Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Barbi(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Mia_VIP(21+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Szolga lány

Törzshirdető

-

Beküldve: 2023-11-14 19:30:05

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szolga lány +36209156672 119872 szexpartner

Caps_Lock a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Szolga lány hirdetővel
perfekt popsi
feneketlen mélytorok
legjobb popószex
végtelenül kedves
Egyeztetés
Már vagy 2 éve megpillantottam a hirdetését, sokáig szemeztem vele, faltam a beszámolókat, és eldöntöttem, hogy ezzel a hölggyel bizony találkoznom kell! Azt tudni kell, hogy ritkán vagyok az országban, és amikor épp odahaza voltam, akkor Iza volt szabin, és fordítva... De MOST! Most sikerült végre üzenetben is elérnem, és megerősítésképpen telefonon is. Szerencsére nem ijedt meg a hangomtól, és időpontot is tudtunk egyeztetni.
Megközelítés
A címet üzenetben is megkaptam, autóval voltam. Marina-part, újépítésű házak. Parkolás nehézkes és fizetős, de akkora szerencsém volt, hogy pont a ház előtt találtam helyet. Navi odatalál, BKV-t nem ismerem...
Helyszín
A lakás tiszta, új, izlésesen berendezett, a fürdőben ezerféle tusfürdő, szóval semmi kivetnivalót nem találtam.
Szolga lány külseje
A profilján arcos képek nincsenek, emiatt kicsit izgultam, de nem ért csalódás, Iza nagyon kedvesen fogadott, puszival, valószínüleg nem rémült meg nagyon tőlem. "Utcai" ruhában fogadott, valami rózsaszínes felsőben. Az első benyomások nekem nagyon pozitívak voltak, tényleg olyan "szomszédasszony/tanárnénis" külső, akiröl elsőre nem gondolná az ember, hogy micsoda vadmacska lakozik benne!
1. Szolga lány +36209156672 beszámoló Budapest 119872 erotikus masszázs
3. Szolga lány +36209156672 beszámoló Budapest 119872 erotikus masszázs4. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2023-11-15 07:29:30 erotikus masszázs 1198725. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2023-11-15 07:29:30 erotikus masszázs 1198726. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2023-11-15 07:29:30 erotikus masszázs 119872
Action
Sikeres bejutás után kedvesen fogadott a nyitott ajtóban, megvolt a puszi, majd beinvitálás után az anyagiakat is rendezve következett az idegesség és a ruházat levetkőzése. Míg én a fürdőben tettem-vettem, Iza térdepelve várt a hálóban. Bár sokan a durvább dolgok miatt jönnek hozzá, az a része engem nem vonz. Így magam mellé ültettem és csókolózni kezdtünk. Nem sokáig maradtak tétlenek a kezek sem, majd letelepedett elém az ágyra és bemutatta a világbajnok franciatudását. Hát apám, ilyet régen láttam! Úgy cuppogott, nyögött és kacarászott, azonnal torokra vette, semmiféle ellenkezés vagy ellenérzés nélkül. Csodálatos volt! Szerettem volna én is felderíteni a terepet, így feltettem az ágyra és míg ő velem foglalkozott odalent, én moziztam a túkörben és némi síkosítóval előkészítettem a terepet. Gumit pattintott rám (majd azzal is torokra vette a botot), és befordult, hogy hátulról tehessem a popsiba. Szépen beengedett, majd pár perc után poziciót váltottunk, szemből támadtam a popsit, miközben a szemembe nézve kérte, hogy így dugjam. Eszement volt! :) Magamon is csodálkoztam, hogy így jobban is bírom, de amikor közben ujjazva spriccolva elélvezett vagy kétszer-háromszor (remélem), én sem bírtam tovább.
Letisztogatva és újból letusolva rádöbbentünk, hogy még van idő egy újabb menetre. Előbb csak magam mellé fektettem, míg pihegtünk, majd újra kényeztetni kezdtem a punciját, míg ő kezelésbe vette a farkamat. Tíz perc után váltottunk 69-be, csak úgy tolta rá magát a nyelvemre, míg újra el nem élvezett. Nekem már nem sikerült (nem az ő hibája, én voltam hullafáradt), és az óra is hamar elrepült, de abszolút nem vagyok elégedetlen, sőt, olyan élményekkel gazdagodtam, hogy visszajáró leszek, ha a kisasszony is megengedi! A végén még újra tusoltam, majd kis búcsúzás után távoztam.
Elszámolás
Mivel nála az öklözés extra, arra meg nem volt igényem, az alapban lévő popsi/KF/NF tökéletesen elegendő volt. Az anyagiakat az elején megejtettem, hiszen a barátság alapja a pontos elszámolás!
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Az érzéseim? Még Ausztriában is remegtek a lábaim, ha csak rágondoltam! Csodálatos órát töltöttünk együtt, kedves volt, barátságos, nyitott. A végén is csevegtünk kicsit, a telefonban is. Maximálisan korrekt volt, remélem, hamarosan újra láthatlak Iza! :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szolga lány szexpartner beszámolójáról


2023-12-04 22:45:36
Köszönöm Oroszlán! :) Persze nem adja vissza az élőben történteket igazán... ;)

2023-11-16 10:54:33
Szép részletes beszámoló. Gratulálok.
Mutasd mindet

FunkciókSzolga lány legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2023-10-05) : Négykézláb szopja, nyeli lompit. Valahogy leügyeskedem a tangát, miben mozgásával segít, de farkamat nem ereszti. Ujjazni kezdem punciját mi csak vadabbá teszi. Muszály egy kis szünet.

