Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Szonja

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-26 09:32:54

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szonja +36705528989 121894 erotikus masszázs

Guriga35 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Szonja hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen ellazít
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Az egyeztetés telefono zajlott, gyorsan és zökkenőmentesen.
Megközelítés
A helyszín tömegközlekedéssel könnyen megkozelíthető, az állomástól mindösszesen pár perc séta.
Helyszín
Újépítésü lakásról beszélünk, igényes és szépen berendezve. A szobában a tükrök elhelyezése különösen tetszett, masszés közben a látvány is elragadó volt.A fördőszoba is szép és igényes
Szonja külseje
Megérkezésemkor Szonja a bejárati ajtó mögé volt elbújva, így belépésem után csodálhattam meg igazán. Egy gyönyörú szépség fogadott, meg sem fordult a fejemben hogy távozzak. A képeken az arca ki van takarva, számomra Szonja arca egyszerüen gyönyörű. A szemei, a szemöldöke, az orra, a szája. nem tudom szavakkal leírni, egyszerűen tökéletes és gyönyörű. Szonja a képeknek maximálisan megfelel, bár a képek nem igazán adják vissza valódi szépségét, csodálni való teremtmény. Láttam már életemben sok széplányt, de Szonja más osztály :) Tökéletes arányokkal, finom puha bőrrel, és gyönyörű arccal van megáldva.
1. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 121894 erotikus masszázs
3. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 121894 erotikus masszázs4. Szonja +36705528989 beszámoló 2024-06-26 15:26:12 erotikus masszázs 1218945. Szonja +36705528989 beszámoló 2024-06-26 15:26:12 erotikus masszázs 1218946. Szonja +36705528989 beszámoló 2024-06-26 15:26:12 erotikus masszázs 121894
Erotikus masszázs
A masszírozás az nem tartott sokáig, mivel az első akció után a hátamra feködtem, és kertem hogy feködjön mellém a karomra, beszélgettünk, simogattam mindenhol, és gyönyörködtem végig benne. Nekem a látványa sokkal többet jelentett mint egy maszírozás. De azértvolt maszzás is, finom lágy masszást kértem, maximálisan azt kaptam amire számítottam.
Levezetés
A szobába lépve zuhanyzás előtt megbeszéltük a részleteket, másfél órát voltam, átbeszéltük az extrákat, majd megtörtént a virágszálak átadása. Gyors zuhanyzás után a szobában először állva oldottuk előszöra feszültséget, puszilgattam,csókolgattam mindenhol ahol értem. Majd a textíliák eltávolítása után az ágyra fektettem a hátára, ráfeküdtem,és ahol csak értem simogattam és csókolgattam. Az arcocskájától elindulva lefele az összes porcikáját jobban szemügyre vettem, majd a lábai között landoltam. Amikor már úgy éreztem, akkor kértem hogy 69ben folytassuk. Felejthetetlen volt. Szonja feneke és puncikája egyfelöl, másfelöl az a kényeztetés amit kaptam...bönyállal, tökéletesen... sose felejtem el. mindezek mellett a tükör látványa, a finom puha ésfeszes bőre, a finom puncija. Tényleg fantasztikus. Ebben a pózban történt az első kivégzés. Többször említettem neki, hogy annyira édes hogy megeszem, de végül nem ettem meg. Nem tudnék hozzá többet menni akkor :)
Utána következett a beszélgetés es ahol csak értem simogattam, miközben az arcában gyönyörködtem. A második actiont is 69-es pózban kezdtük, de amikor már kezdtem kész lenni, kértem hogy kutyapózban hagy könnyítsek magamon az isteni popójára. így is történt. Annyira élvezetes volt, hogy menetközben a combom is begörcsölt. Kutyapózban is csodálatos látvány tárult elém. Még a randi alkalmával megbeszéltük a következő időpontot :) Időm végezete felé közeledve elmentem zuhanyozni, majd utána következett a fájó búcsúzkodás
Elszámolás
Az elszámolás a randi elején megtörtént, amit szerettem volna azokat megbeszéltük és megkaptam.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy csoda, egy Istennő, egy földreszállt angyal. Nagyon örülök neki hogy lehettem nála, nagyon magasra tette a lécet számomra.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szonja erotikus masszázs beszámolójáról


2024-07-04 00:34:39
Na ez egy ritka fura/udvarias/finomkodó/úriemberes/vagy nem tom milyen külső leírás, ilyet mèg sose láttam: írsz az arcról,szemeiről, a szemöldökèről, az orráról, a szájáról ès a bőrèről. Viszont nem írsz a nőisèg kèt fontos testi jellemzőjèről. 1. A mell 2. A punci. Ezekre rá se nèztèl vagy hogy maradhattak el? Engem èrdekelt volna a mell leírás, jobban mint az arc többszöri megemlítèse. Nem tudom hová tenni az írásod mellek nèlkül.

