Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Shila

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-30 17:14:22

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Shila +36702894341 120261 erotikus masszázs

Yossarian1 a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Shila hirdetővel
legszebb punci
profi, szakszerű
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Shila már régi ismerősöm itt az oldalon, az évek során számtalanszor lehettem már vendége. Régen voltam már nála, ennek egyik oka, hogy sajnos csak 2 napot rendel egy héten, az időpontok hamar gazdára találnak. Most viszont szerencsém volt, 3 nappal előtte volt még egy délelőtti szabad hely. Nem sokat tétováztam, vtr-en jeleztem látogatási szándékomat. Hamar jött a kedvező válasz, sok szeretettel vár a már ismert helyen.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Shila évek óta stabilan ugyanazon a helyen található meg. Buda, 11.ker. Kelenföldi részén van a rendelője, nem messze a Kondorosi uszodától. Tömegközlekedés szempontjából kiváló a helyszín többféle villamos megállója is van a közelben. Autóval az uszoda környékén könnyen találhatunk szabad helyet. A címet a lakópark Fehérvári úti oldalán keressük, számozás jól látható helyen.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Nem túl régi lakópark Fehérvári út felőli oldalán van a bejárat. Shilától kapott információk birtokában nem kell sokat bóklászniva bejáratig. Egy nyitott légterű garzonba lépünk, minden a funkciójának van alárendelve. Konyhasarok, fürdőszoba tip-top, zuhanykabinnal(2 személyes), nagyméretű franciaágy, egyik oldalán végig tükörrel, néhány kisebb bútor, egyik ünnepi díszben. Mindenhol rend és tisztaság, hangulatfénnyel, halk zenével, az egész kecó kiváló helyszín egy kis közös lazulásra.
Shila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Shila karcsú, már-már kamaszos alakjával, szőke hajával, gyönyörű huncut, kékeszöld szemével, kisugárzásával rögtön levesz a lábadról. Valóban, ahogy mások is leírták, a teste nagyon jó genetikájú, én 30-nak saccolnám, ha nem tudnám mennyi valójában. Arca szerintem egy kicsit szlávos, bájos, szája érzéki, bőre enyhén szolis bársonyos. Nőiessége az általam ismert egyik legszebb, a természet ajándéka, nyelvem szerelme. Tetkóval, testékszerrel nem találkoztam, Shila egy natur szépség.
1. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 120261 erotikus masszázs
3. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 120261 erotikus masszázs4. Shila +36702894341 beszámoló 2024-01-03 02:13:30 erotikus masszázs 1202615. Shila +36702894341 beszámoló 2024-01-03 02:13:30 erotikus masszázs 1202616. Shila +36702894341 beszámoló 2024-01-03 02:13:30 erotikus masszázs 120261
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A masszàzs randink utolsó negyedében történt, maradt még időnk és Shila felajánlotta, elvégre ő masszőzként hírdet, az erotika ,,csak" ráadás. Lehet, hogy nem sokan tudják, de Shila kiváló masszőz. Nekem ezt már bizonyította néhányszor. A hasamra fektetett és egy isteni, közepes erősségű hát és vállmasszázst kaptam tőle. Nem csak tenyérrel dolgozott, az alsókarjával időnként ráment a problémás részekre. Nem nagyon értek hozzá, de felváltva használta a tenyerét, könyökét, alsókarját. Persze számomra a legjobb rész akkor volt, mikor kemény bimbói karcolták a hátam. Szóval egy nagyon kellemes, lazító masszázsban volt részem Shila kezei által. Az együtt töltött idő alatt sokat beszélgettünk, jó hangulatban telt a randi eme része is.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A Shilával eltöltött randink többnyire egymás kényeztetése, majdnem végig kiséri a másfél órás együttlétet. Mindketten szeretünk adni és ettől lesznek szenvedélyesek, harmónikusak az egymással eltöltött időnk. Nyilván nem vagyok kivételezett, a besziket olvasva kiderül, minden úriember megkapja a maximális törődést Shilától. Érkezésemkor széles mosoly, ölelés, nem tolakodó, kedves. Megjegyzem az első találkozásunkkor is hasonló volt a fogadtatás. Én is átölelem, lecsekkolom minden a helyén van-e, semmiben nincs hiány, forró leheletét nyakamon érzem. Az ölelések után ledobálom
