A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Szonja

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-28 19:30:45

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szonja +36705528989 121624 erotikus masszázs

needpw a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Szonja hirdetővel
csodás cicik
fergeteges csúszka
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Már többször érdeklődtem telefonon korábban, így már minden lényeges információ a rendelkezésemre állt. A randi napján így elég volt egy gyors időpont egyeztetés, de azért ismét elmondta az alap dolgokat is kedvesen.
Megközelítés
BKV-val érkeztem a környékre (M3 metró), onnan kb. 8-10 perc séta a cím. Nem nagyon lehet eltéveszteni mert a házra is ki van írva a lépcsőház és a házszám is.
Helyszín
Új építésű épületben egy új lakás, panaszra senkinek sem lehet oka. Fürdő tiszta, kis A4-es lapok igazítják útba az embert az illemet illetően :) Szájvíz, tüsfürdő rendelkezésre áll. A szobában egy matrac volt a tett helyszíne. Két tükör is a matrac mellett foglal helyet a jobb élmény érdekében.
Szonja külseje
Képeknek teljes mértékben megfelel, ő van rajtuk. Szőke haj, hatalmas mellek, az adatlapján szereplő 165 cm és 56 kg is stimmel. Végig vidám és kedves volt, a kémia jól müködött közöttünk.
1. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 121624 erotikus masszázs
3. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 121624 erotikus masszázs4. Szonja +36705528989 beszámoló 2024-05-29 08:00:40 erotikus masszázs 1216245. Szonja +36705528989 beszámoló 2024-05-29 08:00:40 erotikus masszázs 1216246. Szonja +36705528989 beszámoló 2024-05-29 08:00:40 erotikus masszázs 121624
Erotikus masszázs
Masszázsra a két kényeztetés közben került sor. Krém és olaj közül lehet választani, én a krémes verziót választottam. A lábaimnál kezdte, de ezen hamar túllendültünk, nem ezen volt a hangsúly, így erről érdemben nem tudok nyilatkozni.
Levezetés
A másfél órás programban két kényeztetésre van lehetőség, ezért is választottam ezt. Az alap rózsákat a randi elején adtam oda.

Fürdés után a szobában kezdtük az ismerkedést, a mellei már maguktól ki akartak buggyanni a body-ból amikor beléptem. Kis ismerkedős puszik után hamar lekerült róla a body. Én a hátamon a matracra feküdtem ő pedig csúszkával folytatta. A látvány a tükrökkel kiegészítve fantasztikus volt, közben szájjal is elkezdett odalent ügyködni, majd visszatért a csúszkához és jó pár perc elteltével így is fejeztük be. Szereti magát a tükörben nézni közben, azt mondta hogy úgy olyan pornós az élmény :)

Újabb gyors zuhany után kaptam egy kis masszázst, de erről hamar áttértünk egy kis beszélgetésre, leginkább a zene volt a téma.

Második felvonásban a hátára feküdt én pedig úgy pusziltam mindenhol ahol az alap rózsák engedik :) Közben ő elkezdett magával játszani odalent, kicsit ujjal én is segítettem néha, de csak kívülről a csiklójánál, majd ismét ő folytatta. Eközben én a mellekkel és a nyakával voltam elfoglalva (a nyakra puszikat kifejezetten szereti). Egyre hangosabb és hangosabb lett és pár hosszú perc után a csúcsra is jutott.
Aztán cseréltünk és egy újabb csúszka+szájjal kényeztetés vette kezdetét. Közben néha puszilgattuk egymást és markoltam mindenhol ahol értem, majd kértem hogy állva folytassuk. Én felálltam ő pedig a matracon térdelve folytatta felváltva szájjal, kézzel és időnként a melleit bevetve. Második kör lévén elég jól bírtam, de ő nagyon kitartó volt. Amikor éreztem hogy közel vagyok akkor hirtelen felindulásból szóltam hogy a szájában szeretném befejezni. Pár másodperc múlva ott is ért a vég.

Gyors zuhany és az extra rózsák rendezése után elköszöntem és távoztam.
Elszámolás
A megadott rózsák csak az alapot tartalmazzák, azon felül egy extrát vettem igénybe. Ez az NFVSZ volt a második kör végén. Ennek ára egy lánchídnyi bankó.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Az előzetes adatok és képek alapján egy átlagon felüli élményre számítottam és ez szerencsére be is igazolódott. Nagyon jól éreztem magam végig, pedig első randi volt. Én úgy éreztem hogy kölcsönösen működött a kémia is, eddigi egyik legjobb "masszázs" élményem :) Bátran ajánlom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szonja erotikus masszázs beszámolójáról


2024-06-02 07:12:47
Az írás első részében tömören fogalmaztál, ezt jól kiegészíthette volna, ha pontozol. A levezetés és az összegzés nagyon komoly. Klassz, hogy a csokor szerepel. Köszönet a megosztásért!

