Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Sofie

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-04-11 21:32:33

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Sofie +36702511292 121194 szexpartner

Cornettone80 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Sofie hirdetővel
csodás cicik
csodás kézimunka
legjobb misszionárius
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-en írtam neki a randi előtti este, pár órán belül visszajelzett. Késő estére foglaltam idopontot, simán ment. A hirdetést természetesen itt a beszin láttam, már a képei alapján is nagyon bejött.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val mentem, A Nagykorut közelében van a cím, pár perc séta a villamostol. A címet pontosan megadta, így mikor megérkeztem, hívtam és lejött értem.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A lakás kicsi, de jól berendezett, patika tisztaság. A zuhanyzó fulkes, nem vagyok kis darab, ezért nekem nem volt a legkényelmesebb, de osszesen ennyi negatívuma volt a lakásnak. A mosdokagylo viszont a szokásosnál kicsit magasabban van, ami nekem nagyon tetszett. A lakás galérias, az ágy a galéria alatt, de ez egyáltalán nem zavaró. Tusfurdo, szájvíz, törölköző rendben volt.
Sofie külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hát, ha nem este megyek kicsit fáradtan, akkor lehet megállítom a liftet két emelet között, annyira bejött Sofie. Tüneményes csaj, gyönyörű arc, szép magas lány, hosszú combok, hosszú szőke haj, formás alak. Utcai ruhában jött le elém, de már úgy is vadító volt. A képei fedik a valóságot, de nem adják teljesen vissza a szépséget!
1. Sofie +36702511292 beszámoló Pest 121194 erotikus masszázs
3. Sofie +36702511292 beszámoló Pest 121194 erotikus masszázs4. Sofie +36702511292 beszámoló 2024-04-12 10:28:48 erotikus masszázs 1211945. Sofie +36702511292 beszámoló 2024-04-12 10:28:48 erotikus masszázs 1211946. Sofie +36702511292 beszámoló 2024-04-12 10:28:48 erotikus masszázs 121194
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
2
Felertunk a lakásba, megbeszéltük a program tartalmát, extrát nem kértem. A virágcsokrok kitettem az asztalra, majd elmentem zuhanyozni. Zuhanyzás után már egy piros fehérnemű szettben és egy áttetsző köntösben várt. Nagyon szexi volt! Szerintem látta rajtam, hogy kicsit fáradt vagyok, ezért felajánlotta, hogy kezdjünk masszazzsal. Kb. negyed órát maszirozott, nagyon jól esett. Közben nagyon jót beszélgettünk. Sofie nem csak gyönyörű, de kifejezetten értelmes lány is. Rendkívül kommunikatív, szeret beszélni, de nem üres fecseges a mondandója. A hangja pedig kifejezetten nyugtató hatású, rendkívül kellemes.
Egy idő után a velem egykorú a masszazstol és Sofie testenek kozelsegetol elkezdett ebredezni. Sofie szerintem észre is vette, befejezte a masszázst, levette a köntoset és odabujt mellém. Simogattam, puszilgattam a testét, főleg a szép nyakat. Nagyon selymes bore van! Megszabadult a melltartótol és feltarultak előttem gyönyörű mellei! Közepes méretű, rendkívül formás, közepesen kemény mellei vannak nagyon szép bimbokkal. Nem bírtam betelni velük, a puszilgatasra nagyon jól reagáltak. Lekerült róla a bugyi is, nem ért meglepetes: a puncija is gyönyörű!
Mikozben puszilgattam a testét, főleg a melleit, kezébe vette az irányítást és 1-2 perc alatt kokemennye varázsolta a ferfiassagomat. Megkérdezte, hogy huzzunk-e gumit? Kapásból igent mondtam, így a francia tudásával nem ismerkedtem meg, de nem is bánom, majd legközelebb! Misszit kertem, ami nagyon jó volt. Sofienak szűk puncija van, finoman dugtam, majd gyorsabbra vettem a tempót. Sofie nem hangoskodos fajta, szerintem a finomabb szexet szereti. Elnyujtottam az aktust, hogy minél tovább elvezhessem csodás testet és puncijat. Gondoltam rá, hogy hátulról is kipróbálom, de végül missziben fejeztük be. Telelottem a gumit, majd megtisztalkodtunk. Újra kértem egy kis masszázst és közben beszélgettünk. A tartalom legyen a mi titkunk. Nem tudom mennyi idő telt el, de a bugyiját felvéve diszkréten jelezte, hogy letelt az egy óra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A tiszteletdija az oldalon lathatoval megegyezik. Extra dolgot nem kértem tőle.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Szuper csaj! Okos és szép, korrekt is, szoval csak ajánlani tudom. Sofie az a fajta lány, akihez nagyon szívesen jár vissza az ember, mert minőségi szolgáltatást kap minden téren. Szóval megyek még, kedves Sofie!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Sofie szexpartner beszámolójáról


2024-04-13 15:17:49
Már egy ideje figyelem Sofie kisasszony tevékenységét, köszi a további megerősítést.
Mutasd mindet

FunkciókSofie legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2023-08-19) : Ezután finom és nem túl erős mozdulatokkal kezdte masszírozni a testemet, a lábaktól indulva a combokon át, majd hosszabban és izgatóan elidőzve fenéktájon és végül a hátamon végighaladva a programot nyakamnál fejezte be.

nagyon jó: 6db
(2024-04-28) : Sofie oldalra fordult és a szájába vett.Az ajka puhán tapadt a hímvesszőmre,nem sietett finoman járt fel,le a rudamon.Időnként kivette,megmarkolta és verte majd újra bekapta.Csodákra képes a szájával!Tágra nyílt szemekkel néztem,hogy egy ilyen szép lány szájába van a farkam.

(2024-04-24) : Csattantak a csókok, és megtörtént, amire vágytam. Lefeküdt az ágyra, én végigcsókolgattam, aztán ő folytatta a kényeztetést. Végül jött egy lovaglópóz, és egy kis kutyus póz.

(2024-04-19) : Finoman húzogatni kezdte aztan lassan lejjebb csúszott és egy kis előjáték franciát kaptam. Eredménye mar a csóknak megvolt hát még ennek. Gumit kértem amit fel is rakott és ő jött felülre. Hol ő hol én diktáltam az iramot közben öleltem magamhoz.

: 2db
(2024-03-19) : Az további ismerkedéses részt ugorva leheveredtünk az ágyra ahol kezelésbe vette egy francia leckére ahol bizony kissé több kéz kerül elő mint én szeretem de amíg a szájában van az ember addig jó minden a világon.

(2023-07-28) : Ő pedig mellém telepedet, de úgy hogy a teste épp ne érjen hozzám, de a kezével elérjen. Igazából a hátamat simizte, majd külön kérésre a fenekemet is megnyomkodta kicsit. Ami nem tetszett 15-kor érkeztem, 1 órára mentem 55 -kor kérdezte elmegyek-e fürdeni ???????

lehetne jobb: 1db
(2024-01-20) : Mivel nem beszéltük meg előre a koreográfiát és Sofie felől nem éreztem nagy kezdeményezőkézséget felajánlottam egy ismerkedős masszázst. Gondoltam először én majd megkérem, hogy egy kis csúszkát kérek tőle. Így is lett, elkezdtem őt inkább simogatni a hátán és a lábán. Nagyjából semmit nem sikerült ezzel kiváltani. Feküdt szótlanul, mindenféle reakció nélkül. Kértem, hogy forduljon meg.