Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Sztella24

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-02 19:53:56

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Koszonom kedves vendegem nagyon nagy szeretettel varlak vissza.Tisztelettel Sztelli

Beszámoló Sztella24 +36701601419 120830 erotikus masszázs

tudatos a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Sztella24 hirdetővel
perfekt alak
teljesen feltölt
kihagyhatatlan kölcsönös francia
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Egy fárasztó hét vége felé úgy gondoltam, most rám férne egy masszázs. Ha megspékeljük egy kis erotikával, az lehet a hab a tortán. A koktélcseresznye a hab tetején pedig ha ilyen dög fáradtan feláll a cerka.
Sztella lett a választottam, elsősorban a fotói keltették fel az érdeklődésem. Itt is  hirdet, de a piros oldalon is megtaláltam  Sztellike néven. Délben hívtam telefonon, első próbálkozásom sikerrel járt, másfél órára jelentkeztem be aznap délutánra. Utána elolvastam az összes beszámolóját, és sms-ben gyorsan megbeszéltük, hogy nála maradnék két órát is, ha nincs ellenvetése. Nem volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Üllőin kifelé a Határ úton túl. Villamos- és buszmegálló is van a közelben. Parkolóhely a lépcsőház bejárata előtt. Ez a terület már kívül van a fizetős zónán. A kis méretű házszám tábla az autóból még éppen látható, de a Google Maps pontosan a bejárat elé navigál. Sztella csak annyival tolta odébb a jelet a térképen, amennyit a diszkréció megkíván, az eltérés 2-3 perc séta mindössze.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Klasszikus panelház garzon lakása, a célnak megfelelő. A szobában a franciaágy és a masszázspad uralja a teret. A zenét TV szolgáltatta. A  szobában egy kanapé tűnt a legalkalmasabbnak a ruháim elhelyezésére. A tiszta törölközőket a fürdőben találod, ahol kádban tudsz tusolni, miután behúztad a zuhanyfüggönyt. Akadt ízlésemnek megfelelő tusfürdő,  a Listerinhez stószban álltak a műanyag pohárkák.
Egy jólnevelt, barátságos öleb volt még velünk, csak az ottlétem elején és végén láttam.
Sztella24 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Ahogy megláttam ajtónyitáskor, elsőnek a mosolya tűnt fel, az arca két oldalán aranyos grüberlivel. Ha jól emlékszem, pezsgő színű szatén köntösben várt, amit fürdésem után dobott le magáról. Bugyi, melltartó nem rémlik, szerintem nem is volt, a teste ekkor már magára vonta a teljes figyelmemet. Sztella  bitang jó testű lány. A húszas évei közepén járhat. Haja félhosszú, szőkésbarna. Cicije mint egy tinié, nem nagy, egy tenyérben pont elfér, jó tartású és tapintású: pazar élmény volt puszilgatni, simogatni.
Az egész teste feszes, izmos, úgy hogy közben nagyon nőies. Hátulról klasszikus homokóra, valami betonkemény, kerek popsival. Fölösleg sehol. Puncija simára borotvált, nagyon szolid, finom illattal, jó ízzel, apró csiklóval. Egy-két kisebb tetoválás elszórva felfedezhető, ez nem hiszem, hogy bárkit zavarna. Testi adottságai révén, melyekért komolyan megdolgozik, a kifejezetten formás, sportosan szexi lányok közé tartozik itt... Vagy szexisen sportos? Győződj meg magad!
1. Sztella24 +36701601419 beszámoló Budapest 120830 erotikus masszázs
3. Sztella24 +36701601419 beszámoló Budapest 120830 erotikus masszázs4. Sztella24 +36701601419 beszámoló 2024-03-04 09:40:07 erotikus masszázs 1208305. Sztella24 +36701601419 beszámoló 2024-03-04 09:40:07 erotikus masszázs 1208306. Sztella24 +36701601419 beszámoló 2024-03-04 09:40:07 erotikus masszázs 120830
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Ahogy megláttam őt, el is ment a józan ítélőképességem, és a "Hogyan szeretnéd?" kérdésre azt válaszoltam, majd két erotikus blokk közé tegyük a masszázst.
Nem tudom megítélni, masszázsa mennyire volt szakszerű, de a svédmasszázst elmondása szerint tanulta, és számomra kellő alapossággal alkalmazta, a bokámtól a tarkómig. Vivőanyagnak krémet használt. Amikor jeleztem Neki, hogy vagy beszélgetünk, vagy elalszom, egy jópofa csevegés alakult ki, egymás előtt némileg megnyílva. Úgy érdeklődő, hogy semmiképpen nem mondható tolakodónak, és ő is mesél magáról elég sok mindent. Határozott, céltudatos, emellett vidám, cserfes lány, van humora, ottlétem alatt nem nagyon volt üresjárat. Sztella szeret beszélni, szeret mesélni, én pedig vevő voltam erre, élvezettel hallgattam sokáig.
Semmilyen második kört nem igényeltem ezután.
A masszír után saját elhatározásból elmentem tusolni, öltöztem, és bő negyed órával időm lejárta előtt távoztam. Mesélte, hogy milyen magán jellegű programokat tervezett utánam, hátha örült, hogy így nincs annyira kicentizve az ideje.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Fürdésem után az ágyon kezdtünk, rögtön a levezetéssel.
Se csók, se szájba spricc nincs a szervizlistán, viszont van francia oda-vissza, a 69-es pózt különösen kedveli. A puncijával nagyon jó smárolni, sima és fincsi. Közben egy ujjamat óvatosan becsúsztattam. Tevékenységemmel nedvesedést és halk sóhajokat váltottam ki belőle. Nem színlelt orgazmust, de ilyet tőle nem is vártam, már a fürdésem előtti rövid ismerkedő beszélgetés során kiderült, hogy őszinte lány, ami a szívén, az a száján.
Rajtam megmutatkozott a fizikai és szellemi fáradtság. Hosszú és lágy kényeztetés során, ahogy kértem, felváltva használta az ajkait és kezeit, ezalatt lassan épült fel az erekcióm, és, bár jólesett amit csinált, távol maradt a valódi keménységtől. Így is sikerült beteljesedni a kezei között, hatalmas orgazmus közben össze-vissza spricceltem a hasam. Azt hiszem, lenyugvásom után ő tisztogatott le nedves törlőkendővel.
Ezután feküdtem fel a masszázspadra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ki kell emelni, hogy nagyon baráti. Ahogyan telefonon megbeszéltük, harminc szem bonbont készítettem a csokis dobozba, ezt két óra alatt fogyasztottuk el. 
Előre adtam, magamtól, nem került szóba.
Nem kérdés, hogy megérte-e, de a másfél óra két erotikával is méltányos, sőt, minden az, a félórás quickie is.
Végtelenül tisztelem azokat a lányokat, akiknél nem szabadult el az infláció.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Két óra egy nagyon jó testű, ápolt, fiatal lánnyal, aki az élvezetedért dolgozik ezalatt. Ha szeretsz társalogni és van némi kölcsönös szimpátia, jó hangulatú, érdekes beszélgetésben lesz részed, de bemutatkozása szerint csendben is tud maradni. Nem szalon, ha ez számít. A napi elérhetőségi idő hosszú, elvileg a hét hét napján, és baráti a  rózsacsokor. Mindezek miatt éreztem jól magam, és írtam ajánlásom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Sztella24 erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-06 12:32:50
És még egy jól nevelt öleb is!
Nincs több kérdésem!
Örök hála!