2024-05-31 00:52:08
Tetszett a beszámoló, mindössze egy apró kritikám lenne, mivel a lány arc kitakarással hirdet, körül írhattad volna, hogy milyen az arca, a szemei.

2024-05-29 20:54:53
Számomra kevés a hasznos információ.
A külső bemutatása semmitmondó, amit írtál a képeken is jól látható. Nem kaptam válaszokat a hogyan csinálta, mitől volt "felejthetetlen" kérdéseimre. Értékelésem átlagos.

2024-05-29 19:53:23
Részletes, informatív beszi.Csokorért köszönet, pontozást hianyolom. Szonja méltatására is volt figyelme a szerzőnek. Köszi a beszít!
Mutasd mindet

FunkciókSzonja legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-05) : Majd vissza a szájába, kis mélytorok, majd eljött a pont, ahonnan nincs visszaút. Naná, hogy a szájába sikerült, amit profin vezetett le, majd az utódokat szilviába ürítette,

(2023-08-28) : A lábakkal kezdődött a masszázsom, mindkét vádlimon, hátsó combomon végigment, kilazította a derekamat, a gerinc melletti izmokat, vállamat, csuklyás izmokat. Közben beszélgettünk, egy kicsit akadozott mert a ventilátor elég hangos volt a fejem mellett, ezért visza kellet kérdezzek néha, de a szükséges udvarias beszélgetést (kinek hogy telt a nyara, hol volt nyaralni, stb.) lefolytattuk.

(2023-08-03) : A masszázs részt a két levezetés közé szorítottuk amolyan pihenés/ismerkedés céljából. Erős keze van, masszázs krémet használt, a lábaimtól indult majd fokozatosan haladt felfelé.

felejthetetlen: 7db
(2024-06-19) : Technikája változatos. Kezdésnek feléig magában eltüntetve, ütemesen cuppogott a dákomon, amit érzéki cirógató nyelvjátékkal spékelt meg a makkom körül. Vagy épp markokra fogva csücsörítő ajkainak csapkodta a hegyét, miközben olyan hangot adott ki mint, aki tutujgatja.

(2024-02-17) : A masszázs a két erotikus program közötti részben kapott helyet. Krémmel valósította meg. Pont annyira volt jó, amennyire az ilyen helyeken az elvárható. Barátnős, simogatós, közben társalgós, kellemes időtöltés volt. Idő tartamát nem tudnám pontosan visszaidézni,

(2023-11-06) : Megfelelő az erősség, a technika, azaz nem simogatás. Olaj/krém lehetőségekből az utóbbit választottam, mert azt tapasztaltam, hogy az könnyebben lekaparható a szeánsz végén és általában az illata sem annyira maradandó.

nagyon jó: 2db
(2023-07-04) : Puszilgatttam és szopikáltam a melleit, majd elindultam lefelé. Eljutottam az illatos puncihoz, nyalakodni kezdtem, majd finoman az ujjaimmal is ingerelni kezdtem. Úgy láttam, hogy neki is tetszett.

(2023-07-01) : Ezt követően bemutatta francia tudását, amihez úgy helyezkedett, hogy popsija tükör felé fordult és lehetőséget biztosított ahhoz is, hogy ujjaim szerepet kaphassanak. Franciája bensőséges, kezezés mentes.

: 12db
(2024-06-26) : Szonja feneke és puncikája egyfelöl, másfelöl az a kényeztetés amit kaptam...bönyállal, tökéletesen... sose felejtem el. mindezek mellett a tükör látványa, a finom puha ésfeszes bőre, a finom puncija. Tényleg fantasztikus. Ebben a pózban történt az első kivégzés.

(2024-05-10) : Amikor nagyon belelendültünk már a francialeckékbe, megfordult félig mellém, és a fenekét és derekát barangoltam be, amíg ő lelkesen dolgozott a cerkán. Közben az oldalsó tükörből tökéletesen látni engedte munkásságát, a haját félrehúzva.

(2024-05-08) : Nagyon változatos a technikája, nem csak monoton egyféle módon kényeztet, hanem folyton új és új élményekkel lep meg - golyókkal alaposan foglalkozott, a rudat hosszabban és keresztven is minden féle módon falta, arcához/nyelvéhez csapkodta, fitymafék körül nyelvvel külön izgatta.