Kiemelt
Dylan.Ryder(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Szofi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-22 16:35:50

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen a beszámolót!
Jól éreztem magam veled! Várlek vissza! :-)

Beszámoló Szofi +36706034877 121296 szexpartner

alfacoupe a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Szofi hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
tényleg élvezi
végtelenül kedves
Egyeztetés
Telefonon hívtam az általa megadott elérhető tartományban, egyből felvette. Szimpatikus volt a hangja az egyeztetés során, aznapra tudtam is időpontot foglalni hozzá.
Megközelítés
Parkolás lehetséges az utcában, villamos jár a főúton. A lakóparknak az utcáról nem látható épülete a cél, egy kis kertkapuból hívtam Szofit, ahonnan a kapott kóddal bejutottam, majd áthaladva az udvaron az épület bejárathoz érkezve, felcsengetve mentem tovább. Onnan gyalog fel és az instrukciók után megtaláltam a lakást. Itt vártam egy kicsit, mert nem nyílt az ajtó, de csengetés után bejutottam.
Helyszín
Lakás teljesen megfelel a célnak, egyedül rendel ott. Nappalikonyhás lakás, egy kis fal mögé bújt az ágy. A zuhanyban minden megtalálható amire szükség van.
Szofi külseje
Képek alapján élőben se csalódtam. Fürdőköntösben fogadott, szép arcú, szép puncijú, formás milfhez volt szerencsém, bár szerintem vékonyabb, mint a képeken. A cicik szilikonnal töltöttek, formájuk ennek megfelelően tökéletesek.
1. Szofi +36706034877 beszámoló Budapest 121296 erotikus masszázs
3. Szofi +36706034877 beszámoló Budapest 121296 erotikus masszázs4. Szofi +36706034877 beszámoló 2024-04-23 07:54:52 erotikus masszázs 1212965. Szofi +36706034877 beszámoló 2024-04-23 07:54:52 erotikus masszázs 1212966. Szofi +36706034877 beszámoló 2024-04-23 07:54:52 erotikus masszázs 121296
Action
Érkezésemkor vízzel kínált és leültetett a kanapéra kicsit beszélgetni. Utána kaptam türit és mentem zuhanyozni ahogyan szokás is. Ezután az ágyhoz navigált, ahol mindketten megszabadultunk a felesleges textíliáktól, ő persze meztelen volt a köntös alatt. Az ágyra térdeltünk, a kezeink útnak indultak ismerkedés céljából, váltottunk néhány puszit és óvatosabb csókokat is. Ráhangolódásképp kértem egy kis masszázst kezdetnek, ez nem is tartott sokáig, inkább csak simogatós volt. Utána hanyatt feküdtem és bekapta az ágaskodó szervemet, illetve annak tetejét. Olyan érzésem volt, mintha nem férne el a szájában, lehet hogy túlságosan feszítette, nem tudom. Kaptam egy gumit, amit együtt húztunk fel és misziben elkezdtünk dugni. Ő belülről én pedig kívülről nedvesítettem, a csiklójával játszottam folyamatosan. Lábacskáit rakosgattam mindenhova a változatosság kedvéért, közben élvezkedtünk, ő biztatott hogy kedvére válnak a dolgok. A tökéletes melleit simogattam és nyalogattam közben. Az ujjaimat úgy festett, hogy jól használom, mert sikerült is elélveznie Szofinak egy idő után, el is húzta a kezemet amíg én óvatosan dugtam tovább. Ezután átkértem magunkat kutyusba, itt pumpáltam egy ideig, de valahogy nem jött be nekem a póz és visszamentünk miszibe. Elkezdtünk nyelvesen smárolni szó szerint, miközben azt éreztem hogy szétfeszítem szegény lányt, kérte hogy élvezzek a puncijába (gumiban), nem esett nehezemre, ezután kicsit még benne maradtam lenyugodni, de így ért véget az ágycsatánk. Ezután letisztogatott, beszéltünk a közeljövős programjainkról egy kicsit, hogy ki mit tervez, majd elszaladtam zuhanyozni, mert majdnem lejárt az egy óránk. Ezután rendeztük az anyagiakat, kifelé pedig remegő lábakkal elindultam.
Elszámolás
Extrákat nem kértem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Minden megfelelően alakult, bár bízom benne, hogy esetleg legközelebb még jobban felfedezzük egymást, ezért tervezek még visszamenni hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szofi szexpartner beszámolójáról


2024-04-30 08:19:58
Szofi is felkerül nálam a felfedezői tervekbe, super olvasni, thank

2024-04-23 15:23:28
Tömör de jó....rég voltam nála de nagyon érik....
Mutasd mindet

FunkciókSzofi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-06-06) : Amikor már teljesen keményre szopta a farkam , profi technikájával, fordultunk , és gyorsan felkerült a gumi, lábait a nyakamba dobtam és már tövig benne voltam, amit rendesen élvezett. Egyre keményebb tempót diktáltam , hangja kezdett gurgulázni, majd a csúcsra érve hangosan élvezett el.

