Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Szemira

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-02 08:40:24

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szemira +36209275297 119748 erotikus masszázs

Webster a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Szemira hirdetővel
perfekt alak
fergeteges csúszka
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Egy előző napi buli után, gondoltam jó kis megkoronázása lenne, ha kikapcsolódás gyanánt keresnék magamnak egy masszázs lányt. Mivel viszonylag közeli lányok jöhettek szóba ezért, a Corvin lányokra esett ismét a választásom. Ekkor böngészve, a lányokat, hogy ki is eshet szóba megláttam Őt az oldalon. Megakadt a szemem a félig arab- félig magyar jellem rajzán, és egycsapásra bevillant az Ezeregyéjszaka meséi, egy jó kis hastánc+vizipipa izgalmas elegyei. Több se kellett, hívtam a központot egy kis útbaigazításért. Egy ismerős, kellemes női hang vette fel, aki Szemira nevében, tájékoztatott szinte mindenről. Itt gonosz voltam, mert ismerem már a járást, de olyan kellemes hangja van, hogy hagytam csicseregni. Szóval a lényeg a lényeg délutánra behúzta a nevem a kiszemelt időpontra.
Megközelítés
Maradva az arab vonalnál, a szultáni hárem a Corvin pláza mögött van szinte tőszomszédságban. Az új cipőmet vettem fel, hátha ezzel is elkápráztatom keleti-hercegnőmet, és mivel a metró kb 5 percre van ( Corvin-negyed) ezért most kivételesen gyalog kakukk módban indultam el. Pontban telefonáltam, lifteztem majd egy hangulatos többszobás lakásba toppantam be.
Helyszín
Többen rendelnek, több szoba is van, mi most a fürdővel szembeni szobát foglaltuk el. A lakás rendezett, tiszta, jól felszerelt a tetthelyszínén van 2 tükör, fotel a ruháknak, zenedoboz, és matrac, teljesen oké. A fürdőben találtam 4-5 féle tusfürdőt, szájvizet, és sok kis új poharat hozzá. A célnak megfelel, egyedül a mennyezetet festeném újra, arra már rá fér egy felújítás.
Szemira külseje
A képekből már mindenkinek felsejlik, hogy nem egy hétköznapi leányzó fogja fogadni, hanem egy igazi közel-keleti szépség.
Szemira személyében, mintha csak Jázmin hercegnő elevenedett volna meg az Aladdin meséből. Sötétbarna haj, kíváncsi mély barna szemek, egyszóval szép arc fogadott. Rögtön kaptam 2 puszit is, így békából tüstént herceggé változtam :)
Szemirára összeségében buktam: Feszes, izmos vékony test, szép cicik, világbajnok kemény húsú popsi, és jó illatú szolis-barna bőr, ami csupa jót igért a magamfajta kiéhezett kalandornak.
Személyiségéhez társul egy teljesen egyedi kisugárzás, hang, mozgás, lazaság, vendég központúság, amit így leírva nem lehet elmondani.
1. Szemira +36209275297 beszámoló Budapest 119748 erotikus masszázs
3. Szemira +36209275297 beszámoló Budapest 119748 erotikus masszázs4. Szemira +36209275297 beszámoló 2023-11-02 10:34:09 erotikus masszázs 1197485. Szemira +36209275297 beszámoló 2023-11-02 10:34:09 erotikus masszázs 1197486. Szemira +36209275297 beszámoló 2023-11-02 10:34:09 erotikus masszázs 119748
Erotikus masszázs
Belépve a rendelőbe, gyorsan tisztáztuk, hogy nem vele beszéltem telefonon, ezért kapva a lehetőségen megidézve a Dzsin szellemét, elmondhattam a kívánságaimat, azaz egy csókot meg egy NFVSZ-ba kértem. Nyugtázva, mosolyogva igent mondott, majd vetkőzésem után gyors zuhany következett. ( Kövezzetek meg, de teljesen kiesett, hogy milyen ruha is volt rajta. Talán kék színű bugyi/melltartó kombó? Majd kijavít ha tévedek )
Visszatérve, egy masszázst javasolt amit boldogan el is fogadtam. Gyorsan lehuppantam, kérdezte, hogy olaj vagy krém legyen, én az olajra szavaztam.
Aki most egy Svédmasszázs bemutatóra kíváncsi az lapozzon inkább a levezetés részre, akik maradtak nekik elárulom, hogy itt inkább simogatás, enyhe nyomkodás, barátnős test/lélek feltöltés van, jó ízű beszélgetéssel. Elkaptuk a témákat, mert mikor jött a csuszkamasszázs rész, ahol végre megpillanthattam a cickókat, és a kemény húsú popsit, közbe is még ment a beszélgetés, adva az egésznek így egy perverz hangulatot.
