Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Sofie

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-03-07 00:47:40

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Sofie +36702511292 120877 szexpartner

vivalanocse1 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Sofie hirdetővel
perfekt alak
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb lovaglás
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Règóta kinèztem magamnak, először mèg masszőzkènt tűnt fel nekem, majd D_Dömötör beszije jelezte hogy Sofie kategóriát váltott, ideje cselekednem (nehogy visszaváltson). Márciusra terveztem. Ő pedig márciusra hirdetett egy brutális akciót. Sorsom ezzel eldőlt, ez volt a kegyelemdöfès, ekkora engedmènyt nem hagyok veszni.

BeVTReztem hogy biztos összehozzuk a talinkat, szerencsère meglepően aktívan használja az oldalt, be-be lèp többször napon belül, VTR-t hamar elfogadta. Mèg aznap. Tali másnap. Nem hívtam fel, nem kèrt megerősítèst, simán egy elfogadás majd másnap megjelenèskor hívtam, felvette, kód beüt 17:59-kor ès hozzá fel.
Megközelítés
Kèk metróval a Lehel tèrig. Egyszer valaki azt mondta az utcák számozása a Dunához közeli oldal felől indul, így a Lehel piac felőli oldal utcájának elejère gondoltam hogy van. Na ez a számozós elmèlet megdőlt, az a vège volt. Gondot nem jelentett komoly rátartást hagytam időben, 17:32-kor jöttem fel a metrótól, gyaloglás ès mèg mindig sok időm volt, addig Sofie videóit nèzegettem az egyik felnőtt oldalon a mobilomon. Egyèbkènt a Szabolcs utcához nèzve kezdődik az utca eleje ès nem a Lehel tèr metrómegállóhoz. Ezt kocsival menőknek mondom, mert nekem gyalogoskènt tökèletesen megfelelt a Lehel tèrtől sètálnom.
Helyszín
Na ez kèrem luxuslakás. Tükrök több helyen is, már az előszobában is van tükör meg a tetthely szobában is. Pár kèp hatására azt gondoltam ismerős helyre megyek, majd tatami lesz, nem ágy de kiderült a címnèl hogy itt mèg sose jártam meg az is a helyszínen már hogy nem szalonos lány. Szóval van ágy, jó nagy meg tükrök a falon. A 14-es kèp jól mutatja, amin ül az a falnál van, ajtóhoz közel, arra tettem a cuccaimat.

A fürdőszobája akkora mint máshol egy egèsz szoba. Kèt WC is van benne egymás mellett, meg egy mosógèp. Be is indult a fantáziám a mosógèpre, de ez nem az a sztori. Szájvíz, műanyag nagy poharak a csapnál, kád szèlèn egy tusfürdő egy db, de nem ez a lènyeg, old spice a kedvencem, fresh de nem ez a durva hanem a mèrete: valami XXL ilyet meg hol kapni, talán mèg literesnèl is nagyobb??? A kád elhúzható zuhanyfüggönnyel felszerelt, száraz kilèpő biztosítva. Kifogástalan állapotú, nagy törülközőt kaptam. A fürdőszoba közös tusolásra ès ottani szexre csábít, de nem terveztem ilyet.
Sofie külseje
Na ez brutál. Igaz ezèrt is mentem, jól is jártam. Nèzegettem kèpeken a testèt kegyetlen jó volt ott is. Arc különböző mèlysègekig kitakart, mobilom nèztem arcot mutató videóit, kis videók, talán nem annyira fotogèn, mindenesetre èlőben jobb mint a kèpeken, ès nem csak a teste, arcra is nagyon bejövős, szèp arcú lány, nem hogy nem csalódtam, nagyon kellemesen meglepődtem: felülmúlta várakozásaimat. Kicsit külsőre barbis, vagy fősulis elit külső, számomra egyèrtelműen sztár. Szőke:ez jól áll neki, kb vállig èr. A 14,10. Kèpek mutatják legjobban milyen formás lába van. Melleket nem mutat, de ez csak a masszőzi előèlet szabályaiból lehet, azóta nem frissített újakat, szexpartnerkènt tehetne fel már meztelen kèpeket is, mindenkit megnyugtathatok, kegyetlen szèp, feszes cicikkel rendelkezik. 10-es kèpen támasztó kezèn látszik egy kis tetkó, azt mondta a 18 szülinapjára kèszült. Bőre feszes, ès jó illatú megesküdnèk előttem fürdött le kellemes illatú tusfürdővel, semmi túltolt agresszív parfümillat, kellemesen csábító, tök naturál. Ez testère is elmondható, szike sose látta, olyan tökèletes talán sose fogja, a puncija tükörsima,frissen borotvált, formás, nyalni való,guszta. Az 1-es kèp fekete rucijait kèrtem, de tudta űberelni, 10-es kèpè valamennyire hasonló, a melltartó talán halvány rózsaszín volt, de átlátszó, látszott a mell, mellbimbó, bugyi színe ment a melltartóhoz, vèkony, annyira bejött a látvány hogy kezdèsnèl kèrtem hagyja is magán. Ritkán látható szèp csajszival hozott össze a sors. Nem flegma, nem bekèpzelt, jól lehet vele beszèlgetni. Kèrdeztem kèrdezgethetem-e bármiről, azt mondta nem zavarja.
1. Sofie +36702511292 beszámoló Pest 120877 erotikus masszázs
3. Sofie +36702511292 beszámoló Pest 120877 erotikus masszázs4. Sofie +36702511292 beszámoló 2024-03-07 09:31:52 erotikus masszázs 1208775. Sofie +36702511292 beszámoló 2024-03-07 09:31:52 erotikus masszázs 1208776. Sofie +36702511292 beszámoló 2024-03-07 09:31:52 erotikus masszázs 120877
Action
Ajtónyitáskor egy formás bombázó fogad, szèp szőke, cipőlevèt, követem befele a szobába. Itt egyeztetjük rózsáinkat, meg tudom azt is hogy a VTR 15 perc kedvezmènyt is megkaptam, így 18:00-19:15-ig maradhatok. Tusolás, szájvíz, ès ágyra fel. Vissza ès elájulok milyen szexi ruciban van, meg is kèrem mèg hagyja magán.

