Kiemelt
Flóra(31+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Sofie

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-03-19 17:31:40

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Sofie +36702511292 120995 szexpartner

Omega8 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Sofie hirdetővel
csodás cicik
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
VTR-en keresztül,illetve itt az oldalon chaten ment az egyeztetés. Flottul ment minden még úgy is, hogy elég szűkös volt az időm és abba a pár órába akartam beleférni ami rendelkezésemre állt. Sofie minden kérdésemre válaszolt nagyon rugalmas volt valószínűleg kellet neki kicsit variálni az időbeosztásán, hogy beleférhessek.
Ezúton is köszönöm még egyszer.
Megközelítés
Metróval, villamossal, busszal, trolival szerintem mindennel megközelíthető attól függően ki honnan érkezik, nem az ajtóban tesz le egyik se de 5-10 perc sétánál nem messzebb. Parkolás az már nehezebb dió lehet, de úgy hiszem az se lehetetlen küldetés, ha meg minden kőtél szakadna a Lehel téri piac Westend parkoló nincs messze.
Helyszín
Egy új építésű ház (bár az új építésű kezd már kissé elcsépelt lenni mert ezek az új építésű házak is megvannak már vagy 10-15-20 évesek) sokadik szintjének a folyosójának a végén található a lakás, A lakás a célnak teljesen megfelel, tiszta rendezett tágas előszoba és fürdő, fürdőben nincs meg a teljes Rossmann, DM katalógus, de ami kell az van.
A tetthely meg ha valakit nagyon foglalkoztat, hogy hogyan néz ki nézze meg Sofie képeit jó néhány ott készült a tettek mezején.
Sofie külseje
Sofie külseje a képeknek abszolút megfelel amit nem hiszem, hogy nagyon ragozni kéne de azért majd megpróbálok, magukért beszélnek a képek, azt kapod amit látsz, kivéve az arcán mert azt el kell képzelni, de szép, bájos arcot képzeljen el mindenki mert Sofienak bizony az van és minden originál rajta tetőtől talpig.
Ápolt jó illatú és az illata kifejezetten tetszett, feszes a bőre, a melle tenyérbe illő, érkezésemkor puncija nem volt frissen borotvált, engem speciel pont nem zavart, nyilván pár napnál nem telhetett el több de úgy hiszem, hogy akit ez zavar az nem is akarja igazán.
1. Sofie +36702511292 beszámoló Pest 120995 erotikus masszázs
3. Sofie +36702511292 beszámoló Pest 120995 erotikus masszázs4. Sofie +36702511292 beszámoló 2024-03-19 22:17:11 erotikus masszázs 1209955. Sofie +36702511292 beszámoló 2024-03-19 22:17:11 erotikus masszázs 1209956. Sofie +36702511292 beszámoló 2024-03-19 22:17:11 erotikus masszázs 120995
Action
Érkezésemkor az ajtó mögé bújva fogadott amikor kilépett mögüle megcsodálhattam teljes valójában, egy légies átlátszó túl sokat nem takaró nevén számomra nem nevezhető valamiben fogadott és fehérneműben ami talán pont az volt ami a 10. képen visel de erre azért nem vennék mérget, de a lényeg hogy lélegzet el állítóan néz ki de valószínűleg bármit felvehetett volna ugyan ezt mondanám.
Be kísért a szobába váltottunk pár szót elhelyeztem az elhelyezni való csokrot, majd megmutatta merre tudok felfrissülni.
Elmondása szerint ketten szoktak lenni de aznap egyedül volt aminek én őrültem jobban szeretek kettesben lenni vendéglátómmal mert úgy semmi malőr nem jöhet közbe, erről van is Sofienak egy vicces sztorija ha valakit érdekel kérdezze meg.
Zuhanyzás után visszatértem a leendő tetthelyre kis vástatva Sofie is megérkezte ekkor még a fehérnemű rajta volt.
Hamar el is kérte a törülközőt amibe öltözve voltam, eleinte kis ismerkedés felfedezés történt simogatás és őt is meg kellet szabadítani a felesleges zavaró textíliáktól, állva "csók"oloztunk kicsit ami, inkább csak puszik voltak ajkakra enné tovább nem jutottunk ilyen téren így aki szenvedélyes csók csatákat kíván vívni nyelvel és minden földi jóval az lehet nem fogja megtalálni a számításait.
Az további ismerkedéses részt ugorva leheveredtünk az ágyra ahol kezelésbe vette egy francia leckére ahol bizony kissé több kéz kerül elő mint én szeretem de amíg a szájában van az ember addig jó minden a világon. Majd cseréltünk és viszonozni próbáltam ténykedését ami további hangolódásnak jó volt de nem kizárt, hogy én ezt a részt is jobban élveztem mint ő.
Ez után valahogy felkerült a védőfelszerelés és szemből indult az első roham, csókoltam a nyakát gyönyörködtem az alattam mozgó testében lopni próbáltam egy-egy csókot de a puszinál továbbra se jutottunk túl így ezt el is engedtem a hátra lévő időre két csodálkozás közben fordultunk egyet és ő került fölülre rám borulva negálás nélkül járt le fől én meg szagoltam hajának illatát, de lévén hogy vizuális lények a férfiak így szerettem volna többet látni és kértem hogy egyenesedjen fel amit meg is tett is így aztán fantasztikus látványban volt részem ahogy lovagolt. Lovaglás után még egy póz cserére futotta hátulról a csípőjébe kapaszkodva léptem a tettek mezejére és csodáltam teste vonulatait, az iram növelésével a kutyusból leengedte magát hasra az ágyra és ebben az állapotban ért el a vég.
Letörölgetem magamat a kapott célszerszámmal egymás mellé heveredtünk és elkezdünk beszélgetni, ami azt illeti kellemesen telt az eddigi idő de talán azt leszögezhetjük, hogy nem egymásnak lettünk teremtve és érezhető volt Sofieban a távolság tartás de amikor beszélgetni kezdtünk minta teljesen más lenne minden és új távlatok nyíltak, sok mindenről beszélgettünk sok mindent érintettünk és még szívesen beszélgettem volna vele mert jó társaság és vicces csajszi (lábjegyzetnek megjegyzem hogy a beszélgetés egy pontján elkezdet masszírozni ami egy kellemes simogatás volt de lazításnak tökéletes a beszélgetés mellé), de volt még egy tervezet második kőr.
Hátha oldottabbak lesznek az események, de igazat meg valva nem is részletezném a második kőrt mert a forgatókönyv körülbelül ugyan az volt mint az első kőrben.
A második kőr után ismét beszélgettünk kicsit majd öltözködés könnyes búcsú és kiléptem újra a nagyvilágba.
Elszámolás
Előre elkérte a megbeszéltek szerint letettem az éjjeliszekrény tovább nem foglalkoztam vele. Volt kedvezmény +a vtr miatt +15 perc.
Így utólag megnézve és pusztán matekot tekintve szerintem túl nagy az ugrás az egy és a másfél óra között, de lehet csak én gondolkodom így.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 65 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ősszegésében amit szerettem volna azt meg kaptam, egy gyönyörű nővel lehetett egy kalandom, sőt kettő is, de a randi erősen két részre bontható.
Volt két action ami célt ért oké volt de nem hiszem, hogy ennél több lett volna benne.
Emellett viszont ott volt a beszélgetés Sofieval amit én majdnem, hogy jobban élveztem mint a jövetelem tényleges célját és ezt még folyattattam is volna ha lett volna még idő mert biztos sok érdekes dolgot tudott volna még mesélni.
Hiszem van akinek Sofie lehet a tökéletes vendéglátó.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Sofie szexpartner beszámolójáról