a cuccaimat, és a kapott törölközővel indulok tusolni. Már éppen húzom be a kabin ajtaját mikor Shila bepattan hozzám. Ezt a részt nagyon szeretem. Bekenjük egymás testét, kezeink a lehetőségek mentén okoznak örömöt egymásnak. Mindig elcsodálkozom, mi mindenre alkalmas egy zuhanykabin. Alaposan ,,megmossuk" egymást a higiénia a tetőfokára hág. Shila leguggól. Keresi a szapant? Az nem lehet, tusfürdőt használunk, fut át az agyamon de csak addig míg ajka be nem fogadja péniszem. Isteni érzés, már mindenünk nedves. Feláll a guggolásból, háttal áll nekem, farkam a feneke alá helyezi, így mozog kicsit. Majd a csempe felé fordít, lábam terpeszbe, oldalról farkamért nyúl, finoman huzogatja. Megfordulok, átölelem, elhagyjuk a kabint. Az események ezután már az ágyon zajlanak. Míg odaérünk folyamatosan izgatjuk egymást. Félig az ágyra dölök, Shila leguggol szájába vesz, franciája tanítani való. Úgy gondolom neki ez így kényelmetlen, ezért óvatosan felkúszom az ágyra. Ő is jön velem, farkammal a szájában. Shila franciája elegánsan finom, hímtagom nem is lehetne jobb helyen. Oldalra nézek, a látvány izgató, mintha egy pornófilm egyik szereplője lennék. Feje le-föl jár, semmi kéz, időnként elnyel tövig, ilyenkor megszívja picit, felnéz rám. Felhívom magamhoz, finoman elhelyezkedik a szám fölött. Mindent beleadok, hogy eljuttasam a csúcsra. Zabálom felkinált punciját, majd hátára fordítom és újjaimra bízom a befejezést. Tudom, hogyan szereti, ő is tudja, hogy tudom. Közben nézzük egymást folyamatosan. Shila öröme egyre hangosabb és hangosabb, mígnem egy hatalmasat élvez. Egy kicsit még simogatom száját megcsókolom, hálás mosoly a jutalmam.
Shila újra lekúszik a lábam közé, lingammal folytatja, még egy kis olajat tesz magára és már siklik is rajtam, a cickók is beszállnak a játékba. Shila már érzi, eléggé felhúzott, keresztbe fekszik rajtam, popsit kitólja, lábait kicsit széttárja, hogy könnyen hozzáférjek. Farkam a szájában, újjam finoman szaftos puncijában. Mindketten a végső rohamra készülünk. A tükör a barátom, csak fokozza a fokozhatatlant. Egyszer csak akkorát élvezek, mint ide Vlagyivosztok. Lebegek, béke van...visszatérek, hímtagom még mindig Shila szájában. Megvárt.
Egy picit elmegy, rendbe teszi magát, itallal kinál. Visszafekszünk, kicsit összeölelkezünk, majd a már fent említett masszázs veszi kezdetét.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nálunk ez a rész szinte láthatatlan, a végén mindig becsuztatom valami alá. Shila programjában nincs extra, megfelelő partner esetén mindenki megkapja a ,,magáét", ez borítékolható.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 19, egy órás randira 27, másfel órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Shilától mindig megkapom azt amiért hozzá megyek, kedves, odaadó, nagyon szexi nő, igen nagy tapasztalattal és hozzáértéssel a masszázs terén is. Számomra Ő egy ikon a titokzatosságával, a bájával, vendégcentrikusságával. Mindig fontos neki, hogy mi vendégek elégedetten távozzunk a vele töltött randink után.
Webmesteri megjegyzés
Mivel beszámolód egy része egy régebbi beszámolód másolata, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Shila erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-01 12:52:36
Jó beszámoló, viszont a webmesteri megjegyzés alapján a beszámoló egy része egy régi írás másolata, ezért úgy döntöttem, hogy nem szavazok.

