Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Szemira

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-06-29 14:13:37

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szemira +36209275297 118509 erotikus masszázs

Ygan a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Szemira hirdetővel
igéző szemek
végig incselkedő
kihagyhatatlan kölcsönös francia
határozott irányító
Egyeztetés
Hirdetésében olvasható telefonon történt meg a kapcsolatfelvétel. Minden lényeges dolgot elmondtak, szinte kérdésem sem maradt a végére. Rózsa szálak is elhangoztak és az időpont is rögzítésre került.

Flottul ment minden annak ellenére hogy 3 szereplős randit kellett leszervezni.
Megközelítés
Corvin-plaza Tömegközlekedés tökéletes megoldásokat kínál. Autókat a környékbeli utcákban lehet letenni.
Helyszín
Illatszer bolt közelében van az épület főbejárata. Sok emeletes, újszerű állapotban lévő épület egyik lakása.

Erre a célra berendezett szobák egyikében voltunk. Most jön a lényeg. Klimatizált helyiség. Ez a második főszempont volt, amikor helyszínt kerestem kikapcsolódásra ezen a nyári napon. Elsődleges a hölgyek személye volt, mert az garancia a minőségre. A többi tényező már csak mellékes. A kötelező kellékei a komfortos kiszolgálásnak adottak voltak, tudtam, hogy nagy gond innentől már nem lehet.

Kicsi helyiségben voltunk, de jól elfértünk benne. Csak funkcionálisa szükséges tárgyakat láttam. Tükör, szivacs, szekrény, polc és egy fotel. Tiszta lepedőre egy fürdőtörölköző volt leterítve így várt bennünket a szobaFürdőszobában rend és fertőtlenítő szag fogadott. Megtaláltam mindent, amire szükségem volt..
Szemira külseje
Mindkét hölgy képei és a valóság teljes egyezést mutatott. Vannak filter nélküli, retusálatlan fotók azok állnak legközelebb a igazsághoz. Szexi fehérneműkben fogadtak. Annyira kihivóak, erős erotikus kisugárzással jelentek meg előttem, hogy azt sem tudtam hová nézzek. Szemükbe próbáltam, de azzal is csak felperzseltek engem.

Szemira: mediterrán tipus. Ezt nem titkolja, de nem is nagyon tudná, mert nem csak a külső megjelenésében, hanem temperamentumában is érezhető a déli áramlat jellemző hatása. Sötét barna hajzuhataggal és ugyan ilyen színárnyalatú szemekkel nézett rám. A pillantásán lehetett látni, hogy Szemira nagyon rossz kis lány lesz. Szenvedélyesség és vagányság a fegyvere, amit nem rejteget. Melleit kicsit puhának éreztem, de így is nagyon izgalmas formában mutatkozott meg. Természetes esésű és enyhén ruganyos. A popó sem túl nagy, de az is jó fajta. A punci borotvált kellemes illatú.
Amanda
:https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=238128&l2=VIII.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&name=Amanda
Rola reszletesebben a nála megjenő beszjeből lehet tájékozodni.
1. Szemira +36209275297 beszámoló Budapest 118509 erotikus masszázs
3. Szemira +36209275297 beszámoló Budapest 118509 erotikus masszázs4. Szemira +36209275297 beszámoló 2023-06-29 17:25:16 erotikus masszázs 1185095. Szemira +36209275297 beszámoló 2023-06-29 17:25:16 erotikus masszázs 1185096. Szemira +36209275297 beszámoló 2023-06-29 17:25:16 erotikus masszázs 118509
Erotikus masszázs
Szemira:Hirdetésében ezt írja: „…BDSM programot, vibrátoros show-t, és leszbikus show-t is vállalok…” Ez azért jobb, mint egy masszázs. Inkább ezt választottam.

Ezt most nehéz jól visszaadni, mert az ott látottakat szavakkal leírni lehetetlen. A fülledt erotika és az abban a pillanatban elszabaduló izgalmakra nincsenek megfelelő szavak. Ezt látni és átélni kell.

Szemira volt az a ki dominált. Ő vezette a történet fonalát. Ő kezdeményezett, vezényelt. Amanda pedig követte, tette, amit kért illetve asszisztált neki. Amanda alárendelt szerepben volt, de nem maradt a háttérben. A műsor egészét tekintve fele-fele arányban tteljesítettek. Egymással is foglalkoztak, ez azért fontos lehet. Jól nyomták a leszbit. Simizések, puszik, csókok koktélját mutatták be. A show csúcspontja a vibrátor bejövetelekor volt. Amikor az a kütyü már nem csak Szemira punci fodrain szambázott, hanem be-becsusszant Amanda nyálától lucskos vaginájába, na akkor már én is felhagytam a nézői szerepemmel. Rácuppantam Szemira csiklójára és így juttattuk Amandával közös erővel őt a csúcsra. Amikor élvezett hangosan nyögött és erősen markolta Amanda melleit. Remegő lábai közül oxigénért kapkodva engedett ki nagy sokára.
Levezetés
Aztán én kerültem napirendre. Amandával szenzitív csókolózgattam, light-osan teltek az első percek, amikor Szemira is becsatlakozott. Pontosabban a farkamra fogott erős ujjaival és ott kezdte az őrültségeit. Innentől ismét felpörögtek az események. Perverz szavakkal utasítgatta Amandát, hogy mit csináljon, hová térdeljen, hogyan szopjon. Azt sem tudtam élek vagy halok annyira fülledt erotikus volt. Aztán megelégelte és teátrálisan eltolta Amandát az ágyékomtól, hogy majd ő megmutatja, hogyan kellenne ezt csinálni.Figyelj inkább! Mondta neki. Nem csak a rudamat szedte szét a szájával a golyóimat is üldözőbe vette. Zacsimat totál összerázta. Arra az időszakra katasztrófa sújtotta területté változott. Persze csak a szó jó értelmében. Fájdalmat, vagy kellemetlen dolgot nem tett velem egyikük sem. Épp ellenkezőleg. Végsőkig izgattak. Bizarr helyzetekben találtam magam ezután. Szemira egyre lejjebb csúszott a combjaim között. Az anuszomat és a prosztatámat is leápolta. A nyelve és ujjai nem várt izgalmakat okoztak nekem.

