Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Szonja

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-05 00:13:49

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szonja +36705528989 121130 erotikus masszázs

JdG a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Szonja hirdetővel
csodás cicik
végig incselkedő
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
4
Nem az első próbálkozásom volt Szonjánál. Már amikor először feltűnt, kedvencek közé került, majd amikor egy nagyon rövid időszak erejéig arcát is "megmutatta", megszületett az elhatározás bennem, hogy ha addig élek is... Mindenesetre ember tervez, nálam pedig ez különösen nehéz, budapesti tartózkodásaim eléggé be vannak táblázva, és ha el is tudok szakadni egy-egy randi erejéig, a távolabb eső hirdetők (pedig vannak, akikhez nagyon visszamennék) sajnos kiesnek.
Most viszont a környéken volt dolgom, és úgy intéztem a napomat, hogy beleférjen egy terápia is, reggel, amint megjelent, hogy hívható, hívtam. Egy kolléganője vette fel (plusz pont, hogy nem próbálta magát Szonjának eladni, hanem annak rendje és módja szerint bemutatkozott), és beírt engem kicsivel dél előttre, 1 órára. Nem hittem a fülemnek, hogy nem kell B-tervben gondolkodnom.
Aztán a randi előtt kb egy bő órával volt egy nem fogadott hívásom (nem voltam a telefonom közelében), majd egy sms is érkezett, hogy mehetek hamarabb is, ha akarok és tudok. Visszahívtam, és jeleztem, hogy akkor én most el is indulok, de minden az orrom előtt ment el, és egy ATM-et is meg kellett látogatnom, így nem hogy hamarabb nem értem oda, de a végén még nekem kellett hívnom őt, hogy bár már az utcában vagyok, 1-2 perccel később tudok csak megérkezni. :(
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
A cím egyértelmű, a ház könnyen megtalálható. Az észak-déli metró két állomása között kb félúton, 10 percnyi sétára található a tetthely. 1-es villamos, és (talán) a 13-as is lőtávolon belül, tehát jól megközelíthető. Parkoló volt bőséggel, valószínűleg fizetős.
Amint odaértem, mehettem, kaputelefonon keresztül nyitottak ajtót, lift visz nem túl magasra.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Viszonylag új építésű társasházban rendel Szonja, én két szobát véltem felfedezni, és egy függönnyel elválasztott nappalit. Fürdőszobában kád, üvegfallal, sok tusfürdővel. Dezodorok, szájvíz segítik még a felkészülést. Több felirat jelzi a kevésbé jól szocializált MT-kat a higiénia és tisztaság fenntartásának fontosságát, hogy nem öncélúan, arról a bejárati ajtó bal felső sarkába ragasztott rágógumi árulkodik.
Mindenesetre (nem kimondottan a kiírás miatt) igyekeztem nem kipocsolni zuhanyzáskor a vizet, és a szájvíz után sem otthagyni a mosdókagylóban a matériát.
A rendelőben tatami, tükrök (de jó is, hogy voltak), szobainas (ha jól emlékszem) és fotel. Utóbbi bár megmozgatta a fantáziámat, most csak a ruháim tárolását szolgálta.
Szonja külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Szonja hozta az (arcos képei alapján elé támasztott, elég magas) elvárásokat. Szép, kedves arc, félhosszú, rendetlenségükben is elegáns szőke fürtök (hogy természetes-e, arra nem vennék mérget, de mindegy is). Vékony testalkat, és ehhez azok a keblek, amiket az ember a képek alapján kb sejt, elvár, de amikor teljes valójukban elé tárulnak, akkor mégis elhagyja a száját egy hűbazmeg.
Az ajtóban kétrészes fehérneműben fogadott (színekben nem vagyok jó), melyekből kikandikált a mellbimbó udvara (ezek határozottan rózsaszínek voltak), megalapozva a ráhangolódást (bár BKV-val érkezve a beköszöntő tavaszi időben ezzel nem volt probléma). Megnyerő fogadtatás, zavaromban kezet is nyújtottam, vendéglátóm azonban két puszira invitált. Nagyon kedves, vidám egyéniség benyomását keltette már az első pillanatokban, ami fenn is maradt a továbbiakban is.
1. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 121130 erotikus masszázs
3. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 121130 erotikus masszázs4. Szonja +36705528989 beszámoló 2024-04-05 08:45:26 erotikus masszázs 1211305. Szonja +36705528989 beszámoló 2024-04-05 08:45:26 erotikus masszázs 1211306. Szonja +36705528989 beszámoló 2024-04-05 08:45:26 erotikus masszázs 121130
