Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Shila

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-10-04 10:00:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Shila +36702894341 122758 erotikus masszázs

memen a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Shila hirdetővel
igéző szemek
végig incselkedő
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Évekkel ezelőtt voltam nála egyszer, azóta többször próbálkoztam, mivel szép emlékeim voltak, de sosem jött össze. Szabad időpontjait mindig kiírja. Meglepő módon azt láttam szerda este, hogy csütörtökre még van időpont. Le is csaptam rá rögtön VTR-en. Másnap reggel írt is, elfogadta az időpontot, és örül, hogy újra meglatogatom. És igy is lett. Azonban előre bocsátom, hogy nem voltam túlzottan elememben, fáradt is voltam, és sok felé járt az agyam, így sajnos nem így sikerült a találkozó, ahogy szerettem volna, de ettől függetlenül megirom ezt a beszámolót, mivel ő mindent megtett az érdekemben, és kihozta a maximumot a lehetőségekbol.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolni a ház előtti parkolóban általában nem lehet, ellenben az út túl oldalán lévő uszoda mellett nagy parkoló van, ott mindig van hely. A parkolás a környéken ingyenes. Villamos jár a ház előtt, tehát tömegközlekedéssel is könnyen megkozelitheto. Címet a VTR-en megkaptam, illetve írta is külön, hogy nem változott az elmúlt évek során. Ház előtt hívtam 3 perccel a találkozó előtt, telefonon keresztül benavigalt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy szobás lakás, amerikai konyhas nappalival, ami egyben a tetthely is, nagy francia ággyal. Fürdőszobában zuhanyzó kabin, több féle tusfurdo, kifejezetten illatmentes is van, akinek ez fontos. Két féle szajviz, antibakteriális kezmoso, nagy száraz törölköző. Események után lehetőség van új törölközőre, ezzel most nem éltem. Erkezeskor itallal kínál, víz, szénsavas, rostos, kinek mi. Én a vizet választottam. Tisztaság és rend van a lakásban.
Shila külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Képeknek és korának megfelelő, karcsú test és formás mellek, amiket egy 20 éves is megirigyelne. Szeme mellett a szarkalábak jelzik a korát, de ez nem von le az összképből, inkább hozzáad. Folyamatosan mosolyog, nevet, kacerkodik, mintha ezer éves jó barátok lennénk. Fekete fehérneműben fogadott, combfixszel, utóbbi végig rajta is maradt, ha jól emlékszem. Már az ajtóban ölelés és csókvaltassal kezd, és el kezd vetkőztetni, valamint ő is megszabadul néhány ruhadarabtol. Felhivta a figyelmemet, hogy a mellbimbók érzékenyek, persze pár percen belül a lendület hevében sikerült úgy odanyulnom, hogy majdhogynem felsikoltott, és csodálom, hogy nem kevert le egyet. Tényleg átlagon felül érzékeny, nem is mertem onnantól kezdve a közelébe sem menni, mert képes vagyok megegyszer rosszul hozzáerni, aztán akkor már tényleg megérdemeltem volna azt a pofont. Kérdezte, hogy szeretnék-e együtt zuhanyozni, vagy inkább a gyors tusolást választom, én most az utóbbival éltem, legutóbb (évekkel ezelőtt) éltem a közös zuhanyzassal, el kell mondjam, hogy megeri kiprobalni. De a mostani kifacsart napomban úgy voltam, hogy inkább gyorsan letusolok és irány az ágy.
1. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 122758 erotikus masszázs
3. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 122758 erotikus masszázs4. Shila +36702894341 beszámoló 2024-10-06 01:41:35 erotikus masszázs 1227585. Shila +36702894341 beszámoló 2024-10-06 01:41:35 erotikus masszázs 1227586. Shila +36702894341 beszámoló 2024-10-06 01:41:35 erotikus masszázs 122758
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Masszázs a végén volt, ha sorrendben szeretnéd olvasni, akkor először ugorj a kényeztetés részre.
Kényeztetés után jött a masszázs. Hátmasszázst kértem, amit az ágyon fekve kaptam. A lábam közé helyezkedve, néha pedig mellém ülve/térdelve masszírozott. Jól esett és nem kapkodott vele, atnyomkodta a hátamat rendesen. Szakszerűnek nem mondanám, de egyáltalán nem alibi masszázs, volt benne erő is, és változatos is volt. Kitoltotte a fennmaradó idő nagy részét, pont annyira, hogy még jutott időm zuhanyozni. Zuhanyzás után búcsú és el.
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Zuhanyzás után az ágyban csókolozas és simogatás kezdődött. Kis osszemelegedes után megkérdezte, hogy szeretném-e kényeztetni, és éltem is a lehetőséggel. A lábai közé helyezkedtem, és franciás tevékenységbe kezdtem. El kell mondjam, hogy ezeken a területeken is 20 éveseket megszégyenitoen jól néz ki, élvezet volt kényeztetni. Hanghatasokkal jutalmazott, amit értékeltem. Ezután 69 szerű pozícióba fordultunk, persze bénáztam az ágyon, nehezen ment a fordulás, és végül elég kitekert helyzetben sikerült megallni. Sajnos az erekció sem akart osszejonni, és ahogy lenni szokott, minél jobban rastresszel az ember, annál kevésbé sikerül. Azt viszont el kell mondani, hogy Shila mindent megtett az úgy érdekében. A francia tudása mindenre kiterjedo: környék, alatta, fölötte, mindenhol, bő nyállal, nyál csorgatas, melytorok. Közben a keze is jár mindenféle, simogatja a testem, simogatja alatta is, néha intenzíven, néha szinte baratnosen. Aztán klasszikus 69-be fordultunk, én a hátamra, ő felülre. Itt végre sikerült harckepes állapotba kerülnöm, és 100%-ig tudtam végre élvezni a dolgot. Ezután a lábam közé helyezkedett és úgy folytatta a franciát. Itt egy kicsit fogtam a fejét, és tudtam irányítani a tevékenységet, ez is szuper volt. Sokszor felnez, mosolyog, végtelenül kedves végig. Nem sürget, nem tesz megjegyzést, hogy "mivan már" , "mért nem működik" , "mi a baj" .. Igen, ilyennel is találkoztam a múltban, de Shila ennél sokkal tapasztaltabb, kitartóan franciazott, nem stresszel, és végül sikert aratott. Igy is lett végem, a szájában, amit papirtorlobe tüntetett el, és nekem is adott törlés céljából, majd a fürdőbe kiugrott egy pillanata, de mire eszméltem, már vissza is tért. Időnk felén éppen, hogy túl voltunk, így felajánlott egy masszázst, amit elfogadtam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nincsenek extrák, NFVSZ is az alapban van, ami máshol extra. Felkerekitett számú rózsát hagytam a pulton, rögtön erkezeskor letettem, bár nem kérte. Szerintem teljesen megeri a kapott szolgáltatásert.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 19, egy órás randira 27, másfel órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nem az én napom volt, nehezen lettem harckepes, aztán meg hamar végem is lett. Ettől függetlenül Shila végig partner volt, nem sürgetett, mindent megtett az érdekemben. Nagyon korrekt, remélem egyszer egy jobb napomon újra találkozunk.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Shila erotikus masszázs beszámolójáról


