Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Sztella24

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-01 21:11:59

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Koszonom kedvesseged varlak szeretettel a het minden napjan ha kedved van egy huncutkodasra nagy trécselésekkel puszii :)

Beszámoló Sztella24 +36701601419 121094 erotikus masszázs

Yosarian a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Sztella24 hirdetővel
perfekt alak
teljesen ellazít
élvezi az ujjazást
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Hagytam egy kis időt magamnak, hogy megemésszem ezt a randit. Aztán úgy döntöttem megírom több okból is. Különleges, feltáró, na meg egy ranggal feljebb visz, amire most szükségem van. Nagypéntek, nem tudom a hús evésen kívül még mi nem ildomos, de vállaltam az ezzel járó következményeket. Gondoltam kedvenc lányaim a körmüket reszelik unalmukban. Hát ekkorát már nem is tévedhettem. Kb. nyolc hívásból egyet sem vettek fel a kedvencek közül. Mivel az alibim ketyegett, nem adhattam fel, az utolsó hívasom már eredményes volt. Ő volt Sztella. Annak idején elolvastam a mindkét oldalon megjelent értékeléseit, csupa pozitív, képei alapján meg egy dögös csajszi. Szóval felvette, szerencsém volt, másfél órán belül tudott fogadni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ritkán járok randizni erre a környékre, de a metró nagy segítség. Kispestről van szó, nekem egy busz a 3-as metróig, majd a Határ úttól 1 megálló villamossal a helyszínig. Tehát a tömegközlekedés tök rendben, autóval meg akár a ház előtt is, valszeg nem fizetős.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Hely diszkréció:
5
Sztella a 19.ker-ben, Kispesten, annak is az elején fogadja vendégeit, nem messze a Határ út-i metró állomástól. A panel házak itt nőnek ki a földből, vendéglátóm rendelője is az egyik a sok közül. Rendben tartott lépcsőház kisebb kanyarral lehet eljutni a liftekhez, amit érdemes igénybe venni. A liftből kiszállva Sztella eléd jőn a folyosó bejáratáig. A lakásba enyhe félhomályba érkeztem, először egy kis yorki üdvözölt. Sztella egyből a garzon szobájába vezetett, ott lehet minden ruházattól megszabadulni. Kanapé a cuccaidnak, masszázs pad, nagyméretű franciaágy, komód rajta működő tv, éppen a 80-évek slágereivel, zene gyanánt. A sarokban úgy rémlik egy álló tükör volt. A fürdőszoba kádas, zuhanyozós, függönnyel, elegendő tusfürdő választékkal. Mosdónál szájvíz, intimgél, hideg-meleg víz, vállalható vizesblokk. A lakás sincs túlgondolva, a célnak pont megfelel, rend, tisztaság ok.
Sztella24 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Mivel a zárható folyosó bejáratánál várt, először egy otthoni ruhában láthattam. Mindig az arcot nézem először, ahogy most is. Azt rögtön levettem, hogy elég feszes az arca, amit később még is erősített, miszerint néhány órával ezelőtt volt egy kis szépítkezési beavatkozás az arcán. Azért az látszott, hogy arca helyes. Szemei szép búza virág kékek, haja szökésbarna, most kontyban volt. Ami viszont a testét illeti, az úgy tökéletes, ahogy van. Képei hűen tükrözik alakját, semmi trükk, ő egy bombázó, ez kétségtelen. Masszázs után vált meg könnyed kis köntösétől, feltárva arányosan sportos kívánatos alakját. Selymes, enyhén szolis bőr, és minden porcikája a férfi szem eldorádója. A popsija egy remekmű, mellei kis jegyesek, peckesek, a vizespoló versenyen biztosan tárolnak. Sztella puncija egy csoda, hamvas, zárt, ritkán találkozni hasonlóval, a természet ajándéka. Ami a stílusát illeti, na az van neki, ezzel együtt bírtam a csajszit. Masszírozás közben hatalmas duma, még engem is letaglózott, ami a szívén, az a száján. És ezt most szó szerint értsd. Azért no para, egy egyéniség, nem játsza meg magát, engem ez nem zavart. Az erotikus részeknél azért már a gyengédebb, cicásabb énjét ismerhettem meg.
1. Sztella24 +36701601419 beszámoló Budapest 121094 erotikus masszázs
3. Sztella24 +36701601419 beszámoló Budapest 121094 erotikus masszázs4. Sztella24 +36701601419 beszámoló 2024-04-02 14:13:27 erotikus masszázs 1210945. Sztella24 +36701601419 beszámoló 2024-04-02 14:13:27 erotikus masszázs 1210946. Sztella24 +36701601419 beszámoló 2024-04-02 14:13:27 erotikus masszázs 121094
Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Sztella egészen a szobáig kalauzolt, közben csak a yorkit kellett figyelnem,nehogy rálépjek. Itt mindent lerakhatok, mutatott a kanapéra Sztella, miközben a dolgait rendezgette. Mi már régebben is beszéltünk, mondta és ugyanazzal mondattal előre kérte a vizitdíjat. Miután odaadtam a konyhapénzt, levetkőztem és elmentem tisztálkodni. Mire visszatértem, a masszpadnál állt és megkérdezte mit és hogyan szeretnék. Kezdjük masszírozással javasoltam, ami neki is megfelelt. Hassal a padra feküdtem, fejem alá párnát kaptam. Kis, alig köntösben masszírozott Sztella, amit akkor meg sem kérdeztem miért nem anélkül, annyira figyeltem arra ami csak úgy áradt belőle. Mármint az a szó cunami, amit itteni pályafutásom alatt még nem igen tapasztaltam. Csak ritkán szóltam közbe, annyira figyeltem rá. Főleg magáról beszélt, mit szeret mit nem, többek között abba is betekintést nyertem, hogyan zajlik az a beavatkozás, ami aznap az arcával kapcsolatban történt. Közben persze masszírozott, nem is rosszul. Ügyesen, szakavatottan használta kezét testem regenelása alatt. Amolyan svéd masszázs jellegű volt amit alkalmazott, kiemelkedett, az itteni lányok többségének tudása fölött. Valamilyen krémet használt, fenekemnél elidőzött, vádliaim megdicsérte. Hiuságom is meglegyezte amikor koromat megsaccolta, tíz évvel kevesebbre. Kb 30 percig dolgozott rajtam a padon, ami jól esett, lelazított. Már éppen meg akartam kérdezni, mikor veszi le köntösét, de megelőzőtt, egy mozdulattal hullott le róla, s tárta fel gyönyörűséges testét.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mikor feltápázkodtam a padról, Sztella már az ágyon ülve várt. Mint már említettem baromi jól néz ki fedetlenül. Felültem vele szemben és először csak néztem ezt a szép fiatal testét. Odahajoltam hozzá, nyakát csókoltam, melleit simogattam. Sztella ágaskodó farkam már kezében tartotta, finom mozdulatokkal ingerelte. Sokáig nem tudtam betelni teste látványától, szinte elvarázsolt. Ekkor már hanyatt feküdt így már jobban hozzá fértem kezeimmel és ő is elérte farkam. Egy kicsi ment így a petting, majd feljebb kúsztam a fejéhez és farkamat szájához raktam, amit finoman szopizni kezdett. Nem engedte mélyre, gondolom a szája még nem volt teljesen rendben. Jobb kezemmel könnyen elértem, először combjait simogattam, amik megnyíltak, így még könnyebben hozzáfértem puncijához. Csiklóját izgattam, miközben másik újjamat nedves hüvelyébe csúztattam. Egy picit rá is mozgott, kisújjam ekkor már a popsiluknál is talált fogást. Mielőtt idő előtt elmentem volna, megkérdeztem tőle, bebújhatok-e a lába közé. Jó volt a fogadtatás, feje alá párna került, az én fejem meg lábai közé. Elém tárult páratlan nőiessége, amit mint egy húros hangszert pengettem nyelvemmel váltakozó ütemben. Két kezemben fenekekével vezényeltem az öröm óda végső ciklusáig. A folyamatos szuszogásból egy erősebb rándulással jelezte, miközben már mindkét csuklóm fogta, hogy ő már megérkezett. Én viszont még el sem mentem. Most én feküdtem hanyatt és Sztella vette kézbe, majd szájába hímtagom. Inkább az oldalát és a makkost szopogatta, nyelvével körözött rajta. Nem kérdeztem, de gondolom még nem akarta mélyebre venni érzékenysége miatt. Semmi gond, ez sem volt rossz, de hogy még jobb legyen, kértem úgy folytassa, hogy punciját elérjem. Én továbbra is hanyatt, ő az oldalamon fenékkel bepuccsítva, lábait szétnyítva fogadta be újjam miközben farkam bűvölte. Néztem ahogy szájával kényeztetett, újjam ismét forró puncijában, amit talán még élvezett is. Sok idő már nem kellett nekem a boldog vég eléréséhez, s mivel Sztellánál nincs Nfvsz., így kezével máshová terelte a vágy villamosát. Szép lassan csúszott le újjamról, hagyta, hogy kicsit visszatérjek. Ezután nedves törlőkendővel rendbe hozott, majd az oldalamra feküdt. Volt még vagy negyed óránk, cirógatott, főleg a makkost. Miközben beszélgettünk, kezünk néha összefonódott. Ő már egy másik Sztella volt, mint aki az elején fogadott. Ahogy a közmondás tartja ,,minden jó, ha a vége jó"!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Sztella az elején kérte, először találkoztunk, azt is elmondta mi az oka ennek. Nem tudom van-e bármilyen extrája, de a megjelenése biztos az, az pedig alap. A csokrok igencsak kedvezőek, remélem így is maradnak még egy darabig.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nos az elején még nem gondoltam volna, hogy ez a randi is emlékezetes lesz számomra, de végül is az lett. Összességében jól éreztem magam, talán vissza is térek még, Sztella nem egy átlagos csajszi. Próbáltam egy kis támpontot adni, annak ellenére, hogy minden történet szubjektív, de talán némi segítséget azért nyújtottam. Ajánlom a szép nőket kedvelő, kalandvágyó Mt-nek IS.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Sztella24 erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-03 11:42:27
Nagyszerű írás! Köszönet a megosztásért!

