Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Niki(41+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Szilvia

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-15 22:01:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szilvia +36305514192 119295 erotikus masszázs

crashdummy a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Szilvia hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Szilvia hirdetését már nézegettem egy ideje. Ugyan a bemutatkozása nem túl részletes, de a képei ígéretesek. Azért is érdekes nekem, mert a kerületben alig van masszőz, pedig időnként arra visz a dolgom. Ma szerettem volna kényeztetni magam, de a visszajárós masszőzöm nem ért rá, így arra gondoltam, hogy most vagy soha. A telefont nem vette fel elsőre, sőt, később másodjára sem. Egy kis idő után azonban visszacsörgetett, és utána már tudtunk beszélni. A telefonban nagyon kedves. Kérdésemre részletesebben is elmondta a programot. Erősebb, gyúrós masszázs a végén lingam levezetéssel, 60 vagy 90 percben. Én ismerkedés gyanánt most 1 órára neveztem be, amit ő is javasolt. Megegyeztünk egy nem sokkal későbbi időpontban. Megadta a pontos címet, és mondta, hogy hívjam majd a ház elől.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
A helyszín az 1. kerület egy csendes utcája a Vár alatt, nem messze az Attila úttól. Autóval pofon egyszerű odatalálni. A parkolás fizetős, de péntek délidőben is számos szabad parkolóhely volt az utcában. Én majdnem a kapu előtt tudtam megállni. A főútvonal közelsége miatt nyilván a tömegközlekedés is működik könnyen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy régebbi építésű bérház földszintjén van. Bejutás az érkezéskor kapott kapukóddal egyszerű és diszkrét. Szilvi már a félig nyitott ajtó mögött várt. A lakás egy szobás, galériás, nagyon szépen felújított, hangulatos, tipp-topp. A szobában egy nagy, masszív masszázspad, kanapé, ahova a ruhákat lehet pakolni, de szobainas is van. Kellemes, relaxáló zene szól, és a szoba hangulatosan leárnyékolt. A fürdő is teljesen rendben van. Zuhanyzó függönnyel, nem túl sok de megfelelő tusfürdő választékkal. A törölköző is finom, illatos és nedvszívó.
Szilvia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szilvi arckitakarással hirdet, de nem kell megijedni ettől. Alacsony, formás, sötét hajú és szemű, szolizott bőrű, kifejezetten szép arcú negyvenes hölgy. Kellemes, feszes, közepes méretű cicikkel, formás, kemény popsival, selymes, finom bőrrel (ezekről majd később, a levezetés részben). Az összbenyomás nagyon pozitív. Kifijezetten egy „barátnőnek is elfogadnám” típus. Egy fekete selyem köntösben fogadott, ami később lekerült róla, és csak egy szexi tangabugyi maradt rajta.
1. Szilvia +36305514192 beszámoló Budapest 119295 erotikus masszázs
3. Szilvia +36305514192 beszámoló Budapest 119295 erotikus masszázs4. Szilvia +36305514192 beszámoló 2023-09-16 18:37:10 erotikus masszázs 1192955. Szilvia +36305514192 beszámoló 2023-09-16 18:37:10 erotikus masszázs 1192956. Szilvia +36305514192 beszámoló 2023-09-16 18:37:10 erotikus masszázs 119295
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
1
Érkezésemkor kölcsönösen ismerősnek találtuk egymást, aztán arra jutottünk, hogy valószínüleg jártam már nála évekkel ezelőtt egy korábbi helyén. Vízzel kínált, majd elmentem zuhanyozni. Utána megkért, hogy feküdjek fel hasmánt a masszázspadra. Betakart egy nagy törölközővel, majd átsimogatta az egész testemet. Ezután a törölközőt lehúzta a lábaimra, és kérdezte, hogy jó-e ha illatmentes olajat használ a masszázshoz. Persze, hogy igen. Ahogy a telefonban is mondta, a masszázs erős volt, kifejezetten átgyúrós. Végigment az egész hátamon izomcsoportonként, mint egy anatómia tankönyvben. Használta közben a kezét, öklét, alkarját és az ujjait is. Talált pár letapadást és csomót, amit jó alaposan átdolgozott, időnként már-már fájdalmas is volt a masszázs. Kis túlzással gyakorlatilag szédszedte a hátamat, aztán újra össerakta. Noha ez nem volt mindig kellemes, de az utóhatás később nagyon jó volt. Természetesen a csukjásizom, a nyak és a keresztcsont sem maradt ki a jóból. Ezt a karok maszírozása követte, majd áttért a lábakra. Az épp nem kezelt részt letakarta a törölközővel. Erősen végig maszírozta a combhajlítót, a vádlt. Volt egy számomra érdekes rész, amikor az alsó lábszáramat visszafeszítette a felsőre, és közben gyúrta a vádlit. Ez a koreográfia ismétlődött meg a másik lábon is. Eddig a pontig a masszázs teljesen erotika mentes volt.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
4
A lábak átgyúrása után lekerült a törölköző, és itt már belépett a programba az érzékiség. Finoman simogatta a hátamat, lábamat, benyúlt a combok közé és a belső oldalt simogatta. A popsi sem maradt ki, közben érintette a gátat és a zacsit is. Ezek a finom érintések folytatódtak percekig, ami eléggé hangulatba hozott. Mire megkérdezte, hogy meg akarok-e fordulni, addigra komoly merevedésem volt. A fordulás után kaptam egy párnát a fejem alá. Majd folytatódtak a simogatások. Lábak, has, mellkas, kézzel, alkarral, ujjakkal. Ekkor még direkt nem ért a meredező férfiasságomhoz, csak „véletlen” érintések voltak, ami nagyon izgató volt. Ez folyt egy darabig, majd lassan áttért a lingam masszázsra, amit fantasztikusan csinált. Lassú, finom mozdulatokkal dolgozott. Időnként rámhajolt, és a cicije is végigszántotta a farkam. Ekkor már én sem bírtam magammal, és finoman símogattam a feszes popsiját és a hátát, ami ellen nem volt kifogása. Egy ponton átjött a fejemhez, és rámhajolva simogatott, közben premier plánban csodálhattam a gyönyörű ciciket. Nagy kedvem lett volna a szájamba venni őket, de sajnos erre nem volt lehetőség. Majd visszatért oldalra, és úgy vitt feljebb és feljebb, időnként árm hajolva a cicikkel is érintve. Egy ponton túl már nem volt visszaút, és hatalmasat élveztem a kezébe. Hagyott lenyugodni, letisztogatott egy papyrtörlővel, majd betakart a törölközővel. Elment rendbe hozni magát, majd vissztért és vízzel kínált. Ezután én is elmentem zuhanyozni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás teljesen korrekt. 1 óra 20 rózsaszál, ahogy az adatlapja is írja. Utólag tettem le távozás előtt a polcon lévő tányérkába,
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 20, másfel órás randira 30, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Szuper jó volt, a program minden percét élveztem. Nagyon erotikus élmény volt egy csinos hölgy társaságában, remek ár érték aránnyal. Legközelebb talán a hosszabb programot is ki fogom próbálni. Csak ajnánlani tudom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szilvia erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-17 07:05:28
Részletes, átfogó leirása egy nagyszerű koreográfiának. Az alapos, szakszerű masszázs közben felépitett erotika és a nem elsietett csúcsra vezetés, majd az onnan történő lekisérés izgalmassá és megnyugtatóvá tette a találkozást. Elolvasva igazán sajnálom, hogy "túlkorosságom" miatt nem nem ismerhetem meg.
Mutasd mindet

