Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Szonja

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-10 00:23:15

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szonja +36705528989 121466 erotikus masszázs

Csigabiga13 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Szonja hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Egyeztetés egy nappal a találkozó előtt történt, ezért reggel még kért egy megerősítő SMS-t, amire korrektül válaszolt is. Kifejezetten kedves volt már a telefonban is a hangja, értelmesen lehetett vele beszélgetni, egyeztetni. A megbeszéltek szerint is történt minden, teljesen korrekt volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Parkolni viszonylag könnyen lehet a ház közelében, de az egész környék fizetős. Pont ezért általában vannak szabad helyek a közvetlen közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Szép, rendezett lakás, tisztaság, láthatóan rendszeresen takarított, vízcseppmentes fürdő. 3-4 féle tusfürdő, szájvíz eldobós poharakkal, jó illatú, puha törölköző.
A szoba is korrekt, földre fektetett matrac, ami minden szempontból ideális. A két oldalon is elhelyezett nagy tükör nagyon jól szolgálja a hangulat fokozódását, mindenkor minden részlet kiválón vizsgálható.
Szonja külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek messze vannak a valóságtól. Utólag is azt vizslatom, hogy tényleg ő van-e a képeken. Mert hogy élőben sokkal, de sokkal jobb, mint ami a fotókról lejön. baba arc, hibátlan bőr, nem túl vékony, de mégis minden felesleget nélkülöző, feszes test. És a cicik… Uraim, ilyen mell plasztika nélkül nem létezik, és mégis. Mindenképpen vissza kell mennem, mert nem hiszem el még most sem, hogy ez igaz volt.
1. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 121466 erotikus masszázs
3. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 121466 erotikus masszázs4. Szonja +36705528989 beszámoló 2024-05-10 06:11:06 erotikus masszázs 1214665. Szonja +36705528989 beszámoló 2024-05-10 06:11:06 erotikus masszázs 1214666. Szonja +36705528989 beszámoló 2024-05-10 06:11:06 erotikus masszázs 121466
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
3
Szakszerűség:
3
Erotika:
3
Hatékonyság:
3
A masszázsa inkább pihentető, de mindenképpen kellemes. Nem kapkodja el, tényleg átmegy a teljes testen, mindenre időt fordítva, de valójában egy nagyon kellemes simogatásról van szó. Ha valaki görcsoldásra, átgyúrásra vágyik, akkor azt külön kell megoldani egy profi masszőrnél.
Érdekes módon az alkaromat viszont kifejezetten ügyesen átmasszírozta.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Befizettem nála csókra is, ami nagyon jó befektetésnek bizonyult. Barátnős csókokkal örvendeztetett meg, ami már önmagában elég is volt a betonkemény erekcióhoz. Bár valószínű a látvány is elég lett volna.
Tisztában van vele, hogy mik az erősségei, így nagy teret hagy a cicik környéki kalandozásoknak. Tényleg elképesztő a hölgy mellesleg. De a feneke is megér egy misét. Amikor nagyon belelendültünk már a francialeckékbe, megfordult félig mellém, és a fenekét és derekát barangoltam be, amíg ő lelkesen dolgozott a cerkán. Közben az oldalsó tükörből tökéletesen látni engedte munkásságát, a haját félrehúzva.
A mesteri francia, a feszes fenék-derék kombó, plusz a tükör…. na ez már sok volt, óriásit élveztem a csinos kis szájába. Vagyis csak érzés alapján gondolom, hogy óriási adag volt, mert látni egy cseppet sem láttam belőle.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az egy órán felül csókkal és NFVSz opcióval jött ki a végső csokor, amit megadtam. Nem kérte előre, erre irányuló kérdésem ellenére sem. A szükséges minimum figyelmet szenteltük csak az anyagiaknak.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 36 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon erős szereplő ő a mezőnyben, semmi negatívumot nem tudnék róla mondani. Esetleg annyit, hogy bár azon az oldalon maradt, ami még éppen aranyos, de nem biztos hogy minden egyes nyalintást hangeffektekkel kell kísérni. De ez meg inkább ízlés dolga egyébként, lehet valakinek ez direkt bejön.
A mellek… egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt nem álmodtam, vissza kell mennem megbizonyosodni, hogy tényleg igaziak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szonja erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-15 20:35:48
Köszönöm a tényfeltáró írást. Szakirodalomat ismerve ezek jó előjeleknek számítanak.

