Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Szilvi  beszámolója
*interneten, ezen a telefonszámon aktuálisan lévő hirdetés képe
JÓ szexpartner beszámoló

Szilvi

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-10-21 06:31:08



jenoke1 szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Szilvi +36304409196 122897 szexpartner

jenoke1 a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Szilvi hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb lovaglás
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Ahogy meglattam a hirdeteset telefont ragadtam es hivtam! Elsőre felvette ,halk,édesen csengő hang jelentkezik,.Bemutatkozok,randit kérek tőle es 1 ora mulva mar nala lehetek!
Megközelítés
Kocsiba ültem es 40 perc alatt odaertem volt egy kis dugo de a cel erdekeben szinte repult az ido!Parkoló bőven akad,és zsebbe se kell nyúlni,ingyenes zold rendszammal:-)Telefon,kód,s már nyílik előttem az ajtó.Ajtó mögött egy csodás holgy vár csillogó szemekkel,széles mosollyal.
Helyszín
A lakás atlagosan berendezett,bútorozott.Tisztaság magas fokon.Bevezet a szobába,mondja,légyszi vedd le a cipőt,állok előtte mezítláb,jót nevetünk.Szoba elég nagy,kellően bútorozott,tévé,halk zene szol benne.Az ágy is reneben öten is lesz itt hempergés.:))Jobb oldalon a falon tükör,kedvenc,nézhetem magunkat dugas kozben.:))Fürdő rendben rengeteg tusfurdo!
Szilvi külseje
Köntösben várt az ajtó mögött,szép volt,mosolygott, haja vállára omolva,szemei csillogtak,keresték tekintetem.Átöleltem,alakja kifogástalan,ölelése mennyei,csókja maga a végzet!
Fürdés után meztelen várt az ágyon,majd felpattant,kiszaladt a fürdőbe,hogy most ő mossa meg,de nyitva hagyta az ajtót.
Naná,hogy kukucskáltam,igen itt,itt volt igazán szép,ahogy megteremtette öt a természet,ahogy minden széppel megáldotta a nőket.
Néztem ahogy a víz folyik le szép mellein,ahogy izmos hasiján törekszik abba a völgybe,ahová már én is nagyon szerettem volna fejemet helyezni.
Mikor végzett,végre össze ért két meztelen test,csodálatos érzés volt,öleltem,és el se akartam engedni.
Van itt egy kérdés,kedvenc testrésze,na akkor fentről kezdeném,arca,csókos ajkai,telt gyönyörű mellei.:))De a puncija,,,,óh,ahogy a nagy szemérem ajkak közül,szemtelenül kitörekszenek a kis,ami nem is kicsi ajkak,vonzzák a szemet,és hívogatnak,csalogatnak,gyere játssz velünk,bátran.Szilvi 304409196  jenoke1 beszámolója
Action
Először is ölelkeztünk,simogattuk egymást,ajkait kóstolgattam.Kezem végig simította punciját,megéreztem ajkai puhaságát,kész lettem,nagyon megkívántam.Mondom legyen egy kis kölcsönös Francia.Talán a mondatot még be se fejeztem,már fejem felett lendült lába,az a látvány a comb végén,,,,. Ajkaim rá is tapadtak szemérem ajkaira,szabályos csókolózásba kezdve ott is.:)Amit én éreztem combjaim közt,az se hanyagolható,nagyon érzéki volt a Franciája,izgató volt nagyon,de volt mikor éreztem,nagyon sokszor is,mikor teljesen eltűnt szép ajkai közt.
Majd én csókoltam végig ajkaitól,nyakát,melleit,testét,egész le punciájig,és kellő ideig elidőztem,élvezve finomságát,és tevékenységem miatt kiadott érdekes hangokat.
Mikor győzedelmeskedtem,gumi húzás,és végre combjai közt lehettem.Csodálatos,szerelmes,mindent elsöprő misszionárius szerelmeskedésbe kezdtünk.Annyira jól sikerült hogy majdnem végem lett,de ez korai lett volna.Fel ajánlotta hogy most ő lenne felül,ragyogó ötlet,nem mondtam nemet,mikor ilyen gyönyörű hölgy rajtad lovagol,nézheted mellei táncát,szép arcát,mit kéj jár át,azt hiszem nem kell tovább ragozni.
Majd az én kérésem következett ismét,kutyus.Én álltam az ágy előtt,ő szép popóját közelítette robbanásig feszülő szervemhez.Hol gyengéd,hol erősebb táncot jártunk nagy élvezettel.Mikor fáradtam,csókokkal halmoztam el kerek popóját,majd elfeküdve hátulról keresztbe ismét magamévá tettem.Nos itt kellett volna egy jót aludni,így össze ölelkezve,de ehelyett még gyakoroltuk a Franciát,addig míg mindkettőnk felkorbácsolt vágya nem csitult el.
Volt még egy kis időnk,beszélgettünk, van téma kimerülésig,de az idő,az a csúnya idő,sajnos mindig közbe szól.
Elszámolás
Korrekt elszamolas a vegen amit mondott az minden ugy volt!
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Exkluzív lány,szívesen felvágnék vele bárhol.Oldalamon szeretném érezni reggeltől estig,tenyeremen hordanám ha tehetném.Szerelmeskednék vele reggel,este,ő az a lány kivel szívesen ébrednék is.:))Ezt loptam,,,:))tőle.:))Szerintem nála nem volnának szürke hétköznapok,reggel várnám az estét,este hogy reggel úgy keljek,hogy lássam csukott szemét,csókoljam száját.Egész nap szerelmeskednénk,mikor nem,akkor beszélgetnénk,ha megunjuk,,akkor ölelkezünk,és megint,,,:))
Igen jó éreztem magam,csodálatos nő nagyon kedves úriembereknek ajánllak,érezzék ők is milyen csodálatos! Meg egy parszor biztos visszamegyek!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szilvi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókSzilvi legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 3db
(2018-03-01) : A szokásos fél órára neveztem be. Miután beengedett, puszi, majd bevezetett a szobába, kértem egy pohár vizet, beszélgettünk egy keveset a közelmúlt eseményeiről, aztàn levetkőztem, ka...