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Erotika:
5
A szobába érve megkérdezte, hol szeretnék vetkőzni, mondtam, hogy nekem jó itt is, és nyugodtan maradjon. Közben egyeztettünk is, felvetettem a másfél órás hosszabbítást is, de ez csak akkor működött volna, ha hamarabb tudok érkezni.
Felsorolta extráit, csók, kölcsönösség (ha úgy alakul, mindkettőt kedvelem, de extraként enm, az már magában hordozza, hogy a másik félnek az nem preferencia), NFVSZ és prosztatamasszázs (ezt első alkalommal nem igazán, de egyszer majd kipróbálnám), mindegyikhez * tud hozzásegíteni. Abban maradtunk, ha úgy sikerül, akkor a szájba élvezéssel örömmel élek.
Gyors, de alapos zuhany után érkeztem vissza, és vágtam magamat hasra a tatamin.
Szonja pedig elkezdte a masszázst, ami inkább simogatás, kellemes nyomkodás volt. Közben csacsogott, tovább oldva a hangulatot. Inkább ő mesélt, egy kommunikatív, értelmes, kedves hölgy képe bontakozott ki. Maximálisan kellemesen telt az idő.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Igazából nem nagyon volt határ a két rész között. Egyszer csak elkezdett a hajával incselkedni, végighúzva fürtjeit a hátamon. A hatást a tükörben fürkészte, és tekintetében az is benne volt, hogy élvezi, amit csinál. Na, ez egy olyan mozzanat volt, ami nagyon előre tudja vinni a flow-t, de viszonylag kevés helyen kapja meg az ember. Én kifejezetten élvezem a csábítást (még ha ez adott esetben csak egy illúzió, de ha úgy vesszük, az egész randi, legalábbis annak nem fizikai része az), és Szonja élt ezzel az eszközzel. Még melltartóval takart kebleivel is végigsimította a hátamat, majd újból a haja jött, és az a tekintet...
Fordulás következett, lekerült a felsőrész, és egy újabb hűbazmeg. Nem is álltam meg, hogy ne kommentáljam a látványt, nyilván jóval szofisztikáltabban. Engedélyt kértem és kaptam a közelebbi ismerkedésre, a látvány és a tapintással, csókolgatással szerzett impulzusok belém égtek. (Volt hasonló adottságokkal rendelkező barátnőm, emiatt biztos vagyok, hogy hosszú távon felidéződő tapasztalatok ezek.)
Közben Szonja sem tétlenkedett. Bár már a hasamon fekve is rá-rákeresett (és talált) a cerkára, most már egyértelműen és félreérthetetlenül birtokba vette. Simogatta, nyalta, szopta, nyálazta, majd a zacsit és golyókat is megcélozta. A látszat azt mutatta, hogy élvezi, és ennek hangot is adott.
Bár a bugyi fent maradt, egy ponton már nem csak a combjait és fenekét simogattam. Tapintásra kellemesen duzzadt volt odalent, a finom érintéseket, simogatást jól fogadta.
Közben igyekezett némi változatosságot is belevinni: farkamat mellei közé vette, punciját lábszáramhoz dörzsölte és kéjesen vonaglott, nyögdécselt.
Majd vissza a szájába, kis mélytorok, majd eljött a pont, ahonnan nincs visszaút. Naná, hogy a szájába sikerült, amit profin vezetett le, majd az utódokat szilviába ürítette, és engem is megtisztított, bár nem nagyon volt mit.
Rákérdeztem az időre, meglepő módon volt még negyedóránk szerinte, amit nem bántam. Hozzám bújt, simogatott, én is őt, és még kigyönyörködtem magamat az ikrekben.
Nem akartam visszaélni kedvességével, pár perccel később elindultam egy gyors zuhanyra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az igénybe vett extrával kiegészítve a tiszteletdíjat diszkréten egy mécsestartó alá tettem. Az alapdíj korrekt, a nyújtott élményhez képest főleg, egy fullos program viszont már komolyan megdobja azt. Nekem abszolút megérte, a hozzáállása, az adottságai, a kedvessége az alapcsomag része, és sokkal jobb ezt kapni, mint egy fullos csomagot gépiesen, kedvetlenül.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 26 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Megérte kivárni a lehetőséget, mind külsőben, mind tartalomban azt kaptam, amit vártam. Nagyon kellemes élményekkel távoztam, ez nem első alkalomnak is megtette volna.
Szinte biztos, hogy visszatérek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szonja erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-08 15:26:12
Élvezet volt olvasni, szeretem, ha kicsit tágabb képet kap az olvasó a történtekről. Laza, irónikus és figyelmet fenntartó.