2024-04-02 22:17:42
Ritkán járok Kispesten, pedig a a beszámoló alapján valószínűleg érdemes lenne! Köszönet az írásért!

2024-04-02 21:56:11
Nálam is kiszemelt leányzó Sztella! :) Ha haza megyek már azt sem tudom, hogy mikor kihez kéne mennem! :)

2024-04-02 18:27:13
Koszonom kedvesseged varlak szeretettel a het minden napjan ha kedved van egy huncutkodasra nagy trécselésekkel puszii :)
Mutasd mindet

FunkciókSztella24 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2024-04-18) : A masszázs idő leteltével Sztella levette a köntösét, elheveredett az ágyon, és megkérdezte: Biztos nem akarsz mást is? Persze, hogy akartam :D egy ilyen gazella testű nőhöz odabújni bakancslistás dolog az életben.

nagyon jó: 1db
(2024-04-15) : Megkertem h csuszkaljon rajtam, beolajozott engem majd izgatoan a farkam fole ult es puncijaval fol-ala csuszkalt rajtam. Szívesen ateltem volna egy mélyebb folytatast, de ugye erre nem volt lehetoseg😊

: 6db
(2024-03-02) : Nem tudom megítélni, masszázsa mennyire volt szakszerű, de a svédmasszázst elmondása szerint tanulta, és számomra kellő alapossággal alkalmazta, a bokámtól a tarkómig. Vivőanyagnak krémet használt. Amikor jeleztem Neki, hogy vagy beszélgetünk, vagy elalszom, egy jópofa csevegés alakult ki

(2024-01-21) : Tökéletes együtt lét 69tunk imádivaló hogy illatos semmi punci szag csodás csikló nem +5cm lefelé mint sokaknak, én baromira élveztem kezdemenyező megmondod hogy szereted a kedvedben jár

(2023-06-13) : Kérte feküdjek fel a padra, ahol kezdetét vette a nagyon alapos és szakszerű masszázs. Ahol kellett ott erősebben ahol nem ott egy átlagos erővel, de semmiképpen nem az a cirógatós legyünk túl rajta vagy kapkodós. Kérdésemre elmondta, hogy tanult masszőz, ezért is sikerülhetett neki megszűntetni a fájdalmaimat.