Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Shila

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-13 22:25:49

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Shila +36702894341 120138 erotikus masszázs

Lilászló a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Shila hirdetővel
legszebb punci
profi, szakszerű
csodás csók
végtelenül kedves
Egyeztetés
Shila hirdetését már régebben elmentettem a kedvencek közé, aztán az elmúlt hetekben úgy alakult, hogy VTR-en megkerestem. Sajnos akkor a találkozás az én hibámból nem jött össze, nem vettem észre, hogy milyen pontosan és alaposan jeleníti meg az elérhető időpontokat a fényképei alatt. Rá egy héttel már ügyesebben szerveztem a dolgot, és a lehetséges időpontok közül választva. Nagyon kedvesen válaszolt, és megadott minden információt anélkül, hogy telefonon beszéltünk volna.
Megközelítés
11. kerület könnyen megközelíthető részén, ingyenes parkolási zónában található a lakás. Nagyon könnyű odatalálni, teljesen egyértelmű a cím. A ház előtt a parkolás szinte lehetetlen, de 100 méteren belül könnyen lehet találni parkolóhelyet. A pontban tizenegykor hívtam, azonnal felvette a telefont, és megadott pontosan minden információt, így nagyon könnyen be lehetett jutni a házba, ahol a lakást is könnyedén megtaláltam.
Helyszín
A lakás egy újszerű kis garzon, Kellemes félhomály van bent, minden azért és úgy van, hogy a vendég jól érezze magát. A kis fürdőszoba fel van szerelve minden szükségessel, több féle tusfürdő, száraz és tiszta törölköző, szájvíz… A szobában az ágy nagy és kényelmes, teljesen hangtalan.
Shila külseje
Shila Pont olyan mint a képeken, csinos kis combfixben, topban fogadott, nagyon szexi volt rajta minden. Milyen fogadtatásban még nem volt részem, az első pillanattól kezdve nagyon közvetlen és odaadó volt. Nekem minden nagyon tetszett rajta is, és benne is.
1. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 120138 erotikus masszázs
3. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 120138 erotikus masszázs4. Shila +36702894341 beszámoló 2023-12-14 09:20:28 erotikus masszázs 1201385. Shila +36702894341 beszámoló 2023-12-14 09:20:28 erotikus masszázs 1201386. Shila +36702894341 beszámoló 2023-12-14 09:20:28 erotikus masszázs 120138
Erotikus masszázs
A masszázsra később került sor, amikor már majdnem minden testrészünkkel kölcsönösen megismerkedtünk. Vágytam is egy alapos masszázsra, és meg is kaptam. 😊 Kellemesen erőteljes volt és szakszerű, mivel rendszeresen futok, Így elsősorban azt kértem, hogy a lábamra koncentráljon. Így is történt. Nagyon kellemes volt amikor a lábfejemmel végzett, és betakarta egy előmelegített takaróval. Aztán ahogy haladt felfelé, a takarót is feljebb igazította, ami nagyon jólesett. Nagyon kellemesen ellazultam, és mivel a masszázs a másfél óra vége felé fejeződött be, jól is jött, hogy maradt pár percem magamhoz térni, visszarendezni magam.
Levezetés
Megérkezéskor, még kabátban voltam, mikor már ölelkeztünk, ami eddig nekem teljesen szokatlan és nagyon megtisztelő volt. Ilyen kedves fogadtatásban még nem részesültem máshol! Aztán persze lekerült a kabát, és fokozatosan minden más is. Közben folyamatosan simogattuk és csókolgattuk egymást. Az első pillanattól kölcsönösen nagyon jól éreztük magunkat. Aztán gyorsan elmentem zuhanyozni, és siettem vissza a szobába, ahol Shila már a megbeszéltek szerint meztelenül várt. Nagyon jó volt végre így is ölelni, érezni, ahogy hozzám simul minden porcikájával. Amikor eljutottunk az ágyhoz, végig csókoltam a testét a szájától lefelé kalandozva lassan. Finom és selymes a bőre, a nyakán, tarkóján, mindenhol. A melle feszes és érzékenyen reagál a kényeztetésre, imádni való. Végül elidőztem a combjai között, majd a kelyhét csókoltam élvezettel. Finom nedűjét nyalogatva hallhattam kélyes hangjait, amelyek jelezték, hogy egyre jobb úton járok. Meg-megálltam, elnyújtva mindkettőnk örömét, de így is gyorsabban fokozódott a hevületünk, mint szerettem volna. Utána megpihentünk, majd én kaptam hasonló és alapos kényeztetést, finom kezei, egész teste és csókos szája által. Mivel arra kértem, hogy álljon meg, mielőtt túllépném azt a pontot, ahol kézzelfogható jele lenne az örömömnek, így is tett, végig nagyon kedvesen figyelt rám. A masszázs előtt még összebújva beszélgettünk mindenféléről, mintha hosszú ideje ismertük volna egymást. Nagyon kellemes volt minden pillanat, nem is tudnék bármi rosszat említeni.
Elszámolás
Nagyon korrekt volt, utólag fizettem, amit majdnem el is felejtettem, annyira belelazultam az együttlétünkbe, szerencsére még időben magamtól eszembe jutott. Nemigen tudom, milyen extrákat vállalhatna még azon felül, ami a lényéből következően természetesen árad felém az egész együttlét alatt. Minden tökéletes volt és teljes.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 19, egy órás randira 27, másfel órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon kellemes érzésekkel távoztam, a kellemes kis lakás hangulata és Shila személyisége, nőiessége magával ragadott. Nagyon szívesen jövök hozzá máskor is!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Shila erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-01 11:48:42
Olvasmányos, hosszú beszámoló sok hasznos infóval.