(2021-04-25) : Elkezdtem levetkőztetni, ágyra fektettem, és elkezdtem lefelé haladni a puncijáig, ahol ujjazással is próbálkoztam, de ebben is leállított, maradt a nyelves kényeztetés. Enyhe hangokat adott, de szerintem a csúcsra nem jutott el. Fölé helyezkedtem, egy kis natúr franciára, majd a mellei közé lőttem egy nagyobb adagot, ahogy lenni szokott, sajnos nagyon hamar. Kiment lezuhanyozni, visszatérésekor mellém feküdt, ahol kis beszélgetéssel vártuk a randi végét.

felejthetetlen: 6db
(2023-01-28) : Itt kissé elérzékenyülök, ugyanis ilyen paciban még nemigen volt részem, de tartom magam. Az a számomra hibátlan alak, ott emelkedik- süljed rajtam megveszve. Szinte semmi súlyt nem èrzek magamon, csak hogy iszonyat reszelő valami a szerszámomat

(2022-05-22) : Ezután ő indult lefelé néhány puszival, lent egy pár percig tartó, szájjal főleg a tetejével foglalkozó, nagyon kellemes franciát kaptam és már húzta is volna a gumit. Mondtam, hogy még várjunk vele egy kicsit. A hátára feküdt, én az arcától indulva leértem a punciig.

(2022-04-25) : A franciája nagyon kellemes,finom, kézzel is rásegítve közben. Kérésemre nyálával is gazdagon megöntözte a farkamat. Már én is nagyon akartam kényeztetni a puncikáját így hát 69-be fordultunk és megkezdhettem én is a nyelvjátékomat :) Amilyen látvány támadt a szemem elé na az leírhatatlan! :)

nagyon jó: 4db
(2022-10-20) : Gyengéden csókolni kezdett, én pedig viszonoztam először a száján, majd a nyakán végül a picit kibuggyanó mellén kezdtem el kalandozni. Közben az ő kezei is vándorútra indultak és fennakadtak a meredező farkamon.

(2022-07-05) : Natúr franciával kezdett, ügyesen, lassan, pont ahogy szeretem. Kicsit a cicik között is játszott, de ekkor inkább gumit kértem, mert nem sok hiányzott a véghez. Beleült szemből, szép volt a látvány, mint ahogy hátulról is.

(2021-01-29) : A franciája kellemes, semmi mélytorok/kényszerfrancia (ezeket nem is hirdeti). A bal kezével a zacsimat fogta, a jobbal finoman húzogatta a fütyimet, miközben franciázott. Leginkább csak a makkot vette be és szopogatta meg a nyelvével izgatta, úgy igazán mélyre nem ment. Kis ideig csinálta ezt, majd megkérdezte, hogy felhúzhatja-e a gumit, amit persze nem utasítottam vissza.

: 7db
(2023-03-17) : Az ágyra térdelt, míg én előtte álltam és gyengéd franciás örömben részesített. Kitartóan szopta farkamat, mely nagyon jólesett. Mellételepedtem, megszabadítottam a rextíliától, melleit szoptam, majd kinyaltam puncusát.

(2022-09-12) : Elképesztő élmény volt, ahogy ez a kis törékeny, tökéltes testű nő leuralt engem, és hagytam, hogy lovagoljon rajtam. Váltakozó ütemben folytattuk a lovaglást, később Szofi megfordult, és hátulról hatoltam be a gyönyörű punciba, miközben a kis fenekében és formás hátában gyönyörködhettem.

(2022-07-07) : Szofi viszont kiválóan teljesítette ezt a feladatot. Üzemi keménység elérése után felgumizott és mindennemű habozás nélkül beleült. Ő is nagyon aktívan résztvett a programban, jelezte, hogy mit és hogyan szeretne, nem játszotta túl a dolgot, de odatette magát, nincs fadarab effekt.

lehetne jobb: 1db
(2020-07-01) : Aztán áttértünk a rfanciára amit viszont nagyon jól csinált,ugyan mélytorok egyáltalán nem volt de azért így is kellemes élmény. Aztán lekerültek a ruhadarabo