(2023-06-26) : Ezután térdre parancsoltam, összebilincseltem a kezét és hátul a pórázhoz rögzítettem a csuklóit. Így kezdődött a a a nincs mese mondjuk ki, torokbaszás!

(2022-12-19) : Amikor a makkom átbillent az ánuszgyűrűn, úgy siklottam tövig, mint ha máshol soha nem jártam volna. Rögtön pumpálni kezdtem, a faszom nagyon jól érezte magát a segge szorításában. Keféltem mint állat, hörgött, visított, nevetett, csorgott rólunk a víz,. Rólam vagy két vödör leszakadt, mint ha fél órát töltöttem volna egy szaunában

felejthetetlen: 11db
(2023-07-19) : Kedves levette a gumit , megtisztított és újra a torka mélységét és lelkes szopását élvezhettem. Ekkor kitaláltam, hogy úgy szopatom a Kedvest, hogy közben izgatom és újjazom az ánuszát, hogy még több nedű locsoljon, terítsen be minket.

(2022-11-03) : Kiválasztottam egy paskolót, ő pedig feltérdelt a közeli kanapéra. Innen folytatta a franciás játékokat, de így már kényelmesen elértem a teste szinte minden részét is. Először tenyérrel, majd a paskolóval csapkodtam a fenekét, majd a puncit is.

(2022-10-01) : Szájba dugással kezdtünk, kérésemre nem bukott rá, hanem hagyta, hogy én toljam neki. Én tényleg kényszer francia érzet volt a kényszer francia. Az ágy szélénél csináltuk, közben a tükrös szekrény ajtót pozícióba húztam, húzta, hogy mozizhassak is.

nagyon jó: 8db
(2022-11-22) : Még térdel farkammal a szájában mikor rákérdezek hányszori lehetőség van nála, kezével mutatja hogy kettő, oké. Na akkor most megyünk az ágyra, itt folytatjuk az orált, mert rohadt jól csinálja, gátlástalanul kérés nélkül mélytorkoz, én állok ő szemből négykézláb az ágyon, bőven folyik a nyála, a szőnyeg és az ágy közötti rész ami a tiszta padló részesül belőle.

(2021-11-14) : Volt hogy ráfogtam a fejére és pisilés közben ráhúztam a farkamra, szó nélkül be is vette, csorgott tovább a pisi a szájába. Fura, bizarr, szexi, extrém volt. Szép lassan felállt a farkam is a játék közben, úgyhogy párszor még ráhúztam a fejét a farkamra, "koppanásig", szopattam picit, teljesen mélyre benyomtam a torkába, amit abszolút jól viselt, talán még élvezte is :)

(2021-10-19) : A kanapéra ülve ráhúztam az ezredesre. Tövig kapta, illetve úgy éreztem, kicsit még tovább is. Szinte kiharapta a farkam tövét, hogy még mélyebbre kaphassa be. Felkaptam és az ágyra fektettem hanyatt. Fejét lelógva dugtam meg, torokig. De mint egy előttem író kolléga írta, nála a kényszer francia értelmezhetetlen, mert úgy kap rá magától, hogy beszippant és eltűnsz benne.

: 21db
(2023-11-10) : Ezután átfordultunk 69 be, így is élvezkedtem egy darabig itt már ujjakat is felhasználva, míg ő mohón szívta magába legkedvesebb testrészem. Egszercsak kiengedte torka szorításából a velem egykorút és nekem szegezte halkan : nem akarsz már meg..szni?! Dehogynem , minden lyukacskádat!!

(2023-10-04) : Elémtérdelt és indult a felfedezés. Csók és simogatások. Hamar éreztem, hogy jó helyen járok,! Nincs alibi, áttolja a nyelvét, pörgeri. Nagyon jól csinálja! Azután lejjebb csusszant és ez a csodás száj és nyelv ott sem tétlenkedett!

(2023-09-30) : Mikor kész voltam, elkezdett franciázni, de hamar mondtam neki, hogy inkább tisztálkodjunk, szárítkozzunk meg, és folytassuk bent. Törölközés után bementünk a szobába, ahol kérésemnek megfelelően már ki voltak készítve a játékszerei.