2024-07-03 22:55:37
"annyira édes hogy megeszem" jelzi a randi és a beszi hangulatát. Van néhány érv Szonja meglátogatása mellett. Köszi a beszit!

2024-07-03 20:09:19
Erősen felcsigáztad az érdeklődésemet ezzel a beszámolóddal. Köszi szépen, hogy megírtad. Az élményért pedig gratulálok és egészségedre :-)
Mutasd mindet

FunkciókSzonja legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-05) : Majd vissza a szájába, kis mélytorok, majd eljött a pont, ahonnan nincs visszaút. Naná, hogy a szájába sikerült, amit profin vezetett le, majd az utódokat szilviába ürítette,

(2023-08-28) : A lábakkal kezdődött a masszázsom, mindkét vádlimon, hátsó combomon végigment, kilazította a derekamat, a gerinc melletti izmokat, vállamat, csuklyás izmokat. Közben beszélgettünk, egy kicsit akadozott mert a ventilátor elég hangos volt a fejem mellett, ezért visza kellet kérdezzek néha, de a szükséges udvarias beszélgetést (kinek hogy telt a nyara, hol volt nyaralni, stb.) lefolytattuk.

(2023-08-03) : A masszázs részt a két levezetés közé szorítottuk amolyan pihenés/ismerkedés céljából. Erős keze van, masszázs krémet használt, a lábaimtól indult majd fokozatosan haladt felfelé.

felejthetetlen: 8db
(2024-06-19) : Technikája változatos. Kezdésnek feléig magában eltüntetve, ütemesen cuppogott a dákomon, amit érzéki cirógató nyelvjátékkal spékelt meg a makkom körül. Vagy épp markokra fogva csücsörítő ajkainak csapkodta a hegyét, miközben olyan hangot adott ki mint, aki tutujgatja.

(2024-05-28) : Aztán cseréltünk és egy újabb csúszka+szájjal kényeztetés vette kezdetét. Közben néha puszilgattuk egymást és markoltam mindenhol ahol értem, majd kértem hogy állva folytassuk.

(2024-02-17) : A masszázs a két erotikus program közötti részben kapott helyet. Krémmel valósította meg. Pont annyira volt jó, amennyire az ilyen helyeken az elvárható. Barátnős, simogatós, közben társalgós, kellemes időtöltés volt. Idő tartamát nem tudnám pontosan visszaidézni,

nagyon jó: 2db
(2023-07-04) : Puszilgatttam és szopikáltam a melleit, majd elindultam lefelé. Eljutottam az illatos puncihoz, nyalakodni kezdtem, majd finoman az ujjaimmal is ingerelni kezdtem. Úgy láttam, hogy neki is tetszett.

(2023-07-01) : Ezt követően bemutatta francia tudását, amihez úgy helyezkedett, hogy popsija tükör felé fordult és lehetőséget biztosított ahhoz is, hogy ujjaim szerepet kaphassanak. Franciája bensőséges, kezezés mentes.

: 11db
(2024-05-10) : Amikor nagyon belelendültünk már a francialeckékbe, megfordult félig mellém, és a fenekét és derekát barangoltam be, amíg ő lelkesen dolgozott a cerkán. Közben az oldalsó tükörből tökéletesen látni engedte munkásságát, a haját félrehúzva.

(2024-05-08) : Nagyon változatos a technikája, nem csak monoton egyféle módon kényeztet, hanem folyton új és új élményekkel lep meg - golyókkal alaposan foglalkozott, a rudat hosszabban és keresztven is minden féle módon falta, arcához/nyelvéhez csapkodta, fitymafék körül nyelvvel külön izgatta.

(2023-11-21) : Kis pihenés után vendéglátóm vette kezelésbe, változatos technikával, picit a kezét is használva kényeztetett. A zsacsi területét is kértem, vegye kezelésbe, melyet szintén ügyesen és lelkesen abszolvált. Természetesen a melleivel is kényeztette a velem egykorút,