Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Shila

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-08-17 16:01:25

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Shila +36702894341 119008 erotikus masszázs

Bubus56 a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Shila hirdetővel
igéző szemek
fülledt erotika
kihagyhatatlan kölcsönös francia
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Volt már pár találkozónk, aztán nyár elején, egy időre eltűnt a hirdetése. Gondolom, Neki is szüksége van kikapcsolódásra, pihenésre. Múlt hónap közepén örömmel tapasztaltam, hogy ismét elérhető. Akkor egy gyors VTR-el sikerült is egy találkozót összehozni. Eltelt pár hét, s kezdett hiányérzetem lenni. Mivel az elérhetősége korlátozott, így figyelni kell az adott időszakról adott aktuális információkat. Én is így tettem kora délután, s láttam, hogy másnapra lenne egy lehetőségem. Azonnal küldtem a VTR-t, s pár perc múlva meg is érkezett az elfogadó válasz, s utána még egy köszönet a foglalásért. Ez a gesztus rendkívül ritka, én személy szerint csak Tőle kaptam ilyen tárgyú üzenetet. Még pont időben intéztem a dolgot, mert ez után már beteltnek jelezte a heti táncrendjét. Örömmel vártam a másnapot!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A sokak számára ismert, uszoda-benzinkút közelében levő lakópark első ütemében készült épület egyik lépcsőháza a cím. Gyalog is leküzdhető magaslatot kell megközelíteni. Parkolás a környezetben ingyenes, valahol mindig megoldható. Bkk több járművel is képviselteti magát, lehet válogatni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kis garzonnak mondanám, ami a célnak tökéletesen megfelel. Konyha-nappali-háló egyben, s egy kis fürdő. A háló részben méretes és jó állapotú franciaágy, mellette lévő falon hasznos tükör.. A fürdőben zuhanykabin és minden szükséges higiéniai felszerelés. A ruháknak fotel a nappali részben. Mindenhol rend és tisztaság, ez is vendéglátómat dicséri. Nagyon lakályos és ideális hely egy lopott órához.
Shila külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
A képei némi támpontot adnak az idegennek, de a valóság az igazi. Vékony, magas hölgy. Arca szinte állandóan mosolygós, szemeiben el lehet merülni. Félhosszú haja mindig ápolt, puha. Szeretek beletúrni! Ajkai állandóan csókra és másra is készek. Keblei szinte tinisek, marokba illők. Sajna a bimbik túl érzékenyek, pedig szeretem őket is bevonni a játékainkba. Öle rejtekében szép és kívánatos punci. Imádom! Mindig csábító öltözékben fogad. Nem volt ez másképp most sem. Egy sötétkék csipke body rejtette sejtelmesen a vágyott testrészeket. Egész lényéből egy megfoghatatlan kedvesség sugárzott.
1. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 119008 erotikus masszázs
3. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 119008 erotikus masszázs4. Shila +36702894341 beszámoló 2023-08-17 17:40:28 erotikus masszázs 1190085. Shila +36702894341 beszámoló 2023-08-17 17:40:28 erotikus masszázs 1190086. Shila +36702894341 beszámoló 2023-08-17 17:40:28 erotikus masszázs 119008
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Ide most nincs mit írnom, de ezt egyáltalán nem bánom. Viszont máshogy nem lehet beküldeni, tehát valamit írni kell. Volt egy kis olajos simi! (lsd. lentebb)
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Megérkezésemkor összeölelkeztünk, még a virág is a kezemben volt, mikor első csókjaink elcsattantak. Aztán a növény átadásra került,. Amíg kedvesem azt kibontotta a csomagolásból, én csak néztem karcsú testét. Mögé léptem, s két kezem már markolta is a kemény ciciket. Egyből éreztem, hogy a bimbók keményednek. Amikor a haja alatt a nyakába csókoltam, libabőr futott át a testén. Nagyon izgató volt a helyzet.

Partnerem megfordult, rám mosolygott, majd egy mozdulattal kibújt a bodyból, ami a földre hullott. Én is dobáltam le magamról mindent, már ahogy sikerült, a véget nem érő ölelkezés és csókolózás közben. Ekkor már jelentősen bekeményedtem. Popsiját felém fordította, hozzám simult, s finom mozgással kezdett ingerelni. Én kebleit markolászva húztam teljesen magamhoz Őt, csókoltam mindenét amit elértem. Egyik kezem lejjebb csúsztattam combjai közé, s finoman végigsimogattam a punciját. Ekkor visszafordult felém, de kiálló testrészem nem engedte egészen a közelembe. Egy ügyes mozdulattal ez megoldotta, combjai közé kerültem. Ekkor már nagyon vágytam rá. Ő javasolta, menjünk együtt fürdeni. Ilyen invitálásnak nem lehet ellent mondani.