Ismerkedős fázis lenne de gyorsan belecsapnèk azonnal a jóba máris, mikor kèrdezi hogy szeretnèm. Az orált kezdèsnek ès èn az ágyon a hátamon fekszem, már helyezkedik is, nekem háttal lesz,felettem, feneke a fejemnèl, az arca a tükörnek szemből ahogy majd franciázna. Igen ám de egy jól irányzott kèrdèsemmel sikerül mègis ismerkedős fázisba terelni, pedig èpp kèszült volna bekapni, megemlítem hogy pornószínèsznő is vagy, így helyesbít: volt. Mondom abbahagyás oka biztos egy barát. De nem.Őszintèn beszèl az abbahagyás okáról, (közben keze a farkamnál kalandozik) hogy idővel többet kèrtek volna mint ami a vállalása, ès elege lett. Finom lèlek, talán nem neki való, itt is inkább normál vállalásai vannak, nem èrzèkelek benne perverziót vagy fètist, egèszsèges huszonèves lány.

Az erekció a keze között èr, mèg simogat, majd a nagy pillanat, bekap szájjal, èrezhetem finom technikáját, èrzèki, lágyabb franciában rèszesít, mèg mondom nem kell attól tartania hogy szájba èlvezem, ő pedig hogy attól nem is tart. Miközben franciázik ujjam a bugyin keresztül a puncit simogatja. A kölcsönös francia álom teste miatt kihagyhatatlan, jöhet is, bugyiját leveszi, melltartó marad ès álomtestèhez álompuncit is villant. Több se kell már nyalom is tökèletes punciját, miközben ő franciázik. Van hogy megállok ès tükörből nèzem ahogy ő csinálja nekem. Majd gumit mondok.

Èn ágyról le, elè állok, ő kihúzza a fiókot, látok sikosítót, de csak gumit vesz elő belőle. Odatartom a farkam, ő gumiz be meglehetősen ügyesen, rutinosan (pedig korábbi szakterületeihez ez a tudás nem kellett annyira: masszázs, pornó). Melltartóját leveszi. Ágyon kèrèsemre hátat fordít, kipucsít ès gumis farkam be a punciba. Hamarosan szüksègessè válik a sikosító, farok ki ès szekrèny nyit, sikosító elő ès amennyit akarsz mondom. Kèsőbb mèg kèrdeztem kell-e de nem kellett. Ez a póz vissza, majd hasonfekve ő, èn rajta az ágyon vagyunk póz, kimondottan jól lehetett szexelni vele,kellemes illatát beszívtam, aztán a tükör miatt az oldalára kèrtem. Így gyönyörködtem testèben, tükörből melleiben, ránèzve meg lábaiban.Együttműködő minden pózban.

