A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Shila

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-04-12 18:54:35

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Shila +36702894341 121206 erotikus masszázs

ElectricJoker a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Shila hirdetővel
legszebb punci
mindenre hagy időt
kihagyhatatlan kölcsönös francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
E hét elején láttam meg, hogy felszabadult a péntek kora délutáni időpontja. VTR-ben lecsaptam rá gondolkodás nélkül, Shíla már nagyon régóta a kívánságlistámon volt. Aztán a hét folyamán üzenetváltás itt az oldalon, majd csütörtökön telefonon is beszéltünk. Az időpont és a hely fixálása probléma nélkül online megtörtént, a telefonban már csak finomhangoltunk. Aztán a megbeszélteknek megfelelően ma 5 perccel a konkrét időpont előtt hívtam a kalucsengőért, és időben megerkeztem hozzá.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A hely minden rutinosabb makktárs előtt az unalomig ismert, az ország legnagyobb élményközpontja az épület, ennek egyik lakása a konkrét tetthely. A cím pontos, gyengébb képességű vendégek számára is egyértelmű,a BKV-járatok megállója 5 perc sétára van, a parkolás ingyenes, de kifejezetten nehézkes a ház környékén. Én a házzal szemben lévő benzinkúton tettem le a gépsárkányt, némi apróval honorálva a benzinkutast, hogy megengedte.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A tetthely egy pici, 1 szobás garzon. A hangulata nekem tetszett. Patika tisztaság mindenhol, a fürdőben több fajta tusfürdő, szájvíz, dezodor. A zuhanykabin elég kicsi, de szerencsére a kapott törülköző elég nagy volt. A szobában egy kifejezetten puha matraccal felszerelt franciaágy található, ami mind a masszázs, mind a fel- és levezetés helyszíne volt.
Shila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Shíla nem árul zsákbamacskát, a hirdetésében látható képek a valóságot mutatják. Az arckitakarástól sem kell félni, kifejezetten szép arca van, huncut és intelligens a tekintete, csábos-csókos a szája és úgy egészében Shíla nagyon egyben van. Shíla alakja csodálatos, alapvetően vékony típus, de benne van több ezer óra munka abban a testben a jó genetika mellett. A cickói meseszépek, peckesen állnak, dacolva a gravitációval, a popsija gömbölyű. Azonban ami a legjobban tetszett, az a hamvas, csodálatosan gyönyörű, sima, jóízű és illatos szűk puncija. Ilyen szép puncit még a magamfajta öreg csatamén is csak elvétve lát, 20 évvel fiatalabb lányok is büszkék lennének rá.
Shíla annyira integrált jelenség élőben, hogy a fentebb említett részletei, noha külön-külön is megénekelni való módon kívánatosak, nem emelkednek kiaz egészből, mert az esetében az egész több, mint a részeinek összessége. Shíla pusztán külsőre is az a nő, aki minden jóérzésű ferfiember fejét eltekeri a nyakáról a látványával, azonban ez a szenzációs külső is csak halvány lenyomata annak, amit remélhet a látvány alapján az ember.
1. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 121206 erotikus masszázs
3. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 121206 erotikus masszázs4. Shila +36702894341 beszámoló 2024-04-13 09:24:36 erotikus masszázs 1212065. Shila +36702894341 beszámoló 2024-04-13 09:24:36 erotikus masszázs 1212066. Shila +36702894341 beszámoló 2024-04-13 09:24:36 erotikus masszázs 121206
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
3
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
3
Erotika:
2