2024-03-06 09:24:13
Köszönöm az elismerő szavakat!
.
Nem írtam el semmit, és nem, nem szalon, a helyszín fejezetben említettem, hogy garzonlakás.

2024-03-06 08:36:06
Hopp!Bocs,hogy nem vettem észre eddíg írásod, most viva hozzászólása miatt olvastam.Kiváló írás,tényleg minden ami kell benne van,és a elszámolás rész is "mesteri". A gyengém az összkép, köszi, hogy nem egy tőmondat és valóban nem szalon??

2024-03-06 08:17:33
Az elszámolás rèsz nagymestere lettèl.

2024-03-06 07:56:15
Jobban sem lehetett volna megírni egy ilyen randit egy ilyen gyöngyszemmel. Vigyázzatok rá ezután is.
Mutasd mindet

FunkciókSztella24 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2024-04-18) : A masszázs idő leteltével Sztella levette a köntösét, elheveredett az ágyon, és megkérdezte: Biztos nem akarsz mást is? Persze, hogy akartam :D egy ilyen gazella testű nőhöz odabújni bakancslistás dolog az életben.

nagyon jó: 2db
(2024-04-15) : Megkertem h csuszkaljon rajtam, beolajozott engem majd izgatoan a farkam fole ult es puncijaval fol-ala csuszkalt rajtam. Szívesen ateltem volna egy mélyebb folytatast, de ugye erre nem volt lehetoseg😊

(2024-04-01) : Egy kicsi ment így a petting, majd feljebb kúsztam a fejéhez és farkamat szájához raktam, amit finoman szopizni kezdett. Nem engedte mélyre, gondolom a szája még nem volt teljesen rendben.

: 5db
(2024-01-21) : Tökéletes együtt lét 69tunk imádivaló hogy illatos semmi punci szag csodás csikló nem +5cm lefelé mint sokaknak, én baromira élveztem kezdemenyező megmondod hogy szereted a kedvedben jár

(2023-06-13) : Kérte feküdjek fel a padra, ahol kezdetét vette a nagyon alapos és szakszerű masszázs. Ahol kellett ott erősebben ahol nem ott egy átlagos erővel, de semmiképpen nem az a cirógatós legyünk túl rajta vagy kapkodós. Kérdésemre elmondta, hogy tanult masszőz, ezért is sikerülhetett neki megszűntetni a fájdalmaimat.

(2023-06-07) : Tobb krem es olaj is van nala . Jól tudja hol és mi kell a fajo hátnak! Miel tanult tehat SZAKMÁJA A SVED MASSZÁZS. Összességében egy laza, dögös és nem mellesleg profi masszőzhöz volt szerencsém. A fájdalmaimtól megszabadított.