Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Shila

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-01-13 22:02:23

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Shila +36702894341 120373 erotikus masszázs

papamaci214 a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Shila hirdetővel
csókos száj
profi, szakszerű
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Egyik nap felszabadult napom és Shila már régóta ott volt akit szerettem volna meglátogatni és aznap pont elérhető volt így megcsörgettem és pár csörgés után fel is vette. Nagyon kedves volt telefonban, megtudtam részleteket és sikerült is időpontot egyeztetni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Cím alapján simán oda lehet találni, autóval mentem, parkolás a környező utcában pár perc sétára megoldható. Van tömegközlekedés is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A hely egy nagyobb méretű garzon. Tisztaság, rend van mindenhol és jó meleg is volt bent ami a kinti hideg miatt jól is esett. Ruhát van hova lerakni. Van egy nagy franci ágy a masszásnak Fürdő tiszta, rendben van, van sok tusfürdő, szájvíz minden ami kell. Szóval a lakás teljesen rendben van.
Shila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az adatlap és a képek nem hazudnak, igazából egy olyan hölggyel találkozol akit a képek tükröznek. Alakja tökéletes, nagyon csinos, szexy, életkorból jó pár évet le tudna tagadni. A külső mellet nagyon kedves, mosolygós, kedves, közvetlen, bujós. Pár perc után tudtam, hogy jó helyre érkeztem.
1. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 120373 erotikus masszázs
3. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 120373 erotikus masszázs4. Shila +36702894341 beszámoló 2024-01-16 12:48:59 erotikus masszázs 1203735. Shila +36702894341 beszámoló 2024-01-16 12:48:59 erotikus masszázs 1203736. Shila +36702894341 beszámoló 2024-01-16 12:48:59 erotikus masszázs 120373
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A két levezetés között történt a masszás. Kellemes, erőteljes, szakszerű volt. Mivel rendszeresen sportolok, így jól esett nagyon, hogy kimozgatta azt az 1-2 letapadt izmot. Végi ment, kérdezgette közben, hogy így jó -e, nem erős -e, stb. Ide nem nagyon tudok többet írni, szakszerű és jól eső masszás volt.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Belépést követően ahogy már írtam egy csinos, szexy, kedves Nő fogadott valami szexy fehérneműben. Pár mondat után elcsattantak az első puszik, majd hamarosan heves csókba ment át. Ez gyorsan átment egymás simogatásába, el is kezdett vetkőztetni, néha kézzel lenyúlt a farkam irányába. Kaptam egy törölközőt és gyorsan el mentem fürödni. Fürdős után ott folytattuk ahol abba hagytuk, heves csókok, egymás simogatása, kibontottam a fehérneműből, legugolt, lent is folytatta a sok puszit, elkezdett játszani a farkammal, elsőnek puszilgatta, majd lassan szépen bekapta és nem engedte. Egy idő után az ágy felé tereltem az irányt, hátra fektettem, majd végig csókoltam a testét és lent kötöttem ki. Egy finom, illatos puncival találtam szembe magam. Elkezdtem finoman csókolgatni, nyalogatni nagy és kisajkakat, majd csiklóját. Folyamatosan egyre hevesebben, de ugyanakkor finoman dolgoztam a nyelvemmel. Egy idő után az ujjamat is bevetettem. Shila egyre jobban élvezte ezt, nem fogta magát vissza, tolta magát a nyelvemre, emelgette a csipőjét, hangosan nyögött, néha ráfogott a fejemre. Ezt így folyattuk és hangosan elélvezett a Drága Shila. Pár puszival levezettem, majd amikor magához tért fordultunk, hátamra feküdtem és Ő elsőnek elkezdett csókolni majd befészkelte magát a lábam közé. Egy kis olajat csorgatott a makkomra, majd elkezdett azujjaival játszani, közben a másik kezével a zacskómag izgatta. De nem sokáig hagyatkozott csak a kezére, rövidesen hamm, jött és bekapta a farkam. Franciája nagyon finom, de közben heves is, semmiképpen nem egyhangú, hoz bele változatosságot. Hol csak a makkot nyalogatta, majd egyszer csak hopp, eltüntette. De nem ragadt le itt, a zacsit is finoman kényeztette a nyelvével és bő nyállal. Majd vissza tért farkamhoz és folytatta a játszadozást. Én persze csillagokat láttam a legjobb értelemben és nagyon élveztem áldásos tevékenységét. Így folytatta, egyre jobban vitt a csúcs felé, de nem sietett. A végén nyilván nem bírtam már és hatalmasat élveztem az ajkai közé, beleremegtem. Nem engedte ki rögtön, finoman levezetett Én meg közben ott remegtem és vergődtem, eszméletlen jó volt.

