Kiemelt
Most hívhatod!
Mia(22+)
Budapest XI.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Sztella

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-24 21:17:56

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Sztella +36205807468 121036 erotikus masszázs

Bourges a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Sztella hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen ellazít
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Ennek a randevúmnak a létrejötte, most inkább csak a megérzésemnek és a jó szerencsémnek volt köszönhető. A csábító, de nem sok képei láttán esett rá a választásom. Azt tudni kell, hogy ezen a helyen egy kedves és segítőkész hölgy kezeli a lányok telefonját. Tőle gyakorlatilag minden adekvát infót megkaptam Sztellával kapcsolatban és megnyugtatott, hogy valóban a fotókon látható lánnyal fogok majd találkozni. Én hittem neki és jelentem, hogy nem csalódtam a személyes találkozásunkor sem. Sőt!!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A XIII. kerületi Lehel Piac környékére kell autóval vagy a BKK járműveivel, több féle színű is elhalad itt ezekből. Erre felé a parkolás természetesen fizetős. A Csarnok tetején is van lehetőség a várakozásra azoknak, akik nem szeretnek sokat gyalogolni, ezért inkább a kerületnek adakoznak.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ismerem ezt a helyet és szívesen térek ide mindig vissza. A környék valamint az épület is, kívül belül gondozott és tisztán tartott. Több helység áll itt rendelkezésre a vendégek fogadására, az itt dolgozó lányok pedig ügyesen logisztikáznak a látogatók között, ezért még sosem találkoztam mással. A mi szobánkban, jobbra az ajtó mellett van leterítve a kényelmes tatami, mellette valamint a fejrésznél, széles nagy tükrök, növelik a teret és jelentős mértékben javítják a látványok hangulatát is. Balra egy nagyobb méretű komód a kellékeknek, rajta pedig egy zenei lejátszó. A mellette álló zsámolyra tudjuk a ruháinkat letenni. Kellemes hangulata van ennek a szobának. A világos, modern, kádas fürdőben pedig, kihajtható plexi fal véd a pancsolástól, bőséggel találunk különféle tisztálkodási kellékeket! A mosdócsap köré egy fehér színű, nagyméretű munkalapot szereltek, ide kerültek a szájvizek, dezodorok, kozmetikumok. Az előtte lévő falon pedig egy méretes tükör kapott helyet.
Sztella külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
A kiírt adatok szinte mindenben fedik a valóságot, talán pár apró kilócska felszaladt rá az elmúlt évek során, de számomra ő így is egy tökéletes Hölgy. Vagyis vendéglátóm egy vékony, karcsú, kifejezetten szép arcú, sötétvörös hajú, zöld szemű, feszes testű gyönyörűség. Keblei kúposan tini lányosak, a bimbik pedig izgatáskor megkeményednek. A zárt öle frissen borotvált, az izmos popsija pedig kemény és formás akárcsak az edzett lábai. Két kisebb tetoválásra emlékszem azon a kamaszlányos, bombasztikus testén. Egy térdig érő, sötét bordó színű, átlátszó, selyem köntösben fogadott. Ez alatt pedig egy hasonló anyagból készült, a remek testéhez tapadó, fehérnemű szettet viselt.

Egyébként a szobánkban mindvégig kellemes félhomály honolt, ezért a színek tekintetében esetleg tévedhetek is. A házigazdám egyébként egy okos, intelligens, olvasott teremtés, aki alkalmasint akár remek beszélgető partner is tud lenni.
1. Sztella +36205807468 beszámoló Budapest 121036 erotikus masszázs
3. Sztella +36205807468 beszámoló Budapest 121036 erotikus masszázs4. Sztella +36205807468 beszámoló 2024-03-25 08:18:39 erotikus masszázs 1210365. Sztella +36205807468 beszámoló 2024-03-25 08:18:39 erotikus masszázs 1210366. Sztella +36205807468 beszámoló 2024-03-25 08:18:39 erotikus masszázs 121036
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Sztella már régóta csak heti 1-2 napot tud közöttünk lenni, egyéb más elfoglaltsága okán. Ezért van az, hogy a fotói csak ritkán és akkor is csak rövid időre láthatóak az oldalon. Ennek ellenére természetesen számos visszatérő vendége van már, de ezek a ,,szerencsés Makktársak” bizony mélyen hallgattak eddig a házigazdámmal kapcsolatban. Ahogy a mi szakmánkban ezt mondani szokták: Ezek az ,,urak” bizony megtartották őt maguknak! Hát szabad ezt tenni elvtársak?

Most a cipőm levétele után, a meglehetősen sötét előszobában, a bejárati ajtóval szembeni, leghátsó szobát kaptuk meg. Amikor már odabent álltunk egymással szemben, az enyhébb félhomályban, udvariasan megkérdeztem tőle, hogy megfelelek e neki, maradhatok e? Abszolút hangzott a válasz, majd mindkét kezét mosolyogva felém nyújtotta. Ezt a magas labdás helyzetet egy szájra puszival és forró öleléssel zártuk, majd elvonultam tusolni.

