Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Shila

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-10-06 22:29:13

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Shila +36702894341 119510 erotikus masszázs

MattV a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Shila hirdetővel
perfekt alak
profi, szakszerű
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Shila hirdetése már nagyon régóta felkeltette az érdeklődésemet, a beszámolók ódákat írtak róla és minél többet olvastam, annál jobban akartam érezni is. Viszont volt egy apró probléma: az életkorom nem felelt meg a hirdetésben megadottnak, az én fiatal korommal. Még egy decemberi napon, gondoltam szerencsét próbálok, lett volna is kapacításom eljutni hozzá. Rá kérdeztem itt chat-en illedelmesen, hogy nem tenne-e kivételt velem, és nagyon édesen válaszolt, hogy szívesen fogadna, de végül akkor nem tudtunk időpontot egyeztetni. Hosszú idő telt el azóta de ez alatt nem volt kapacításom menni, nem csak hozzá de senkihez sem, majd múlt héten döntöttem úgy, hogy itt az idő végre meglátogatni őt, ráírtam chat-en és végül sikerült időpontot egyezteni, ez után még VTR-en is lefixáltam az időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A kuckó a méltán híres Kondorosi lakóparkban van, bár hozzá tenném, ez előtt még nem volt szerencsém még ide jönni. Aki ismeri a környéket annak nem mondok újat azzal, hogy tömegközlekedéssel nagyon könnyen el lehet jutni, én személy szerint villamossal érkeztem, az volt a legkényelmesebb nekem. Parkolás terén én nem ajánlom az autóval érkezést, bár sok parkolót láttam a környéken, de az összes foglalt volt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Miután telefonos segítséggel bejutottam az épületbe, meglehetősen könnyen megtaláltam a lakást. A lakosztály 2 részre bontható, a nagyobbik rész az egy amolyan hálószoba-konyha-nappali kombó, ezen felül van egy kicsi de bőven elegendő méretű fürdőszoba. A fürdőben egy zuhanyzófülke található, benne tusfürdők széles választéka, a mosdónál pedig találhatóak kis pohárkák és szájvíz. A masszázs helyszíne egy hatalmas kényelmes ágyon volt amely nagyon kényelmes volt mind a masszázs mind a kényeztetés szempontjából, az ágy mellett található tükrökből pazarul lehet követni a történéseket, a hangulatot a program alatt lágy zene kísérte.
Shila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Shila korát meghazudtoló teste lenyűgözött. Egyértelműen látszik rajta, hogy sokat tesz azért hogy teste megőrizze szinte tinédzseres báját. Mellei marokba illőek, bimbói kissé érzékenyek, ezért ezeket nem lehet kényeztetni, bármennyire is szerettem volna, kelyhe kényeztetésre nagyon jól reagál és imádnivaló. Az arckitakarástól nem kell félni, bár megmondom őszintén, én az előző beszámolók alapján szebbre számítottam, de Shila kisugárzása és kedvessége százszorosan kárpótol miatta. A fogadó öltözete valamilyen fekete selyemszerű nagyon vékony valami volt, ami a nyakában lógott és egészen a derekáig ért, éppen csak takarva a ciciket, illetve volt még rajta egy fekete bugyi és egy pár fekete harisnya.
1. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 119510 erotikus masszázs
3. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 119510 erotikus masszázs4. Shila +36702894341 beszámoló 2023-10-09 09:22:18 erotikus masszázs 1195105. Shila +36702894341 beszámoló 2023-10-09 09:22:18 erotikus masszázs 1195106. Shila +36702894341 beszámoló 2023-10-09 09:22:18 erotikus masszázs 119510
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A beszámolót in medias res módra kell hogy megírjam, mivel ez a rész a két kényeztetés közé esett.
Röviden és tömören annyit tudok mondani, hogy atya világ! Bővebben kifejtve, bár szerintem erről a részről nem lehet eleget áradozni, ez volt a legszakszerűbb masszázs amit valaha is átéltem. Shila tudása olyan masszőzöket meghazudtoló, akiknek ez a fő profilja(és higyjétek el itt sokkal többről volt szó mint sima masszázs). Tanult masszőz, masszázsa az erős és közepesen erős közé tehető, nagyon jól esett ahogy hason fekve tetőtől talpig (illetve fordítva) átmasszírozott, teljesen ellazított mind testben mind lélekben.
