Kiemelt
Most hívhatod!
NIKI(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Ivett(30+)
Budapest III.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Szonja

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-28 19:38:43

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szonja +36705528989 119096 erotikus masszázs

brokkoli a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Szonja hirdetővel
csodás cicik
végig incselkedő
fergeteges francia
Egyeztetés
Telefonon egészen korai órán hívtam, mert villogott, hogy jelen van. Elmondott mindent, az egy órás elfoglaltságnál maradtunk, kora délutáni találkozóban. Volt egy kis emelés, de régóta akartam már menni hozzá és amikor megláttam az arcos fotókat, akkor valami elpattant bennem.
Megközelítés
A váci úttal a Duna felé párhuzamos utca, egy új építésű ház, a gps odavisz, de szerencsére ki van írva a házra a számozás, ez azért pár helyen nem adottság.
Helyszín
Egy új ingatlan, új lakás, amit erre a célra alakítottak ki. Hangulatos vilgítás, rengeteg tusfürdő, egy matrac a fal mellett tükör csík mellette. Talán szólt valami zene, de nem emlékszem.
Szonja külseje
A cicik, IGEN! :) Természetes szépségek, a bimbik keményednek nyalogatásra. A találkozásunkkor Szonja nem volt kisminkelve mint a képeken, ezért az arca egy fokkal kevésbé volt szívdöglesztő, inkább egy kedves szomszéd lány a házból, viszont azzal a kis semmi ruhácskával, amiben fogadott, elérte, hogy félárbócon mentem be a zuhanyzóba. Meg persze azzal is, hogy egy rövid csókot váltottunk és kipattintotta a mellyeket mosolyogva és felkínálta nekem. Sejthető, hogy miközben szopogattam, nyaltam, a kezeim a fenekét markolták és húzták szét a farpofákat.
1. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 119096 erotikus masszázs
3. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 119096 erotikus masszázs4. Szonja +36705528989 beszámoló 2023-08-29 09:15:20 erotikus masszázs 1190965. Szonja +36705528989 beszámoló 2023-08-29 09:15:20 erotikus masszázs 1190966. Szonja +36705528989 beszámoló 2023-08-29 09:15:20 erotikus masszázs 119096
Erotikus masszázs
Próbálom felidézni, de úgy érzem, hogy a masszázs teljesen elmaradt. Alapvetően egylövetű vagyok és sokszor másfél órára szoktam menni, valószínűleg így kódolt az óra a fejemben és így, hogy csak egy órát voltam, amikor jött volna a masszázs, akkor nekem már mennem kellett.
Levezetés
Állva kezdtük az ismerkedést. Csókok, simogatások, markolások, ismerkedő érintések a puncin illetve egy-két bemutatkozó húzás a farkamon, miután a "padlóra küldöm" a hölgyet, értsd mohón birtokba veszem a punciját a szétterpesztett lábú vendéglátómnak, akik ezeket a történéseket végig nyögdécselve, apró sóhajtásokat kibocsájtva veszi tudomásul és tökéletesen részese az eseményeknek. Hosszan kényeztetem őt, de mindig egy kicsi hiányzik a beteljesüléshez. Ezután ellentámadásba lendül Sz. Minden irányból megjáratjuk a farkamat a szájában, a golyóimat a szájában, a kezeivel szintén, szemből és oldalról. 69 a következő. Alapvetően hagyom őt tevékenykedni úgy helyezkedve, hogy a tükörből lássam, amikor elmerülök a szájában. Én csak ritkán izgatom őt, jól esik egy kis passzivitás és persze elég keményítő érzés, hogy csak bámulom a punci-segglyuk kombót, miközben Szonja alkot. Az események alatt többször rá kell szólnom, hogy lassítson, csak játszon a farkammal, lassan izgasson, nagyon heves ez a kis hölgy.
Valamikor megállunk kis szünetekre, ilyenkor kis beszélgetés, csók váltások, miközben gyönyörködöm az arcában. Egy kicsit nehezen megy a kommunikáció, mert nagyon figyel a diszkrécióra és ezért extrém halkan kell beszélnünk. Persze így is tudok kis perverzitásokat a fülébe suttogni.
A következő etapban ismét a szájába kerül a farkam. Figyelmesen, gondosan kényeztet, mélyen és gyorsan miközben végig a szemembe néz. Ohh. Ezért persze újra megkívánom őt, hátha most sikerrel járok. Szonja igencsak nedves már, mindent megpróbálok, de nem sikerül, közben mondja is, hogy neki sok idő kell és ritkán szokott sikerülni, hát én ráérek. Sikerrel nem jártam, de azért annyira sikerült felizgatnom őt, hogy amikor sokadszor nyúlt magához, akkor már ott tartottam az ujjait, egy kicsit figyeltem, hogyan csinálja, kicsit nyálat csurgattam rá, kicsit még besegítettem nyelvvel, majd magára hagytam kedvesemet és hagytam, hogy az orgazmusig izgassa a csiklóját, mikózben én a melleit nyalogattam és markolásztam felváltva illetve lesve figyeltem az arcát.
Eztán oldalról kértem ezt a kedves lányt, hogy legyen szíves szopni a farkamat, amíg én kicsit megemelve a lábát a nagyon nagyon benedvesedett punciját élveztem, kívülről.
Utána ő javasolta, hogy álljak fel. Sejthetitek, hogy ez is gyönyörű volt, mert miközben Szonja dolgozott, addig én a popsi ívében gyönyörködtem. Itt már boldog volt a drága és ez még intenzívebbé tette őt. Magától kőkemény mélytorkot nyomott nekem, csak ugy cuppant a szájából kifele a farkam. Az első után lehajoltam hozzá egy csókért és vigyorogva kérdeztem: ugye ez nem extra. A farkammal a szájában válaszolt: nmm. Aztán gyorsan vadul szopni kezdett, néha kivette, a cicikhez ütögette, lement golyózni, nem unatkoztam na. Néha egy-egy villanásra átvettem az irányítást, de alapvetően önjáró Sz.
De én szopival nem nagyon tudok elmenni, ezért a befejezéshez készülödve egymás mellé feküdtünk, ahol non-verbális jelekkel tudattam Szonjával, hogy csókolózni fogunk, amíg ő veri a farkamat, illetve nekem az is elég, ha csak nyögdécsel a fülembe, én csókolgatom, miközben lent izgat. Annyira vicces lány, nem bírta ezt túlzottan sokáig, egy perc múlva már újra a szájában voltam, de most inkább a kezében, gyakorlatilag rám feküdt, én csak a hátát láttam, ő pedig maga előtt szopott illetve kőkeményen verte a farkamat, épp csak arra volt energiám, erőm, hogy egy kicsit felüljek és valahogy elérjem a mellét abban a pillanatban, amikor elélvezek.
Elszámolás
Az alap szolgáltatását kaptam ennek a lánynak egy extrával, ami a csók volt. Az elején elkérte az alapot, de akkor odaadtam az extrát is, megbeszéltük, ha jön még extra, azt utólag rendezzük. Nem jött.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 31 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Azt hiszem a besziből lejön, hogy pozitív élménnyel távoztam Szonjától. Hogy egy 19-20 év körüli lány ilyen sokféleképpen tudjon örömet okozni, miközben a fiatalságának a bájában is elmerülök a vége fele már egy pornófilmben éreztem magamat. Kedves, közvetlen, néha kicsit akadozik a kommunikáció amiért a kérésére nagyon halkan beszélünk, egy fantasztikus test hozzá, azt kívánom, hogy ne változzon meg és ezt a színvonalat minél többször tudja hozni. Szerintem legközelebb a szájában fogom befejezni :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szonja erotikus masszázs beszámolójáról


