A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Tamara

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-01 21:49:43

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tamara +36209368635 118869 erotikus masszázs

tudatos a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Tamara hirdetővel
igéző szemek
teljesen ellazít
csodás kézimunka
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Az esti órákban hirtelen támadt szabadidőm tartalmas eltöltése céljából felütöttem kedvenc oldalunkat, és céltalan lófrálás helyett rászűrtem azon masszőz lányokra, akik elérhetők voltak aznap este. A rostán fennakadt Tamara, akit felhívva egy kellemes női hang közölte velem, hogy Tamara ráér, tud majd fogadni, csak az általam választott időponthoz képest menjek negyed órával később. Nekem jó, de másfél órára mennék, így pedig pont negyed órával túllépjük a rendelési idő végét. Erre azt a választ kaptam, hívjam vissza 5 perc múlva, addig megkérdezi Tamarától, belefér-e neki az a plusz negyed óra. Belefért, ezzel minden akadály elgördült a randi elől, maradt még egy órám nézelődni a környéken.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Lehel térhez közel navigált a GPS. Száz  méteren belül találtam parkolóhelyet. Villamost láttam a közelben. Odaérve, a jellegzetes bejárati ajtóról tűnt fel, hogy már jártam korábban ebben a házban. Akkor, ha nem tévedek, éppen Csodaországot rejtette maga mögött.
Bejutás telefonon kapott kód alapján. Az adott emeleten újra kód alapján léphetsz a folyosóra, tehát lent két kódot kell megjegyezni, de nem nehéz, sőt, kifejezetten logikus.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás szerintem ilyen jellegű masszázs szolgáltatás céljából van fenntartva. A kis szobában a földön egy tatami, mellette tükör a falon. A fürdőben rend és tisztaság, pedig szerintem az utolsó vendég lehettem aznap. Kádban lehet tusolni, kádparaván akadályozza meg, hogy kipancsold a vizet. A mosdó mellett kis műanyag poharak, szájvíz és dezodor is van. A lakás más részén nem jártam, és vendéglátómon kívül nem futottam össze senkivel. Emlékeim szerint valahonnan lágy zene szólt.
Tamara külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Új partnerhez érkezve mindig van bennem egy kis félsz. Amikor az ajtón belépve megláttam őt, megnyugodtam. Főleg amikor bájosan elmosolyodott. Az adatlapnak megfelelő, fiatal lány nyitott ajtót. Haja hosszú és sötét, mellei tinisek, testalkata mint a képeken. Bőre a fotókhoz képest szerintem fél árnyalattal sötétebb tónusú, dehát nyár van, az én bőröm sem olyan, mint két hónappal ezelőtt. A szemei, az arca és a mosolya pedig rendkívül tetszett. Összességében igen fiatalnak tűnt, le is tetettem vele a nagyesküt, hogy elmúlt 18.
1. Tamara +36209368635 beszámoló Budapest 118869 erotikus masszázs
3. Tamara +36209368635 beszámoló Budapest 118869 erotikus masszázs4. Tamara +36209368635 beszámoló 2023-08-02 09:09:44 erotikus masszázs 1188695. Tamara +36209368635 beszámoló 2023-08-02 09:09:44 erotikus masszázs 1188696. Tamara +36209368635 beszámoló 2023-08-02 09:09:44 erotikus masszázs 118869
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
A fürdőből visszatérve kérdezte tőlem Tamara, mit és hogyan szeretnék. A klasszikus felvezetés-masszázs-levezetés kombinációban állapodtunk meg. A masszázs tehát a program középső harmadában zajlott, igényeim szerint, csak a hátamra koncentrálva. Vivőanyagnak valamilyen krémet használt, és ha nem is teljesen szakavatott mozdulatokkal, de alaposan átsimogatta a hátam. Tevékenysége jólesett, mondanám, hogy ellazított, de valójában végig beszélgettük az egészet.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Sőt, nem csak a masszázs alatt beszélgettünk. Már az első percekben kiderült, hogy Tamara velem közvetlen, számomra kiváló beszélgetőpartner. Vagy ilyen ő mindenkivel, vagy jó volt a belépőm, és elnyertem szimpátiáját, ezt nem tudom megítélni.
