Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Shila

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-04-08 12:37:09

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Shila +36702894341 121154 erotikus masszázs

steven2015 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Shila hirdetővel
csókos száj
teljesen feltölt
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Mindig az oldalon ,szoktunk egyeztetni ,teljesen megfelelő, mindig naprakész a foglalható időpont lehetőség ( csak eléggé limitált) ,gyorsan visszaszokott jelezni hogy elfogadta.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kondorosi lakópark ,elvileg ingyenes a parkolás, de van bolt aminek a parkolójában mindig van szabad hely ,villamos is jár a közelbe.GPS pontosa odavisz.
Helyszín
Hely diszkréció:
2
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Pöpec garzon lakás, konyha, szoba egy légtérben,pont megfelelő nagy franciaágy ,fotel cuccoknak lepakolni az inget mindig vállfára teszi Shila ,ne gyürődjön,melegitős türcsiszáritó,patyolat tiszta furdő,zuhanykabinnal,elégséges számban ,illatmentes tusfürdő is van ,Listerin,friss illatos türcsi illetve száraz kilépő szintén.
Shila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek hüen adják vissza a Shila klassz testét,semmi retus csak a valóság,életkor is stimmel,minden év elteltével upgradolja ,nincs rejtegetni valója ,mert mindenképpen fiatalabbnak látszik mint a valós kor ,pici tenyérbe mászó mellekkel van megáldva, formás fenék, mindig mosolygós kedves helyes arccal,öröm megérkezni hozzá.
1. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 121154 erotikus masszázs
3. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 121154 erotikus masszázs4. Shila +36702894341 beszámoló 2024-04-08 15:49:56 erotikus masszázs 1211545. Shila +36702894341 beszámoló 2024-04-08 15:49:56 erotikus masszázs 1211546. Shila +36702894341 beszámoló 2024-04-08 15:49:56 erotikus masszázs 121154
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Mivel általában másfél órát szoktam vele eltölteni, jut az időből mindenre, annak rendje módja szerint,vádlit is kitünően ellazitja,talpat is massziroz a hát, váll sem marad ki ,krémmel és olajjal ki ahogy óhajtja ,kellemes ellazitó,masszázs utána inkább aludnék egyet minthogy útra keljek.persze ez a két kényeztetés közt zajlik le.Véleményem szerint tökéletes.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Már belépéskor levesz a lábadról a kedvességével igazi welcome fogadtatás nem megjátszott mümosoly,egyből csókban forrunk össze, alig tudunk szétválni, hogy gyorsan levetkőzzek ,és koptassam bőröm,mert bár zuhany alól jövök ,de azért mindig újra felfrissitem magam,igy van rendjén.Amig zuhanyzom a pici selyemköntös amiben vár már lekerül és teljes meztelen valóságában vár ,amikor is újra fergeteges csókcxsata kezdődik igazi nyelves barátnős,alig birunk leállni,kár hogy csak masszázs kategóriában hirdet,annyira kellemesen izgató.Nagy nehezen szétválunk majd hátára parancsolom,hogy kedvére kényeztessem,lehelet finom puszikkal egy újabb vizszintes csókcsata után elérkezek a finom babapuncihoz ami illatos és selymesen borotvált mindig ,nem mellesleg alsó hangon 20 évvel fiatalabbnak látszik mint Shila valós kora .lassan kezdem nyelvemmel izgatni annyira finom az egész punci nem lehet vele betelni borsószemnyi csikló, formás nagy és kisajkak,gyorsan nedvesedő, s nagyon kéjes hangokat ad ki folyamatosan ,ami olyan erős feedback hogy azonnal keményedik farkincám,sajnos nem sokáig lehet nyalni mert elég hamar elélvez,de én általában ,egy nagyon rövid kis szünet után újra nyalogatom a puncit mig sorozatban 3szor el nem élvez.Tovább már nem akartam spékelni mert már talán a jóból is sok megárt.
Ekkor hátamra fordulva csokcsatával inditunk és lehelet finom csókokkal lassan, elérkezik a falloszomhoz ami mondanom sem kell már, beton kemény ,nagyon finoman nyalogatja,oldalát is a makkot is ,sosem oktattam mégis legelső alkalommal is pont úgy csinálta ahogy szeretem.kezét nem használja egyáltalán csak a szájacskájával s nyelvével kényeztet,közben úgy helyezkedik hogy punciját is tudom simizni,sokáig persze nem lehet birni pláne hogy, ráérez mikor közeledek az orgazmushoz és olyan vaditóan nyögdécsel, hogy egy tökéletes orgazmust tudok átélni.Benn tartja szájában mig lelankadok,megtisztit majd kiőbliti az utódokat.
Ezután ,következik a tulajdonképpeni masszázs ,majd mivel jó az időérzéke,megkezdi a befejező levezetést ami picit több időt igényel itt már be segit néha kézzel is de a kéjes nyögdécslésének hála
nagyon intenziv újabb orgazmust tud produkálni nekem.Néhanapján popsi kényeztetést is szoktam kérni ,meg prosztata masszázst amiket szintén profi módon végez.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem tudom milyen extrát lehet még kérni mert ez bőven lefedi amit egy magamfajta férfi elképzel és persze meg is kap.teljesen korrekt árképzés,kiváló ár érték aránnyal .
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 19, egy órás randira 27, másfel órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Vacilláltam a beszi megirással mert legmagasabb értékelést nem tudok adni ,ahhoz aktivabbnak kellene lennem más hirdetőknél való részvétellel,de sajnos már inkább ritkán de csakis kizárólag kiváló szolgáltatást nyujtó hölgyeket keresek fel amiből egyrészt kevés is van és elfoglaltak is érthetően,egy kéz ujjain megszámolható a nekem megfelelő hölgyek száma.
Érthető a minőségi szolgáltatás, mert heti 2 nap limitált s garantáltan megválogatott vendégkör a biztos recept a kiégés ellen .Tehát kedvét leli benne ,s igy mindenki jóljár,nem megélhetés miatt csinálja mert van munkahelye .Reméljük még sokáig velünk marad ,boldogitani a makktársakat.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Shila erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-10 03:49:27
Mindig szívesen olvasok Shiláról és most is ezt tettem. Gratulálok a kimagasló élményedhez!
Mutasd mindet