2023-08-29 16:06:53
Hát igen, ez ő, csak nehogy legenda legyen belőle (tegnap óta nincs fent)...
Mutasd mindet

FunkciókSzonja legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2023-08-28) : A lábakkal kezdődött a masszázsom, mindkét vádlimon, hátsó combomon végigment, kilazította a derekamat, a gerinc melletti izmokat, vállamat, csuklyás izmokat. Közben beszélgettünk, egy kicsit akadozott mert a ventilátor elég hangos volt a fejem mellett, ezért visza kellet kérdezzek néha, de a szükséges udvarias beszélgetést (kinek hogy telt a nyara, hol volt nyaralni, stb.) lefolytattuk.

(2023-08-10) : As usualy lately, I skipped this part. Maybe next time as I think that a body massage (or more specifically a tits massage) from this young lady should be a memorable event..

(2023-08-03) : A masszázs részt a két levezetés közé szorítottuk amolyan pihenés/ismerkedés céljából. Erős keze van, masszázs krémet használt, a lábaimtól indult majd fokozatosan haladt felfelé.

felejthetetlen: 4db
(2023-11-06) : Megfelelő az erősség, a technika, azaz nem simogatás. Olaj/krém lehetőségekből az utóbbit választottam, mert azt tapasztaltam, hogy az könnyebben lekaparható a szeánsz végén és általában az illata sem annyira maradandó.

(2023-08-31) : Amint beléptünk a szobába, kezével lágyan végigsimított a vállamon és mellkasomon, miközben hamisítatlan kacérsággal megkérdezte, milyen extrákat kérek.

(2023-07-01) : Ezt követően bemutatta francia tudását, amihez úgy helyezkedett, hogy popsija tükör felé fordult és lehetőséget biztosított ahhoz is, hogy ujjaim szerepet kaphassanak. Franciája bensőséges, kezezés mentes.

nagyon jó: 1db
(2023-07-04) : Puszilgatttam és szopikáltam a melleit, majd elindultam lefelé. Eljutottam az illatos puncihoz, nyalakodni kezdtem, majd finoman az ujjaimmal is ingerelni kezdtem. Úgy láttam, hogy neki is tetszett.

: 9db
(2023-11-21) : Kis pihenés után vendéglátóm vette kezelésbe, változatos technikával, picit a kezét is használva kényeztetett. A zsacsi területét is kértem, vegye kezelésbe, melyet szintén ügyesen és lelkesen abszolvált. Természetesen a melleivel is kényeztette a velem egykorút,

(2023-08-29) : Helyet cseréltünk, elém térdelt, és magamat török pasának képzelve élvezettel hagytam, hogy készséges szőke rabnőm kielégítsen. A végén nem rohant szalvétáért és hasonlók, hanem szépen felállt, kicsit gondolkodott, hogy mi is legyen, én pedig szóltam neki: ide, a tenyerembe.

(2023-08-11) : Végül újra a szájába kértem magam amit melytorokravett többször is végül egy nagyon durván hatalmasat élveztem a szájába. Action után osszebujva beszelgettunk, ramfekudt odabujt, teljes barátnő feeling.