2024-05-10 07:42:33
Jól megírt beszámoló - érdekes olvasmány egy álomnak érzet randiról. Köszönet a megosztásért!
Mutasd mindet

FunkciókSzonja legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-05) : Majd vissza a szájába, kis mélytorok, majd eljött a pont, ahonnan nincs visszaút. Naná, hogy a szájába sikerült, amit profin vezetett le, majd az utódokat szilviába ürítette,

(2023-08-28) : A lábakkal kezdődött a masszázsom, mindkét vádlimon, hátsó combomon végigment, kilazította a derekamat, a gerinc melletti izmokat, vállamat, csuklyás izmokat. Közben beszélgettünk, egy kicsit akadozott mert a ventilátor elég hangos volt a fejem mellett, ezért visza kellet kérdezzek néha, de a szükséges udvarias beszélgetést (kinek hogy telt a nyara, hol volt nyaralni, stb.) lefolytattuk.

(2023-08-03) : A masszázs részt a két levezetés közé szorítottuk amolyan pihenés/ismerkedés céljából. Erős keze van, masszázs krémet használt, a lábaimtól indult majd fokozatosan haladt felfelé.

felejthetetlen: 4db
(2024-02-17) : A masszázs a két erotikus program közötti részben kapott helyet. Krémmel valósította meg. Pont annyira volt jó, amennyire az ilyen helyeken az elvárható. Barátnős, simogatós, közben társalgós, kellemes időtöltés volt. Idő tartamát nem tudnám pontosan visszaidézni,

(2023-11-06) : Megfelelő az erősség, a technika, azaz nem simogatás. Olaj/krém lehetőségekből az utóbbit választottam, mert azt tapasztaltam, hogy az könnyebben lekaparható a szeánsz végén és általában az illata sem annyira maradandó.

(2023-08-31) : Amint beléptünk a szobába, kezével lágyan végigsimított a vállamon és mellkasomon, miközben hamisítatlan kacérsággal megkérdezte, milyen extrákat kérek.

nagyon jó: 4db
(2023-08-28) : A következő etapban ismét a szájába kerül a farkam. Figyelmesen, gondosan kényeztet, mélyen és gyorsan miközben végig a szemembe néz. Ohh. Ezért persze újra megkívánom őt, hátha most sikerrel járok. Szonja igencsak nedves már, mindent megpróbálok, de nem sikerül, közben mondja is, hogy neki sok idő kell és ritkán szokott sikerülni,

(2023-07-04) : Puszilgatttam és szopikáltam a melleit, majd elindultam lefelé. Eljutottam az illatos puncihoz, nyalakodni kezdtem, majd finoman az ujjaimmal is ingerelni kezdtem. Úgy láttam, hogy neki is tetszett.

(2023-07-01) : Ezt követően bemutatta francia tudását, amihez úgy helyezkedett, hogy popsija tükör felé fordult és lehetőséget biztosított ahhoz is, hogy ujjaim szerepet kaphassanak. Franciája bensőséges, kezezés mentes.

: 10db
(2024-05-08) : Nagyon változatos a technikája, nem csak monoton egyféle módon kényeztet, hanem folyton új és új élményekkel lep meg - golyókkal alaposan foglalkozott, a rudat hosszabban és keresztven is minden féle módon falta, arcához/nyelvéhez csapkodta, fitymafék körül nyelvvel külön izgatta.

(2023-11-21) : Kis pihenés után vendéglátóm vette kezelésbe, változatos technikával, picit a kezét is használva kényeztetett. A zsacsi területét is kértem, vegye kezelésbe, melyet szintén ügyesen és lelkesen abszolvált. Természetesen a melleivel is kényeztette a velem egykorút,

(2023-08-29) : Helyet cseréltünk, elém térdelt, és magamat török pasának képzelve élvezettel hagytam, hogy készséges szőke rabnőm kielégítsen. A végén nem rohant szalvétáért és hasonlók, hanem szépen felállt, kicsit gondolkodott, hogy mi is legyen, én pedig szóltam neki: ide, a tenyerembe.