A zuhanykabinban tovább ölelkeztünk és csókolóztunk. Forgolódva megmosdattuk egymást. Ez is rendkívül izgatóan sikerült.Kezem bejárta teste minden rejtekét, úgy éreztem, Ő is jól érzi magát. Popsijával és combjaival
megmasszírozta az ágaskodó szerszámot, azt hittem megőrülök. Végül kiszálltunk a kabinból, és megtörölköztünk. Besétáltunk a szobába, ahol a törölközőktől megszabadultunk.

Ott álltunk egymással szemben, mindketten eléggé feltüzelve. Újra összeölelkeztünk, s egyre hevesebben csókoltuk egymást. Egyszer csak Kedvesem lefelé indult. Végig puszilgatott amíg elém térdelt vagy guggolt, erre nem tudtam figyelni. A golyók köszöntése után lágy ajkai közé vett, s egyre mélyebben engedett a gyönyörbe. Ajkai és nyelve is rendesen dolgozott. Kezelésem alatt néha felnézett rám, a szemembe. Ott csak a maximális csodálatot és megelégedést láthatta. Mikor torka mélyére engedett, és ott tartott, egy időtlen utazás kezdődött, legalább is nekem. Csodás érzés volt kedvesem odaadása és minden rezdülése, mellyel élvezetemet fokozta. Fejére helyeztem a kezem, s csak simogattam hálásan a buksiját. Nem kellett ráhúznom a szerszámra, Ő teljesen magáévá tette. Így visszagondolva is egyből érzem azt a páratlan izgalmat. Én el voltam mint a befőtt, szokták mondani, de semmi sem tart örökké. (SAJNOS) Lassan kiengedett ajkai közül, s még tovább fokozta izgalmamat, mikor a golyszit kezdte szopogatni. Imádtam ezt is. Ki tudja hol tartottunk időben, de én is akartam viszonozni páratlan gondoskodását. Kezeit fogva felsegítettem Őt, majd az ágyhoz mentünk.

Partnerem hanyatt feküdt, kis párna a popsi alá. Én vele szemben térdeltem álló fegyverrel. Ez a helyzet annyira csábító volt, hogy meg is jegyeztem, mit tudnék most vele csinálni. Ő csak mosolygott rám és szélesre tárta combjait. Formás lábait többször végig simogattam, közben időnként a punci domborulatát is érintettem. Szemeiben már láttam a vágyat, így hamar ölébe fúrtam a fejem. Végig csókoltam, harapdáltam mindenét, majd nyelvemmel köszöntöttem a nedvesedő finomságot. Csiklója ingerlésével gyorsan a célegyenesbe jutottunk. Csípőjét megemelve az arcomhoz nyomta, kezeivel a fejemet ölébe húzta. Szorgos nyelvelésemnek eredményeként Kedvesem kis hanghatások és rángások közepette révbe ért. Úgy éreztem, még vágyik érintésemre, így folytattam a számomra oly kedves foglalatosságot. Nyalogattam a finom puncit, s nem sokára ismét a csúcson láthattam és érezhettem partneremet. Jó érzés volt látni fátyolos szemeit, izgalomtól megfeszülő arcát, majd elégedett mosolyát. Ez nagy élmény volt számomra is!

Helycsere után kis simogatás és olajos farok simi következett. Közben a tükörben és a valóságban is csodáltam Kedvesem testét. Néztem ahogy fölém hajol, majd rám borulva ajkai közé vette az álló szerszámot. Ajkaival fel-le szánkázott rajtam, egyre hosszabban és egyre tempósabban. A tükörben saját filmemet néztem, csodás volt. Dicsértem a kedves foglalkozást, erre fokozódott a tempó. Nem kellett sok, hatalmasat élveztem a csókos ajkak közé. Rendesen ki lettem facsarva, jó ideig ápolgatott a Drága. Megköszöntem a fenomenális foglalkozást, majd irány a fürdő.

Kis csevej öltözés közben, majd fájó búcsú csókkal.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az ajándék mértéke nyilvános. Távozás előtt az asztalra helyeztem, Kedvesem megköszönte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 17, egy órás randira 24, másfel órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Megint egy fantasztikus randin vagyunk túl. Lehet ezt még fokozni? Biztosan. Rajtam nem fog múlni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Shila erotikus masszázs beszámolójáról


2023-08-22 03:04:21
Ugyan a masszázs rész kidolgozásán nem ültél hajnalok hajnaláig ;-)) viszont az egész randidnak méltó emléket állítottál ezzel a beszámolóddal is. Gratulálok a fergeteges élményedhez!

