek konkrétabba teszik a kialakult képet.
Mutasd mindet