2024-10-07 22:44:10
Valahol gyermekkoromban olvastam egy mesét, ahol a tündér lassan jött, majd hamar ment. Mint a te orgazmusod. De az nem a 101 kiskutya meséjében volt. Neked sikerült a két mesét össze mosnod. Az írás jó volt a tündéredről. Gralálok!

2024-10-07 15:45:54
Sok -sok információiℹ️ jól közreadva. Shila odaadás atjön. Köszi 🙏

2024-10-06 17:24:31
Annak aki "Doromboló cicus" érdekes a 101 kiskutya említése... Különben nekem is eszembe jutott.
A beszi megerősítés az érdeklődőknek az eddigi 100 - ban történtekről:) Köszi a közlését.

2024-10-06 15:22:27
Memen, tetszett eme kellemes s terjedelmes jegyzet.

2024-10-06 06:59:10
Olvasmányos, izgalmas leírás, őszintén szól az esetenként előforduló problémáról is, amikor a vágy és az izgalom ellenhatnak egymásnak. Ilyenkor is igazi kincs egy olyan partner, aki kedvességgel, türelemmel, empátiával átsegít és hozzásegít a vágy beteljesüléséhez. (amivel egyébként saját értékét is tovább növeli).
Mutasd mindet

FunkciókShila legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2024-09-29) : Újra hosszan csókolóztunk, simogattuk egymást, majd barátnőm ismét leguggolt és újabb eszméletlen francia leckében részesített. Mélytorok, lenn tartás, olykor szemkontaktus ismét volt.

(2024-06-01) : Hanyatt feküdtem,ráült a csípőmre, olajat kent a kebleire és a péniszemre és kezével , beolajazódott comb belsejével , nunijával szánkázott végig rajta. Újra ajka és kezei voltak a főszereplők és izgalmam határtalan volt, amit a tükörből látottak még jobban fokoztak.

(2024-04-08) : kezét nem használja egyáltalán csak a szájacskájával s nyelvével kényeztet,közben úgy helyezkedik hogy punciját is tudom simizni,sokáig persze nem lehet birni pláne hogy, ráérez mikor közeledek az orgazmushoz és olyan vaditóan nyögdécsel, hogy egy tökéletes orgazmust tudok átélni.

felejthetetlen: 33db
(2024-09-19) : Látszódott, hogy a végét járom, felgumizta az ujját és óvatosan behatolt az ánuszomba. Egyik ujja a prosztatám simogatja, másik keze a farkam tövében, ajkai szorosan csúsznak a rúdon, innen már nincs visszaút, lábremegős orgazmussal kapitulálok a szájába.

(2024-01-30) : Shila karcsú testének minden adottságát bevetve kígyószerűen ölelt körül, hátam mögé kerülve, néha leguggolva, előre nyúlva simogatott, kényeztetett, apró puszikat helyezve el ahol csak ért. A hosszú combok, a gömbölyű, formás popsi, a keblei simogatása közben hosszú - n

(2024-01-13) : Franciája nagyon finom, de közben heves is, semmiképpen nem egyhangú, hoz bele változatosságot. Hol csak a makkot nyalogatta, majd egyszer csak hopp, eltüntette.

nagyon jó: 24db
(2024-06-19) : Aztán Shila a vitorlásnak más irányt adott, elém térdelt, és ajaki közzé fogadta a kiemelkedő rudat. A kéz, az ajkak, a nyelv kéjes játékba kezdtek. Az árboc és annak környéke alapos és változatos kezelést kaptak. Az árboc hol jobb hol kevéssé eltűnt Shila szájában. Alapos, érzéki francia percei voltak.

(2023-10-06) : Shila nuru masszázsa azon kívül, hogy nagyon erotikus és izgató, egyszerre olyan mint egy lélek masszázs. Miután hason fekve rámcsorgatja a melegített nuru gélt, bekente magát is, és ahogy rámfeküdt elkezdett csúszkálni rajtam.

(2023-06-02) : Most megfordítom a felvonást, mert ez a második része volt. Már amennyi idő maradt. Nekem eszembe sem jutott, mert csak dumáltam meg dumáltam. Igy a Kedves ajánlott egy kis masszázst a végére. Mivel sokat tekerek így a lábaimra kértem, amit ugyan nem erősen, de mindkettőt átgyúrta becsületesen. Majd legközelebb egy kicsit többet fókuszálunk a masszázsra is. Vagy inkább majd meglátjuk.

: 22db
(2024-08-18) : Magas karcsù làny Shila. Mosolygòs arcàt szőke haj fogja keretbe. Hibàtlan bőr szèp idomok jellemzik.

(2024-07-09) : Nem adta elő a hattyúk dalát, ajkait egyetlen túltolt nyűnyögés sem hagyta el, csak lehunyt szemekkel párnáján oldalra fordított fejjel halk búgások kíséretében élvezte ténykedésem. Többször megremegett a nyelves törődés alatt

(2024-04-12) : Aztán 69-be fordultunk, és így ért el a vég, úgy hörögtem, mint a tőgyön rúgott tehén, miután a szájába lőttem ismételten, csak remegni voltam képes.