Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Szabina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-29 15:26:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szabina +36305729556 122188 erotikus masszázs

Ygan a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Szabina hirdetővel
csókos száj
fergeteges csúszka
feneketlen mélytorok
pornós feeling
Egyeztetés
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Viber üzenetet küldtem, ezzel kezdődött az egyeztetésünk. Majd két telefonhívással folytatódott. Utoljára már csak a találkozónk pontos idejének megbeszélése maradt. Simán ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Megközelítés a sétányon át lehetséges. Las Vegas casinoval átlósan szemben található egy dupla lépcsőházas több liftes társasház
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Folyosó végi, diszkrét elhelyezkedésű, három szobás lakás. Modern, felhasználó barát kialakításnak köszönhetően nagyon komfortos körülmények fogadtak.

Kezelő szobában két személyes ágy volt a helyiség közepén. Mögötte egy sötétítő függönnyel eltakart terasz. Két oldalt a falon tükrök és led füzérek. Mennyezeten pedig jótékonyan dolgozó klíma.

Fürdőszoba zuhany tálcás, tiszta, jól felszerelt. Két törölközőt is kaptam a száradáshoz.
Szabina külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Fotósorozat eléggé magáért beszél. Nőies idomok, hosszú haj, és szexi megjelenés. Feszesség, izgalmasság és erotikus kisugárzás száz százalékban ott van bennük.

A valóság teljesen szinkronban van a képeivel. Apró tetoválások ugyan vannak a testén, de annyira elszórtan, igazából jelentéktelenek, hogy alig tudom felidézni őket.

Az arcát annál inkább. Kifejezetten szép az arca. Babásan kerekded formájú, vastag ajkakkal, 5D pilákkal. Igényes, ápolt, ízléses, szerethető.

Feltöltést én észre sem vettem volna, ha nem mondja. Annyira nem nagy, szerintem harmonikusra sikeredett a szája. Szeme, nézése szinte égetett, ahogyan rám nézet. Olyan dög van benne, hogy egyből izgalmi állapotba kerültem tőle.

Mellei egy mérettel kisebbek, mint amekkorára számítottam, de szépen állnak, ruganyosak. Puncikája frissen gyalult, jól nedvesedő, érzékeny felületű.
1. Szabina +36305729556 beszámoló Budapest 122188 erotikus masszázs
3. Szabina +36305729556 beszámoló Budapest 122188 erotikus masszázs4. Szabina +36305729556 beszámoló 2024-07-30 10:32:17 erotikus masszázs 1221885. Szabina +36305729556 beszámoló 2024-07-30 10:32:17 erotikus masszázs 1221886. Szabina +36305729556 beszámoló 2024-07-30 10:32:17 erotikus masszázs 122188
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Fotósorozat eléggé magáért beszél. Nőies idomok, hosszú haj, és szexi megjelenés. Feszesség, izgalmasság és erotikus kisugárzás száz százalékban ott van bennük.

A valóság teljesen szinkronban van a képeivel. Apró tetoválások ugyan vannak a testén, de annyira elszórtan, igazából jelentéktelenek, hogy alig tudom felidézni őket.

Az arcát annál inkább. Kifejezetten szép az arca. Babásan kerekded formájú, vastag ajkakkal, 5D pilákkal. Igényes, ápolt, ízléses, szerethető.

Feltöltést én észre sem vettem volna, ha nem mondja. Annyira nem nagy, szerintem harmonikusra sikeredett a szája. Szeme, nézése szinte égetett, ahogyan rám nézet. Olyan dög van benne, hogy egyből izgalmi állapotba kerültem tőle.

Mellei egy mérettel kisebbek, mint amekkorára számítottam, de szépen állnak, ruganyosak. Puncikája frissen gyalult, jól nedvesedő, érzékeny felületű.
Levezetés
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Sokat csókolóztunk, amíg rajtam feküdt. Igazi nyelves, tátott szájú smárolás volt. Utána átfordultunk. Ő került alulra. Most én csúszkáltam rajta fel és alá. Aztán az egyik déli kalandozás alkalmával én a lába között maradtam és a puncijának nyalásához láttam. Lábát behajlítva, kezével a fejemre fogva tolta az mézes csuporkáját a számra. Egyértelmű volt, hogy ezt addig kell nyalnom, amíg ő el nem élvez. Nem is hagytam volna előbb abba, mert annyira jól kezelhető, élveztethető volt Szabina. Ujjamat és nyelvemet egyszerre használva értem nála célt. Annyira jól sikerült,hogy beleborzongott. Ez után egy kicsi egészségügyi pihegésre volt szükségre.