Jelen esetben előre tudtam, hogy ez a másfél óra nem elsődlegesen a masszázsról fog szólni. Két kényeztetés között kaptam egy közepesen erős, az általam kert területekre kiterjedő masszírozást. Nem volt rossz, éreztem, hogy becsülettel dolgozik rajtam kézzel, ujjakkal, tenyérrel, könyökkel egyaránt, de több szót nem fecsérelnék rá, mert ahogy visszagondolok Sílára, a masszázs rész kiesik a fókuszból.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezésemkor Shíla rendes, nyelves csókkal fogadott. Ez alapjaiban meghatározta a vele töltött időt. A virágok átadása után elmentem zuhanyozni, majd miután visszatértem, megkértem, hogy a masszázs előtt én kényeztethessem őt. Beleegyezett, vízszintesbe kerültünk az ágyon, és elkezdtem felfedezni Shíla csodálatos testét. Szépen lassan eljutottam a puncijáig, amit először finoman, majd már céltudatosabban nyaltam-faltam. Szerintem tetszett neki, legalábbis a reakcióiból ezt vettem le. Miközben épp felfaltam őt, úgy álltam, mint a cövek, amit észrevett, és hamarosan ő kezdett el engem kényeztetni. A keze, a szája, a mellei, a hasa, a combja mind foglalkoztak legnemesebb részemmel, majd egy végtelenül finom és gyengéd szopás során artikulálatlanul hörögve az élvezettől elmentem a szájában. A regenerációs időszakom alatt kaptam meg a fentebb már leírt masszázst, majd miután újra éreztem, hogy az izgalmi állapotomban a vérem lefelé tódul majd hirtelen felém fordul, és újra a kényeztetésé volt a főszerep. Újfent nyaltam-faltam Shílát, ami szerintem ismételten tetszett neki, majd újra kértem, hogy ő kényeztessen. Aztán 69-be fordultunk, és így ért el a vég, úgy hörögtem, mint a tőgyön rúgott tehén, miután a szájába lőttem ismételten, csak remegni voltam képes.
Shíla kényeztetésében az volt a csodálatos, hogy noha nem instruáltam, hogy mit és hogyan csináljon, mégis teljesen ráérzett arra, hogy nekem mi a legjobb. Miután másodszor is elmentem, maradt még negyed óránk, amit finom simogatásokkal, csókokkal és beszélgetéssel töltöttünk. Aztán időm lejárván kikászálódtam az ágyból és fájó szívvel tiplit vettem, letörölhetetlen vigyorral a képemen.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A megérkezésemkor tettem le a borítékot a konyhapultra, pontosan kiszámolt ajándékkal, noha szóba sem hozta. Nekem Shíla alapprogramja tökéletes volt, ezért nem is néztem extrák után. Mindent, ami engem érdekelt és amiért elmentem hozzá, hibátlanul és maradéktalanul megkaptam.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 19, egy órás randira 27, másfel órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kiválóan éreztem magam egy abszolút topszolgáltatóval. A fentebb leírt dicsőítésen túl azonban okvetlenül meg kell említenem, hogy Shíla végig kontrollban volt, és végig éreztem, hogy én nem a faszija, hanem a vendége vagyok. Igaz, olyan törődést és gyengédséget kaptam tőle, hogy pont nem érdekelt, az illúzió megteremtődött, mer. Volt időnk beszélgetni, de semmit nem árult el magáról. Úgy éreztette velem a határait, hogy semmiféle rossz érzésem nem volt. A kényeztetése során őszinte jó szándékot, felebaráti szeretetet, végtelen gyengédséget, profi szakmai tudást és gondoskodást éreztem Shílában, de klasszikus barátnő feelinget nem. Amit nem bánok, mert így könnyebb a tőle kapott élményt feldolgozni. Számomra az ilyen típusú találkozók egyértelműen a barátság extrákkal kategóriában vannak, amikor nincs semmiféle érzelmi elköteleződés, sőt, még mindent felégető vágy sem, ellenben van egy olyan stabil parázs, ami ítéletnap utánig is izzik. Shíla nem játszotta meg magát nekem, amit nagyon értékelek. Most, ahogy órákkal a látogatás után írom ezt a beszámolót, Shíla érintése még/már hiányzik. Biztosan fel fogom még keresni őt időről időre, mert osztályon felüli és teljesen egyedi élményeket tudok vele átélni. Ez a barátság extrákkal érzete az, ami vonz engem hozzá, a tudat, hogy amikor nála vagyok, akkor megszűnik a tér és az idő és csak két entitás van, Shíla és én, akik egymásnak örömet akarnak okozni, anélkül, hogy ezt bármelyikünk túlgondolná.
Shíla, köszönöm szépen a mai napot, megkaptam tőled a tökéletes szolgáltatói élményt, olyan élményintenzitással, amit mindenhol keresek.
Kedves makktársak, ti meg vigyázzatok Shílára, mert ő a hozzáadott érték a gaxishoz, akit nem lehet pótolni sebkivel és semmivel.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Shila erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-23 14:06:25
Olvasmányos, objektív, informatív. Rohanok foglalni! :)