Azért beolajoztam őt elölről ő meg engem hátulról, és indult is a szeánszunk. Becsuktam a szemem, hogy jobban érezzem őt, és a rezdüléseit. Továbbra is beszélgettünk közbe, néha tükörbe azért kisasoltam megnézni vizuálisan is a ténykedését, ahol azt láttam, hogy egy szép nő végig mosolyogva beszél, és jó erősen, bele élősen dörzsöl a puncit is bevetve hol a fenekemen, hol a derekamon. Szólt, hogy jönne szemből is egy csúszkával. A szexi testét ismét beolajozta, mondta, hogy dőljek hátra, és élvezzem a műsort.
Fölém hajolt rám feküdt, majd adott egy finom szájra puszit, ettől már a kisbarátom is erőre kapott, főleg úgy, hogy közben puncijával a farkam, és a környékét masszírozta, egyre lelkesebben. Csókolta a nyakam, a szám, miközben szép kiengedett fürtjei az arcom nyaldosták. Eltudtam volna még viselni, de Szemirának más tervei voltak velem, ezért eljött az ideje, hogy megtapasztaljam Keleti-hercegnőm nyelvtudását is.
Levezetés
Már alig vártam, hogy bekapjanak, de előtte még igazgattam őt ( vizuális típus vagyok nah ), hogy a tükörből minél jobban lássam a kitárulkozott popsi/punci kombót. Szemira nem teketóriázik egyből ráveti magát a nemesebbik felemre. Hol kezét is bevetve dolgozik rajtam, hol csak a tövét támasztja de egy lendületes, szenvedélyes franciát kapok tőle. Egy pillanatra megáll a haját összeköti, és szól, hogy nyugodtan fogjam össze a haját miközben szop, szét ne essen neki közben a nagy hévben. Eleinte engedelmeskedek is neki, de olyan vadul dolgozik rajtam, hogy ennél jobban már lehet átcsapnánk kényszerfranciába is :D. A tükörbe ahogy szopizik rajtam, megkívánom, szólok neki, hogy most akkor én is meghálálnám eddigi munkáját. Nem sokat teketóriázott, gyorsan hátára fekszik, szétrakja a lábait, és a kívánós szemeivel szinte hívogat, hogy ,,rajta most te jössz ,,……….
Jöttem is én, közben ahogy haladtam lefelé a testén a puncija irányába az olajtól picit csutakos lettem így nem kellett attól tartanom mikor oda érek lesz-e elég síkosság :). Lent is nagyon finom ,jó illatú, úgy vettem észre, hogy a viszonzást inkább gyengéden szereti, ezért maradtam is ebben a szerepkörben inkább. A halk nyögései megadták a kellő útmutatást, ezért rövidesen kitartó munkámat egy megfeszülős, halkan élvezős orgazmussal hálálta meg. Picit érzékeny lett utána, de még ilyenkor szeretek gonoszkodni egy kicsit, mert élvezem mikor önkéntelenül meg-meg rándul :)
Helyet cseréltünk, de közbe láttam, hogy lassan kifutunk az időből, ezért ott folytattuk ahol abba hagytuk kivéve azt, hogy most ne kíméljen végezzen ki durván.
Több se kellett neki, rám vetette magát, én a kezeimmel támaszkodtam, hogy mindent lássak is közbe. Itt valami elképesztő kivégzést kaptam, ha tudtam volna keresztet is vetettem volna, csak sajna akkor hátra borulok. Most magamhoz képest is sok anyag jött, szegény Szemira alig bírta benn tartani a srácokat, amik végül a szilviában landoltak.
Együtt konstatáltuk, hogy nagyon jó kis rosszalkodást rittyentettük itt most össze, kérdeztem is, hogy lenne-e kedve egy 3-ast valamelyik kollegina társaságával eltölteni velem, ő ezen fellelkesedve mindjárt javasolt is valakit ( haha majd egy köv besziben megtudjátok ki lesz az ), és hogy mindenképpen benne lenne egy ilyenben.
Gyors zuhi, felöltözés , puszi-puszi majd nyúlok le a cipőmért, amit magamra is veszek, és itt mint a villám csapott belém a felismerés, hogy ajjaj itt valami gáz van, mert ez nem az én cipőm. Lepillantok, és igen, hát ez nem az enyém valaki véletlenül elvitte a becses tulajdonomat :O ! Mondjuk el is hiszem, hogy hirtelen nem tűnt fel ilyenkor én is még a vendéglátóm hatása alatt vagyok, vigyorgok mint a tejbe tök még utána. A kolléga mentségére szóljon, hogy hasonló az ízlésünk, mert ugyan az a márka, stílus csak nekem a minta fehér míg neki kék volt, illetve nekem egy félszámmal nagyobb a lábam mint az övé.
