Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Sendy

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-05-09 12:14:38

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm ,nekem is egy élmény volt😘

Beszámoló Sendy +36306817009 121458 szexpartner

drHouse a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Sendy hirdetővel
gyönyörű arc
feneketlen mélytorok
legjobb lovaglás
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Megláttam a fotóit és rögtön megismertem. Egy nagyon nagy vad tért vissza közénk, akivel 4-5 évvel ezelőtt több szexcsatám is volt. Akkor is, most is igen népszerű, így nem volt könnyű elérni telefonon. Legalább 10-szer próbáltam mire felvette. Hangja is stimmelt, így már biztos voltam benne, hogy régi nagy kedvencem tért vissza. Másnap reggelre kaptam időpontot. Tördeltem a kezem egész éjjel. Jujj!
Megközelítés
Belváros belvárosa, nem messze a parlamenttől. Kocsival szörnyű lehet (időt hagyni rá), de én BKV-val mentem, majd az Arany János utcától sétáltam pár percet. Szép idő volt, sok turista lány mászkált szoknyában a Szabadság-téren. Csak kapkodtam a fejem, és csak ara tudtam gondolni, hogy hamarosan egy szuperpuma szed szét. Így is lett!
Helyszín
Régi belvárosi bérház. A bejutás trükkös, erre arra amarra, és a végén még lépcsőzés fel a hatodikra (3. de félemelet, szóval szuszogni fogsz a végén). A lakás maga hibátlan állapotú, pici garzon. Minden tiszta, rendezett, illik Sandyhez. Mondta is, hogy nagyon szereti, nem tervez költözni innen. Fürdő tiszta, türcsi szintén, tusfürdőből több is. Sandy kedvesen fogadott, sőt megismert. Ugye mi már találkoztunk - kérdezte. Hajjaj mondom. Többször is. Levetkőztem és irány a fürdő.
Sendy külseje
Szuperpuma. Nincs rá jobb szó. Tökéletes MILF, alacsony, de arányos mindenhol, csodaszép szilikoncicik, gyönyörű, kedves arc, válig érő szőke haj. Nyugalmat áraszt, végig - action közben is - szemkontaktust tart, figyel rád, mi hogy jó neked inkább, de azért magát is kiszolgálja. Sorozatélvező, ahogy írja is. És ez itt nem csak duma kérem szépen.
1. Sendy +36306817009 beszámoló Budapest 121458 erotikus masszázs
3. Sendy +36306817009 beszámoló Budapest 121458 erotikus masszázs4. Sendy +36306817009 beszámoló 2024-05-10 01:08:45 erotikus masszázs 1214585. Sendy +36306817009 beszámoló 2024-05-10 01:08:45 erotikus masszázs 1214586. Sendy +36306817009 beszámoló 2024-05-10 01:08:45 erotikus masszázs 121458
Action
Amíg fürödtem Ő felszökött a galériára és levetkőzött, így amikor elkészültem már pőrén fogadott. Régen volt egy pár szeánszunk, amikor nagyon durván egymásnak estünk, de most - talán a megilletődöttségtől - nagyon finoman kezdtük. Apró puszik szájra, közben egymás testének simogatása, ám keze hamar letévedt a farkamhoz, és simogatni kezdte. Legnagyobb meglepetésemre nem álltam egyből mint a cövek. Na, mondom baszki, máshol jár a fejem, stressz, kurv@anyja, mi lesz ebből így? Ha most nem áll fel nekem rendesen én szeppuku-t követek el, de a farkam tuti levágom és a parlament elé dobom. Szerencsére vendéglátóm látta rajtam, hogy picit szorongok így az ágyra parancsolt és olyan franciát kezdett, hogy két száj egyszerre nem tud ilyet. Bőnyállal, mélytorkos elemekkel, kezét is picit használva, rendkívüli hévvel kivitelezve mindezt.Érzed, hogy Sandy bizony szereti szopni. És mit történik, még mindig nem vagyok betonkemény, csak olyan leengedő lufipudli. Viszont ennek ellenére egyszer már szólnom kellett, hogy mindjárt elmegyek, annyira jól csinálta. Folyamatos ingerek értek a farkamon mindenhol, egy pillanatra se eresztette ki a szájából. És akkor vendéglátóm ismét felismerve "szenvedésem", technikát váltott és sokkal lassabban, érzékibben kezdett el szopni. Azonnal betonkemény lettem. Ezt csinálta egy darabig, majd 69-ért üvöltöttem. Megfordult és elém tárta csodapunciját. Kb. két percig nyaltam már élvezett is, majd mégegyszer, és újra. Na, itt már teljes erőm és magabiztosságom visszatért a farkam pedig gumiért kiáltott. Sandy leszállt profin kibontotta a gumit és ügyesen felhelyezte, majd rögtön beleült. Először csak nagyon finoman mozgott, hogy szokja, teljesen beleülve, majd a lábait is felemelve kegyetlen lovaglásba kezdett. Közben végigi egymás szemébe néztünk, és néha elcsattant néhány finom csók is. Majd egyszer csak jöttek az újabb élvezései, un,dos,tres. Na mondom köszönöm, én ennyit bírtam és hatalmasat élveztem a gumiba. Nem szállt le, még percekig benne ült és élvezkedett rajta. Én meg csak kapkodtam a levegőt s hörögtem.
Elszámolás
Teljesen korrekt volt, elmondta mennyi a fél óra és mik az extrák. Én alap programra mentem, a végén tettem ki megtoldva egy picit az asztalra. Elején szóba se került.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mint írtam nagyon nagy vad tért vissza közénk. Hálásak lehetünk érte.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Sendy szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókSendy legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2018-09-06) : Egymás előtt állva ölelkeztünk, ismerkedtünk egymás testével. A videói alapján DT és egy órás program benevezése mellett döntöttem. Egymásra hangolódás után gummer fel és jöhetett a DT.