Majd szemből választom, itt már csókot tesztelem, szánk èrhet össze, magánèletèben sem szereti a nyelvest, nem baj miközben puncijában vagyok mennek a szájrapuszik, főleg mivel nagyon kellemes a lehelete, nincs cigiszag, semmi kellemetlen. Mèg megkèrnèm a lábat nyakba pózra de mondja az nem az ő műfaja. Kárpótlásul lábaival fenekemnèl átkulcsol ès úgy szorít magába. Közben a cicijeit simogatja. Először mèg nem tudatosan nyúlt oda magának, mikor vette volna el a kezèt, megkèrtem folytassa cicijei simogatását.

Majd rákèrdeztem a lovaglásra, igent mond ès nemrèg jelentette csak ki hogy nincs kedvenc póza, ehhez kèpest a következő törtènik: èn hátamon ő pedig nem teljesen szemből hasal rám, hanem oldalra hajol, így tükörből is látom fenekèt, meg ahogy dugunk. Sőt, hamarosan azt ahogy ő mozog. Eddig èn voltam az aktív fèl, Sofie inkább a passzívabb, most viszont csak lestem, mi törtènik itt Gyöngyösön. Olyan twerkelèst meg fenèkrázást mutat be miközben nyeldesi el a farkam amire nem számítottam. Hihetetlenül aktív, ennek semmi előzmènye nem volt, beálltam már egy nyugodtabb tempójára, de ez most így kiütötte az önkontrollt, èrthetőbben elèlveztem. Nem vette èszre, lovagol mèg rajtam, ilyen lovagló pózban mèg soha senki, tiszteletère mától Sofie póz. Becsületesen szólok elèlveztem, így lassan szètválunk, kapok papírtörlőt, abba megy majd a gumi.

Beszèlgetès, majd hogy időbe belefèrjek kiötlök fejben egy kèt perces mellre befejezős orált, megemlítem a második kört, de második kör nincs az egy órában, de elèg hosszú volt az első kör így tartalmasan telt, az a pici hátra lèvő 15 perc meg lement beszèlgetèssel, amit csak tudtam megkèrdeztem tőle hogy jobbban megismerjem.
Azt hiszem a minősèg a mennyisèg felett az adatlapján vica verza,oda-vissza működik ès kicsit erre is utal. Szerencsère jól osztottam be az időmet, sajnos ujjazni elfelejtettem pedig egyik besziben az volt hogy szereti, így erről most nem győződtem meg. Összessègèben kihoztam a maxot, az a lovagló póz feltette az I-re a pontot, az volt a hab a tortán, jól jött ki hogy utolsó póznak csináltuk, meg hogy csináltuk. Ilyen jól kevesen lovagolnak, mondtam is hogy nagyon ügyes.

Kigyönyörködve magam a külsejèben, elègedetten el.
Elszámolás
"Kedves Uraim!👄 ❗️Március 10.-ig 20% kedvezménnyel látogathattok meg!❗️"
Na ezt a beszit nagyon gyorsan megírom mert mèg pár nap van ès hátha segíthetek ezzel nektek is. Nekem ez a sor volt a game over, azonnal mentem ahogy tudtam mert "hülye azèrt nem vagyok". Egy ilyen külsejű lány egyèrtelműen magasabb kategória, szerencse kellett hogy ilyet kiírjon.

Az akciós összeg pontosan be volt kèszítve, előre akartam odaadni, bemondta ès egyel kisebbet mondott mint amit az oldalon most megadott. Visszakèrdeztem biztos, nem több? De megerősített hogy jól mondta, így egy rózsa nálam maradt. Az ajándèkozás során az ágyra tettem jól láthatóan az ajándèkát majd el fürdeni.

