Kiemelt
Kira(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
NIKI(40+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Szederke

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-23 23:13:48

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szederke +36305055228 119062 erotikus masszázs

David444 a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Szederke hirdetővel
igéző szemek
teljesen ellazít
fergeteges francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
3
Személyes üzenetben:
4
Már régóta szemeztem Szederke hirdetésével, bemutatkozójának szofisztikáltsága és képeinek művészisége intelligens lány benyomását keltették bennem, ami mondhatni megszólított. Felhívtam amikor villogott a zöld jelzés, először nem sikerült elérnem, de hamar visszahívott, és onnantól könnyen működött az egyeztetés, kellemes hangja mégjobban felcsigázott, izgatottan vártam a találkozót.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Dohány utcától nem messze egy kisutcában, a hetedik kerület kevésbé színvonalas környéken, egy régi társasház állt a megadott címen. Pár perccel az időpont előtt hívtam Szederkét, de nem vette fel. Újra próbálkoztam pár perccel később, de hiába. 5-6 perccel a megbeszélt időpontot követően csörgött vissza, majd engedett be.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Első pillanatban mondhatni sötétség fogadott, semmit sem láttam Szederkéből, mindössze sziluettjét sikerült nagyjából kivennem a félhomályban. Mikor beljebb kerültünk, a gyertyafény már megvilágította a nappalit, amely viszonylag modern, keleties stílusú, mintha egy hindu szentélyébe csöppentem volna, tele apró szobrocskákkal, mégis nyugalmat árasztott magából, a gyertyák pedig erotikus hangulatot képeztek.
Szederke külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szederke átlag magas lány, igéző szemekkel, finom arccal. Idomai élőben kisebbnek tűntek, mint amire számítottam a képek alapján, de nem éreztem problémának, feneke kicsi, de formás volt, mellei átlagosak, de nagyon puhák, bimbója vonzóan ágaskodott, puncija sejmes, frissen borotvált volt. Azt hiszem fekete fehérneműben fogadott.
1. Szederke +36305055228 beszámoló Budapest 119062 erotikus masszázs
3. Szederke +36305055228 beszámoló Budapest 119062 erotikus masszázs4. Szederke +36305055228 beszámoló 2023-08-24 09:40:48 erotikus masszázs 1190625. Szederke +36305055228 beszámoló 2023-08-24 09:40:48 erotikus masszázs 1190626. Szederke +36305055228 beszámoló 2023-08-24 09:40:48 erotikus masszázs 119062
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
3
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
A masszázs előtt felajánlotta nekem a közös tusolás lehetőségét, amit visszautasíthatatlannak találtam, el is mondtam neki, hogy nehezményezem, hogy a masszazs lányok többsége nem vállal ilyesmit, holott tökéletes ráhangolódás egymás testére, hovatovább végtelenül erotikus. Miután levetkőztünk, és bealltunk a zuhany alá, ahol szintén kvázi sötétség uralkodott, Szederke bevizezte mindkettőnket, majd beszappanozott engem, s közben én őt. Bár mindenem beszappanozta, mikor meredező farkamhoz ért, meglehetősen félénk lett, ekkor még alig kényeztette, de kellően felizgatott. Ezután teljes harckészültségben vonultam át a masszazs helyszínére, ami egy kényelmes ágy volt. Megkérdezte, hogy szeretnék-e masszázst, vagy lássunk hozza az első levezetéshez. Közöltem, hogy a masszazs ráér, ezért azt csak következő körben kaptam meg, de kifejezetten ellazító volt.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
A masszázs kihagyásával tehát rá is tértünk az első levezetésére. Mivel Szederke tudta, hogy a franciát preferálom, egyből hozzá is kezdett. Bekapta kőkeményen álló farkam, s lassan, finoman, hosszan juttatott el a csúcsra, kifejezetten élveztem a nyelvével végzett technikáját, olykor a makkommal incselkedett, de sokszor végignyalta tövétől hegyéig. Mikor éreztem, hogy közel a vég, föltérdeltem, ő pedig kezével rásegített, hogy végül az utódok a mellén végezhessék.
Ezt követően a pihentető massszazs alatt beszélgettünk, de repült az idő, ezért Szederkének bele kellett kezdenie a lingamba. Finom kis kezeivel szakszerű masszázst adott, de mielőtt bevette volna a szájaba, jeleztem hogy én is kényeztetni szeretném. Helyet cseréltünk, majd lágyan átmaszíroztam, bár inkább végigsimogattam az egész testét. Végül persze elértem lábai közé, ahol először finoman, majd gyorsabban, ingereltem csiklóját. Hamar be is csúszott 1 majd 2 ujjam nedves puncijába, de nem kényeztethettem sokáig, közölte, hogy vendéget vár, ezért ismét helyet kel cserélnünk. Ekkor már sietősebben, gyors mozdulatokat alkalmazva, pornós franciával végzett ki.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Külön kérésére előre rendeztük az összeget. Extrákkal nem éltem.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Habár az első pár perc és a környezet nem a legjobb benyomást keltette bennem, a masszazs és a beszélgetés annál inkább kellemes volt, Szederke érzékeny, pozitív és alkalmazkodó lány benyomását keltette, elégedetten távoztam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szederke erotikus masszázs beszámolójáról


2023-08-24 18:39:01
Jó írás, kösz, hogy megosztottad.
Mutasd mindet

FunkciókSzederke legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2023-06-17) : Szederke olajjal masszírozott, bár kérhettem volna krémet is. Azt nem tudom, hogy tanulta-e, mert erről nem beszélgettünk, de hatékonynak éreztem - megküzdött a hátamban a csomókkal. Alaposan megdolgozott, majd szólt, hogy forduljak meg.

(2023-05-23) : De ahogy az elején is írtam itt nem a cselekményt, hanem az összbenyomást szeretném részletezni. Nos Szederke a randink első pillanatától kezdve minden idegszálával rám koncentrált, minden rezdülésével az én kedvemet kereste, folyamatosan igyekezett, hogy egy hullámhosszra kerüljünk.

(2023-05-11) : Önző disznó voltam (Legközelebb nem leszek, én ostoba!) és hagytam, hogy Ő dolgozzon, kihagytam a kölcsönösséget. Ha eddig nem vettem volna észre a gyengédségét (De! Nagyon is!), akkor itt már mindenképpen fel kellett volna tűnnie, hogy úgy kényeztet, mintha a szellő fújdogálna. Őrjítő! :-) M

nagyon jó: 1db
(2023-02-27) : Csúszkát rajtam, majd bekerültem a mellei közé, kedves barátomnak nem is igazán akaródzott onnan kijönni.

: 7db
(2023-11-18) : A lábaimnál kezdte, és onnan haladt fokozatosan fölfelé. Érződik, hogy van tapasztalata, nagyon kellemesek voltak az érintései, és nagyon jól ráérzett, hogy az erősebb mozdulatokat mikor kell felváltani gyengédebbekkel.

(2023-10-21) : A long shared shower program allowing everyone to take care of each other then a long massage with a very pleasant bodysuit, the mirror in my opinion poorly placed does not allow us to visually appreciate the beauty of the show she uses oil her hands

(2023-09-23) : I think she is quite adaptable to what you want---within her limits. I happened to want a little massage, so she gave me one. It was pleasant but nothing special or professional.