FunkciókShila legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2024-01-30) : Shila karcsú testének minden adottságát bevetve kígyószerűen ölelt körül, hátam mögé kerülve, néha leguggolva, előre nyúlva simogatott, kényeztetett, apró puszikat helyezve el ahol csak ért. A hosszú combok, a gömbölyű, formás popsi, a keblei simogatása közben hosszú - n

(2024-01-12) : Megérinthettem, finoman ujjammal, számmal, nyelvemmel, és láss csodát életre kelt, izget mozgott hangot hallatott, majd megpihent, mármint Shila... Ez a nem mindennapi látvány, az érzés még jobban felspanolt,

(2023-12-30) : Alaposan ,,megmossuk" egymást a higiénia a tetőfokára hág. Shila leguggól. Keresi a szapant? Az nem lehet, tusfürdőt használunk, fut át az agyamon de csak addig míg ajka be nem fogadja péniszem. Isteni érzés, már mindenünk nedves. Feláll a guggolásból,

felejthetetlen: 31db
(2024-01-13) : Franciája nagyon finom, de közben heves is, semmiképpen nem egyhangú, hoz bele változatosságot. Hol csak a makkot nyalogatta, majd egyszer csak hopp, eltüntette.

(2023-12-13) : Kellemesen erőteljes volt és szakszerű, mivel rendszeresen futok, Így elsősorban azt kértem, hogy a lábamra koncentráljon. Így is történt. Nagyon kellemes volt amikor a lábfejemmel végzett, és betakarta egy előmelegített takaróval. Aztán ahogy haladt felfelé, a takarót is feljebb igazította, ami nagyon jólesett.

(2023-10-20) : Kértem Shilát, hogy egy talp masszázzsal kezdje, mert fájnak a lábfejeim és nem rég, már két alkalommal is részesültem ilyen kezelésben és nagyon bevált. Nagyon finoman de határozottan neki látott testem kezelésének. Talpamnál kezdett, majd vádlik következtek, utána combok jöttek.

nagyon jó: 24db
(2024-04-12) : Aztán 69-be fordultunk, és így ért el a vég, úgy hörögtem, mint a tőgyön rúgott tehén, miután a szájába lőttem ismételten, csak remegni voltam képes.

(2023-10-06) : Shila nuru masszázsa azon kívül, hogy nagyon erotikus és izgató, egyszerre olyan mint egy lélek masszázs. Miután hason fekve rámcsorgatja a melegített nuru gélt, bekente magát is, és ahogy rámfeküdt elkezdett csúszkálni rajtam.

(2023-06-02) : Most megfordítom a felvonást, mert ez a második része volt. Már amennyi idő maradt. Nekem eszembe sem jutott, mert csak dumáltam meg dumáltam. Igy a Kedves ajánlott egy kis masszázst a végére. Mivel sokat tekerek így a lábaimra kértem, amit ugyan nem erősen, de mindkettőt átgyúrta becsületesen. Majd legközelebb egy kicsit többet fókuszálunk a masszázsra is. Vagy inkább majd meglátjuk.

: 19db
(2024-01-10) : The soothing cascade of the shower created an intimate atmosphere as we exchanged sweet moments. Post-shower, wrapped in each other's embrace, cuddles and tender kisses spoke volumes.

(2023-11-05) : Éreztem minden porcikáját, teste melegét. Változatosan mozgott, hol hosszában, hol keresztben. Melleivel, testével, mindenével azon volt, hogy erotikus előadásával engem egy másik világba repítsen.

(2023-10-10) : Nagyon finom volt. A zacskóm és a golyóim kezelést kaptak. Az ajkával tovább izgatott. Ez nagyon lassan és hosszú ideig tartott, mindig a csúcs közelében tartott Shila. A szája valami fantasztikus.