2023-08-19 11:17:44
Minden alkalommal felemelő érzés olvasni Shiláról a beszámolókban. A mindig magas színvonalú, és kiegyensúlyozott szolgáltatás ami a nevét fémjelzi. Ő olyan mint a Hotel Ritz-Carltonon. Ötcsillagos szolgáltatás. A te beszámolód is egy ékkő a láncán. Köszi a megosztást…

2023-08-18 20:36:40
Remek.... A történet is a leïrása is, bár a mondás szerint jó bornak nem kell cégér, de Shila esetében kihagyhatalan, vele egy találkozó egy ajándék :))

2023-08-18 07:56:10
Az írásodat olvasva szinte a helyszínen voltam képzeletben. Köszi hogy megírtad!

2023-08-17 18:38:49
Minden benne van amit Shilától kapni lehet, és amit nem lehet elfelejteni. Aki ismeri, tudja, hogy vele minden találkozás új, szinte megismételhetetlen, mégis újra és újra vágyik rá. Jól leirtad.
Mutasd mindet

FunkciókShila legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2023-10-20) : Kértem Shilát, hogy egy talp masszázzsal kezdje, mert fájnak a lábfejeim és nem rég, már két alkalommal is részesültem ilyen kezelésben és nagyon bevált. Nagyon finoman de határozottan neki látott testem kezelésének. Talpamnál kezdett, majd vádlik következtek, utána combok jöttek.

(2023-07-25) : Masszázst a kényeztetést követően kaptam, szemből ült le velem és beszélgetés közben meggyúrta a karjaimat, amiket a sportoláskor szoktam elhasználni.

(2023-06-05) : Nagyon kellemes és szakszerűnek tűnő (nem igazán értek hozzá) masszázst kaptam, amely remekül ellazított. Nem az a brutális szétgyúrós verzióvolt, nem tudom, hogy arra van-e lehetőség, nem kérdeztem.

felejthetetlen: 28db
(2023-10-06) : I felt here boobs and pussy all over my body. I asked for a change, so I can also please her. She reacted very well as I was using my tongue on her.

(2023-08-17) : Lágyan hosszan kényeztetett a végső, hosszan tartó beteljesülésig. Egyre lassabban gyengédebben tartotta magánál jogos tulajdonom, ezzel az utórezgéseket is különleges élménnyé fokozva.

(2023-03-04) : Tételesen leírni, hogy egymásba gabalyodó heves csókolózós üdvözléstől kezdve egymás érzéki vetkőztetésén kereszül a közös fürdésen át (amiről azt kívánom, hogy bár sose érne véget), vissza a nappaliba, ahol még állva térképezzük fel finoman egymás testét; na ekkor volt egy olyan rész, amit én akár masszázsnak is bekategorizálhatnék: hátulról nagyon finoman simogatta végig hátamat, szellemérintés-szerűen, totális libabőrözést előidézve nálam ezzel.

nagyon jó: 24db
(2023-10-06) : Shila nuru masszázsa azon kívül, hogy nagyon erotikus és izgató, egyszerre olyan mint egy lélek masszázs. Miután hason fekve rámcsorgatja a melegített nuru gélt, bekente magát is, és ahogy rámfeküdt elkezdett csúszkálni rajtam.

(2023-06-02) : Most megfordítom a felvonást, mert ez a második része volt. Már amennyi idő maradt. Nekem eszembe sem jutott, mert csak dumáltam meg dumáltam. Igy a Kedves ajánlott egy kis masszázst a végére. Mivel sokat tekerek így a lábaimra kértem, amit ugyan nem erősen, de mindkettőt átgyúrta becsületesen. Majd legközelebb egy kicsit többet fókuszálunk a masszázsra is. Vagy inkább majd meglátjuk.

(2023-02-07) : Hagytam magam, gyakoroljon a drága.... Neki is fontos rutint szereznie ...:)) Komolyan mondom, az a 25 èves test..... gyönyörű barna bőr....èdes mint a Győri keksz...

: 17db
(2023-11-05) : Éreztem minden porcikáját, teste melegét. Változatosan mozgott, hol hosszában, hol keresztben. Melleivel, testével, mindenével azon volt, hogy erotikus előadásával engem egy másik világba repítsen.

(2023-10-10) : Nagyon finom volt. A zacskóm és a golyóim kezelést kaptak. Az ajkával tovább izgatott. Ez nagyon lassan és hosszú ideig tartott, mindig a csúcs közelében tartott Shila. A szája valami fantasztikus.

(2023-09-07) : We then started on the requested Nuru massage, she heated some oil in the microwave and lathered it on our bodies, rubbing it gently and once again making me aroused.