Az a helyzet, hogy ekkor tájt ült az arcomra Amanda hogy kényeztessem őt.Innentől már nem igazán láttam, hogy ki mit csinál a deréktól lefelé. Abban azonban teljesen biztos vagyok, hogy Amandát a nyelvemmel a csúcsra juttattam. Ő csendesen, szégyenlősen ment el.

Aztán a lányok felváltva cumiztak engem. Szinte össze akartak veszni a farkamon. Ki-berángatták egymás szájából. Az persze csak játék volt, hogy ennyire kívánnak, de elég hitelesen adták elő. Végül is Szemira szájába élveztem el. Amandának csak a mogyoróim cuppogtatása maradt, de ezen nem sértődött meg. Tisztogatást hármasban hajtottuk végre.
Elszámolás
A telefonban elhangzottak szerint alakult. Nem csekélység, de a kiszolgálás amit kaptam az sem lehet átlagosnak nevezni. Megéri áldozni a jó minőségre.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 58 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Amit ez a két lány csinált velem, az eszméletlen jó volt. Egy orgazmusom volt az óra alatt, de az dupla dinamit hatásával ért fel. Alig bírtam magamhoz térni. Igazi erotikus show-al kápráztattak el, ami folytatásért könyörög.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szemira erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-04 13:46:01
Ez egy kiváló írás egy hármas randiról. Egyébként ilyen dupla randinál be lehet küldeni ugyanazzal szöveggel a beszámolót mindkét hirdetéshez. Ebben az esetben ez rendben van.

2023-06-30 09:37:56
Bocs, de átírta. MEGÉRDEMLIK 😇

2023-06-30 09:36:50
Mindkét beszinek azonos a szővege, viszont pont a jól indokolt tartalom miatt, a lányok megérdelkik, hogy a nevük "alatt" ott legyen egy kiváló ajánlólevél. Köszönöm szépen

2023-06-30 01:02:42
Köszi hogy megírtad, masszőz lètère egèsz kuriózum a vállalása. Bdsm, leszbi show.

2023-06-29 22:20:04
De minek irtad le kétszer teljesen ugyanazt a beszámolót?
Mutasd mindet

FunkciókSzemira legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 6db
(2023-11-23) : A lábfejemtől elkezdve, az alsó, majd felső lábszárt gyúrta át nem túl erősen, de alaposan, majd rátért a derék, hát, váll masszírozására. Közben kötetlenül beszélgettünk

(2023-11-23) : Kivételesen sor került egy rövid levezető jellegű masszázsra a randi végén, általában elmalackodom az időt a lányokkal, és ragaszkodok a végére hagyott masszázshoz, már ha jut rá idő. Most jutott, de kértem őket hogy inkább csak cirógatás, simogatás legyen,

(2023-07-17) : Lecsúszott a lágyékomhoz és elkezdte a lágy majd vadabb furulyázását. Még előtte jeleztem hogy Vele végre szívesen kipróbálnám az arcra élvezést, szóval amikor látta hogy már nem kell sokáig szorgoskodnia,

nagyon jó: 5db
(2023-11-02) : Fölém hajolt rám feküdt, majd adott egy finom szájra puszit, ettől már a kisbarátom is erőre kapott, főleg úgy, hogy közben puncijával a farkam, és a környékét masszírozta, egyre lelkesebben.

(2023-07-27) : Előbb szenvedélyes csókcsatával kápráztattak el. Volt hogy kinyújtott nyelveink trióban érintkeztek. Már azt se tudtam kié, melyik. Közben az egymás felé helyezett kezükkel a farkamat cibálták szinkronban.

(2023-05-21) : A kettő között kaptam egy inkább simogatós, olajos masszázst, ami alatt megbeszéltük az élet nagy dolgait. Nem profi massázsra kell gondolni, de a célját elérte, mert két hölgy kellemes társaságában tölhettem az időm, és ez volt a cél.

: 2db
(2023-05-09) : Erőteljesen és kifejezetten jól masszíroz Szemira. Szakmai előmeneteléről nem kérdezgettem, de rutinosnak tűntek a mozdulatai. Gyakorlatilag egy kiválóan kivitelezett svéd masszázst adott elő nekem. Gondos-szorgos kezei között teljesen felfrissültem.

(2022-11-06) : Az idő rövidsége miatt egyéb kényeztetés nem volt, nagyon jól éreztem magam. Utólag bánhatom, hogy nem egy teljes órára jelentkeztem.

lehetne jobb: 1db
(2022-10-31) : A tatamin finom krémmel kezd masszírozni.Nem túl erős inkább közepesnek mondanám.A lábamnál kezdi majd feljebb folytatja közben beszélgetünk.Megtudom tőle,hogy van másik munkája is én is beszélek egy pár szót magamról.Közben folytatódik a kellemes kényeztetése a testemnek.Mindkét karomat átgyúrja végén vállamat is kezelésbe veszi.