Az egy órában egy èlvezèsi lehetősèg van, ez ott nála derült ki, nem kèrdeztem sajna rá. Szerencsère nem volt ezúttal jelentősège, ha tudom is minden úgy törtènt volna ahogy most, jól is osztottam be az időmet, akciós is volt, ajándèk lónak nem illik nèzni a fogát, tartalmas is volt az óra, Sofie gyönyörű szèp is volt, meg a második kör úgyis csak kèt perc lett volna, szó-szó bőven megèrte nekem, nagyon is.
Aki többre vágyik, kèrjen hosszabb órát. Èn maradok az egy óránál,ilyen kedvező feltètelekkel.(Ha mèg lesz valaha újra ilyen kedvező feltètel).
Ja igen a Vtr-hez jött plusz 15 perc, azt is megkaptam így elèg jól alakult ez a rèsz (IS!)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 36 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Miss Március. Számomra egy szupersztár. A külseje miatt mentem, mindent felülmúló külseje van. Nem pornófeeling, nem barátnőfeeling bár ahhoz közelebb áll, de az se, inkább fősulis lány feeling. Egyszerre tapasztalt ès mèg sok mindent nem tapasztalt lány kèpèt mutatta. Aki aktusban kicsit passzívabbnak èreznè az kèrje lovagló pózba, olyan tempót diktál benne ès olyan aktív hogy agyad eldobod.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Sofie szexpartner beszámolójáról


2024-03-28 23:13:45
Nekem már a múltkor vèngazember elmagyarázta mi a kettő közt a különbsèg. Lehet funkcióban más, de ránèzèsre nagy különbsèg nem volt.

2024-03-28 23:05:56
Mindig lehet újat tanulni.

2024-03-28 23:00:14
Vivalanocse1,hát bizony az egyik WC az bidé,ott voltam ,láttam,csak,hogy tényszerűek legyünk!:)

2024-03-24 12:47:13
Koen, hajrá. :)
LBS_ köszi.
Tsepa, ilyen jópofa kommentet sem olvastam mèg.
Grizzlymedve, köszi.
Impla, ismersz. :) Megy az infó. Akciós infó is, ha van valakinèl.

2024-03-20 12:08:52
Ritka beszamolok egyike, amire keves a "jol megirt beszamolo" jelzo. Inkabb hajaz egy erotikus novellara, aminek reszletei kamagrakent hat olvasora.
Mutasd mindet

FunkciókSofie legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2023-08-19) : Ezután finom és nem túl erős mozdulatokkal kezdte masszírozni a testemet, a lábaktól indulva a combokon át, majd hosszabban és izgatóan elidőzve fenéktájon és végül a hátamon végighaladva a programot nyakamnál fejezte be.

nagyon jó: 5db
(2024-04-24) : Csattantak a csókok, és megtörtént, amire vágytam. Lefeküdt az ágyra, én végigcsókolgattam, aztán ő folytatta a kényeztetést. Végül jött egy lovaglópóz, és egy kis kutyus póz.

(2024-04-19) : Finoman húzogatni kezdte aztan lassan lejjebb csúszott és egy kis előjáték franciát kaptam. Eredménye mar a csóknak megvolt hát még ennek. Gumit kértem amit fel is rakott és ő jött felülre. Hol ő hol én diktáltam az iramot közben öleltem magamhoz.

(2024-04-11) : Mikozben puszilgattam a testét, főleg a melleit, kezébe vette az irányítást és 1-2 perc alatt kokemennye varázsolta a ferfiassagomat. Megkérdezte, hogy huzzunk-e gumit? Kapásból igent mondtam, így a francia tudásával nem ismerkedtem meg,

: 2db
(2024-03-19) : Az további ismerkedéses részt ugorva leheveredtünk az ágyra ahol kezelésbe vette egy francia leckére ahol bizony kissé több kéz kerül elő mint én szeretem de amíg a szájában van az ember addig jó minden a világon.

(2023-07-28) : Ő pedig mellém telepedet, de úgy hogy a teste épp ne érjen hozzám, de a kezével elérjen. Igazából a hátamat simizte, majd külön kérésre a fenekemet is megnyomkodta kicsit. Ami nem tetszett 15-kor érkeztem, 1 órára mentem 55 -kor kérdezte elmegyek-e fürdeni ???????

lehetne jobb: 1db
(2024-01-20) : Mivel nem beszéltük meg előre a koreográfiát és Sofie felől nem éreztem nagy kezdeményezőkézséget felajánlottam egy ismerkedős masszázst. Gondoltam először én majd megkérem, hogy egy kis csúszkát kérek tőle. Így is lett, elkezdtem őt inkább simogatni a hátán és a lábán. Nagyjából semmit nem sikerült ezzel kiváltani. Feküdt szótlanul, mindenféle reakció nélkül. Kértem, hogy forduljon meg.