Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Szilvia

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-10 21:56:55

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szilvia +36305514192 121753 erotikus masszázs

bádszpencer a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Szilvia hirdetővel
perfekt popsi
jól átmozgat, átgyúr
csodás kézimunka
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam először kb. 11.00-kor, másodszor 13.00 körül, harmadszor 14.30-kor, ekkor sikerült elérnem, már azt hittem, nem lesz aznapra hely, de a délután 4 órás talit lefixáltuk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Vár alatti fő úttal párhuzamos utca, pofon egyszerű odatalálni, bár én budapesti vagyok, könnyen beszélek. GPS-t nem használok, ha ismerem a környéket, most is így volt, meg már jártam is Szilviánál. Az említett fő úton azt hiszem az 5.sz. busz jár. Szombat lévén a parkolás egyszerű volt, hétköznap tuti, hogy tele a környék (mármint autóval, nem szabad parkolóhellyel).
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Földszinti lakás, utcára néző ablakkal, de a redőny persze el volt húzva. 3 helyiség van: a szoba, ahol a masszázs történik, egy előszoba-konyha egyben, meg a fürdő. A szoba galériás (ott nem voltam fent). A félhomály miatt sokat nem láttam, meg igazából a vetkőzésig a masszőrt szoktam sassolni, nem a lakberendezést. A ruhámat valami világos színű bőr vagy műbőr kanapéna tettem. A fürdőszoba izléses, modern, tusfürdő 3-4 féle. Most előre szólt, amit itt néhányan korábban leírtak, hogy óvatosan a zuhanynál, mert nehéz beállítani a vizet.
Szilvia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szép arca van, jó mellei (közepes méretűek, nem lógnak és kemények), meg jó feneke, nem nagyon tudok mit hozzáfűzni. Inkább a természete az, ami a képeken nem látszik, én azt érzékeltem, hogy visszafogott, de nekem ez egyrészt alapból szimpatikus, másrészt fáradt voltam, így végképp bejött. Fekete köntösszerűségben fogadott, tusolás után, amikor visszajöttem, még rajta volt, hason feküdtem és igazából nem is láttam, hogy masszázs alatt lekerült-e ez a ruhadarab.
1. Szilvia +36305514192 beszámoló Budapest 121753 erotikus masszázs
3. Szilvia +36305514192 beszámoló Budapest 121753 erotikus masszázs4. Szilvia +36305514192 beszámoló 2024-06-11 10:13:17 erotikus masszázs 1217535. Szilvia +36305514192 beszámoló 2024-06-11 10:13:17 erotikus masszázs 1217536. Szilvia +36305514192 beszámoló 2024-06-11 10:13:17 erotikus masszázs 121753
Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Kb. 2,5 éve egyszer jártam már Szilviánál, visszaolvastam a korábban írt beszámolómat és először úgy gondoltam, igazából most is ugyanazt tudnám írni kb., és bemásolom ide egy az egyben, de az nem lett volna fair.
A koreográfia hasonló volt a korábbi látogatásomkor tapasztaltakhoz: alaposan végigment mindenen, hát, váll, karok, derék, fenék, lábak. Nagyjábó ebben a sorrendben. Erősnek mondanám (de nem fájdalmas), szakszerűnek tűnt, de igazából nincs összehasonlítási alapom csak masszázzsal foglalkozó hölgyekkel. Nekem nagyon jól esett, a héten olyan fizikai munkát végeztem, hogy a vállam-nyakam nagyon be volt állva, sokat segített. Ja, majdnem kimaradt: a masszázs masszázságyon történik
Levezetés
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Az igazi masszázs végeztével még mindig hason fekve a gyúrás átment simogatásba, izgatásba, ez a rész nem tartott sokáig, mert 2-3 percen belül megfordulhattam. Ekkor már csak egy bugyi volt rajta. Fej alá párna, hogy jobban lássak, majd egy finom kézi levezetés következett. Közben simogattam, ahol értem, a melleket, fenekét mindenképp, puncihoz próbáltam nyúlkálni, de nem forszíroztam erőszakosan a dolgot. A kézi izgatás hatására pár perc múlva lőttem egy hatalmasat. Először ő ment ki a fürdőbe, addig betakart, kicsit pihentem, el is bírtam volna aludni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Tudomásom szerint kézi levezetésen kívül nincs más, (Szilvia önmagában "extra", egyéb extra nincs), de azt nagyon profin csinálja. Általában előre szoktam rendezni a dolgot, most elfelejtettem, a bökkenő, hogy a végén is majdnem, már mentem cipőt húzni, akkor esett le a tantusz, hogy több pénz van a bukszámban, mint amennyinek lennie kéne benne. Szerencsére idejében kapcsoltam, nem ő szólt rám, az kellemetlen lett volna, így a csokrot a randi legeslegvégén helyeztem a polcra.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 20, másfel órás randira 30, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Az én kritériumaim szerint Szilviánál nincs negatívum: egyedül fogad, kellemes környék és lakás, szép arc, visszafogott természet, minden eredeti rajta, tetkóra sem emlékszem. Ráadásul nekem az is szimpi, hogy kb. 3 éve ugyanazon a helyen van, nem ugrálgat. Azt sajnálom, hogy csak kézi levezetés van, de ne legyen az ember telhetetlen.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szilvia erotikus masszázs beszámolójáról