2024-01-17 02:50:53
Becsülettel koptattad a billentyűzetet, jár a pont.

2024-01-03 16:12:16
Köszönöm a hozzászólásokat.
A beszamoló hangulata alapján valóban egy magasabb besorolást érdemelne. Sajnos jelenlegi rangom csak ezt teszi lehetővé.

Valóban néhány szót, mondatot felhasználtam egy régebbi Shilával töltôtt randim történetéből. Van olyan, hogy egy évekkel későbbi randi kisértetiesen hasonlóan zajlik. Saját szavaim, saját érzéseim, amit Shila változatlan szenvedéllyel töltött el velem. Van ilyen. Persze egy kis lustaság is bejátszott, de a lényeg a lényeg. Igaz történet alapján.

2024-01-03 14:43:30
Keretbe foglalt nagyszerű írás. Illik Shilához. Gratula nektek.

2024-01-03 14:12:20
Ez egy jól megírt beszámoló, de némi ellentmondást látok a csupa dicséretet tartalmazó leírás és a "jó" minősítés közt. Lehet, hogy ez is a korábbiakból történt másolás miatt van?!
Mutasd mindet

FunkciókShila legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2024-01-30) : Shila karcsú testének minden adottságát bevetve kígyószerűen ölelt körül, hátam mögé kerülve, néha leguggolva, előre nyúlva simogatott, kényeztetett, apró puszikat helyezve el ahol csak ért. A hosszú combok, a gömbölyű, formás popsi, a keblei simogatása közben hosszú - n

(2024-01-12) : Megérinthettem, finoman ujjammal, számmal, nyelvemmel, és láss csodát életre kelt, izget mozgott hangot hallatott, majd megpihent, mármint Shila... Ez a nem mindennapi látvány, az érzés még jobban felspanolt,

(2023-12-28) : Sikerrel járt, ott álltam ing nélkül, bokáimnál lévő nadrággal, a gatyából kibújó, álló farokkal, zokniban. Leültem a fotelbe, hogy gyorsan megszabaduljak feleslegessé vált ruhadarabjaimtól. Shila ezt látva gyorsan kibújt bodyjából és hátat fordítva, pucsítva rázni kezdte formás fenekét az orrom előtt.

felejthetetlen: 30db
(2024-01-13) : Franciája nagyon finom, de közben heves is, semmiképpen nem egyhangú, hoz bele változatosságot. Hol csak a makkot nyalogatta, majd egyszer csak hopp, eltüntette.

(2023-12-13) : Kellemesen erőteljes volt és szakszerű, mivel rendszeresen futok, Így elsősorban azt kértem, hogy a lábamra koncentráljon. Így is történt. Nagyon kellemes volt amikor a lábfejemmel végzett, és betakarta egy előmelegített takaróval. Aztán ahogy haladt felfelé, a takarót is feljebb igazította, ami nagyon jólesett.

(2023-10-20) : Kértem Shilát, hogy egy talp masszázzsal kezdje, mert fájnak a lábfejeim és nem rég, már két alkalommal is részesültem ilyen kezelésben és nagyon bevált. Nagyon finoman de határozottan neki látott testem kezelésének. Talpamnál kezdett, majd vádlik következtek, utána combok jöttek.

nagyon jó: 25db
(2023-10-06) : Shila nuru masszázsa azon kívül, hogy nagyon erotikus és izgató, egyszerre olyan mint egy lélek masszázs. Miután hason fekve rámcsorgatja a melegített nuru gélt, bekente magát is, és ahogy rámfeküdt elkezdett csúszkálni rajtam.

(2023-06-02) : Most megfordítom a felvonást, mert ez a második része volt. Már amennyi idő maradt. Nekem eszembe sem jutott, mert csak dumáltam meg dumáltam. Igy a Kedves ajánlott egy kis masszázst a végére. Mivel sokat tekerek így a lábaimra kértem, amit ugyan nem erősen, de mindkettőt átgyúrta becsületesen. Majd legközelebb egy kicsit többet fókuszálunk a masszázsra is. Vagy inkább majd meglátjuk.

(2023-02-12) : Teljes testem átmasszírozta , olajos masszázzsal . Talpaimnál kezdte, vádli, comb, fenék, hát , vállak és karokkal fejezte be. Vádlinál és combnál is érződött a kezeinek erőssége, de igazán a hátam kezelésénél éreztem a "csúcs" hatást. Még a kézfejemet is átgyúrta, nagyon finoman.

: 18db
(2024-01-10) : The soothing cascade of the shower created an intimate atmosphere as we exchanged sweet moments. Post-shower, wrapped in each other's embrace, cuddles and tender kisses spoke volumes.

(2023-11-05) : Éreztem minden porcikáját, teste melegét. Változatosan mozgott, hol hosszában, hol keresztben. Melleivel, testével, mindenével azon volt, hogy erotikus előadásával engem egy másik világba repítsen.

(2023-10-10) : Nagyon finom volt. A zacskóm és a golyóim kezelést kaptak. Az ajkával tovább izgatott. Ez nagyon lassan és hosszú ideig tartott, mindig a csúcs közelében tartott Shila. A szája valami fantasztikus.