Úgy felszívta magát ez alatt, hogy utána szinte egyből letámadott. Eldöntötte, hogy ezt a boldogságot, amit okoztam neki az előbb, azt most duplán visszaadja. A kemény farkamat követelte a szájába. Nagy adag nyálat köpött rá, kezével szétkente és szopni kezdte. Olyan lendülettel csinálta, cuppogott rajta, hogy szinte percek alatt együtt sóhajtoztunk. Ő a nagy iramtól én pedig a felfokozott izgalmi állapottól. Lenyűgözött az orális tudása. Aztán egyszer csak nyelt egyet a dákómmal a szájában és már is a garatjáig csúszantam. Koppanásig benyelt és lent tartott. Csak akkor engedett ki, amikor már öklendezni kezdett. Fejét elemelte. Hangosan lihegett és hosszasan csorgott vissza a sűrű nyála az ágyékomra. Ujjaival a zacskómon szét kente, majd azokat is megszopkodta. Nyelvének táncát felidézve, szinte most is izgalomba jövök. Ritka nagy tehetség az orális szakmában.

Nagy csókcsata után ismét folytatta a pornós és intenzív blowjob showt. Előbbieket ismételte meg, végtelenítve színezte tovább. Ellentmondást nem tűrő módon követelte ki magának, hogy a legvégén szájába élvezzek. Fantasztikus volt. Filmszakadás.

Romeltakarítás után mellém feküdt és vállamat, nyakamat puszilgatta az időm lejártáig.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonban vele beszéltem. Már akkor kertelés nélkül elmondta, hogy milyen virágcsokrot szeret alapból és az egyes extrákhoz tartozó rózsák számát. Helyszínen már ez szóba sem jött. Elég volt a végén átadnom.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Szabina tökéletes élményben részesített. Nőies idomait nagyon megkedveltem. Az erotikában páratlan az a mit bemutatott. Szenvedélyessége, különleges technikai megvalósítása ismétlést könyörög.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szabina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-08-04 10:57:36
Ami nekem fontos volt, az bőven benne volt ebben. Az, hogy tévedésből egy részt kihagytál, egy másikat meg kétszer másoltad oda engem azért nem zavar, mert azon többséghez tartozom, akik a masszázs-részt csak ismerkedési lehetőségnek tekintik és úgyis elsősorban a külső fontos, és a hozzáállás, valamint legfőképpen a kényeztetés. Úgyhogy köszi, hogy megírtad, nagy hasznát veszem. Az élményért pedig gratulálok és egészségedre :-)

2024-08-04 10:01:13
Jelbeszéd főiskola...parkolás autóval szemléltetve...:):):):) Baxi..!!

2024-08-03 12:04:35
Jól hasznosítható infók is annak.ℹ️ Szabina bemutatása 🙋‍♀️ érzéki, de megduplázását nem értem. Csúszka leírása a film szakadásbe elveszett.📽️ Parkolásról mi a tapasztalat?🚘 Miért állt ilyen sok lépésből az egyeztetés? ☎️ 🏷️🔢💐✔️ Levezetés roppant érzeki 💃👏 Érzéki kaland, szuper ajánlás.🙏

2024-07-30 21:17:48
Jó, jó, de miért kellett a lány bemutatását egy az egyben bemásolni a masszázs fejezetbe?
Mutasd mindet

FunkciókSzabina legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-09-01) : Sértett fogott először az én nemi szervemre. Masszírozta, dörzsölgette a hímvesszőmet. Aztán, ahogyan tapintható keménységet tapasztalt, azonnal a szájába vette. Lendületesen szopta. Szívta a makkot és a tojásokat is. Cuppogot hangosan és a nyálát is csorgatta szorgalmasan. Vérmes nő benyomását keltette, olyat, aki él-hal az ilyesmiért.

nagyon jó: 1db
(2024-09-05) : Csókolózást követően a teljesen összenyálazós részt eltekintve hasonlóan intenzív mélytorkos francia következett ismét. Mármint a farkam természetesen teljesen nyálas lett, de most az egész testest már kihagytuk. Harmadikra már kicsit nehézkes volt a befejezés és nem akartam a végtelenségig húzni így, kértem, hogy a golyókat nyalja amíg én verem.

: 2db
(2024-08-18) : kis csók majd cseréltünk elsőnek feltérképezte a farkamat, nyalogatta,szopogatta majd amikor mondtam, hogy imádom a mély torkot csak a méreteim miatt nem szokott menni abban a pillanatban tövig nyelte, rá nyomta magàt öklendezésig és tovább majd az egészet rá folyatta a farkamra… zacsimra… mindenhova…

(2024-07-17) : A hangja elárulta hogy ezt jobban kedveli, így hamar a második ujjamat is bevettettem. Igen mélyen beléhatoltam, cserébe egyre több torokra vevést és tempós szopást kaptam