2024-06-11 13:02:40
Egy szép élmény szép leírása. Sok hasznos infóval.
Mutasd mindet

FunkciókSzilvia legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-04-11) : Lábak, has, mellkas, kézzel, alkarral, ujjakkal. Ekkor még direkt nem ért a meredező férfiasságomhoz, csak „véletlen” érintések voltak, ami nagyon izgató volt. Ez folyt egy darabig, majd lassan áttért a lingam masszázsra, amit fantasztikusan csinált.

felejthetetlen: 3db
(2023-10-06) : The massage was the perfect combination of effective Swedish massage and sensual erotic. She started in the middle of my back and worked her way upward to my neck. She then went down to my legs, moving the towel around as needed.

(2023-09-15) : Végigment az egész hátamon izomcsoportonként, mint egy anatómia tankönyvben. Használta közben a kezét, öklét, alkarját és az ujjait is. Talált pár letapadást és csomót, amit jó alaposan átdolgozott, időnként már-már fájdalmas is volt a masszázs.

(2022-08-30) : Bal oldalamra ált, már teste látványától is megindultak a vérlemezecskék farkam irányába. Kis olaj a kézbe és Szilvia kis kezecskéi megkezdték azt a performanszt, ami csak a sajátja és utánozhatatlan

nagyon jó: 6db
(2023-04-10) : Keze csodálatos munkát végez, kiegyensúlyozottan de határozottan tartok egy kimondatlan cél felé, és amikor mellét már nem csak környékezem, de betakarom tenyeremmel, ujammal pedig finoman maszírozom kemény mellbimbóját, akkor Szilvia elkezd pici hangokat hallatni, sóhajokat, megint magához szorítja a kezem, aztán elengedi,

(2023-02-24) : A masszázst olajjal végezte, valahogy úgy, hogy először beolajozta a derekamat, majd keményen megdolgozta, ezután jött egy rövidebb simogatósabb levezető rész. Minden egyes testrészemet ugyanezzel a koreográfiával masszírozta gondosan végig.

(2023-01-27) : Visszatérve a szobába a masszpadra feküdtem, arcomat a lyukba mélyesztve, ő edig immár csak a bugyiját viselve, félmeztelenül kezdett a melegített olajjal (?) dolgozni a testemen. Itt én csak élveztem a nagyon is szakszerűnek tűnő mozdulatait, miközben igen kellemes beszélgetésbe merültünk és kiderült, hogy eredeti megérzésem nem csalt meg, mert egy nagyon intelligens, széles látókörű fiatal szépség a társalgó partnerem. Az élvezetes cset közben ő persze állhatatosan és nagyon hatékonyan dolgozta át a problémásabb és a "csak" érintésre váró testrészeimet.

: 5db
(2022-05-31) : Szilvia olajat használt és belekezdet egy egész testes lazító masszázsba, ami nem nélkülözte az erősebb fogásokat sem. Valóban minden porcikámat megmozgatta, semmi nem maradt ki. Végtagjaim külön-külön kaptak speciális lazítást, nyakamnál és a fejemnél már érezhettem mellei simogatását is.

(2022-05-30) : Egy ilyen helyen nem szabad elfelejteni, hol vagyunk, ezért a masszázstól nem elvártak a teljesen szakszerű fogások, de Szilvia masszázsára a kategóriájában nem lehet panasz. Masszázs közben, nem tolakodóan, egy-egy finomabb, jól célzott érintéssel előre vetíti a végkifejletet.

(2022-01-16) : A derekam szarakodik már egy ideje, kértem azt a részt alaposabban vegye kezelésbe. Hasra feküdtem, arcom a lukba helyezve vártam Szilvia áldásos tevékenységének kezdetét. Szerettem volna, ha masszőzöm munkáját nem zavarta volna a felső része, ezért megkértem ha nem gond szabaduljon meg tőle. Aranyos volt, mosolyogva eleget tett kérésemnek.