2023-12-17 07:30:45
A beszid remek dolgokról számol be, bár Shila jellemzéséről szívesen olvastam volna hosszasabban.

2023-12-14 12:15:29
Remek kis írás, főleg azzal a tudattal, hogy holnap én is ölelhetem a Tündért.
Mutasd mindet

FunkciókShila legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2024-04-08) : kezét nem használja egyáltalán csak a szájacskájával s nyelvével kényeztet,közben úgy helyezkedik hogy punciját is tudom simizni,sokáig persze nem lehet birni pláne hogy, ráérez mikor közeledek az orgazmushoz és olyan vaditóan nyögdécsel, hogy egy tökéletes orgazmust tudok átélni.

(2024-01-12) : Megérinthettem, finoman ujjammal, számmal, nyelvemmel, és láss csodát életre kelt, izget mozgott hangot hallatott, majd megpihent, mármint Shila... Ez a nem mindennapi látvány, az érzés még jobban felspanolt,

(2023-12-30) : Alaposan ,,megmossuk" egymást a higiénia a tetőfokára hág. Shila leguggól. Keresi a szapant? Az nem lehet, tusfürdőt használunk, fut át az agyamon de csak addig míg ajka be nem fogadja péniszem. Isteni érzés, már mindenünk nedves. Feláll a guggolásból,

felejthetetlen: 31db
(2024-01-30) : Shila karcsú testének minden adottságát bevetve kígyószerűen ölelt körül, hátam mögé kerülve, néha leguggolva, előre nyúlva simogatott, kényeztetett, apró puszikat helyezve el ahol csak ért. A hosszú combok, a gömbölyű, formás popsi, a keblei simogatása közben hosszú - n

(2024-01-13) : Franciája nagyon finom, de közben heves is, semmiképpen nem egyhangú, hoz bele változatosságot. Hol csak a makkot nyalogatta, majd egyszer csak hopp, eltüntette.

(2023-10-20) : Kértem Shilát, hogy egy talp masszázzsal kezdje, mert fájnak a lábfejeim és nem rég, már két alkalommal is részesültem ilyen kezelésben és nagyon bevált. Nagyon finoman de határozottan neki látott testem kezelésének. Talpamnál kezdett, majd vádlik következtek, utána combok jöttek.

nagyon jó: 25db
(2024-06-19) : Aztán Shila a vitorlásnak más irányt adott, elém térdelt, és ajaki közzé fogadta a kiemelkedő rudat. A kéz, az ajkak, a nyelv kéjes játékba kezdtek. Az árboc és annak környéke alapos és változatos kezelést kaptak. Az árboc hol jobb hol kevéssé eltűnt Shila szájában. Alapos, érzéki francia percei voltak.

(2024-04-12) : Aztán 69-be fordultunk, és így ért el a vég, úgy hörögtem, mint a tőgyön rúgott tehén, miután a szájába lőttem ismételten, csak remegni voltam képes.

(2023-10-06) : Shila nuru masszázsa azon kívül, hogy nagyon erotikus és izgató, egyszerre olyan mint egy lélek masszázs. Miután hason fekve rámcsorgatja a melegített nuru gélt, bekente magát is, és ahogy rámfeküdt elkezdett csúszkálni rajtam.

: 21db
(2024-07-09) : Nem adta elő a hattyúk dalát, ajkait egyetlen túltolt nyűnyögés sem hagyta el, csak lehunyt szemekkel párnáján oldalra fordított fejjel halk búgások kíséretében élvezte ténykedésem. Többször megremegett a nyelves törődés alatt

(2024-06-01) : Hanyatt feküdtem,ráült a csípőmre, olajat kent a kebleire és a péniszemre és kezével , beolajazódott comb belsejével , nunijával szánkázott végig rajta. Újra ajka és kezei voltak a főszereplők és izgalmam határtalan volt, amit a tükörből látottak még jobban fokoztak.

(2024-01-10) : The soothing cascade of the shower created an intimate atmosphere as we exchanged sweet moments. Post-shower, wrapped in each other's embrace, cuddles and tender kisses spoke volumes.