Először Szemira, azt hiszi viccelek, de mikor látta rajtam, hogy a fejem a kezembe, és egy basszus felsóhajtással felállok akkor tudta, hogy itt ajjjaj baj van.
Gyorsan riadóztatta a kolleginát akinél volt a vendég, hogy gáz van a makktárs elvitte az ő vendége cipőjét. Nem tudta hirtelen, hogy most nevessen vagy megdöbbenéssel fogadja az elhangzottakat, de közbe szólt, hogy még nagyobb a gáz, mert pár perc ,és itt az ő új vendége.
Nah most mi legyen. Ott állok zokniban, kezembe a cipővel miközben már hallom is ahogy bejelentkezik a következő versenyző a kapu csengőn. Tiszta olyan érzésem volt, hogy na basszus jön haza a férj, én meg mint szerető itt ragadtam, hova bújjak XD. Gyorsan kitaláltuk, hogy addig én a lányok fürdőjébe húzom meg magam míg tiszta nem lesz a levegő. Addig meg valahogy csak elérjük, hogy a cipőm visszakerüljön jogos tulajdonosához. Nah mindegy, gyorsan én fürdőbe, a lányok uzsgyi szét, és vártuk immár közösen a máktársat. Persze ilyenkor balfaszoskodom el a fürdő ajtó becsukását, így nagyjából becsukva premier plánba hallom ahogy kolléga megérkezik, és a szokásos körök lezajlanak.
Elképzeltem, hogy milyen fejet vágna, ha véletlen hozzám jönne be zuhanyozni, vagy ha meghallana akkor azt gondolná, hogy én vagyok a helyi kidobó fiú? Elkezdtem ezen magamba nevetni, majd hirtelen rám nyílt az ajtó, és Szemira ,,ádam kosztümbe,, állt velem szembe. Szólt, hogy jön lassan az ő vendége is ezért neki is le kell zuhanyoznia, de addig is elüti velem az időt míg készülődik. Újra megcsodálhattam csodás testét, ahogy csutakolta le magát, mindjárt bűnös gondolatok cikáztak a fejemben.
Befutott időközben Szemira új vendége, ezért egy időre neki is magára kellett hagynia engem. Vicces szitu volt, egyáltalán nem mérgelődtem, mikor hol egyik vendég ment zuhanyozni akkor Szemira kolleginája jött ki, hogy nyugodjak meg az emlegetett makktárs már úton van ,hozza a lábbelim, hol Szemira vendége ment zuhanyozni akkor meg vendéglátóm jött tudakolni, a hogylétem felől.
Azt kell, hogy mondjam ügyesek voltak mert ebből szerintem a vendégek az ég adta világon semmit se vettek észre. Pedig felajánlottam többször is, hogy elintézem, beszélek én a cipős makktárssal, de nem nem, megoldják, ha már így alakult :)
Befutott a cipős kolléga is, egész jól sikerült megdumálnunk a szitut, így végre mindenki vissza kapta a maga csukáját, mi meg útközbe a liften megtárgyaltuk ezt az egész vicces helyzetet egészen addig míg útjaink el nem váltak.
Elszámolás
1 órára mentem, extraként csak a csókot, illetve a NFVSZ-t vettem igénybe. Megkérdeztem, hogy előre kéri-e mire mondta, hogy úgy szokás, én nem ellenkeztem így a virágokat a zene doboz mellé tettem, amíg ott tartózkodásomig ott is maradtak.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mint olvastátok nem egy szokványos randin vagyok túl. Mondtam is neki, hogy igazi felejthetetlen élményben volt részem mindent össze vetve így egybe. Szerintem a lányok feszkósabbak voltak mint jómagam, de ez cseppet se szegte kedvem, hogy még vissza térjek a Corvin-Angyalokhoz. A helyzetet ügyesen, és jól oldották meg a csajok. Üzenem a makktársnak, hogy előfordul az ilyen, jó magam is még kifele menet is a lányok hatás alatt szoktam lenni.
Szemira egy tündér, igazi egzotikum, cserfes nő, megfelelő gombot megnyomva igazi szexistennővé változik, pedig itt nincs szex, csak masszázs, és levezetés, megfűszerezve egy jó nagy adag erotikával. Sokáig nem fogom elfelejteni emlékezetes, kalandos randinkat. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szemira erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-04 08:07:12
Jó kis beszámoló, nem vitás. De mielőtt lelkendeznénk milyen jó kis sztori, gondoljunk már bele, mennyire szeretnénk, hogy ez velünk történjen meg? Ugye?

