Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Mia(22+)
Budapest IV.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Shila

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-01-30 18:53:16

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Shila +36702894341 120517 erotikus masszázs

Ván-dor a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Shila hirdetővel
csókos száj
fülledt erotika
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Shilát évek óta ismerem, de csak ritkán találkozunk mert heti két napon rendel, időpontjait két héttel előre jelzi amik hamar elfogynak. Igy vagy előre kell tervezni vagy szerencse kell hozzá, hogy egy felszabaduló időponto(ka)t éppen elkapjon a vágyakozó vendég. Hát éppen így jártam. Megláttam, azonnal jelentkeztem (két óra múlva már nem volt szabad időpont). VTR-en megerősítve már indultam is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kondorosi útnál, jól megközelíthető BKV-val, de parkolás is -kis szerencsével - kényelmesen, "free of charge" megoldható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon kellemes, barátságos kis búvóhely, tökéletesen megfelel egy varázslatos randi céljának. Fürdőszoba kicsi, de nemcsak jól felszerelt, hanem hangulatos is, a színváltó zuhanyrózsa, a két személynek éppen elegendő kabin, és a mosógépen elhelyezett intim hangulatvilágítás a közös fürdés Shilával igazi élménnyé teszi a kezdeti perceket.
Shila külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Shila a legszebb női korban levő, korát meghazudtoló adottságokkal ( karcsú, magas, hosszú combú, kellemes méretű keblekkel) rendelkező jelenség. Egy fekete, csipkés, keveset takaró de sokat sejtető textilben fogadott. Nem sokat tudtam nézelődni mert belépésem után elbűvölő mosollyal ölelt át és apró csókokkal fejezte ki örömét újabb találkozásunk felett. Nem csoda, hogy igyekeztem megszabadulni ruháimtól amiben még segített is, figyelmesen vállfára majd szekrénybe téve téve zakót, inget. A fürdőbe már ő is hozzám öltözve kísért, ahol az említett hangulatban - tovább fokozta - illetve készítette elő a továbbiakat. Véleményem szerint a közös fürdés Shila egyik specialitása.
1. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 120517 erotikus masszázs
3. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 120517 erotikus masszázs4. Shila +36702894341 beszámoló 2024-01-31 10:02:19 erotikus masszázs 1205175. Shila +36702894341 beszámoló 2024-01-31 10:02:19 erotikus masszázs 1205176. Shila +36702894341 beszámoló 2024-01-31 10:02:19 erotikus masszázs 120517
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A szobában - a már megalapozott hangulatot tovább fokozva - még függőleges állapotban fonódtunk össze, Shila karcsú testének minden adottságát bevetve kígyószerűen ölelt körül, hátam mögé kerülve, néha leguggolva, előre nyúlva simogatott, kényeztetett, apró puszikat helyezve el ahol csak ért. A hosszú combok, a gömbölyű, formás popsi, a keblei simogatása közben hosszú - nagyon finom - csókokat váltottunk (amit szintén nagyon jól művel). Aztán leül a széles franciaágyra, háttal feljebb csúszik, combjait széttárva csalogat magához. Közben elbűvölő mosollyal csábít, hív, vonz mint a mágnes a vasat. Először csak a vizuálisan élvezem az élőképet, a kicsi, lassan nyíló, rózsaszínű redőket, majd kezemmel, ujjammal is ideiglenesen "birtokba veszem. Hasát, combjait simogatva kényeztetem, hallgatom hangjait, élvezem apró mozdulatait. Csúcsra nem jut de megköszöni és csak kölcsönnek tekinti, amit visszaad.
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Én kerülök alulra, ő egész testével simogat, kényeztet, szinte egymás bőrébe bújunk. Kérem, hogy egy kicsit csak az ujjaival varázsoljon el, ebben is nagyot alakít, fantasztikus mire képes tíz ujj,amit két tenyérrel is néha kiegészítve szinte kábulatot tud okozni. Majd összesimulós , hosszú csókok után ajkai közé vesz és nagyon lágy, szinte leheletszerű kényeztetésbe kezd. Nem siet, játszik a nyelvével, pontosan tudja mit és miért csinál, adni akar.A végkifejlet nem kétséges, de nem enged el csak lassít és ezáltal az élmény tovább tart, már nem is vagyok magamnál. Amikor "visszatérek" még mindig nála vagyok, csak lassan, fokozatosan enged el. Maradt még egy kis időnk, rákérdez, "egy kis masszázs?", de inkább "tartson kézben", és így össze simulva beszélgetünk teljes ellazulásomig.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákról nem tudok, azzal nem szoktam foglalkozni, ami nincs az "alapban" azzal inkább nem foglalkozom.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 19, egy órás randira 27, másfel órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Shila a belépéstől kezdve a távozásig mosolyával, kedvességével, aktivitásával meg tud győzni, hogy én vagyok a legfontosabb személy,akire várt. Vonzó, erotikus, csábító megjelenésével, aktivitásával egy megfoghatatlan aurát teremt, ami úgy veszi körül az embert mint langyos szellő, illat, hangulat, az érzékek birodalmában. Ennek a kategóriának magas szintű képviselője.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Shila erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-01 10:54:40
Érzékletes beszi. Átjött a randi hangulata.

