Kiemelt
Most hívhatod!
NIKI(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Kira(35+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Szonja

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-28 21:50:00

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szonja +36705528989 119097 erotikus masszázs

teasealady a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Szonja hirdetővel
csókos száj
fergeteges csúszka
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
4
Többször hívtam Szonját, először a barátnője vette fel, akkor pont nem tudtam időpontot egyeztetni az általam preferált napra, viszont pár nap múlva már Szonjával személyesen tudtam a lehetőségeket megbeszélni, s mivel minden megfelelt, időpontot is egyeztettünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A XII. ker. egyik dinamikusan fejlő részén, egy új építésű társasházhoz kell ellátogatni, ahol parkolóhely van bőven, de fizetős. A GFS megtalálja, de utcanév és házszám táblák is segítenek. A kék metró van a közelben meg járnak buszok is, azok számát nem néztem.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Új építésű lakásként minden a célnak megfelelő, több szoba van a bérleményben, a mi szobánkban nem volt klíma, nem tudom a többiben van-e. Több lány rendel a címen, de a logisztikát jól megoldják, nincs hangoskodás, ajtó csapkodás. Csak arról tudtam, hogy van másik vendég is, hogy a cipőjét láttam az előszobában, mg a diszkrét ajtócsengőről.
A fürdő a célnak megfelel, kádban lehet tisztálkodni, tusfürdő, választék nagy, szájvíz, kis pohár szintén megtalálható.
Szonja külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ma töltött fel Szonja új, arcos képeket, úgyhogy túl sokat nem kell a külsőt ecsetelni. Abban a ruhában fogadott, ami az 5. képen látható. El lehet képzelni a szemeimet, államat, egyrészt elkerekedtek, másrészt leesett. Nagyon szép lány, hosszú szőke hajjal, nagy, kék szemekkel, amikkel úgy tud az emberre nézni az erotikus játékok alatt, mint egy kis kikapós diáklány, aki arra vár, hogy valaki elfenekelje :) Mindene a helyén van, kerek popsi, kerek cicik, finom punci. Minden természetes, minden eredeti. Mindezek mellé párosul egy maximálisan vendégközpontú hozzáállás. Rákérdeztem, d az egész ottlétem alatt éreztem, hogy szereti ezt a tevékenységet (mind a masszázst, mind az erotikát) csinálni, nem csak kényszerből folytatja.
1. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 119097 erotikus masszázs
3. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 119097 erotikus masszázs4. Szonja +36705528989 beszámoló 2023-08-29 09:15:54 erotikus masszázs 1190975. Szonja +36705528989 beszámoló 2023-08-29 09:15:54 erotikus masszázs 1190976. Szonja +36705528989 beszámoló 2023-08-29 09:15:54 erotikus masszázs 119097
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
A masszázs a két kényeztetés közé szorítottuk. Mint elmondta Szonja, a masszázst nem tanulta, hanem autodidakta módon képezte magát. Azért felfedezni véltem szakszerű fogásokat is, főleg a hátam, derekam kilazításakor. A lábakkal kezdődött a masszázsom, mindkét vádlimon, hátsó combomon végigment, kilazította a derekamat, a gerinc melletti izmokat, vállamat, csuklyás izmokat. Közben beszélgettünk, egy kicsit akadozott mert a ventilátor elég hangos volt a fejem mellett, ezért visza kellet kérdezzek néha, de a szükséges udvarias beszélgetést (kinek hogy telt a nyara, hol volt nyaralni, stb.) lefolytattuk. Meglepetést okozott nekem, hogy a nyakmasszázs alatt többször is rám feküdt, megpuszilta az arcomat, én sem voltam rest, odafordultam és egy jó kis féloldalas smárolás lett belőle. Azután kaptam egy érzéki cicis csúszkát, keresztben a hátamon. Többször elkaptam a tekintetét a tükörben, ilyenkor mindig egymásra mosolyogtunk, egyszóval nagyon bensőséges volt a hangulat a találkozónk alatt.
Nem bírtam tovább, megfordultam és egy újabb nyelves csókolózásban vezettük fel a második kényeztetést. "Csúszkálni akarok a farkadonˇ mondta bájos partnernőm és már öntötte is a cicikre az olajat. Ilyet régen pipáltam, igazi kebelszexben volt részem, hol a cicik között csúszkált a farkam, hogy hozzájuk ütögette, mindezt sok olajjal és odaadással. Itt vette kezdetét a levezetés.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mint mondtam, a vizuális kényeztetés már az előszobában elkezdődött, a szobába betérve egy nagy ölelést, puszikat kaptam, majd elmentem zuhanyozni. Visszatérve már anyaszült meztelenül várt rám Szonja, Így a törölközőt ledobva ádám kosztümben kezdtük el egymás testét simogatni, ölelkezni. Pusziltam az arcát, majd a csókot már Ő kezdeményezte. Hatalmasat smároltunk ismerkedés gyanánt, majd a nyakát, füle tövét csókolgattam, ami, mint megtudtam a gyengéje. Felemeltem, lefektettem a tatamira, folytattuk a csókcsatát, elkezdtem lefele haladni. A nyakát, vállát, gyönyörű melleit simogattam, puszilgattam. A mellbimbók érzékenyek, aprók, közepes méretű udvarral. A melleinek természetes esése manapság egyre ritkább kincs, ezért dicsértem is eleget, ami kifejezetten jól esett neki.
Leérkezve a lábai közé, egy nagyon szép, ízletes puncival találkoztam. Először csak a külsejét, majd egyre beljebb haladva végül a csiklóját kényeztettem. Hangosakat sóhajtott, a pocija rángatózott közben, szóval úgy érzem jól csináltam. Picit bedugtam az egyik ujjamat, éreztem a szorítást, de az igazi élvezetet a kétujjas kényeztetés jelentett Szonjának. Közben folyamatos volt a nyelvmunka, csak annyi időre szakadtam el a puncitól, ameddig kifejeztem, hogy nem bírok betelni vele. Hasára fordult, kértem, hogy a fejét tegye a párnára, a popsiját meg emelje felfelé. A látvány nagyon sokáig fog még elkísérni (a következő találkozónkig biztos). Nyaltam a finom puncit, néha a popsit is, úgy vettem észre ez sem volt ellenére. Fenomenális.
Az én kényeztetésem 69-cel kezdődött, megkérdezte, hogy szeretem-e. :) A kedvenc számom, így ismét a kezembe-szánba kaptam a puncit, miközben a két tenyerem a popsigömböket markolta. A kivégzésemet keresztbe fordulva végezte, megmutattam, hogy hogyan szeretem, majd egy jót élveztem a szájába.

