Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Szonja

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-21 15:59:38

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szonja +36705528989 119938 erotikus masszázs

Tome205 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Szonja hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
legjobb mellszex
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Belső üzenetben érdeklődtem hajnali ébredéskor, reggel gyorsan, és egyszerűen tudtunk mindenki számára megfelelő időpontot találni.
Megközelítés
XIII kerület könnyen elérhető része, Dózsa György útról lefordulva a társasház előtt is találod magad. Autóval érkeztem, ház előtt is lehet parkolni, én a szomszédos parkolóházban tettem le a verdát.
Helyszín
A rendelő tip-top állapotú, ízlésese berendezett és patyolattiszta. Több lány is van a lakásban, de ebből semmit nem lehet érzékelni. előszobából hip-hop a szobába lehet jutni, és onnan is egy kisnyusziugrás a fürdőszoba, ami minden szükséges eszközzel fel van töltve
Szonja külseje
Szonja bájos, mosolygós arccal, és fantasztikus alakkal rendelkezik, természetesen a sokszor megénekelt cicijei a mindenvivők.. 2 részes fehérneműszettben fogadott az ajtó mögé bújva és gyorsan a szobába invitált.
1. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 119938 erotikus masszázs
3. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 119938 erotikus masszázs4. Szonja +36705528989 beszámoló 2023-11-21 21:17:56 erotikus masszázs 1199385. Szonja +36705528989 beszámoló 2023-11-21 21:17:56 erotikus masszázs 1199386. Szonja +36705528989 beszámoló 2023-11-21 21:17:56 erotikus masszázs 119938
Erotikus masszázs
A szobában kis ismerkedős beszélgetés után átbeszéltük a randi részleteit és virtuálisan átfutottuk az étlapot is, aztán gyorsan bevettem magamat a fürdőbe. Szonja már ekkor incselkedve rámsimított elől-hátul :) Visszaérve a szobába állva kezdtünk ölelkezni, és apró puszik, visszafogott csókokba mentek át. Itt van egy kis vágás, ugrok egyet a kényeztetés részre, mert a masszázsra a 2 kör között került sor. Szonja lelkiismeretesen a lábamtól indulva a nyakamig krémmel átmaszírozott, mely szakszerű, és kellemes volt. Mindeközben beszélgettünk is kicsit, ezen rész közben éreztem a generációs különbséget egyedül, mert Szonja tényleg nagyon fiatal, és még rengeteg dolog előtte áll az életben.
Levezetés
Apró csókok, és egymás testének felfedezése közben Szonja lesimította a törölközzőt rólam, és lassan lecsusszanva köszöntötte már ébredező férfiasságomat is. finoman, barátnősen kezdett, de nem teketóriázott sokáig, és hamar eltűntette a botkormányt meleg ajkai között. Ágyra segítettem, és végigpusziltam a testét különös figyelmet fordítva gyönyörű formás mellei kényeztetésére. Szonja igyekezett egyértelmű jelét adni, hogy nagyon élvezi ténykedésem, sóhajtásokkal, nyögdécselésekkel. Kelyhe finom illatú, és jól reagált nyelvjátékomra, mellyel kitartóan kényeztettem, de nem vagyok biztos a teljes sikerben.. :) Kis pihenés után vendéglátóm vette kezelésbe, változatos technikával, picit a kezét is használva kényeztetett. A zsacsi területét is kértem, vegye kezelésbe, melyet szintén ügyesen és lelkesen abszolvált. Természetesen a melleivel is kényeztette a velem egykorút, ez szerintem kihagyhatatlan rész, ilyen adottságokkal.. Extraként a NFVSZ opciót is kértem, így a szájában végezték a kis virgoncok. Kiszaladt rendbehozni magát, és visszatérve abszolváltuk a korábban leírt kellemes masszázsfelvonást. Amelynek a végén apró benyúlásokkal, illetve nyakrapuszikkal jelezte, hogy ideje lenne megfordulnom. Nem ellenkeztem, így ismét hamar a szájában találtam magam, közben fantasztikusan kerek melleit simogattam. Belekóstoltunk egy 69-es pozícióba is, de a finálét állva szerettem volna abszolválni, hogy a tükörben lássam közben gyönyörű testét.A második kényeztetést is lelkesen és odaadóan vitte végig, uh teljes megelégedettséggel botorkáltam a fürdőszobába.
Elszámolás
Előre megbeszéltek szerint történt. Az alapár a piaci átlag, a * extra azért kerekített rajta egy kicsit, de teljesen rendben volt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Szonja vendégcentrikus fiatal lány, abban az 1, másfél órában tényleg arra törekszik, hogy jól érezd magad nála.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szonja erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-21 21:32:11
Az elszámolás fejezetben nem említed mi volt az az extra, egyel fentebb találtam meg: NFVSZ. Csak ezt az egy extrát kèrted?
Mutasd mindet