(2018-03-10) : A fentebb említett döbbenetes belépő után elmentem pancsizni, majd siettem vissza hozzá. A törcsit levette rólam aztán hozzámsimult, miközben kutató keze már meg is találta az igencsak éledező kisorit és dajkálgatni kezdte.

(2018-02-10) : Tusolás után a szobába kisért, és az ágyon ledőlve beszélgetni kezdtünk. Elmondta a lehetőségeket és az extra felárakat, egyben kiemelte hogy Ő oda van a popsiszexért így gondoltam mi

nagyon jó: 3db
(2019-08-01) : Az összebújás részletei leírásának témakörével elértem beszámolóm sarkalatos kérdéséhez, hiszen azt egy többek szempontjából népszerűtlen, s kritizált gondolattal kezdem.

(2019-05-16) : Elsőként egy változatos francia ában részesültem, közben kezeimmel felfedeztem a kemény popsiját, combját, punciját. Az utóbbi nagyon jól reagál kellően nedvesedik és isteni. Mivel nfvsz nincs de annyira jól csinálta, hogy nem is akartam sokáig bírni, mert mind a látvány és az adott pillanat kihozta belőlem az utódokat.

(2018-09-22) : De hiába kérésem, Sendy ráfogott a családi ékszerre és az én ténykedésem csak az ismerkedő, körbenyalós, mélytorkos, zacsikényeztetős érzéki franciája után következhetett.

: 21db
(2020-11-19) : Még a lábaimat is felhúzatta velem, hogy jobban hozzáférjen azokhoz a részekhez, ahol más még nem nagyon járt. Miután szerettem volna meghálálni a csodás élményt, kértem, hogy forduljunk 69-be, hogy én is tudjam kényeztetni simára borotvált punciját. Megkérdezte, hogy nem zavar-e a spriccelés? Persze, hogy nemet mondtam, hiszen ezért jöttem. Viszonylag gyorsan sikerült őt csúcsra járatni, megjött az eredménye, akkor még csak egy kis mértékben.

(2020-10-11) : Egyik lábát felrakta a mellettünk lévő ágyra. Így terpesztett, én kéjesen, gyorsuló ütemben izgattam nedves puniját, ő pedig szinkronban a farkam verte. És jött a csoda, hangosan élvezett, vállamra borult. A markomba nagy mennyiségű spricc zúdult puncijából, majd le a parkettra. Törcsit dobtunk rá , nehogy a nagy hévben üzemi baleset történjen.

(2020-06-11) : Egy ideig élvezkedtem, majd kértem, hogy forduljon rám, mert közben szeretnék én is örömet okozni. Mosolyogva beleegyezett, így 69-ben folytatódott a randi.