A masszázs és olajos cicis csúszka után ismét a lába közzé helyezkedtem, elhatároztam, hogy orgazmusig fogom kényeztetni. Szonja hathatós segítségével, instrukcióival végül is sikerült. Ahogy hullámzó teste lassan megnyugodott, a félhomályban megcsillant az izzadság vagy a krém a bőrén, az szintén felejthetetlen élmény volt számomra. Ezúttal a 69 kimaradt, egyből az oldalam mellé térdelet, feltűzte a haját és az első kényeztetés alatt már begyakorolt kézi és szájmunkával (néha tövig benyelve a szerszámot) ismét a csúcsra járatott, ezúttal nekem is lábremegést okozva.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ez elszámolás az elején történt, lévén még ismeretlen vendég voltam. Nemrég történt a lányoknál némi áremelés, de az extrák árai maradtak a régiek. Három extrát vettem igénybe, (csók, ujjazás, NFVSZ) ezek a kedvenceim, ahol csak lehet, kérem őket.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Remélem a fentiekből kiderült, hogy remek másfél órát töltöttem Szonja társaságában. Megígértem, hogy visszatérek, mert egy ilyen együttlét, mindig feldobja nemcsak a napomat, a hetemet is. Már az első találkozáskor sikerült nagyon magasra tenni a lécet, teljesen kihoztuk a találkozóból a maximumot. Azon leszek, hogy ez a további találkozónkon is így maradjon.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szonja erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókSzonja legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-08-10) : As usualy lately, I skipped this part. Maybe next time as I think that a body massage (or more specifically a tits massage) from this young lady should be a memorable event..

(2023-08-03) : A masszázs részt a két levezetés közé szorítottuk amolyan pihenés/ismerkedés céljából. Erős keze van, masszázs krémet használt, a lábaimtól indult majd fokozatosan haladt felfelé.

felejthetetlen: 4db
(2023-11-06) : Megfelelő az erősség, a technika, azaz nem simogatás. Olaj/krém lehetőségekből az utóbbit választottam, mert azt tapasztaltam, hogy az könnyebben lekaparható a szeánsz végén és általában az illata sem annyira maradandó.

(2023-08-31) : Amint beléptünk a szobába, kezével lágyan végigsimított a vállamon és mellkasomon, miközben hamisítatlan kacérsággal megkérdezte, milyen extrákat kérek.

(2023-07-01) : Ezt követően bemutatta francia tudását, amihez úgy helyezkedett, hogy popsija tükör felé fordult és lehetőséget biztosított ahhoz is, hogy ujjaim szerepet kaphassanak. Franciája bensőséges, kezezés mentes.

nagyon jó: 2db
(2023-08-28) : A következő etapban ismét a szájába kerül a farkam. Figyelmesen, gondosan kényeztet, mélyen és gyorsan miközben végig a szemembe néz. Ohh. Ezért persze újra megkívánom őt, hátha most sikerrel járok. Szonja igencsak nedves már, mindent megpróbálok, de nem sikerül, közben mondja is, hogy neki sok idő kell és ritkán szokott sikerülni,

(2023-07-04) : Puszilgatttam és szopikáltam a melleit, majd elindultam lefelé. Eljutottam az illatos puncihoz, nyalakodni kezdtem, majd finoman az ujjaimmal is ingerelni kezdtem. Úgy láttam, hogy neki is tetszett.

: 9db
(2023-11-21) : Kis pihenés után vendéglátóm vette kezelésbe, változatos technikával, picit a kezét is használva kényeztetett. A zsacsi területét is kértem, vegye kezelésbe, melyet szintén ügyesen és lelkesen abszolvált. Természetesen a melleivel is kényeztette a velem egykorút,

(2023-08-29) : Helyet cseréltünk, elém térdelt, és magamat török pasának képzelve élvezettel hagytam, hogy készséges szőke rabnőm kielégítsen. A végén nem rohant szalvétáért és hasonlók, hanem szépen felállt, kicsit gondolkodott, hogy mi is legyen, én pedig szóltam neki: ide, a tenyerembe.

(2023-08-11) : Végül újra a szájába kértem magam amit melytorokravett többször is végül egy nagyon durván hatalmasat élveztem a szájába. Action után osszebujva beszelgettunk, ramfekudt odabujt, teljes barátnő feeling.