2024-02-01 05:47:51
Varázslatos hangulatú randi lehetett. Örök élmeny!

2024-01-31 16:35:26
Írásodból kiolvasható kellemes randi hangulata.Gratulálok az élményedhez.

2024-01-31 13:25:07
Vándorlásaid egyik "intimebb" találkozóját olvasva nekem nincs hiányérzetem. Aki ismeri Shilat az tudja, aki még nem az keresse fel ... Leginkább a beszi hangulata fogott meg,na persze hogy könnyű a kellemesről jót és jól irni, remélhetőleg még sokáig olvashatunk ehez hasonló kitűnő méltatást e nem mindennapi Hölgyröl:) Köszönöm.
Mutasd mindet

FunkciókShila legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2024-01-12) : Megérinthettem, finoman ujjammal, számmal, nyelvemmel, és láss csodát életre kelt, izget mozgott hangot hallatott, majd megpihent, mármint Shila... Ez a nem mindennapi látvány, az érzés még jobban felspanolt,

(2023-12-30) : Alaposan ,,megmossuk" egymást a higiénia a tetőfokára hág. Shila leguggól. Keresi a szapant? Az nem lehet, tusfürdőt használunk, fut át az agyamon de csak addig míg ajka be nem fogadja péniszem. Isteni érzés, már mindenünk nedves. Feláll a guggolásból,

(2023-12-28) : Sikerrel járt, ott álltam ing nélkül, bokáimnál lévő nadrággal, a gatyából kibújó, álló farokkal, zokniban. Leültem a fotelbe, hogy gyorsan megszabaduljak feleslegessé vált ruhadarabjaimtól. Shila ezt látva gyorsan kibújt bodyjából és hátat fordítva, pucsítva rázni kezdte formás fenekét az orrom előtt.

felejthetetlen: 29db
(2024-01-13) : Franciája nagyon finom, de közben heves is, semmiképpen nem egyhangú, hoz bele változatosságot. Hol csak a makkot nyalogatta, majd egyszer csak hopp, eltüntette.

(2023-12-13) : Kellemesen erőteljes volt és szakszerű, mivel rendszeresen futok, Így elsősorban azt kértem, hogy a lábamra koncentráljon. Így is történt. Nagyon kellemes volt amikor a lábfejemmel végzett, és betakarta egy előmelegített takaróval. Aztán ahogy haladt felfelé, a takarót is feljebb igazította, ami nagyon jólesett.

(2023-10-20) : Kértem Shilát, hogy egy talp masszázzsal kezdje, mert fájnak a lábfejeim és nem rég, már két alkalommal is részesültem ilyen kezelésben és nagyon bevált. Nagyon finoman de határozottan neki látott testem kezelésének. Talpamnál kezdett, majd vádlik következtek, utána combok jöttek.

nagyon jó: 26db
(2023-10-06) : Shila nuru masszázsa azon kívül, hogy nagyon erotikus és izgató, egyszerre olyan mint egy lélek masszázs. Miután hason fekve rámcsorgatja a melegített nuru gélt, bekente magát is, és ahogy rámfeküdt elkezdett csúszkálni rajtam.

(2023-06-02) : Most megfordítom a felvonást, mert ez a második része volt. Már amennyi idő maradt. Nekem eszembe sem jutott, mert csak dumáltam meg dumáltam. Igy a Kedves ajánlott egy kis masszázst a végére. Mivel sokat tekerek így a lábaimra kértem, amit ugyan nem erősen, de mindkettőt átgyúrta becsületesen. Majd legközelebb egy kicsit többet fókuszálunk a masszázsra is. Vagy inkább majd meglátjuk.

(2023-02-12) : Teljes testem átmasszírozta , olajos masszázzsal . Talpaimnál kezdte, vádli, comb, fenék, hát , vállak és karokkal fejezte be. Vádlinál és combnál is érződött a kezeinek erőssége, de igazán a hátam kezelésénél éreztem a "csúcs" hatást. Még a kézfejemet is átgyúrta, nagyon finoman.

: 18db
(2024-01-10) : The soothing cascade of the shower created an intimate atmosphere as we exchanged sweet moments. Post-shower, wrapped in each other's embrace, cuddles and tender kisses spoke volumes.

(2023-11-05) : Éreztem minden porcikáját, teste melegét. Változatosan mozgott, hol hosszában, hol keresztben. Melleivel, testével, mindenével azon volt, hogy erotikus előadásával engem egy másik világba repítsen.

(2023-10-10) : Nagyon finom volt. A zacskóm és a golyóim kezelést kaptak. Az ajkával tovább izgatott. Ez nagyon lassan és hosszú ideig tartott, mindig a csúcs közelében tartott Shila. A szája valami fantasztikus.