Sokan inkább a kényeztetés részhez szokták helyezni a nuru masszázst de én inkább ide szánnám. Az oka nagyon egyszerű: Shila nuru masszázsa azon kívül, hogy nagyon erotikus és izgató, egyszerre olyan mint egy lélek masszázs. Miután hason fekve rámcsorgatja a melegített nuru gélt, bekente magát is, és ahogy rámfeküdt elkezdett csúszkálni rajtam. Éreztem teste melegét, nagyon jól nézett ki a tükörben, ahogy ez a gyönyörű hölgy egész testével engem kényeztet, de igazából teljesen lényegtelen volt a látvány. Elég lett volna csak becsuknom a szememet, és érezni azt ahogy Shila energiái átjárnak, ahogy teljes testével a lelkemet simogatja, ahogy mellei és selymes puncija hozzám simul, egyszerűen leírhatatlan érzés. Ezután háton folytatódott a nuru, de erről bővebben a következő részben.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A kényeztetés az ajtón belépve kezdődött. Bár majdnem 20 év van közöttünk és még sosem találkoztunk, úgy vetődött rám mintha ezer éve ismernénk egymást. Pár szájrapuszi után nagyon gyorsan jöttek a hevesebb csókok, lassan levetkőztettük egymást, ezek után pedig elvonultam fürödni. Miután végeztem a tisztálkodással, az ajtó előtt rögtön egymásnak estünk. Miközben ajkaink nem tudtak elszakadni egymástól kezeink felfedező útra indultak, majd Shila hátam mögé bújt, és ott puszilgatta végig a testem, miközben keze már az ébredező farkam felé vette az irány. Ezután elém térdelt és szájával kényeztette a péniszemet és környékét, szopkodta a golyókat is és oldalról is nyaldosott. Néhol teljes egészében eltüntem a szájába.
Ezek után az ágyhoz kísért ahol én voltam a soros. Lefeküdt, és egy párnát tett a feje alá, majd szájacskájától indulva dél felé vettem az irányt és végig csókoltam, nyaldostam testét, majd eljutottam a kelyhéig. Lágyan nyaldostam szirmait, amég ki nem tártotta szárnyát. Hol mélyen turkáltam nyelvemmel benne, hol csiklóját stimuláltam a nyelvem hegyével, aminek meg is lett a hozadéka, Shila hangjai alapján. Később bevetettem az ujjaimat is, és kedvesem is besegített hogy eljuttassam a csúcsra, amelyet remélem sikerült is elérnem neki. Ez után felmásztam és csókokkal halmoztam el, közben egyik kezemmel nem szálltam még ki a pinájából. Ezután újra Shila következett. Beolajozta a kicsi ént és a környékét, először kézzel kényeztette, majd bevetette a melleit is, amit kis méretükhöz képest fenomenálisan használt. Ezek után ismét eltűntem a szájában, hol hevesebben hol lágyabban kényeztetett, amelynek az lett a vége, hogy az utódok a szájában kötöttek ki. Egy kis tisztogatás és egy pohár víz után rátértünk a masszázsra.
Miután végzett a hátammal, megfordultam és szemből is kaptam egy kis nurut. A nuru géles csúszka szemből valami elképesztően erotikus volt, és teljesen más érzés mint hason fekve. Össze nem tudom hasonlítani más olajos csúszkázásokkal. Úgy éreztem testének minden négyzetmiliméterével azon van, hogy vágyaimat kielégítse. Eközben is elcsattant pár csók, majd szép lassan leszánkázott sikamlós testével a déli tályra, és elkezdte a második kivégzésemet. A második kör intenzítása valami elképesztő volt, kedvesem mindent bele adott, a csipőm már beleremegett az élvezetekbe de nem sikerült még egyszer kiereszteni az utódokat, ettől függetlenül az élmény intenzív volt és elképesztően jól esett.
Ezek után még váltottunk pár szót és csókot, elmentem még egyszer letisztálkodni, majd lassan távoztam
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nincs extra, de ennél többet ne is kívánjon senki. Shila programja úgy perfekt ahogy van.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 17, egy órás randira 24, másfel órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Shila energikussága, tudása, kisugárzása és szexuális energiái példaértékűek, és mindenkinek csak ajánlani tudom Őt. Az valaha volt egyik legkelemesebb élményem volt hogy együtt tölthettük ezt a másfél órát és mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Shila erotikus masszázs beszámolójáról