FunkciókSzilvia legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-04-11) : Lábak, has, mellkas, kézzel, alkarral, ujjakkal. Ekkor még direkt nem ért a meredező férfiasságomhoz, csak „véletlen” érintések voltak, ami nagyon izgató volt. Ez folyt egy darabig, majd lassan áttért a lingam masszázsra, amit fantasztikusan csinált.

felejthetetlen: 2db
(2023-10-06) : The massage was the perfect combination of effective Swedish massage and sensual erotic. She started in the middle of my back and worked her way upward to my neck. She then went down to my legs, moving the towel around as needed.

(2022-08-30) : Bal oldalamra ált, már teste látványától is megindultak a vérlemezecskék farkam irányába. Kis olaj a kézbe és Szilvia kis kezecskéi megkezdték azt a performanszt, ami csak a sajátja és utánozhatatlan

nagyon jó: 7db
(2024-06-10) : Fej alá párna, hogy jobban lássak, majd egy finom kézi levezetés következett. Közben simogattam, ahol értem, a melleket, fenekét mindenképp, puncihoz próbáltam nyúlkálni, de nem forszíroztam erőszakosan a dolgot. A kézi izgatás hatására pár perc múlva lőttem egy hatalmasat.

(2023-04-10) : Keze csodálatos munkát végez, kiegyensúlyozottan de határozottan tartok egy kimondatlan cél felé, és amikor mellét már nem csak környékezem, de betakarom tenyeremmel, ujammal pedig finoman maszírozom kemény mellbimbóját, akkor Szilvia elkezd pici hangokat hallatni, sóhajokat, megint magához szorítja a kezem, aztán elengedi,

(2023-02-24) : A masszázst olajjal végezte, valahogy úgy, hogy először beolajozta a derekamat, majd keményen megdolgozta, ezután jött egy rövidebb simogatósabb levezető rész. Minden egyes testrészemet ugyanezzel a koreográfiával masszírozta gondosan végig.

: 5db
(2022-05-31) : Szilvia olajat használt és belekezdet egy egész testes lazító masszázsba, ami nem nélkülözte az erősebb fogásokat sem. Valóban minden porcikámat megmozgatta, semmi nem maradt ki. Végtagjaim külön-külön kaptak speciális lazítást, nyakamnál és a fejemnél már érezhettem mellei simogatását is.

(2022-05-30) : Egy ilyen helyen nem szabad elfelejteni, hol vagyunk, ezért a masszázstól nem elvártak a teljesen szakszerű fogások, de Szilvia masszázsára a kategóriájában nem lehet panasz. Masszázs közben, nem tolakodóan, egy-egy finomabb, jól célzott érintéssel előre vetíti a végkifejletet.

(2022-01-16) : A derekam szarakodik már egy ideje, kértem azt a részt alaposabban vegye kezelésbe. Hasra feküdtem, arcom a lukba helyezve vártam Szilvia áldásos tevékenységének kezdetét. Szerettem volna, ha masszőzöm munkáját nem zavarta volna a felső része, ezért megkértem ha nem gond szabaduljon meg tőle. Aranyos volt, mosolyogva eleget tett kérésemnek.