Ez egyfajta szeretet masszázs volt csupán, amit szagtalan krémmel végzett és ehhez hasra kellett fordulnom. A bal vállamtól indult lassan nem kapkodva a másik oldal felé, majd onnan haladt lefelé a hátamon a lapockák irányába. Számos csomót, letapadást szétmorzsolt mindeközben rajtam a finom tenyerével, időnként pedig az ökölbe szorított kacsóival, amihez a saját testsúlyával is besegített. A derekamig, néha szakszerű fogásokat is alkalmazva, gond nélkül eljutott, eközben többféle témákat érintve diskuráltunk. Amikor azonban a benyúlkálások elkezdődtek, masszőzöm szaktudása egyből szintet lépett. Nyílván a diskurzusunk már is alább hagyott és a hozzá közelebb álló, erotikus kényeztetés vette kezdetét.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
A fenekemet kissé megemeltem, ő pedig mindkét kenőcsös kacsójával a comb belsőket, az ánuszom környékét és a meredező farkamat vette, meglehetősen szakszerű kezelésbe. Ki sem néztem volna ebből az ártatlan tekintetű, éppen az Elsőáldozási Szentmisére készülő leányzóból ilyen fajta merész hozzáértést.

Miután merevvé varázsolt, jeleztem neki a megfordulási szándékomat. Először felhúztam magamhoz majd lassú, később egyre intenzívebb smárolásba kezdtünk. Ebben is odaadóan partner volt, nem kellett különösebben biztatnom. Közben kezeink elkezdték e másik testének feltérképezését. A kebleitől csak nehezen tudtam elválni. A tinis nunijának látványa viszont dél felé csábított. Hanyatt fektettem, hogy ez mindkettőnknek kényelmesebb legyen. A combjai közé csúsztam, a bal tenyeremmel pedig kissé megemeltem a csípőjét. Odalent a nedvesedés már javában elkezdődött, amikor a nyelvemmel a csiklóját kezdtem el izgatni. Öröm volt ezen a különleges hangszeren muzsikálni, ami viszont nem tartott sokáig. Az én csodás vendég látom ugyanis egyre szaporábban vette màr a levegőt, majd halk, hevesebb sóhajok közepette elreppent az ajkaim között.

Felkúsztam mellé, ő pedig hosszú forró csókkal hálálta meg a gondoskodó figyelmességemet. Rövid regeneráció után alkalmi masszőzöm somolyogva megkérdezte, hogy bekenném e a mellkasát? Miután ez megtörtént hanyatt döntött és kérte, hogy most engedjem el magam. Sztella pedig lassú, kígyózó mozdulatokkal először csak kereszt irányban, majd pedig apró puszik kíséretében, siklott lefelé. Amikor a dákómhoz ért azt nem kapta be azonnal, hanem a környékkel kezdett el először foglalkozni. Én meg csak pislogtam mint a vett malac mert nem hittem volna, hogy a házigazdám mi mindenre képes. Hát még amikor a makkommal játszadozott és szép lassan eltűntem a húsos ajkai között! Éreztem, hogy ennek már a fele sem tréfa, ezért a 69 kértem tőle, mert még beszédem volt a nunijával. Ez a felállás végül mindkettőnk őrömére szolgált. Nekem rövid időn belül az érzéki szájàban lett végem. A srácaim sorsáról nincs információm, mert éppen a csiklójával csókolóztam.

Minőségi kiszolgálásban részesültem egy számomra eddig ismeretlen gyönyörű lánytól, amit mielőbb meg kell majd ismételnünk!!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A 1.5 óra után * rózsaszálat tettem le a komódra, valamit a két extra utáni jelképes apró ajándékot, amit viszont vétek lett volna kihagynom.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 25, másfel órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Ezen értékelésnek, Sztella ritka ittléte okán, valószínűleg csak alacsony nézettsége lesz majd. Viszont szerintem Ő, ennek ellenére megérdemli, hogy róla a végtelenül kedves, vendég centrikus, Kerület Szépe kisasszonyról ily módon is megemlékezzünk!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Sztella erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-05 18:48:38
De jó lett ez a beszi! Kösz a megosztást!

2024-04-05 16:18:49
Hibátlan! Sikerült a 1,5 óra légkörét is átadnod, remek ismertető Sztellaról. Írni kell, te ezt megtetted, így ismerhettük meg a Kerület Szépét, köszönjük a beszámolót :)

2024-04-05 14:10:46
Korrekt, részletes és ízléses írás. Köszi👏

2024-03-30 08:54:09
Gratulálok! Végre egy lényegretörő és informatív írás!

2024-03-29 18:24:48
Az olvasottak alapján persze, hogy megérdemli, hogy megemlékezz róla, nem is akárhogyan, és be is kerüljön a kedvenceim közé.
Mutasd mindet

FunkciókSztella legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.