2023-10-13 23:46:03
Jól megírtat adtam, mert a beszámolód tele van izgalmas, és hasznos részletekkel, de van ami mellett nem tudok némán elmenni (én sem). Arcra "szebbre számítottam". Leginkább genetika határozza meg, sok beleszólásunk nincs, de ha egyszer érintetted a témát, akkor érdekelt volna miért voltál elégedetlen. A másik a pi... Na, itt azért kikerekedett a szemem. Rendkívül választékos a nyelvünk, biztos vagyok benne, hogy találhattál volna megfelelő szinonimát rá. Partner oldalon sem illik, itt a napos féltekén főleg nem.

2023-10-13 11:57:12
Egy hölgyet nagyobb megtiszteltetés nem érheti, ha a vendéglátódhoz képest tényleg olyan szemtelenül fiatal vagy, és ennek ellenére legekben beszélsz róla. Úgy látom Shila minden korosztály számára olyan mint a Szamos Szépkilátás cukrászda krémes süteménye. Isteni… Gratulálok az élményedhez!

2023-10-11 14:44:45
Nem igazán lehet erre az írásra mit reagálni. A legekről szól. Engedd meg hogy irigykedjek. Gratulálok!

2023-10-11 07:19:43
Sok új információt osztottál meg, egy számomra nagyon fontos is van köztük. Köszönöm a tájékoztatást.

2023-10-11 04:09:29
Fantasztikus randi volt, maga az érzések és élmények áradata is , amit jól átadtál a beszidben. Ezt Shila nagyon jól csinálja, hogy így elsőre is elvarázsolt.
Mutasd mindet

FunkciókShila legfrissebb beszámolói

istennő: 17db
(2023-10-20) : Kértem Shilát, hogy egy talp masszázzsal kezdje, mert fájnak a lábfejeim és nem rég, már két alkalommal is részesültem ilyen kezelésben és nagyon bevált. Nagyon finoman de határozottan neki látott testem kezelésének. Talpamnál kezdett, majd vádlik következtek, utána combok jöttek.

(2023-08-17) : A golyók köszöntése után lágy ajkai közé vett, s egyre mélyebben engedett a gyönyörbe. Ajkai és nyelve is rendesen dolgozott. Kezelésem alatt néha felnézett rám, a szemembe. Ott csak a maximális csodálatot és megelégedést láthatta.

(2023-07-25) : Masszázst a kényeztetést követően kaptam, szemből ült le velem és beszélgetés közben meggyúrta a karjaimat, amiket a sportoláskor szoktam elhasználni.

felejthetetlen: 28db
(2023-10-06) : I felt here boobs and pussy all over my body. I asked for a change, so I can also please her. She reacted very well as I was using my tongue on her.

(2023-08-17) : Lágyan hosszan kényeztetett a végső, hosszan tartó beteljesülésig. Egyre lassabban gyengédebben tartotta magánál jogos tulajdonom, ezzel az utórezgéseket is különleges élménnyé fokozva.

(2023-03-04) : Tételesen leírni, hogy egymásba gabalyodó heves csókolózós üdvözléstől kezdve egymás érzéki vetkőztetésén kereszül a közös fürdésen át (amiről azt kívánom, hogy bár sose érne véget), vissza a nappaliba, ahol még állva térképezzük fel finoman egymás testét; na ekkor volt egy olyan rész, amit én akár masszázsnak is bekategorizálhatnék: hátulról nagyon finoman simogatta végig hátamat, szellemérintés-szerűen, totális libabőrözést előidézve nálam ezzel.

nagyon jó: 23db
(2023-06-02) : Most megfordítom a felvonást, mert ez a második része volt. Már amennyi idő maradt. Nekem eszembe sem jutott, mert csak dumáltam meg dumáltam. Igy a Kedves ajánlott egy kis masszázst a végére. Mivel sokat tekerek így a lábaimra kértem, amit ugyan nem erősen, de mindkettőt átgyúrta becsületesen. Majd legközelebb egy kicsit többet fókuszálunk a masszázsra is. Vagy inkább majd meglátjuk.

(2023-02-07) : Hagytam magam, gyakoroljon a drága.... Neki is fontos rutint szereznie ...:)) Komolyan mondom, az a 25 èves test..... gyönyörű barna bőr....èdes mint a Győri keksz...

(2022-11-21) : A masszázs itt is a kettő kényeztető levezetés között volt. A masszázsa nem volt erős, de szakszerűnek mondanám. Egy ágyon feküdtem, ahol hol az egyik, hol a másik oldalról kaptam a masszírt, majd jött a derekam és a vállam. A masszázs ahogy írtam, jó volt, szakszerű is, de nem ezért jöttem. :)

: 17db
(2023-11-05) : Éreztem minden porcikáját, teste melegét. Változatosan mozgott, hol hosszában, hol keresztben. Melleivel, testével, mindenével azon volt, hogy erotikus előadásával engem egy másik világba repítsen.

(2023-10-10) : Nagyon finom volt. A zacskóm és a golyóim kezelést kaptak. Az ajkával tovább izgatott. Ez nagyon lassan és hosszú ideig tartott, mindig a csúcs közelében tartott Shila. A szája valami fantasztikus.

(2023-09-07) : We then started on the requested Nuru massage, she heated some oil in the microwave and lathered it on our bodies, rubbing it gently and once again making me aroused.