2023-11-04 03:56:43
Végre egy igazi sztori! Nagyon vicces ez a cipőcserés mellékszál, de a fősodorbeli történet is kiválóra sikeredett.

2023-11-03 10:17:55
Kellően részletes, sok dolgot megmutat, pl, hogyan kezelték a lányok a kellemetlen szitut, ami szerintem más beszámolókhoz képest új értékeket mutat meg. mégis lehet, inkább az összképhez írtam volna.

2023-11-03 10:16:42
Igazán szokatlan, de mégis nagyon jó beszámoló lett. Nem értek egyet azzal, hogy elég lett volna röviden letudni a cipős részt. Pont azt mutatod meg ezzel, hogy egy ritka, de annál kellemetlenebb szitut, hogyan oldottak meg a lányok, mely szerintem fontos. Röviden összefoglalva az ilyennek akár negatív kicsengése is lehetett volna, így viszont tiszta és kellően humoros.

2023-11-02 21:10:05
Ez igen. Ez egy igazi regény lett. Hosszú elbeszélő költemény,de végig izgalmas a sztori
Mutasd mindet

FunkciókSzemira legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 6db
(2023-11-23) : A lábfejemtől elkezdve, az alsó, majd felső lábszárt gyúrta át nem túl erősen, de alaposan, majd rátért a derék, hát, váll masszírozására. Közben kötetlenül beszélgettünk

(2023-11-23) : Kivételesen sor került egy rövid levezető jellegű masszázsra a randi végén, általában elmalackodom az időt a lányokkal, és ragaszkodok a végére hagyott masszázshoz, már ha jut rá idő. Most jutott, de kértem őket hogy inkább csak cirógatás, simogatás legyen,

(2023-07-17) : Lecsúszott a lágyékomhoz és elkezdte a lágy majd vadabb furulyázását. Még előtte jeleztem hogy Vele végre szívesen kipróbálnám az arcra élvezést, szóval amikor látta hogy már nem kell sokáig szorgoskodnia,

nagyon jó: 5db
(2023-07-27) : Előbb szenvedélyes csókcsatával kápráztattak el. Volt hogy kinyújtott nyelveink trióban érintkeztek. Már azt se tudtam kié, melyik. Közben az egymás felé helyezett kezükkel a farkamat cibálták szinkronban.

(2023-06-29) : Szemira volt az a ki dominált. Ő vezette a történet fonalát. Ő kezdeményezett, vezényelt. Amanda pedig követte, tette, amit kért illetve asszisztált neki. Amanda alárendelt szerepben volt, de nem maradt a háttérben.

(2023-05-21) : A kettő között kaptam egy inkább simogatós, olajos masszázst, ami alatt megbeszéltük az élet nagy dolgait. Nem profi massázsra kell gondolni, de a célját elérte, mert két hölgy kellemes társaságában tölhettem az időm, és ez volt a cél.

: 2db
(2023-05-09) : Erőteljesen és kifejezetten jól masszíroz Szemira. Szakmai előmeneteléről nem kérdezgettem, de rutinosnak tűntek a mozdulatai. Gyakorlatilag egy kiválóan kivitelezett svéd masszázst adott elő nekem. Gondos-szorgos kezei között teljesen felfrissültem.

(2022-11-06) : Az idő rövidsége miatt egyéb kényeztetés nem volt, nagyon jól éreztem magam. Utólag bánhatom, hogy nem egy teljes órára jelentkeztem.

lehetne jobb: 1db
(2022-10-31) : A tatamin finom krémmel kezd masszírozni.Nem túl erős inkább közepesnek mondanám.A lábamnál kezdi majd feljebb folytatja közben beszélgetünk.Megtudom tőle,hogy van másik munkája is én is beszélek egy pár szót magamról.Közben folytatódik a kellemes kényeztetése a testemnek.Mindkét karomat átgyúrja végén vállamat is kezelésbe veszi.