2024-04-05 09:03:52
Sok mindent megtudtunk a hirdetőtől. A beszámoló olvasásakor is átjött, hogy jól érezted magad.
Mutasd mindet

FunkciókSzonja legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-08-28) : A lábakkal kezdődött a masszázsom, mindkét vádlimon, hátsó combomon végigment, kilazította a derekamat, a gerinc melletti izmokat, vállamat, csuklyás izmokat. Közben beszélgettünk, egy kicsit akadozott mert a ventilátor elég hangos volt a fejem mellett, ezért visza kellet kérdezzek néha, de a szükséges udvarias beszélgetést (kinek hogy telt a nyara, hol volt nyaralni, stb.) lefolytattuk.

(2023-08-03) : A masszázs részt a két levezetés közé szorítottuk amolyan pihenés/ismerkedés céljából. Erős keze van, masszázs krémet használt, a lábaimtól indult majd fokozatosan haladt felfelé.

felejthetetlen: 4db
(2024-02-17) : A masszázs a két erotikus program közötti részben kapott helyet. Krémmel valósította meg. Pont annyira volt jó, amennyire az ilyen helyeken az elvárható. Barátnős, simogatós, közben társalgós, kellemes időtöltés volt. Idő tartamát nem tudnám pontosan visszaidézni,

(2023-11-06) : Megfelelő az erősség, a technika, azaz nem simogatás. Olaj/krém lehetőségekből az utóbbit választottam, mert azt tapasztaltam, hogy az könnyebben lekaparható a szeánsz végén és általában az illata sem annyira maradandó.

(2023-08-31) : Amint beléptünk a szobába, kezével lágyan végigsimított a vállamon és mellkasomon, miközben hamisítatlan kacérsággal megkérdezte, milyen extrákat kérek.

nagyon jó: 4db
(2023-08-28) : A következő etapban ismét a szájába kerül a farkam. Figyelmesen, gondosan kényeztet, mélyen és gyorsan miközben végig a szemembe néz. Ohh. Ezért persze újra megkívánom őt, hátha most sikerrel járok. Szonja igencsak nedves már, mindent megpróbálok, de nem sikerül, közben mondja is, hogy neki sok idő kell és ritkán szokott sikerülni,

(2023-07-04) : Puszilgatttam és szopikáltam a melleit, majd elindultam lefelé. Eljutottam az illatos puncihoz, nyalakodni kezdtem, majd finoman az ujjaimmal is ingerelni kezdtem. Úgy láttam, hogy neki is tetszett.

(2023-07-01) : Ezt követően bemutatta francia tudását, amihez úgy helyezkedett, hogy popsija tükör felé fordult és lehetőséget biztosított ahhoz is, hogy ujjaim szerepet kaphassanak. Franciája bensőséges, kezezés mentes.

: 11db
(2024-05-10) : Amikor nagyon belelendültünk már a francialeckékbe, megfordult félig mellém, és a fenekét és derekát barangoltam be, amíg ő lelkesen dolgozott a cerkán. Közben az oldalsó tükörből tökéletesen látni engedte munkásságát, a haját félrehúzva.

(2024-05-08) : Nagyon változatos a technikája, nem csak monoton egyféle módon kényeztet, hanem folyton új és új élményekkel lep meg - golyókkal alaposan foglalkozott, a rudat hosszabban és keresztven is minden féle módon falta, arcához/nyelvéhez csapkodta, fitymafék körül nyelvvel külön izgatta.

(2023-11-21) : Kis pihenés után vendéglátóm vette kezelésbe, változatos technikával, picit a kezét is használva kényeztetett. A zsacsi területét is kértem, vegye kezelésbe, melyet szintén ügyesen és lelkesen abszolvált. Természetesen a melleivel is kényeztette a velem egykorút,