FunkciókSzonja legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-05) : Majd vissza a szájába, kis mélytorok, majd eljött a pont, ahonnan nincs visszaút. Naná, hogy a szájába sikerült, amit profin vezetett le, majd az utódokat szilviába ürítette,

(2023-08-28) : A lábakkal kezdődött a masszázsom, mindkét vádlimon, hátsó combomon végigment, kilazította a derekamat, a gerinc melletti izmokat, vállamat, csuklyás izmokat. Közben beszélgettünk, egy kicsit akadozott mert a ventilátor elég hangos volt a fejem mellett, ezért visza kellet kérdezzek néha, de a szükséges udvarias beszélgetést (kinek hogy telt a nyara, hol volt nyaralni, stb.) lefolytattuk.

(2023-08-03) : A masszázs részt a két levezetés közé szorítottuk amolyan pihenés/ismerkedés céljából. Erős keze van, masszázs krémet használt, a lábaimtól indult majd fokozatosan haladt felfelé.

felejthetetlen: 5db
(2024-02-17) : A masszázs a két erotikus program közötti részben kapott helyet. Krémmel valósította meg. Pont annyira volt jó, amennyire az ilyen helyeken az elvárható. Barátnős, simogatós, közben társalgós, kellemes időtöltés volt. Idő tartamát nem tudnám pontosan visszaidézni,

(2023-11-06) : Megfelelő az erősség, a technika, azaz nem simogatás. Olaj/krém lehetőségekből az utóbbit választottam, mert azt tapasztaltam, hogy az könnyebben lekaparható a szeánsz végén és általában az illata sem annyira maradandó.

(2023-08-31) : Amint beléptünk a szobába, kezével lágyan végigsimított a vállamon és mellkasomon, miközben hamisítatlan kacérsággal megkérdezte, milyen extrákat kérek.

nagyon jó: 3db
(2023-08-28) : A következő etapban ismét a szájába kerül a farkam. Figyelmesen, gondosan kényeztet, mélyen és gyorsan miközben végig a szemembe néz. Ohh. Ezért persze újra megkívánom őt, hátha most sikerrel járok. Szonja igencsak nedves már, mindent megpróbálok, de nem sikerül, közben mondja is, hogy neki sok idő kell és ritkán szokott sikerülni,

(2023-07-04) : Puszilgatttam és szopikáltam a melleit, majd elindultam lefelé. Eljutottam az illatos puncihoz, nyalakodni kezdtem, majd finoman az ujjaimmal is ingerelni kezdtem. Úgy láttam, hogy neki is tetszett.

(2023-07-01) : Ezt követően bemutatta francia tudását, amihez úgy helyezkedett, hogy popsija tükör felé fordult és lehetőséget biztosított ahhoz is, hogy ujjaim szerepet kaphassanak. Franciája bensőséges, kezezés mentes.

: 8db
(2023-08-29) : Helyet cseréltünk, elém térdelt, és magamat török pasának képzelve élvezettel hagytam, hogy készséges szőke rabnőm kielégítsen. A végén nem rohant szalvétáért és hasonlók, hanem szépen felállt, kicsit gondolkodott, hogy mi is legyen, én pedig szóltam neki: ide, a tenyerembe.

(2023-08-11) : Végül újra a szájába kértem magam amit melytorokravett többször is végül egy nagyon durván hatalmasat élveztem a szájába. Action után osszebujva beszelgettunk, ramfekudt odabujt, teljes barátnő feeling.

(2023-08-08) : Tégelyes krémmel maszírozott. Vádlikkal kezdett ami kicsit be volt állva, de ügyesen szétmaszírozta a csomókat. Felfelé haladva, combok, farizom, derék, hát, nyak, vállak majd mindkét kéz sorra került. Közben jól elbeszélgettünk az élet nagy dolgairól,