2024-03-21 14:26:21
Egész jó beszi lett volna sok jó, és hasznos infókkal, de engem sajnos a helyesírási-elütésbéli hibák eléggé zavartak, ezért maradtam az átlagosnál.

2024-03-20 18:22:47
Hosszú beszámolódban rendkívül részletesen leírtad a randi összes momentumát.

2024-03-20 09:14:57
Köszi, hogy megírtad ez élvezetes volt még olvasmánynak is! Infók részletesen benne vannak, ez alapján le is vontam a következtetést: 2x1 óra lesz a nekem való időtartam.

2024-03-20 09:07:35
Mert egy órában egy kőrre másfelben már ketőre van lehetőség

2024-03-20 08:16:29
Nagyon jó és hasznos beszámolót írtál. Köszi szépen. Az időtartammal és a virágcsokor méretével kapcsolatban leptél meg: percdíjban mérve az egy órás és a két órás időtartam is előnyösebbnek tűnik. Miért a másfél órát választottad mégis?
Mutasd mindet

FunkciókSofie legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2023-08-19) : Ezután finom és nem túl erős mozdulatokkal kezdte masszírozni a testemet, a lábaktól indulva a combokon át, majd hosszabban és izgatóan elidőzve fenéktájon és végül a hátamon végighaladva a programot nyakamnál fejezte be.

nagyon jó: 6db
(2024-04-24) : Csattantak a csókok, és megtörtént, amire vágytam. Lefeküdt az ágyra, én végigcsókolgattam, aztán ő folytatta a kényeztetést. Végül jött egy lovaglópóz, és egy kis kutyus póz.

(2024-04-19) : Finoman húzogatni kezdte aztan lassan lejjebb csúszott és egy kis előjáték franciát kaptam. Eredménye mar a csóknak megvolt hát még ennek. Gumit kértem amit fel is rakott és ő jött felülre. Hol ő hol én diktáltam az iramot közben öleltem magamhoz.

(2024-04-11) : Mikozben puszilgattam a testét, főleg a melleit, kezébe vette az irányítást és 1-2 perc alatt kokemennye varázsolta a ferfiassagomat. Megkérdezte, hogy huzzunk-e gumit? Kapásból igent mondtam, így a francia tudásával nem ismerkedtem meg,

: 1db
(2023-07-28) : Ő pedig mellém telepedet, de úgy hogy a teste épp ne érjen hozzám, de a kezével elérjen. Igazából a hátamat simizte, majd külön kérésre a fenekemet is megnyomkodta kicsit. Ami nem tetszett 15-kor érkeztem, 1 órára mentem 55 -kor kérdezte elmegyek-e fürdeni ???????

lehetne jobb: 1db
(2024-01-20) : Mivel nem beszéltük meg előre a koreográfiát és Sofie felől nem éreztem nagy kezdeményezőkézséget felajánlottam egy ismerkedős masszázst. Gondoltam először én majd megkérem, hogy egy kis csúszkát kérek tőle. Így is lett, elkezdtem őt inkább simogatni a hátán és a lábán. Nagyjából semmit nem sikerült ezzel kiváltani. Feküdt szótlanul, mindenféle reakció nélkül. Kértem, hogy forduljon meg.