(2017-09-29) : Amikor megérkeztem, váltottunk egy pár szót, arra nem tudott érdemben válaszolni, hogy gyakorlatilag miért elérhetetlen, de nem is érdekelt annyira, örültem, hogy végre összejött a talá...

(2017-09-26) : Izgatnak a végtelen hosszú, formás lábak, ezért az élvezet kimaxolása céljából szexi miniruhát és harisnyát viszek magammal, hogy a lányok azt vegyék fel és izgalmas látványt adjanak...

: 11db
(2023-04-12) : Visszatértekor az ágyon csókoloztunk ami nagyon finom volt, majd ismerkedtem a finom hegyes melleivel, majd ő meg megtalálta a pajtását, aki már kezdett felálni, és elkezdte szopizni, majd 69 be fordultunk, onnantól olyan isteni franciát kaptam, hogy az leírhatatlan! A puncija csodaszép és finom!

(2023-01-29) : Lassan finoman elkezdi szopni nyalogatni a szerszámot majd fokozatosan gyorsít a tempón. Ezt elég hosszú ideig játszuk utána hanyat fekszik és én kezdem nyalni a finom illatos punciját, ez is eltart egy ideig utána megint vagy csak ő vesz kezelésbe vagy 69ezünk. Ezután felhúzza a gumit és hátulról veszem igénybe, ilyenkor már elég gyorsan el szoktam érni a dolog végére.

(2021-03-24) : Szokásos zuhany, utána még Szilvi is kiszalad egy alapos zuhanyra. Majd piciny csevej , majd a témára térünk. Elkezdi szopni a farkamat, ami nagyon kellemes, ugyanakkor még ennyi év után is...

rossz: 1db
(2023-04-28) : Unottan franciázni kezdett, közben folytatta a kérdezgetést, illetve az előző vendégeiről kezdett nekem negatívan beszélni, plusz, hogy neki mennyire nem jó ez a munka, mondtam, hogy nem szeretném én ezt most hallani, nem ezért jöttem!

egyeztetési probléma: 3db
(2023-03-13) : Telefon a ház elől a megbeszélt időpont előtt 3 perccel. Aztán a legutolsó hívást a megbeszélt idő után 18 perccel indítottam. A köztes időt pedig sorozatos hívásokkal töltöttem ki. Persze sikertelenül. SMS-t küldtem, válasz nélkül maradt. Ma sikerült beszélnem vele. Kiderült, elaludt, nem hallotta a hívást.

(2018-11-05) : Én is kíváncsi vagyok, milyen lett volna, ha Szilvi fogadott volna. De nem fogadott, vagy legalább is nem volt elérhető számomra, a lebeszélt időpontban. Sajnálom, mert a képei alapján bi...

(2017-10-27) : Randi tervezett időpontja előtt hajszál pontosan egy órával hívtam megerősítésként, és hogy elmondja a címet. Nagyon kedves ártatlan hangon közölte, hogy sajnos nem lesz randink mert k