Második kör hasonló volt az előzőhez, csak fokozva volt egy kicsit, itt jött egy nuru géles csuszka, na ez szemből valami eszméletlen volt, testének minden porcikája azon volt a vágyaimat kielégítse, majd hasonlóba csaptunk át mint első körben.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden ok volt ezzel, végén rendeztük, mint telefonban, helyszínen sem változott semmi.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 19, egy órás randira 27, másfel órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Shila, kedvessége, vidámsága, tudása, szexuális kisugárzása olyan mint kevés Nőnek. Teljes mértékben jó vele lenni. Ha egy jó és szakszerű masszásra és fenomenális kényeztetésre vágyik az ember akkor az Shila.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Shila erotikus masszázs beszámolójáról


2024-01-22 09:40:35
Az írás alapján az sugárzik, hogy a hölgy szereti a választott foglalkozását. Kedvencek közé felvéve! Köszönjük az informatív sorokat!

2024-01-17 23:10:40
Nagyon szép beszámoló. Kedvet adtál a Hölgy meglátogatásához

2024-01-16 20:01:17
Vágyébresztő leírás egy izgalmas pásztoróráról egy nagyszerű kisugárzású, vonzó, csábító NŐvel. Gratulálok az élményhez.

2024-01-16 15:17:23
Minden lényeges információ le lett írva. Semmi felesleges sallang. Három beszámolót olvastam a hölgyről és egyre inkább megfogalmazódik bennem, hogy megfogom látogatni.
Mutasd mindet

FunkciókShila legfrissebb beszámolói

istennő: 20db
(2024-01-30) : Shila karcsú testének minden adottságát bevetve kígyószerűen ölelt körül, hátam mögé kerülve, néha leguggolva, előre nyúlva simogatott, kényeztetett, apró puszikat helyezve el ahol csak ért. A hosszú combok, a gömbölyű, formás popsi, a keblei simogatása közben hosszú - n

(2024-01-12) : Megérinthettem, finoman ujjammal, számmal, nyelvemmel, és láss csodát életre kelt, izget mozgott hangot hallatott, majd megpihent, mármint Shila... Ez a nem mindennapi látvány, az érzés még jobban felspanolt,

(2023-12-30) : Alaposan ,,megmossuk" egymást a higiénia a tetőfokára hág. Shila leguggól. Keresi a szapant? Az nem lehet, tusfürdőt használunk, fut át az agyamon de csak addig míg ajka be nem fogadja péniszem. Isteni érzés, már mindenünk nedves. Feláll a guggolásból,

felejthetetlen: 29db
(2023-12-13) : Kellemesen erőteljes volt és szakszerű, mivel rendszeresen futok, Így elsősorban azt kértem, hogy a lábamra koncentráljon. Így is történt. Nagyon kellemes volt amikor a lábfejemmel végzett, és betakarta egy előmelegített takaróval. Aztán ahogy haladt felfelé, a takarót is feljebb igazította, ami nagyon jólesett.

(2023-10-20) : Kértem Shilát, hogy egy talp masszázzsal kezdje, mert fájnak a lábfejeim és nem rég, már két alkalommal is részesültem ilyen kezelésben és nagyon bevált. Nagyon finoman de határozottan neki látott testem kezelésének. Talpamnál kezdett, majd vádlik következtek, utána combok jöttek.

(2023-10-06) : I felt here boobs and pussy all over my body. I asked for a change, so I can also please her. She reacted very well as I was using my tongue on her.

nagyon jó: 25db
(2023-10-06) : Shila nuru masszázsa azon kívül, hogy nagyon erotikus és izgató, egyszerre olyan mint egy lélek masszázs. Miután hason fekve rámcsorgatja a melegített nuru gélt, bekente magát is, és ahogy rámfeküdt elkezdett csúszkálni rajtam.

(2023-06-02) : Most megfordítom a felvonást, mert ez a második része volt. Már amennyi idő maradt. Nekem eszembe sem jutott, mert csak dumáltam meg dumáltam. Igy a Kedves ajánlott egy kis masszázst a végére. Mivel sokat tekerek így a lábaimra kértem, amit ugyan nem erősen, de mindkettőt átgyúrta becsületesen. Majd legközelebb egy kicsit többet fókuszálunk a masszázsra is. Vagy inkább majd meglátjuk.

(2023-02-12) : Teljes testem átmasszírozta , olajos masszázzsal . Talpaimnál kezdte, vádli, comb, fenék, hát , vállak és karokkal fejezte be. Vádlinál és combnál is érződött a kezeinek erőssége, de igazán a hátam kezelésénél éreztem a "csúcs" hatást. Még a kézfejemet is átgyúrta, nagyon finoman.

: 18db
(2024-01-10) : The soothing cascade of the shower created an intimate atmosphere as we exchanged sweet moments. Post-shower, wrapped in each other's embrace, cuddles and tender kisses spoke volumes.

(2023-11-05) : Éreztem minden porcikáját, teste melegét. Változatosan mozgott, hol hosszában, hol keresztben. Melleivel, testével, mindenével azon volt, hogy erotikus előadásával engem egy másik világba repítsen.

(2023-10-10) : Nagyon finom volt. A zacskóm és a golyóim kezelést kaptak. Az ajkával tovább izgatott. Ez nagyon lassan és hosszú ideig tartott, mindig a csúcs közelében tartott Shila. A szája valami fantasztikus.