2024-04-18 06:22:23
Öntépelődő beszámolód új színt hozott a beszik megírásának nézőpontjába. Érdekfeszítő írás, aminek az utolsó 4 mondata testszik, a legutolsó felesleges.

2024-04-17 05:00:01
Nagyon jó beszi, felhívta a figyelmemet Shilára, köszönöm!

2024-04-16 21:44:44
Joker, a "vigyázzatok rá!" formula itt, ezen az oldalon olyannyira elcsépeltté vált már, hogy többen is ugrunk már rá. Nem szükséges oktatni itt a közönséget. Jól írsz, de ezt hagyd ki legközelebb.

2024-04-14 10:20:30
Canaletto!

Az általad hozott példa azért jó, mert attól, hogy neked alap, másnak még nem az. Amikor egy másik évezredben ifjú voltam még s bohó, akkor jövedelemszerzés végett suli mellett portáztam. És bizony nem egy, azóta kellően komoly pozícióba emelkedett ifjú egyetemista titánnak magyaráztam el az olyan alapvetéseket, miszerint érkezéskor köszönünk, buli végén távozunk, nem zaklatunk részeg lányokat és így tovább. Nekem ez 25 éve alapvetés volt, másoknak kevésbé, mondjuk miután fejlesztettem a világnézetükön, utána már nekik is alap lett. Noha úgy tűnik, hogy már szükségtelen az ilyen megjegyzés, nem az. Az emberek alapvetően nem tudnak viselkedni, ezért kell az emlékeztető. Persze, mindig vannak kivételek, akik tudják, hogy mi a helyes magatartás, de sosem árt az iránymutatás ezekben a cudar időkben.
Mutasd mindet

FunkciókShila legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2024-04-08) : kezét nem használja egyáltalán csak a szájacskájával s nyelvével kényeztet,közben úgy helyezkedik hogy punciját is tudom simizni,sokáig persze nem lehet birni pláne hogy, ráérez mikor közeledek az orgazmushoz és olyan vaditóan nyögdécsel, hogy egy tökéletes orgazmust tudok átélni.

(2024-01-30) : Shila karcsú testének minden adottságát bevetve kígyószerűen ölelt körül, hátam mögé kerülve, néha leguggolva, előre nyúlva simogatott, kényeztetett, apró puszikat helyezve el ahol csak ért. A hosszú combok, a gömbölyű, formás popsi, a keblei simogatása közben hosszú - n

(2024-01-12) : Megérinthettem, finoman ujjammal, számmal, nyelvemmel, és láss csodát életre kelt, izget mozgott hangot hallatott, majd megpihent, mármint Shila... Ez a nem mindennapi látvány, az érzés még jobban felspanolt,

felejthetetlen: 32db
(2024-01-13) : Franciája nagyon finom, de közben heves is, semmiképpen nem egyhangú, hoz bele változatosságot. Hol csak a makkot nyalogatta, majd egyszer csak hopp, eltüntette.

(2023-12-30) : Alaposan ,,megmossuk" egymást a higiénia a tetőfokára hág. Shila leguggól. Keresi a szapant? Az nem lehet, tusfürdőt használunk, fut át az agyamon de csak addig míg ajka be nem fogadja péniszem. Isteni érzés, már mindenünk nedves. Feláll a guggolásból,

(2023-12-13) : Kellemesen erőteljes volt és szakszerű, mivel rendszeresen futok, Így elsősorban azt kértem, hogy a lábamra koncentráljon. Így is történt. Nagyon kellemes volt amikor a lábfejemmel végzett, és betakarta egy előmelegített takaróval. Aztán ahogy haladt felfelé, a takarót is feljebb igazította, ami nagyon jólesett.

nagyon jó: 23db
(2023-10-06) : Shila nuru masszázsa azon kívül, hogy nagyon erotikus és izgató, egyszerre olyan mint egy lélek masszázs. Miután hason fekve rámcsorgatja a melegített nuru gélt, bekente magát is, és ahogy rámfeküdt elkezdett csúszkálni rajtam.

(2023-06-02) : Most megfordítom a felvonást, mert ez a második része volt. Már amennyi idő maradt. Nekem eszembe sem jutott, mert csak dumáltam meg dumáltam. Igy a Kedves ajánlott egy kis masszázst a végére. Mivel sokat tekerek így a lábaimra kértem, amit ugyan nem erősen, de mindkettőt átgyúrta becsületesen. Majd legközelebb egy kicsit többet fókuszálunk a masszázsra is. Vagy inkább majd meglátjuk.

(2023-02-12) : Teljes testem átmasszírozta , olajos masszázzsal . Talpaimnál kezdte, vádli, comb, fenék, hát , vállak és karokkal fejezte be. Vádlinál és combnál is érződött a kezeinek erőssége, de igazán a hátam kezelésénél éreztem a "csúcs" hatást. Még a kézfejemet is átgyúrta, nagyon finoman.

: 19db
(2024-01-10) : The soothing cascade of the shower created an intimate atmosphere as we exchanged sweet moments. Post-shower, wrapped in each other's embrace, cuddles and tender kisses spoke volumes.

(2023-11-05) : Éreztem minden porcikáját, teste melegét. Változatosan mozgott, hol hosszában, hol keresztben. Melleivel, testével, mindenével azon volt, hogy erotikus előadásával engem egy másik világba repítsen.

(2023-10-10) : Nagyon finom volt. A zacskóm és a golyóim kezelést kaptak. Az ajkával tovább izgatott. Ez nagyon lassan és hosszú ideig tartott, mindig a csúcs közelében tartott Shila. A szája valami fantasztikus.