Fürdést követően, vagy talán még előtte rendeztük a virágszálakat. Csókra és a szájba élvezésre külön kellett jegyet váltani. Az első levezetés előtt alaposan átsimogattam tinis testét, megmarkolásztam formás popsiját. A csókról kiderült, hogy nem nyelves, valójában inkább hosszabb szájra puszikat jelent. Ezt a későbbiekben nem erőltettem, és annyira azért nem zavart, hogy szóvá tegyem a helyszínen.
Tehát az első félóra fénypontjaként franciás kényeztetést kaptam, ami jó volt. Megkerestük azt a pózt, ami mindkettőnk számára kényelmes, szemből bekucorodott a lábaim közé, majd lelkes bólogatásának eredményeképpen pár perc alatt átadtam magam a gyönyörnek. Kérdezte azt is, hogyan szeretem, foglalkozzon-e a csomaggal, de nem igényeltem szóra érdemes változatosságot. Nem tudom, mit tett magjaimmal, nem figyeltem, szerintem papírba továbbította őket, lenyelésről nem volt szó. Nagy tisztálkodásra nem volt szükség, a törlést a maga feladatának érezte, jól esett ez a figyelmesség.
Utána én nyalakodtam egy kicsit, de úgy vettem észre, élvezet helyett inkább csiklandósságot váltottam ki belőle. Ekkor inkább áttértünk a masszázsra. Közben a beszélgetés magánéleti dolgokra, azon belül is leginkább a szexre terelődött. Tamara rendkívül érdekes dolgokat mesélt, nagyon izgató volt számomra, alig vártam, hogy megfordulhassak. Úgy kezdtünk a második franciába, hogy legszívesebben szexeltem volna vele, dehát ugye azt itt nem lehet. Franciánál maradtunk, de közben is beszélgettünk, sőt, leginkább én beszéltettem ilyen izgi dolgokról, amikor éppen nem volt tele a szája. Olyankor kézzel dolgozott rajtam. Megerősítve a másik beszámolóban olvasottakat, kézimunkája tényleg valahová a lingam masszázs és a f.szverés közé illeszthető, közben a tekintetében teljesen elvesztem, rohadt jó volt. Egy ilyen helyzetben ért el a vég is. Huuu, szuper volt, tényleg.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az alap csokrot és a csókért a kiegészítést az elején tettem le. A csók nem von maga után sok plusz virágszálat, alig néhányat. De, mint írtam, csók címszó alatt nem pont ugyanazt értjük. Lehet, hogy mással másmilyen a csók, utólag sincs hiányérzetem, de  legközelebb én erre már nem neveznék be. 
A VSZ-t utólag rendeztük. Ezt így tartom korrektnek.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 36 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 22, másfel órás randira 28, két órás randira 44 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Hirtelen ötlet volt ez a randi. Az esti órákban nehéz masszőzt találni erről az oldalról, aki még aznap fogadni is tud. Örülök, hogy Tamarát választottam. Ezúton köszönöm szépen neki, hogy picit még túlórázott is miattam.  Mindent összevetve tök jól éreztem magam egy jófej, fiatal és csinos lány társaságában. Mindamellett hogy kétszer is kielégültem, kiválóan elcsacsogtunk, ahogy búcsúzáskor az ajtóban kölcsönösen meg is állapítottuk.
Bármikor szívesen visszamennék, ha arra sodorna a szél.
Ennyi a történet, "a többit megtartom magamnak"... ;))

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tamara erotikus masszázs beszámolójáról


2023-08-19 08:32:54
Az írásodban nagyon sok hasznos infót véltem felfedezni. Az elszámolás fejezetnél különösen tárgyilagos.

2023-08-19 08:13:32
Kiváló az írásod, amiben olyan tárgyilagos részleteket is megemlítettél, amit mások csak nagyon ritkán.

2023-08-04 07:17:22
Egyik beszid egyre jobb, mint a másik - nagyon élveztem olvasni! Remek stílusod van, én is szeretnék így írni, főleg ilyen könnyedén!
Gratulálok Mindkettőtöknek az élményhez!

2023-08-03 14:45:27
Egy hasznos és kedvcsinàló értékelést osztottàl meg velünk!

Köszönet a munkádért!

2023-08-03 11:40:43
@tudaos, viva: köszi szépen. Természetesen értem a kát sám közötti elérést. Az "alig néhány" számomra a 2, és úgy nem jött ki a matek. Így a 3 5 persze kijön. Köszönöm.
Mutasd mindet